seizoenen topic, winter 2016.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

En Joyce ik wordt niet overmoedig hoor, ik heb nog zeven weken te gaan, ik weet dat als ik overmoedig wordt dat het niet zal genezen.....zeven weken is een eind om stil te zitten en te liggen, dus kijk ik uit naar 11 en 26 februari, daarna, nog maar vier weken, 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik zal wel blij zijn als het wat langer licht blijft weer.
Lexi is NOG bang vanwege oudjaar 's avonds, plasje om de hoek met tegenzin en als de sodemieter terug, als komt de poep uit d'r oren, stakkerdje toch. "

 Ja jammer , het is nog pikkedonker, en ach Manon, even plassen dat is nodig in alle vroegte , poepen kunnen ze even wachten....hier ook, Bams plassen in de vroegte, en niet poepen, de cresbuur komt tussen half tien en tien uur, laat ? Voor ons wel , maar het is niet anders, en Bams heeft geen hoge nood , geplast is een must  de rest kan wachten, O ook met de jouwe hoor Manon.....en hopen dat het snel weer licht wordt.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ach wat zielig .. Nu nog bang van oudjaar... Hopelijk schaffen ze toch gauw dat vuurwerk af.
Heb 't altijd geweldig mooi gevonden (nog wel), maar nu minder omdat Puck zo bang is.
 
 
Vandaag therapeutisch gewerkt van 7.00 tot 15.30. Ik ben kapot, dat kan ik jullie wel zeggen. Heb ook de keuze gemaakt om t/m aankomende woensdag therapeutisch te werken. Donderdag naar de manueel therapeut en dan met hem verder overleggen. "

 Zo kan je toch niet gaan werken, als je dat toch doet , niet fit zit je zo weer in de ziekenwet , bepraat het goed, beter nog zeker een weekje thuis blijven en uitgerust ...zodat je dan weer op je werk kan komen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" @ Lieke wat is Gijs toch een lekker ding wat hou ik van honden die zwemmen. Hummie is meer een buik"zwemmer".. en dat voor een cocker haha.. 
 
@Lian heerlijk zo bankhangrb met z'n tweetjes.. 
 
@Joyce wat een prachtig gebied zeg.. Brabant toch? Ziet er echt top uit
 
@Willemijn blij te horen dat de pijn iets minder us.  Hoe is het met Ogin? Wat zei de fokker over langer Daarblijven?  "

 Ogin mag gewoon daar verblijven net zolang dat het nodig is, zeker zeven weken nog.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" antibiotica is niet aangeslagen.. Morgen naar de dierenarts. Wordt geprikt en onder microscoop gelegd ze denken dat het een speekselklier is. Bukt is weer gegroeid. Ligt het onder de microscoop en het is geen speeksel wordt het opgestuurd.. toch spannend  "

 Dat is naar dat ze niet de vinger er op kunnen leggen, ben ook heel benieuwd wat het dan toch is....bult weer gegroeid, akelig, laat het weten hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wij zijn sinds gisteren de nieuwe baasjes van Golden Retriever Beau.
Hij is 2.5 jaar oud. 
Vandaag hebben we groentemixjes gemaakt en geproefd.  Verstoppertje in huis met dochter des huizes.  In het bos gewandeld en hebben er gestoeid met commando's.  Niks "hier". Ik ."kom". En ik ga niet doen of af. Ik lig.
Nu nog zoeken of er een commando is voor niet trekken aan de lijn. "

 Beau ook welkom hier, Bianca kan je een foto hier neerzetten van je Beau ? ..............en zo te lezen ondeugend 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zondag trekt in de ochtend een regengebied van west naar oost en in de middag worden droge perioden afgewisseld met buien. Bij een stevige zuidwester wordt het een graad of 11. In de avond en nacht neemt de wind verder toe en wordt mogelijk in het noordwestelijk kustgebied stormkracht behaald. Bovendien komen er (zeer) zware windstoten voor. Maandag is het zeer onstuimig met vooral in de ochtend en avond zware windstoten. Er valt veel regen, maar met circa 11 graden is het wel zacht te noemen. De dagen daarna is het wisselvallig weer met veel bewolking en vaak wat regen. De temperaturen komen gedurende de week lager uit.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vanaf zondag even opletten, heerlijk veel wind is zalig maar storm niet....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Zo kan je toch niet gaan werken, als je dat toch doet , niet fit zit je zo weer in de ziekenwet , bepraat het goed, beter nog zeker een weekje thuis blijven en uitgerust ...zodat je dan weer op je werk kan komen. "

 

Nee, zo werken kan zeker niet. Maar wil graag even weg, even naar het werk. Heb volgende week veel lange diensten die kan ik niet volledig draaien, ik begin denk ik rond 3 uur en ga rond half 9 weer naar huis. Halve werkdag moet te doen zijn denk ik.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

"  Ja jammer , het is nog pikkedonker, en ach Manon, even plassen dat is nodig in alle vroegte , poepen kunnen ze even wachten....hier ook, Bams plassen in de vroegte, en niet poepen, de cresbuur komt tussen half tien en tien uur, laat ? Voor ons wel , maar het is niet anders, en Bams heeft geen hoge nood , geplast is een must  de rest kan wachten, O ook met de jouwe hoor Manon.....en hopen dat het snel weer licht wordt..... "

 Tis juist 's avonds dat ze nog bang is en niet mee wil en niks meer doet. Daarom ga ik 's morgens heel vroeg want dan komt het uit haar oren. En, slimme meid, dan is het dus stikdonker nog maar ze weet het verschil. Het vuurwerk was altijd 's avonds, niet 's morgens.

Maar het gaat hard nu, de dagen lengen snel, dus komt goed, straks loopt ze weer lekker 's avonds in het park.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Misschien toch een weekje helemaal thuis blijven Ruby! ?? .............Manon, iedere dag weer een paar minuten , en vanochtend rot weer regenachtig dan is het ook veel langer donker........krijg net een belletje, moet Bams uit ???????    .......het regent...............jammer dat wordt wachten tot het droog is dan.......en ja gisteren niet gepoept, ze moet toch echt, wordt het echt te laat dan de tuin maar in, ...........

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ik dacht bah het regent... gingen we naar buiten was het ineens droog!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Lopen ze niet met Bams als het regent, Willemijn?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Misschien toch een weekje helemaal thuis blijven Ruby! ?? .............Manon, iedere dag weer een paar minuten , en vanochtend rot weer regenachtig dan is het ook veel langer donker........krijg net een belletje, moet Bams uit ???????    .......het regent...............jammer dat wordt wachten tot het droog is dan.......en ja gisteren niet gepoept, ze moet toch echt, wordt het echt te laat dan de tuin maar in, ........... "

 

Nee, blijf zeker niet nog een week in huis. Wil graag wat om handen hebben. Gisteren was wel teveel van het goede en dat moet ik dan nu ook bezuren met een dagje op de bank/keukenstoel, af en toe een klein rondje met puck wandelen. 

De manueel therapeut heeft gezegd dat ik wel therapeutisch aan het werk mocht. Lichte dingen doen als eten geven en medicatie delen kan ik wel. Mensen duwen in een rolstoel (deed ik gisteren binnenshuis) dat beviel me niet goed, dus heb ik niet weer gedaan. Verder kan ik zittend gewoon leuke activiteiten doen als zingen, voorlezen, knutselen of wat dan ook. Dus hele dagen thuis zitten hoeft opzich niet.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Ik ga tegen twaalf uur Fenne (de hond van mijn dochter) ophalen.

Heb vanmorgen de grote mand al klaar gezet.

Loop ik net naar de keuken en wat zie ik...Jack ligt heerlijk languit in de grote mand.

Hij kijkt me aan...met zo'n blik van is dit wel goed...ja hoor geniet er maar even van.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Lekker hoor Jack!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Zo ik ben ook terug van wandelen.

Even een apart rondje met beide.

honden page profiel Bianca &zoBianca &zo 3 doggies

Beau heeft de gedragstherapeut op bezoek.

honden page profiel Bianca &zoBianca &zo 3 doggies

Vraagje. Waar kan ik beloningen kopen die niet dikmakend zijn. En waar moet ik dan aan denken?

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

" Vraagje. Waar kan ik beloningen kopen die niet dikmakend zijn. En waar moet ik dan aan denken? "

 In de MaxiZoo verkopen ze gedroogde kippensnoepjes. Hier zit weinig tot geen vet en granen in. Zoiets kan gewoonlijk geen kwaad.

op het forum zitten er ook die zelf drogen en dan in stukjes versnijden.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Ik koop meestal gedroogde kipfilet bij Zooplus (makkelijk, omdat ik daar ook haar voer bestel). Maar je kunt het wel op meer plekken verkrijgen natuurlijk. De gedroogde kipfilet kun je ook in kleine stukjes knippen als beloning.

Ze hebben nog meer gedroogde dingen in blokjes (kruimelt wel erg) of de gedroogde kleine visjes met kip eromheen. Dat laatste is een groot succes hier en ze werden, een vorige wandeling, nog gestolen door een loslopende herder, hahaha! Hop, neus in het zakje, weg visjes. 

 

Voor supermarkt snoep haalt Daya haar neus op tegenwoordig.

 

Verder koop ik meestal de gedroogde snoepjes en kauwsnacks van Carnis. 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Ik ben zo gefrustreerd op dit moment. Ik bel de huisarts vanmorgen omdat ik antibiotica wil omdat ik voor de 3de keer sinds november keelontsteking heb etc. Net als de voorgaande 2 jaar. maar ik moest persé langskomen. Dus ik vraag nog of het niet uitloopt ivm mijn honden. Nee u bent als 3de dus zo aan de buurt. Ern normaal huisarts doet 10min per patiënt ipv 30minuten(uitgezonderd spoed). Raad al geen spoed en toch krijgt ze het voor eljaar om 30minuten per patiënt te nemen. Ik was echt piadig eant ik ben binnen 1 minuut klaar met iets wat ik al wist en dat waar ik om had gevraagd. Ruim een uur weg geweest. Jaimy over de zeik natuurlijk. Zo maar even excuus bij de buren maken.
Het allermooiste van het verhaal madam is tot er met dinsdag dicht ivm carnaval. Vanmiddag houd ze geen spreek uur en op de donderdag ook nooit. ;-)
Toen ook nog effe 19 euro bijbetalen omdat er geen alternatief is en de verzekeraar bepaald hoeveel iets mag kosten. Ik ben echt super verzekerd dus daar ligt het niet aan.
Pffff. Sorry maar ik moest het even kwijt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Lopen ze niet met Bams als het regent, Willemijn? "

 Nee....hihi, dan smelten ze, hahahahaha, maar gelukkig even droog en ze hebben haar opgehaald, arme Bams ze moest zo nodig.....van middag  hopen op droog weer, en  gelukkig moet ze maar een x per dag poepen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Nee, blijf zeker niet nog een week in huis. Wil graag wat om handen hebben. Gisteren was wel teveel van het goede en dat moet ik dan nu ook bezuren met een dagje op de bank/keukenstoel, af en toe een klein rondje met puck wandelen. 
De manueel therapeut heeft gezegd dat ik wel therapeutisch aan het werk mocht. Lichte dingen doen als eten geven en medicatie delen kan ik wel. Mensen duwen in een rolstoel (deed ik gisteren binnenshuis) dat beviel me niet goed, dus heb ik niet weer gedaan. Verder kan ik zittend gewoon leuke activiteiten doen als zingen, voorlezen, knutselen of wat dan ook. Dus hele dagen thuis zitten hoeft opzich niet. "

 Toppertje, ze zien je graag....en wachten op je.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ga tegen twaalf uur Fenne (de hond van mijn dochter) ophalen.
Heb vanmorgen de grote mand al klaar gezet.
Loop ik net naar de keuken en wat zie ik...Jack ligt heerlijk languit in de grote mand.
Hij kijkt me aan...met zo'n blik van is dit wel goed...ja hoor geniet er maar even van. "

 Samen erin straks , ? Als dat gebeurt verwacht ik een foto, hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Zo ik ben ook terug van wandelen.
Even een apart rondje met beide. "

 Apart, wat lief dat je dat doet ....even apart aandacht....je zou zeggen ach kleine zwaargewichtjes hebben dat niet nodig, maar toch echt wel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Beau heeft de gedragstherapeut op bezoek. "

 Vertel je ons er straks wat over ? Hoe het gaat ? 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

"  Apart, wat lief dat je dat doet ....even apart aandacht....je zou zeggen ach kleine zwaargewichtjes hebben dat niet nodig, maar toch echt wel. "

Ze vinden het heerlijk.

En ik ook.

Voor mij is het extra wandelen ook wel goed.

Ben nou niet een van de lichtsten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vraagje. Waar kan ik beloningen kopen die niet dikmakend zijn. En waar moet ik dan aan denken? "

 Je zal van iedereen wel advies krijgen van hier, van mij ook.........penssnoepjes, stinken niet, runderkophuid , stinkt wel maar ooooo zo lekker voor je hond en even zoet......gedroogd stokvis, bullepees stokje, ook dat stinkt, maar weer zo lekker voor je hond, na afloop even je hond schoonmaken met water en een droge doek....en dan een kong, besmeren met magere smeerkaas aan de binnenkant......ook een tijdje zoet ermee....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ben zo gefrustreerd op dit moment. Ik bel de huisarts vanmorgen omdat ik antibiotica wil omdat ik voor de 3de keer sinds november keelontsteking heb etc. Net als de voorgaande 2 jaar. maar ik moest persé langskomen. Dus ik vraag nog of het niet uitloopt ivm mijn honden. Nee u bent als 3de dus zo aan de buurt. Ern normaal huisarts doet 10min per patiënt ipv 30minuten(uitgezonderd spoed). Raad al geen spoed en toch krijgt ze het voor eljaar om 30minuten per patiënt te nemen. Ik was echt piadig eant ik ben binnen 1 minuut klaar met iets wat ik al wist en dat waar ik om had gevraagd. Ruim een uur weg geweest. Jaimy over de zeik natuurlijk. Zo maar even excuus bij de buren maken.
Het allermooiste van het verhaal madam is tot er met dinsdag dicht ivm carnaval. Vanmiddag houd ze geen spreek uur en op de donderdag ook nooit. ;-)
Toen ook nog effe 19 euro bijbetalen omdat er geen alternatief is en de verzekeraar bepaald hoeveel iets mag kosten. Ik ben echt super verzekerd dus daar ligt het niet aan.
Pffff. Sorry maar ik moest het even kwijt. "

 Jeetje Joyce , niet leuk, te lang geduurd he wat vervelend voor jullie, doet jou geen goed en voor Jaimie ook niet.....en nu ? Drie x keelontsteking in zo,n korte tijd vraagt om meer, een onderzoek wat er aan de hand is dat je dit nu al een paar keer gehad heeft....

pagina 47 van 65 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 4748 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende forumvraag: brandnetel pootjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^