Rustige hondenrassen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Amber Azou (Gast)

Hey, ik vind dat alle honden rustig zijn als ze eenmaal geen pup meer zijn als je de hond het van heel kleins af 1 a 2 keer per dag uitlaat.Gaat die hond dat normaal vinden.Maar ik zou wel naar de hondenschool mee gaan.

honden page profiel --

honden foto van -

" Hey, ik vind dat alle honden rustig zijn als ze eenmaal geen pup meer zijn als je de hond het van heel kleins af 1 a 2 keer per dag uitlaat.Gaat die hond dat normaal vinden.Maar ik zou wel naar de hondenschool mee gaan. "

Dat kan jij vinden maar dat is echt niet zo hoor. Ze zijn rustig ja, als er genoeg mee wordt gedaan. Enneh ja ze gaan het normaal vinden, ze worden lusteloos van verveling en daardoor lijkt het alsof ze niet meer uitdaging nodig hebben. Als ze jou in een kooitje stoppen en je mag alleen 2 keer per dag een kwartier op je tablet, dan word je in het begin gek van de energie maar na een poosje word je toch depressief en hoef je niks meer omdat je hersenen gewoon niet aan het werk worden gezet. Dan lijkt het ook net alsof je tevreden bent, want je bent het immers gewend en je bent niet druk. Extreem voorbeeld, maar ik bedoel er dus mee dat het niet zo is dat omdat een hond zich er maar bij neerlegt dat het dan goed is.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Turid Rugaas!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^