Na ong. 8 jaar komt eigen hond eindelijk dichter!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Als jouw vader daartegen terug normaal doet, en jij geeft na drie weken een voorschot? Waarom dan niet ?

Lance is ook pas op 12  weken bij mij gekomen, dus dat pupke geraakt zeker nog weg ginder.

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

"  

 

Hoe kan je zoiets zeggen over iemand die je niet gezien noch gesproken hebt?  Ben je überhaupt op de hoogte van alles wat er gezegd en gevraagd geweest is tussen AE en Lise ? Ik denk het niet!Deze fokker is alles behalve stom, ze is een heel verantwoordelijk iemand die enkel het beste wil voor haar pups.  Bij AE zijn de pups nog levende wezens, en zolang de pups bij haar verblijven zal ze ze allemaal zoals haar eigen honden behandelen.Verliefd geraken op een tekening van een pup, of op een foto, is voor AE een no go!  Ze zal altijd vragen de pups te komen bezoeken!  Allemaal krijgen ze liefde, de opvoeding en de aandacht ook al zijn 24 uur soms niet genoeg.Dan slaapt zij maar niet en geeft alle tijd aan de borders.  Het is zo makkelijk mensen af te breken!  Maar ikzelf hou mijn mond als ik de persoon in kwestie niet ken.Ga eens op bezoek bij deze fokster en je zal merken dat zij er met hart en ziel bij is.   Wat voor haar telt is het geluk van haar hondjes en ik kan begrijpen dat ze de mooiste van haar pups, dat wat Schumi nu eenmaal is, niet zo maar naar gelijk wie wil doen!  Ze heeft meer dan een kandidaat om Schumi te kunnen verwelkomen!  Ik denk dat Lise geen greintje van kans meer heeft daar een hondje te bemachtigen en ik kan AE geen ongelijk geven.  Of je gaat voor een hond en dit van in het begin of je zult naar een fokker moeten gaan die het niet zo eng ziet en de euro's belangrijker vindt.Heeft je vriendin Lise in al die tijd, meer dan twee weken de moeite gedaan de pup te bezoeken? Ik denk het niet! Anders had ik het geweten! Ook al is ze afhankelijk van haar ouders, zelfs haar vader durfde ze niet in te lichten!  Wel hoe moet het dan functioneren?Moesten er meer fokkers bestaan zoals AE dan zouden er minder honden in het asiel terecht komen.Lees eens de reacties van de mensen die bij AE een pup kregen!!!  Ook ik heb een pup van een van haar nestjes.  En ik ben meer dan tevreden, over de pup, over de manier dat ze werden opgevoed, hoe proper ze altijd zaten, in huis in de woonkamer , hoe AE zich inzet!   Vele mensen vragen aan haar om verdere hulp bij voeding, opvoeding en grooming.  Geen vraag is haar teveel ! En je gelooft het of niet, maar vorig weekend heeft ze het hele weekend al haar goudklomjes bezocht en ze met de glimlach een zomercoupe gegeven, de nagels geknipt en de baasjes antwoord op al hunvragen gegeven!  De verste woont aan de Franse grens, en AE woont in haspengouw!  Welke fokker doet dit al???? En dan noem jij dit een stomme fokker?

Kritiek is zo makkelijk, maar kan je deze kritiek ook staven?  Ik denk het niet!Het gaat hier om de pup en niet om de gevoelens van de mensen die zowieso al veel te vet en te dik overal worden benadrukt!  Ik hoop in ieder geval van ganser harte dat Schumi een thuis zal krijgen waar hij vanaf seconde 1 welkom is, en er niet moet gevochten worden om hem te mogen houden! "

 



Ho sorry hoor, ten eerste: ik ken noch Lise, noch de fokker persoonlijk. Het ging mij puur en alleen om de opmerking "teleurgesteld te zijn in Lise" omdat deze als minderjarige? iig thuiswonende niet zo snel wél of níet ergens voor kan gaan. Ik twijfel er niet aan dat de fokker ontzettend zorgvuldig met haar pups omgaat. En ik weet zeker ook niet hoe het gesprek is gegaan oid. Ik reageer alleen puur op deze reactie van Lise.

Mijn punt was meer, ik snap het als de fokker teleurgesteld zou zijn in dat iemand telkens welnietwelniet voor een pup gaat. Maar als het de dochter van gezin is, dat je het dan die dóchter niet aan kunt rekenen dat zij geen definitief besluit kan nemen. Dan zou de fokker hooguit moeten zeggen "ik ben wat teleurgesteld in hoe jullie gezin hier op reageert." Maar de verantwoordelijkheid, en dus ook de teleurstelling, ligt bij de ouders. En ik blijf het vreemd vinden als wat Lise zegt klopt, dat een fokker zo tegen háár zou reageren.

Maar het klopt, mijn reactie was te kort door de bocht, excuses fokker. Jouw reactie daarentegen ook. Over gevoelens "te vet en te dik benadrukken" gesproken.

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Hier nemen we een frisse start!

 

 

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Ik ben toch benieuwd...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^