Stichting Laconias staat met 16 honden uit Griekenland met autopech!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

"  

Nee, verderop op hun fb pagina stond heel duidelijk dat er geen airco in zit, alleen een paar gaten voor lucht stroming wanneer de auto rijdt.

Maar goed. Ik krijg blijkbaar alleen maar over me heen dat ik niet kritisch mag zijn, ik niet met feiten zou komen etc. Terwijl ik nu toch echt 4x met hetzelfde feit aan kom.. "

 
Ik heb dat niet op hun pagina kunnen vinden, vandaar dat ik navraag gedaan heb.. 

Je mag zeker kritisch zijn , maar het feit is dat er een luchtkoelingssysteem in de auto zit, en dit staat voor mij absoluut niet gelijk aan een paar gaten in de auto...

En verder, zoals ik hier boven geschreven heb.. Het gaat toch uiteindelijk om de honden, en die doen het goed zoals je op de FB pagina kan zien.

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Het is indd heel sneu allemaal. Maar als iedereen op internet gaat klagen schiet je er ook niks mee op?

Doe het dan eens lekker zelf? 
Deze mensen hadden het natuurlijk ook niet verwacht dat de bus kapot gaat.

En het gebeurd wel vaker dat honden zo binnen NL komen? Dus waarom nu in 1 x helemaal lopen zeuren omdat het mis is gegaan.


Als je het echt zo sneu vind, geef deze stichting dan geld, en donaties, en maak er werk van. Al is het maar dat ze airco in de auto hebben?

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

" Tegen iedereen? Ik zeg dit net alleen tegen jou.Tuurlijk heb ik ook de foto's bekeken, en het is ook heus geen optimale situatie, maar je kan er niet uit opmaken dat het luchtkoelingssysteem zijn werk niet doet. Misschien ook een idee om te kijken hoe de hondjes er bij zitten, en die zien er absoluut niet oververhit uit. En zo lang de hondjes het goed doen.... Ze zijn op weg naar hun gouden mand "

 Ik wil niet vervelend doen, maar dat ze op weg zijn naar hun gouden mand en dat de stichting goed werk doet is naar mijn idee net zo goed een aanname.  Ik quote jou maar dit geldt natuurlijk ook voor de anderen. 

Blijkbaar mogen er in het positieve wel aannames gedaan worden, maar in het negatieve niet. 

 

Ik denk dat iedereen het er mee eens is dat dit ongetwijfeld met de beste bedoelingen gedaan zal zijn, maar dat maakt nog niet dat er geen kritiek mag zijn. 

 

Mijn hond gaat met deze temperaturen ook niet in de auto zonder airco (ookal kunnen de ramen open).

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

"  Ik wil niet vervelend doen, maar dat ze op weg zijn naar hun gouden mand en dat de stichting goed werk doet is naar mijn idee net zo goed een aanname.  Ik quote jou maar dit geldt natuurlijk ook voor de anderen. 
Blijkbaar mogen er in het positieve wel aannames gedaan worden, maar in het negatieve niet. 
 
Ik denk dat iedereen het er mee eens is dat dit ongetwijfeld met de beste bedoelingen gedaan zal zijn, maar dat maakt nog niet dat er geen kritiek mag zijn. 
 
Mijn hond gaat met deze temperaturen ook niet in de auto zonder airco (ookal kunnen de ramen open). "

Dat zijn geen aannames, dat zijn dingen waar ik het met hen over gehad heb. Of je dat dan ook geloofd is een tweede..

Natuurlijk, overal mag kritiek op zijn. Maar sommige mensen leverden niet alleen kritiek maar stampten de stichting zowat letterlijk te grond in.. 

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

" Het is indd heel sneu allemaal. Maar als iedereen op internet gaat klagen schiet je er ook niks mee op?Doe het dan eens lekker zelf? Deze mensen hadden het natuurlijk ook niet verwacht dat de bus kapot gaat.En het gebeurd wel vaker dat honden zo binnen NL komen? Dus waarom nu in 1 x helemaal lopen zeuren omdat het mis is gegaan.Als je het echt zo sneu vind, geef deze stichting dan geld, en donaties, en maak er werk van. Al is het maar dat ze airco in de auto hebben? "

 Nou dat is nog eens een goed idee. I.p.v. klagen dat de honden het niet goed hebben zorgen dat ze het wel goed hebben!

Inderdaad geld inzamelen of iets dergelijks zodat ze airco in kunnen bouwen?

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

"  Nou dat is nog eens een goed idee. I.p.v. klagen dat de honden het niet goed hebben zorgen dat ze het wel goed hebben!
Inderdaad geld inzamelen of iets dergelijks zodat ze airco in kunnen bouwen? "

 En in de tussentijd geen onverantwoorde dingen doen waardoor de honden gevaar lopen.  Er is een dunne scheidslijn waarbij je door je drang om te helpen alles maar accepteert op het gebied van dierenwelzijn.

 

 

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Gelukkig zijn de honden gisteren in een andere bus overgezet.

Het gaat niet om fouten,maar om dierenwelzijn.

Honden meer dan 3000 kilometer op deze manier over de weg transporteren is echt vreselijk!Dit hadden ze van te voren kunnen weten.

2 honden in één bench.De honden kunnen niet eens met hun poten languit liggen en dat 3000 kilometer lang!Al hadden ze geen autopech gehad, zo vervoer je geen honden. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik weet het niet maar misschien is er expres  voor 2 honden in 1 bench gekozen omdat de honden steun hebben aan elkaar en door de kleinere ruimte rustiger zijn?

Qua ruimte was er genoeg zo te zien voor elke hond een bench maar daar schijnt niet voor gekozen te zijn om een reden misschien,

het bljft gokken allemaal ......

 

 

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

Er staan ook foto's op met 3 honden in een bench..... triest om te zien.

Het is een kleiner busje dus proppen.

 

Ik lees nu net dat ze aangekomen zijn in Nederland!!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Honden kunnen zelfs oververhit raken in een rijdende auto:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/185965/26/update,-tropisch-warm,-hoe-houden-we-onze-honden-koel-?--pagina-48-.php

Gepost op 18 juli 2014 om 16:39 (zodat men het terug kan vinden):

"Ik wil het verhaal zeker vertellen, en het heeft hier al eens gestaan naar aanleiding van mijn artikel in een hondenblad. Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden. Dit is het artikel dat in zo ongeveer alle hondenbladen heeft gestaan:

Wat een fijne vakantie had moeten worden, is geëindigd in een nachtmerrie.
Onderweg naar de Pyreneeën is onze gekke, lieve, vrolijke stuiterbal Diesel overleden.
Het is gebeurd op de 2e reisdag. Het was ontzettend warm. Tussen de middag stopten we voor de lunch en hebben Diesel in de schaduw gehouden, door een vernevelaar meegenomen en hem nog goed natgemaakt met flessen water voor we verder gingen. De airco loeide volop, maar redde het niet, dus zetten we nog een raam open. Op gegeven moment probeerde Diesel zich over het rekje tussen de achterbak en de achterbank te wurmen. We zijn gestopt, hebben hem weer helemaal nat gemaakt, hem laten drinken en zijn weer verder gegaan. Direct probeerde hij weer over het rekje te klimmen, iets wat hem de eerste dag was gelukt en toen ging hij lekker op de dekbedden liggen. Niet de bedoeling, want gevaarlijk onder het rijden. Omdat het nu niet lukte, ging hij piepen, zat daarna te hijgen. Dat alarmeerde ons nog niet, hij hijgt erg vaak als hij zich druk maakt. Even later ging hij zitten keffen. Het was niet ver meer naar het huisje, maar omdat we het niet vertrouwden, hebben we de eerstvolgende parkeerplaats nog een keer gestopt. Te laat, hij lag bewusteloos achterin. We hebben hem nat gemaakt, maar het mocht niet meer baten; op de parkeerplaats is hij overleden. Wat er dan door je heen gaat, is met geen pen te beschrijven. Naast het intense verdriet hangt het besef dat als we anders hadden gehandeld (eerder weg gegaan, de hele middag onder een boom gaan zitten, nog eerder gestopt desnoods op de vluchtstrook en alle andere mogelijkheden die we ons in onze hoofd halen), hij nu nog zou leven, als een zware last op onze schouders. Iedereen zegt dat ons niets te verwijten valt, nog nooit heb ik gehoord dat een hond in een rijdende auto is overleden, we zijn regelmatig gestopt en hebben hem nat gemaakt en water gegeven, maar wij worstelen er wel mee. We hebben Diesel bij een plaatselijke dierenarts achter moeten laten en zijn naar het huisje doorgereden. De volgende ochtend hebben wij onze spullen gepakt en zijn in één ruk naar huis gereden, 1320 kilometer, met naar het bleek een kapotte airco. We wilden weg uit Frankrijk, weg waar we onze lieverd zijn kwijt geraakt. Hij kwam als herplaatser van 9 maanden bij ons en heeft nog geen jaar bij ons mogen wonen.
We zijn kapot van verdriet.
Ingrid van de Koppel"

Dus ja, de airco in deze personen auto was kapot, maar... dat maakt de situatie dus ongeveer hetzelfde als achterin een ongekoelde vrachtwagen. Dat kan dus dodelijk zijn.

Misschien hebben anderen dit verhaal nooit meegekregen, maar bij mij is hij blijven hangen. Vandaar dat ik de keuze om bij zomerse temperaturen met zo'n auto dieren te vervoeren echt totaal niet kan goedkeuren.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Maar de vrachtwagen was niet ongekoeld er zat een koelsysteem in.

Nog steeds is het natuurlijk heel erg wat die mensen overkomen is. Ik heb het inderdaad nooit meegekregen. En ook hier lees ik een verhaal van mensen die het beste voorhadden maar ongelooflijk veel pech hebben gehad.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

"  Ik wil niet vervelend doen, maar dat ze op weg zijn naar hun gouden mand en dat de stichting goed werk doet is naar mijn idee net zo goed een aanname.  Ik quote jou maar dit geldt natuurlijk ook voor de anderen. 
Blijkbaar mogen er in het positieve wel aannames gedaan worden, maar in het negatieve niet. 
 
Ik denk dat iedereen het er mee eens is dat dit ongetwijfeld met de beste bedoelingen gedaan zal zijn, maar dat maakt nog niet dat er geen kritiek mag zijn. 
 
Mijn hond gaat met deze temperaturen ook niet in de auto zonder airco (ookal kunnen de ramen open). "

 Het verschil met positief en negatief is ook dat je een slechte reputatie erg moeilijk weer kan opbouwen. Een goede reputatie moet je zien te behouden en onderhouden.

Een reputatie kan onderuit gehaald worden door simpele leugens, zo lang mensen ze maar geloven. Vandaar dat een paar van ons erop hameren dat je geen aannames moet maken waarop de stichting met de grond gelijk gemaakt word. Dit moet je doen gebaseerd op feiten, en niet op wat je denkt dat gebeurt is. Omdat dit dus veel schade voor de stichting kan betekenen die misschien niet eens op feiten gebaseerd is. En het zou erg jammer zijn als een stichting ten onder gaat omdat mensen niet goed na kijken wat er nu echt aan de hand is. Maar reageren uit emotie (wat altijd erg gevaarlijk is om te doen omdat de feiten (bewust of onbewust) daardoor meestal troebel worden) is nooit de meest verstandige weg.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Vreselijk verhaal.. Verschrikkelijk om op die manier je eigen hond te verliezen.. 


De auto van de Stichting was echter niet ongekoeld, maar heeft een luchtkoelsysteem. Dit is inderdaad niet zo koel als een airco, maar waardoor de hitte wel uit te houden is ook voor de honden.

Ik mag jullie namens Stavros allemaal van harte uitnodigen om dit met eigen ogen te komen bekijken wanneer ze weer terug zijn.. 

En verder, ze zitten idd met meerdere in een bench, dit zal ongetwijfeld met een reden zijn, en ik wil dit evt. nog wel navragen voor degenen die het graag willen weten?
Maar kijk ook hoe de hondjes er bij zitten.. Alert, zeker niet gestrest en oververhit..

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

Feit is dat de meeste stichtingen in deze periode geen honden over de weg vervoeren, gekoeld of ongekoeld. Vliegtickets zijn ook veel duurder dus mits je een vluchtbegeleider kunt vinden worden er bijna geen honden ingevoerd. En deze jonge stichting zal hier hopenlijk ook van leren en dit dus nooit meer doen. Pas wanneer ze dit blijven doen krijgen ze vanzelf wel een slechte reputatie.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

"  
Sorry hoor, maar dat gaat echt te ver! Weet je hoeveel zwerfhonden er dood gaan per jaar op de straat!? En in welke toestanden die arme beesten leven...!
 
Het is en blijft een dierenopvang zonder geld, liever dit dan niks. Er staan nog zoveel honden op straat.. alle kleine beetjes helpen. En natuurlijk is het veel beter als ze met het vliegtuig gaan!! Helemaal mee eens! Maar zoals ik zeg alle kleine beetje helpen, en laat me jullie even herinneren, ze doen het omdat ze die arme beesten een tweede kans willen geven, dus hun echt compleet zwart maken hier vind ik wel even heel erg ongepast!! 
 
Liever dat ze oncomfortabel zijn voor 1 dag tijdens de rit en dan een liefdevol huisje vinden dan dat ze hun hele leven op straat staan, echt hoe kan je zoiets nou zeggen  Ongelofelijk 
 
Doorgaans sluit ik mij wel aan bij de meningen hier op hp hoor, maar bij deze dus even niet  Een dierenorganisatie bestempelen als dierenleed... En dat vanaf achter je eigen computertje, zonder inzicht op wat die mensen allemaal doen... Gewoon nee.
 
Hoeveel honden en katten levens zal die organisatie al gered hebben.. Sta daar ook eens bij stil, en niet alleen bij de negatieve dingen. "

 Zo denk ik er ook over.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Ik mag jullie namens Stavros allemaal van harte uitnodigen om dit met eigen ogen te komen bekijken wanneer ze weer terug zijn.. 

Ik hoef niet te komen kijken om van gedachten te veranderen want het is niet oké en behoorlijk onverantwoordelijk.

 

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

En dat vind ik nu dus erg jammer. Je hebt een mening maar je geeft de stichting bij voorbaat al geen kans om zichzelf uit te leggen.
Er zit een koelsysteem in de vrachtwagen, waarschijnlijk hebben de honden het in de vrachtwagen koeler dan daarbuiten. Maar dat is blijkbaar niet oke en onverantwoord.

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

"  Zo denk ik er ook over. "

 Als je geen geld en middelen hebt moet je je aansluiten bij de grotere stichtingen en organisaties en niet zelf gaan aanmodderen.

En er is een hoop dierenleed onder de noemer rescue en alles beter dan daar,

 

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

" En dat vind ik nu dus erg jammer. Je hebt een mening maar je geeft de stichting bij voorbaat al geen kans om zichzelf uit te leggen. Er zit een koelsysteem in de vrachtwagen, waarschijnlijk hebben de honden het in de vrachtwagen koeler dan daarbuiten. Maar dat is blijkbaar niet oke en onverantwoord. "

 Ook met koelsysteem ga je met deze temperatuur geen honden duizenden kilometers vervoeren.

Dat is inderdaad onverantwoord en onbegrijpelijk.

Hoe goed bedoeld ook en wat voor een groot hart daar ook achter staat er bestaat ook zoiets als gezond verstand.

 

 

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

"  Als je geen geld en middelen hebt moet je je aansluiten bij de grotere stichtingen en organisaties en niet zelf gaan aanmodderen.
En er is een hoop dierenleed onder de noemer rescue en alles beter dan daar,
  "

Ik noem dit geen aanmodderen hoor.
Als de honden er nou laveloos en oververhit bijzaten vond ik het nog een ander verhaal. Maar zoals ik zal zo vaak gezegd heb, de honden zitten er alert en totaal niet gestrest of oververhit bij.

De pech, daar hebben die mannen heus niet om gevraagd hoor, en dat kan de grootste en beste stichting gebeuren. Daarnaast was er ook steeds een oplossing. 

honden page profiel NymeriaNymeria

honden foto van Nymeria

" Het is indd heel sneu allemaal. Maar als iedereen op internet gaat klagen schiet je er ook niks mee op?Doe het dan eens lekker zelf? Deze mensen hadden het natuurlijk ook niet verwacht dat de bus kapot gaat.En het gebeurd wel vaker dat honden zo binnen NL komen? Dus waarom nu in 1 x helemaal lopen zeuren omdat het mis is gegaan.Als je het echt zo sneu vind, geef deze stichting dan geld, en donaties, en maak er werk van. Al is het maar dat ze airco in de auto hebben? "

 

Zelf wist ik niet dat er tegenwoordig nog honden zo vervoerd werden, en dat vindt ik inderdaad schandalig ja. Of de bus nou stuk gaat of niet, het zou niet mogen.

 

Kun je nu trouwens wel aan (een stichting in) griekenland doneren? De banken zijn toch gesloten? 

Niet dat ik van plan ben dat de doen, want ik vertrouw het niet helemaal, aangezien ik ook niet kan controleren wat ze met dat geld doen.

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

" Ik noem dit geen aanmodderen hoor. Als de honden er nou laveloos en oververhit bijzaten vond ik het nog een ander verhaal. Maar zoals ik zal zo vaak gezegd heb, de honden zitten er alert en totaal niet gestrest of oververhit bij.De pech, daar hebben die mannen heus niet om gevraagd hoor, en dat kan de grootste en beste stichting gebeuren. Daarnaast was er ook steeds een oplossing.  "

quote:  Het is en blijft een dierenopvang zonder geld, liever dit dan niks,

 

Daar reageerde ik op  en dat overkomt de meeste en beste stichtingen niet want die gaan niet rijden met dit weer.

honden page profiel NymeriaNymeria

honden foto van Nymeria

"  Als je geen geld en middelen hebt moet je je aansluiten bij de grotere stichtingen en organisaties en niet zelf gaan aanmodderen.
En er is een hoop dierenleed onder de noemer rescue en alles beter dan daar,
  "

 

Eens

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

"  
Zelf wist ik niet dat er tegenwoordig nog honden zo vervoerd werden, en dat vindt ik inderdaad schandalig ja. Of de bus nou stuk gaat of niet, het zou niet mogen.
 
Kun je nu trouwens wel aan (een stichting in) griekenland doneren? De banken zijn toch gesloten? 
Niet dat ik van plan ben dat de doen, want ik vertrouw het niet helemaal, aangezien ik ook niet kan controleren wat ze met dat geld doen. "

 Het is een Nederlandse stichting. (Tevens ook een Algemeen Nut Beogende Instelling)
http://www.dierenopvanglaconias.nl/

 Hier kun je zien waar aan je moet voldoen om een ANBI te zijn.
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/bijzondere_regelingen/goede_doelen/algemeen_nut_beogende_instellingen/aan_welke_voorwaarden_moet_een_anbi_voldoen/

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Er zal misschien een koelsysteem in die wagen zitten, maar dan alleen in de cabine en niet in de laadruimte, die niet verbonden is met de cabine. Ik heb ooit een dergelijk vrachtwagentje gebruikt voor een kleine verhuizing.

Nogmaals: Het dak laat licht door; dus ook zonlicht, de zijwanden stellen niets voor en laten ook warmte door. De laadruimte wordt een broeikas en daar valt niet tegen aan te koelen. Het is onmogelijk om deze ruimte te koelen; zelfs niet met een airconditioning met groot vermogen, omdat de wanden en plafond geen enkele isolatie bieden.

Daarbovenop komt nog het feit dat 2 honden in een bench nog meer warmte geeft en de honden bij wijze van spreken, hun kont niet kunnen keren en niet languit kunnen gaan liggen. Het is al zeer riskant en onverantwoordelijk om honden onder tropische omstandigheden zo te vervoeren, maar ook nog 2 honden in een bench, maakt het voor de honden nog erger.

Het is een geluk bij een ongeluk, dat er een andere auto ingezet moest worden om de honden nog ca. 1800 km te vervoeren.

Hopelijk hebben de honden hier geen trauma's van opgelopen.

honden page profiel DanielDzDanielDz

Loesje, zever eens niet zo.

 Je moet van een paar ondeluidelijke fotos helemaal geen conclusies willen trekken.

Geen 2 vrachtwagens zijn hetzelfde.Als er inderdaad helemaal niet gekoeld zou worden zouden die honden er met een buitentemperatuur van 30+ graden er zeker niet zo bij liggen.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

" Er zal misschien een koelsysteem in die wagen zitten, maar dan alleen in de cabine en niet in de laadruimte, die niet verbonden is met de cabine. Ik heb ooit een dergelijk vrachtwagentje gebruikt voor een kleine verhuizing.
Nogmaals: Het dak laat licht door; dus ook zonlicht, de zijwanden stellen niets voor en laten ook warmte door. De laadruimte wordt een broeikas en daar valt niet tegen aan te koelen. Het is onmogelijk om deze ruimte te koelen; zelfs niet met een airconditioning met groot vermogen, omdat de wanden en plafond geen enkele isolatie bieden.
Daarbovenop komt nog het feit dat 2 honden in een bench nog meer warmte geeft en de honden bij wijze van spreken, hun kont niet kunnen keren en niet languit kunnen gaan liggen. Het is al zeer riskant en onverantwoordelijk om honden onder tropische omstandigheden zo te vervoeren, maar ook nog 2 honden in een bench, maakt het voor de honden nog erger.
Het is een geluk bij een ongeluk, dat er een andere auto ingezet moest worden om de honden nog ca. 1800 km te vervoeren.
Hopelijk hebben de honden hier geen trauma's van opgelopen. "

 

Nee het koelsysteem zit juist achterin. Ik heb het namelijk nagevraagd bij de mannen zelf.

En als je het niet gelooft of toch met eigen ogen wil zien.. Kun je altijd nog ingaan op de uitnodiging van Stavros om de bus met eigen ogen te komen bekijken......

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

" Loesje, zever eens niet zo.
 Je moet van een paar ondeluidelijke fotos helemaal geen conclusies willen trekken.
Geen 2 vrachtwagens zijn hetzelfde.Als er inderdaad helemaal niet gekoeld zou worden zouden die honden er met een buitentemperatuur van 30+ graden er zeker niet zo bij liggen. "

 Pardon , ik ben niet Loesje maar er wordt niet gezeverd er wordt gewoon duidelijk gemaakt dat deze stichting geen verstandige keuzes heeft gemaakt.

En met wel of geen koelsysteem ,dit was onverantwoord en dan maakt het er niet beter op om 2 honden in 1 bench te stoppen.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

" Loesje, zever eens niet zo.
 Je moet van een paar ondeluidelijke fotos helemaal geen conclusies willen trekken.
Geen 2 vrachtwagens zijn hetzelfde.Als er inderdaad helemaal niet gekoeld zou worden zouden die honden er met een buitentemperatuur van 30+ graden er zeker niet zo bij liggen. "

 

Juist! Dan hadden ze er zeker wel meer belabberd bij gelegen.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Loesje, zever eens niet zo.
 Je moet van een paar ondeluidelijke fotos helemaal geen conclusies willen trekken.
Geen 2 vrachtwagens zijn hetzelfde.Als er inderdaad helemaal niet gekoeld zou worden zouden die honden er met een buitentemperatuur van 30+ graden er zeker niet zo bij liggen. "

 

Hoeveel ervaring heb je met de transport sector?

 

Dit soort wagens hebben echt geen koeling in de laadruimte! Heel simpel het valt door de constructie van zo'n wagen, niet te koelen!

 

Bij liggen? heb je de foto wel bekeken? Geen kop foto's, meerdere honden in een bench, die al erg klein is voor 1 hond, laat staan 2.

 

 

pagina 5 van 12 12 3 4 56 7 8 9 10 11 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^