Na ong. 8 jaar komt eigen hond eindelijk dichter!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

peet (Gast)

Neem een showhond, als je geen ervaring met bc hebt. Ga naar een hondenschool waar mensen lesgeven die zelf ook veel met borders werken

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

" Neem een showhond, als je geen ervaring met bc hebt. Ga naar een hondenschool waar mensen lesgeven die zelf ook veel met borders werken "

 



Als je je voldoende inleest en ervaringen opdoet, kan je ook prima met een werklijn of sportlijn werken als eerste border collie, hoor.
Dat van die hondenschool vind ik maar half kloppen. Uiteindelijk moeten de borders dezelfde basis kennen als iedere andere hond, niet?

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

"  

Als je je voldoende inleest en ervaringen opdoet, kan je ook prima met een werklijn of sportlijn werken als eerste border collie, hoor.
Dat van die hondenschool vind ik maar half kloppen. Uiteindelijk moeten de borders dezelfde basis kennen als iedere andere hond, niet? "

 

Het gaat niet om de commando's die een BC moet kennen, het heeft te maken met het begrijpen van de hond. Ziva (mijn BC) die raakte super overprikkeld door het aantal mensen dat op het veld stond met hun honden, want allemaal mensen stonden met hoge stem hun hond te roepen. De instructeurs die begrepen het wel, maar konden in mijn opinie geen goede adviezen geven. Daarnaast is werken voor de BC gewoon heel belangrijk, of in ieder geval bij Ziva. Ziva ziet de mogelijkheid tot werken al als beloning en daar kan niet elke hondenschool goed op inspelen. Ik ben het trouwens ook eens dat de lijn niet persé hoeft uit te maken als eerste BC. Een showlijn is niet per definitie minder heftig, de focus van de hond ligt vaak ergens anders dan die uit de werklijn. Het is met name belangrijk dat je bedenkt, hoe erg je met 'eye' te maken wilt hebben  :)

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi 3 doggies

honden foto van S met L&B, † Bifi

"  
Het gaat niet om de commando's die een BC moet kennen, het heeft te maken met het begrijpen van de hond. Ziva (mijn BC) die raakte super overprikkeld door het aantal mensen dat op het veld stond met hun honden, want allemaal mensen stonden met hoge stem hun hond te roepen. De instructeurs die begrepen het wel, maar konden in mijn opinie geen goede adviezen geven. Daarnaast is werken voor de BC gewoon heel belangrijk, of in ieder geval bij Ziva. Ziva ziet de mogelijkheid tot werken al als beloning en daar kan niet elke hondenschool goed op inspelen. Ik ben het trouwens ook eens dat de lijn niet persé hoeft uit te maken als eerste BC. Een showlijn is niet per definitie minder heftig, de focus van de hond ligt vaak ergens anders dan die uit de werklijn. Het is met name belangrijk dat je bedenkt, hoe erg je met 'eye' te maken wilt hebben  :-) "

 In mijn ogen is die overprikkeling geen rasgebonden iets. Dat heeft mijn Shih Tzu ook nl. Wat betreft het inspelen van een school, een goede school kan dat

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Aahh wat een leukerd! <3


Dat is snel gegaan zeg! Ik hoop dat het klikt en dat je hem binnenkort op mag halen ! :-)

Veel plezier.. maar dat gaat wel lukken denk ik :-D

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

"  In mijn ogen is die overprikkeling geen rasgebonden iets. Dat heeft mijn Shih Tzu ook nl. Wat betreft het inspelen van een school, een goede school kan dat "

 

Klopt, de school waar ik zat staat eigenlijk ook bekend als een goede hondenschool… maar het gaat ook om te voorkomen dat een hond zich gaat vervelen. Dat was ik vergeten te vertellen, want hoewel Ziva overprikkeld raakte, verveelde ze zich ook enorm. Daarom is het ook belangrijk dat de hondenschool daarop let. Ik was uiteindelijk meer bezig om Ziva bezig te houden tussen de opdrachten door dan met de echte opdrachten die we kregen. 

 

Mijn tip is dan ook, kijk bij een hondenschool voordat je je inschrijft. Vraag goed alles na, met hoeveel honden ze op een veld staan en hoe groot het veld is. 

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

"  

Het gaat niet om de commando's die een BC moet kennen, het heeft te maken met het begrijpen van de hond. Ziva (mijn BC) die raakte super overprikkeld door het aantal mensen dat op het veld stond met hun honden, want allemaal mensen stonden met hoge stem hun hond te roepen. De instructeurs die begrepen het wel, maar konden in mijn opinie geen goede adviezen geven. Daarnaast is werken voor de BC gewoon heel belangrijk, of in ieder geval bij Ziva. Ziva ziet de mogelijkheid tot werken al als beloning en daar kan niet elke hondenschool goed op inspelen. Ik ben het trouwens ook eens dat de lijn niet persé hoeft uit te maken als eerste BC. Een showlijn is niet per definitie minder heftig, de focus van de hond ligt vaak ergens anders dan die uit de werklijn. Het is met name belangrijk dat je bedenkt, hoe erg je met 'eye' te maken wilt hebben  <img class=" /> "

 



Dit verschilt dan weer per hond. De rasstandaard van de Border Collie klinkt als volgt: De Border Collie mag niet zenuwachtig, noch agressief zijn, maar levendig, oplettend, scherp reagerend en intelligent.
Dus eigenlijk mag de border collie niet zo reageren, maar ik kan wel begrijpen dat als je lang moet wachten je border zo reageert. Het verschilt echt per hond, ik ken vele borders die prima kunnen wachten en weer enkelen die geen tot weinig geduld hebben en dan gaan piepen of dergelijk.
De keuze van een goede hondenschool speelt hier ook een rol in, zoals je zelf al zegt hierboven.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

Het heeft inderdaad te maken gehad met de hondenschool. Verder komt die rasstandaard precies overeen met Ziva.. Dus zij laat geen ongewenst gedrag zien (ook is de rassenstandaard in principe voor volwassen honden die dus als het goed is stabiel zijn) Want ze heeft nimmer een zenuwachtig iets laten zien of een agressief iets, ze reageert juist iets scherp op bepaalde geluiden, met name als ze hoog zijn. Ik gebruik daarom ook bijna nooit een hoge stem, tenzij ik haar echt heel erg wil belonen ergens voor, maar dat doe ik met name door haar lekker te knuffelen en met een rustige stem werkt beter voor haar :-D. Haar geduld is wat minder, O-) Ook al vind ik 10 minuten wachten om 1 opdracht uit te voeren ook te lang. Haar ongeduld komt bij de club dus ook een beetje door mij :$

honden foto van martijn & marijn & fly de bordercollie

Oh wat een schatje, het kriebelt al om een 2e erbij te nemen haha, maar voorlopig nog ff niet hoor. Hopelijk is er de klik!

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

" Oh wat een schatje, het kriebelt al om een 2e erbij te nemen haha, maar voorlopig nog ff niet hoor. Hopelijk is er de klik! "

 



Haha dat probleem heb ik ook bij pups die ik zie alleen zou het bij ons een derde BC worden dan O-) Dat ziet mijn vader nog niet zo zitten :P

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

" Het heeft inderdaad te maken gehad met de hondenschool. Verder komt die rasstandaard precies overeen met Ziva.. Dus zij laat geen ongewenst gedrag zien (ook is de rassenstandaard in principe voor volwassen honden die dus als het goed is stabiel zijn) Want ze heeft nimmer een zenuwachtig iets laten zien of een agressief iets, ze reageert juist iets scherp op bepaalde geluiden, met name als ze hoog zijn. Ik gebruik daarom ook bijna nooit een hoge stem, tenzij ik haar echt heel erg wil belonen ergens voor, maar dat doe ik met name door haar lekker te knuffelen en met een rustige stem werkt beter voor haar <img class=" />. Haar geduld is wat minder, <img class=" /> Ook al vind ik 10 minuten wachten om 1 opdracht uit te voeren ook te lang. Haar ongeduld komt bij de club dus ook een beetje door mij :$ "

 



Ah, zo baasje zo hond zeker? ;-)
En je moet echt zelf de methode zoeken die bij je hond past om te trainen/belonen/etc. Daar kan je geen veralgemeningen bij maken per ras.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 2 doggies

honden foto van Ziva < 3

"  


Ah, zo baasje zo hond zeker? <img class=" />

En je moet echt zelf de methode zoeken die bij je hond past om te trainen/belonen/etc. Daar kan je geen veralgemeningen bij maken per ras. "

 



Haha ja O-) Ik probeer er geen veralgemening van te maken per ras. Ik probeer alleen aan te geven dat het vinden van de juiste hondenschool echt van belang is en dat het handig is als de instructeurs genoeg ervaring hebben met BC, want ieder ras heeft zijn specifieke kanten en dat is belangrijk om rekening mee te houden. Zelf heb ik hier niet goed genoeg op gelet bij de hondenschool waar ik naartoe ging en dat vind ik jammer.

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

Leuk! Ben benieuwd!

Anoniem (Gast)

Beste Lise,

 

Graag zou ik je een tip willen geven m.b.t. het gaan naar 1 fokker die aangeraden is door iemand. Voordat je een hondje gaat kopen kun je je misschien eerst beter in het ras verdiepen, waar je voor wil gaan en als ik je een raad mag geven, neem eerst contact op met verschillende fokkers. Het is nl. erg belangrijk of het klikt van beide kanten. Als je er in eerste instantie al geen goed gevoel over hebt, kun je altijd bij een andere fokker kijken, die wel goed aanvoelt en je dan ook met raad en daad terzijde zal gaan staan als er eventuele vragen van jouw kant zullen zijn. Hoop dat je dit ter harte neemt en dan wens ik je veel plezier met de aankoop van een lief en mooi pupje.

Francisca 

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Beste Francisca

 

Ik heb al een tijdje contact met de fokker en ik heb een zeer fijn gevoel bij deze fokker. We praten veel over en weer en ik krijg veel foto's toegestuurd, ook als ze aan het wandelen is met haar honden stuurt ze wel eens een foto. Ik heb me ook al lang en goed ingelezen over dit ras en ik weet waar ik naartoe wil met deze hond. 

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Nog niet veel nieuws.

Ik vind het nogal moeilijk om een juiste moment te vinden omdat mijn papa het erg moeilijk heeft met z'n pensioen. Directeur zijn was zijn leven. Hij moet nu dus ook veel naar school om zijn spullen op te ruimen en de nieuwe directeur te helpen. Hij heeft al een keer een foto van Schumi gezien en vond hem erg schattig. 

Maar de tijd dringt want ook Schumi wordt steeds ouder. Hij is nu 11 weken.

De leuke puppytijd is nu dus volop bezig en die mis ik een beetje. Door al dat gedoe verloor ik mijn hoop een beetje dat Schumi naar hier zou komen en stuurde ik dit naar de fokker. En dat ik misschien eventueel op een volgend nestje wil wachten. Dat had ik dus niet mogen zeggen want nu is ze een beetje teleurgesteld in mij. 

Maar ik maak mezelf ook steeds wijs dat er nog anderen in hem geïnteresseerd zijn omdat ik weet dat ik nu al aan hem gehecht ben en als ik te horen krijg dat hij verkocht is, mijn wereld instort. Vanaf nu ga ik me dus voor de volle 200% inzetten en proberen het concact met de fokker weer te verbeteren.

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Ja zeg, dan is ze ook wel een stomme fokker hoor... je had toch niks toegezegd, je hebt de situatie uitgelegd, plús ze weet dat je thuis woont en dus echt niet zelf de eindbeslissing maakt?

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Ze is echt niet stom hoor, we hebben al veel over en weer gechat en ze is echt wel lief. Zij hoopt natuurlijk ook dat Schumi snel een thuis vindt want ze was niet van plan hem te houden.

En nu was er eindelijk een geïnteresseerde in Schumi maar dit duurt langer als verwacht, ook voor mij. 

Ik begrijp haar ook wel hoor. Door mijn enthousiasme had ze er misschien op gerekend dat hij eindelijk zijn thuis had gevonden maar mijn vader had het te moeilijk met zijn pensioen om over een puppy te spreken dus duurt het allemaal langer. Maar zoals ik al zei ga ik me 200% inzetten voor Schumi want dit verdienen hij en de fokker echt niet.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

" Ze is echt niet stom hoor, we hebben al veel over en weer gechat en ze is echt wel lief. Zij hoopt natuurlijk ook dat Schumi snel een thuis vindt want ze was niet van plan hem te houden.
En nu was er eindelijk een geïnteresseerde in Schumi maar dit duurt langer als verwacht, ook voor mij. 
Ik begrijp haar ook wel hoor. Door mijn enthousiasme had ze er misschien op gerekend dat hij eindelijk zijn thuis had gevonden maar mijn vader had het te moeilijk met zijn pensioen om over een puppy te spreken dus duurt het allemaal langer. Maar zoals ik al zei ga ik me 200% inzetten voor Schumi want dit verdienen hij en de fokker echt niet. "

 

Is het niet een idee om gewoon met je vader er naartoe te gaan onder het mom: knuffelen met puppy's is leuk en goed voor je vader? En misschien is het goed om te laten merken aan je vader dat je echt voor deze pup wilt gaan. Met mijn vader heb ik ook weleens moeite gehad om het over bepaalde onderwerpen te hebben, bleek uiteindelijk dat hij het super leuk vond om iets samen met mij te doen, waar ik over twijfelde. Maak het bespreekbaar, dat is de enige manier waarop je hem mee kan krijgen en jij kan laten zien dat je de volle 200% voor Schumi wilt gaan

;) Succes

honden page profiel LeenLeen 3 doggies

" Ja zeg, dan is ze ook wel een stomme fokker hoor... je had toch niks toegezegd, je hebt de situatie uitgelegd, plús ze weet dat je thuis woont en dus echt niet zelf de eindbeslissing maakt? "

 

 

Hoe kan je zoiets zeggen over iemand die je niet gezien noch gesproken hebt?  Ben je überhaupt op de hoogte van alles wat er gezegd en gevraagd geweest is tussen AE en Lise ? Ik denk het niet!
Deze fokker is alles behalve stom, ze is een heel verantwoordelijk iemand die enkel het beste wil voor haar pups.  Bij AE zijn de pups nog levende wezens, en zolang de pups bij haar verblijven zal ze ze allemaal zoals haar eigen honden behandelen.

Verliefd geraken op een tekening van een pup, of op een foto, is voor AE een no go!  Ze zal altijd vragen de pups te komen bezoeken!
 
Allemaal krijgen ze liefde, de opvoeding en de aandacht ook al zijn 24 uur soms niet genoeg.
Dan slaapt zij maar niet en geeft alle tijd aan de borders.  Het is zo makkelijk mensen af te breken!  Maar ikzelf hou mijn mond als ik de persoon in kwestie niet ken.
Ga eens op bezoek bij deze fokster en je zal merken dat zij er met hart en ziel bij is.   
Wat voor haar telt is het geluk van haar hondjes en ik kan begrijpen dat ze de mooiste van haar pups, dat wat Schumi nu eenmaal is, niet zo maar naar gelijk wie wil doen!  Ze heeft meer dan een kandidaat om Schumi te kunnen verwelkomen!  
Ik denk dat Lise geen greintje van kans meer heeft daar een hondje te bemachtigen en ik kan AE geen ongelijk geven.  Of je gaat voor een hond en dit van in het begin of je zult naar een fokker moeten gaan die het niet zo eng ziet en de euro's belangrijker vindt.

Heeft je vriendin Lise in al die tijd, meer dan twee weken de moeite gedaan de pup te bezoeken? Ik denk het niet! Anders had ik het geweten! Ook al is ze afhankelijk van haar ouders, zelfs haar vader durfde ze niet in te lichten!  Wel hoe moet het dan functioneren?

Moesten er meer fokkers bestaan zoals AE dan zouden er minder honden in het asiel terecht komen.
Lees eens de reacties van de mensen die bij AE een pup kregen!!!  Ook ik heb een pup van een van haar nestjes.  En ik ben meer dan tevreden, over de pup, over de manier dat ze werden opgevoed, hoe proper ze altijd zaten, in huis in de woonkamer , hoe AE zich inzet!   Vele mensen vragen aan haar om verdere hulp bij voeding, opvoeding en grooming.  Geen vraag is haar teveel ! En je gelooft het of niet, maar vorig weekend heeft ze het hele weekend al haar goudklomjes bezocht en ze met de glimlach een zomercoupe gegeven, de nagels geknipt en de baasjes antwoord op al hun
vragen gegeven!  De verste woont aan de Franse grens, en AE woont in haspengouw!  Welke fokker doet dit al???? En dan noem jij dit een stomme fokker?

Kritiek is zo makkelijk, maar kan je deze kritiek ook staven?  Ik denk het niet!

Het gaat hier om de pup en niet om de gevoelens van de mensen die zowieso al veel te vet en te dik overal worden benadrukt!  Ik hoop in ieder geval van ganser harte dat Schumi een thuis zal krijgen waar hij vanaf seconde 1 welkom is, en er niet moet gevochten worden om hem te mogen houden!


honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Wat een reactie Leen.

Dit kwetst me behoorlijk. 

Schumi is vanaf seconde 1 welkom hier.

En ik ben niet bang van mn vader.

Hij ziet enkel ontzettend af van zn pensioen. 

Daarom is hij een beetje down en nors. 

Maar ik heb Schumi al meerdere malen voorgesteld en hij vind hem leuk. 

Hij is nu gewoon nog niet klaar om over een puppy te spreken en dat wist ik van te voren niet. 

Ik ben nu soms eenmaal overenthousiast en Schumi was liefde op het eerste gezicht. Daarom zei ik tegen AE dat ik zo snel mogelijk kennis wou komen maken met Schumi. Maar hierbij rekende ik niet op mijn papa's gevoel. Wat dus een grote fout was.

Ik vind het ontzettend jammer dat dit zo gelopen is want ik had echt een leuk contact met AE en hoop dit nog steeds te herstellen en misschien alsnog te kunnen kennismaken met Schumi als ik met mijn vader heb gepraat. 

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van cia v.d. heijden

"  

 

Hoe kan je zoiets zeggen over iemand die je niet gezien noch gesproken hebt?  Ben je überhaupt op de hoogte van alles wat er gezegd en gevraagd geweest is tussen AE en Lise ? Ik denk het niet!Deze fokker is alles behalve stom, ze is een heel verantwoordelijk iemand die enkel het beste wil voor haar pups.  Bij AE zijn de pups nog levende wezens, en zolang de pups bij haar verblijven zal ze ze allemaal zoals haar eigen honden behandelen.Verliefd geraken op een tekening van een pup, of op een foto, is voor AE een no go!  Ze zal altijd vragen de pups te komen bezoeken!  Allemaal krijgen ze liefde, de opvoeding en de aandacht ook al zijn 24 uur soms niet genoeg.Dan slaapt zij maar niet en geeft alle tijd aan de borders.  Het is zo makkelijk mensen af te breken!  Maar ikzelf hou mijn mond als ik de persoon in kwestie niet ken.Ga eens op bezoek bij deze fokster en je zal merken dat zij er met hart en ziel bij is.   Wat voor haar telt is het geluk van haar hondjes en ik kan begrijpen dat ze de mooiste van haar pups, dat wat Schumi nu eenmaal is, niet zo maar naar gelijk wie wil doen!  Ze heeft meer dan een kandidaat om Schumi te kunnen verwelkomen!  Ik denk dat Lise geen greintje van kans meer heeft daar een hondje te bemachtigen en ik kan AE geen ongelijk geven.  Of je gaat voor een hond en dit van in het begin of je zult naar een fokker moeten gaan die het niet zo eng ziet en de euro's belangrijker vindt.Heeft je vriendin Lise in al die tijd, meer dan twee weken de moeite gedaan de pup te bezoeken? Ik denk het niet! Anders had ik het geweten! Ook al is ze afhankelijk van haar ouders, zelfs haar vader durfde ze niet in te lichten!  Wel hoe moet het dan functioneren?Moesten er meer fokkers bestaan zoals AE dan zouden er minder honden in het asiel terecht komen.Lees eens de reacties van de mensen die bij AE een pup kregen!!!  Ook ik heb een pup van een van haar nestjes.  En ik ben meer dan tevreden, over de pup, over de manier dat ze werden opgevoed, hoe proper ze altijd zaten, in huis in de woonkamer , hoe AE zich inzet!   Vele mensen vragen aan haar om verdere hulp bij voeding, opvoeding en grooming.  Geen vraag is haar teveel ! En je gelooft het of niet, maar vorig weekend heeft ze het hele weekend al haar goudklomjes bezocht en ze met de glimlach een zomercoupe gegeven, de nagels geknipt en de baasjes antwoord op al hunvragen gegeven!  De verste woont aan de Franse grens, en AE woont in haspengouw!  Welke fokker doet dit al???? En dan noem jij dit een stomme fokker?

Kritiek is zo makkelijk, maar kan je deze kritiek ook staven?  Ik denk het niet!Het gaat hier om de pup en niet om de gevoelens van de mensen die zowieso al veel te vet en te dik overal worden benadrukt!  Ik hoop in ieder geval van ganser harte dat Schumi een thuis zal krijgen waar hij vanaf seconde 1 welkom is, en er niet moet gevochten worden om hem te mogen houden! "

 



Wat ik hier eerlijker had gevonden:

Dat de fokker zelf gereageerd zou hebben. Zij zit immers ook op Hp!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Nou nou nou Leen... Wat een ontzettend felle reactie zeg! Zeer onterecht vind ik zelf ook.... Kom op zeg. Iemand een beetje zo afbranden.

 

Wat ik uit dit topic van Lise heb begrepen had ze nog niets officieel toegezegd. Ze had nog niet de volle 100% zekerheid gegeven, alleen dat ze Schumi ontzettend leuk vond en ze hem z.s.m. zou willen bezoeken zodra ook haar vader het er mee eens was... Sorry, maar in mijn ogen zou een fokker dan niet mogen aankomen met: "Ik ben teleurgesteld in je".... Dit had een fokker ook zeker niet tegen mij moeten zeggen!

 

Het zal best een goede, leuke fokker zijn. Daar hoor je mij niet over. Maar ik vind het nog altijd een heel rare reactie..... Maar, dat is mijn mening. 

 

 

Lise, jammer dat het zo gelopen is.... Ik hoop voor jou dat het contact terug goed komt ;-)

 

Edit: typfout

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van cia v.d. heijden

" Nou nou nou Leen... Wat een ontzettend felle reactie zeg! Zeer onterecht vind ik zelf ook.... Kom op zeg. Iemand een beetje zo afbranden.

 

Wat ik uit dit topic van Lise heb begrepen had ze nog niets officieel toegezegd. Ze had nog niet de volle 100% zekerheid gegeven, alleen dat ze Schumi ontzettend leuk vond en ze hem z.s.m. zou willen bezoeken zodra ook haar vader het er mee eens was... Sorry, maar in mijn ogen zou een fokker dan niet mogen aankomen met: "Ik ben telleurgesteld in je".... Dit had een fokker ook zeker niet tegen mij moeten zeggen!

 

Het zal best een goede, leuke fokker zijn. Daar hoor je mij niet over. Maar ik vind het nog altijd een heel rare reactie..... Maar, dat is mijn mening. 

 

 

Lise, jammer dat het zo gelopen is.... Ik hoop voor jou dat het contact terug goed komt <img class=" /> "

 



Ben het met je eens!

Jammer dat zoiets op een forum gezet moet worden i.p.v. naar Lise zelf.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  

Ben het met je eens!

Jammer dat zoiets op een forum gezet moet worden i.p.v. naar Lise zelf. "

 

Klopt... Heel jammer..... En anders had de reactie normaal geformuleerd moeten worden. Niet op zo'n hoge, veroordelende toon.....

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Dankje Rebecca.

Ik hoop ook dat het contact echt terug goed komt want het is zo'n fijne persoon!

Schumi zal nu wel niet meer naar ons mogen komen dus hoop ik dat hij gauw een leuk huisje vind.

Ik hoop later, als ik van niemand afhankelijk ben wel een puppy van deze fokker te kopen want ze heeft prachtige honden en doet er echt veel voor, dat is hier wel gebleken. 

Het is mijn eigen stomme schuld, ik had de fokker maar niet op roze wolken moeten laten leven...

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Getverderrie... Met die telefoon versie van hp kan ik ook niet overweg... Nu is mijn typfout van het vorige bericht nog niet weg. Maar wijzigen lukt oop niet 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Dankje Rebecca.
Ik hoop ook dat het contact echt terug goed komt want het is zo'n fijne persoon!
Schumi zal nu wel niet meer naar ons mogen komen dus hoop ik dat hij gauw een leuk huisje vind.
Ik hoop later, als ik van niemand afhankelijk ben wel een puppy van deze fokker te kopen want ze heeft prachtige honden en doet er echt veel voor, dat is hier wel gebleken. 
Het is mijn eigen stomme schuld, ik had de fokker maar niet op roze wolken moeten laten leven... "

 

Ik zou het erg jammer vinden als Schumi niet meer naar jullie zou mogen...
Ik vind deze manier van werken al heel jammer, vooral omdat van jou kant nog geen 100% zekerheid was en in mijn ogen had de fokker hier rekening mee moeten houden..

Ik hoop van harte dat Schumi jouw kant nog op mag, en anders dat je ergens je droompuppy ziet! En dat wellicht bij een andere fokker.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Lise spijtig van je puppy, ik had hem jou graag gegund.

Sommige mensen hebben inderdaad veel last met op pensioen gaan, zeker als ze een verantwoordelijke job hadden. 

Jouw verwachtingen waren te hoog.....maar ach volgend nestje ???? Ik duim 

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

" Lise spijtig van je puppy, ik had hem jou graag gegund.
Sommige mensen hebben inderdaad veel last met op pensioen gaan, zeker als ze een verantwoordelijke job hadden. 
Jouw verwachtingen waren te hoog.....maar ach volgend nestje ???? Ik duim  "

 

Tegen het volgende nestje zal de fokker nog wel steeds boos en teleurgesteld zijn, waarschijnlijk wil ze me gewoon nooit meer spreken. Wat ik erg spijtig vind want ze is echt een droomfokker.

pagina 4 van 5 12 3 45
Volgende forumvraag: Ik ben toch benieuwd...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^