Iemand bekend met Orthopedieren?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

www.orthopedieren.nl

maatwerk orthopedische hulpmiddelen voor dieren

http://orthopedieren.wix.com/orthopedieren

Lennon zijn kruisband (zit een scheurtje in) lijkt goed te genezen zonder operatie. Uiteraard mag hij maar weinig en moet hij rustig aan doen. Gister zijn we een klein stukje wezen stappen naar water wij hij in kon wandelen en heb ik hem kort laten zwemmen zonder dat hij kon afzetten op de bodem (ik ben meegegaan het water in, lang leve het warme weer!). Het K9 tuig met handvat maakt het voor mij makkelijk om hem goed vast te houden tijdens het in en uit stappen van het water. Zijn knie leek dit goed te trekken dus ik ben erg tevreden :)

 

Nu was ik zondag bij Dag van de hond bij KC Hofstad en daar stond een hele interessante stand van Orthopedieren

 

Orthopedieren is een jong bedrijf dat maatwerk orthopedische hulpmiddelen aanmeet, vervaardigt en aflevert voor dieren, Wij werken na doorverwijzing en in nauw overleg met dierenartsen en fysiotherapeuten.

Voor het verzinnen van oplossingen voor altijd weer unieke hulpvragen bent u bij ons aan het juiste adres! 

 

Ik heb even staan praten en zij dachten Lennon wel te kunnen helpen. Het zou ideaal zijn als hij een brace had die de bewegingen van zijn knie beperken. De prijsindicatie was even slikken, rond de 400 a 500 euro waarschijnlijk. Maaaaaaar volgens hen wordt het vaak wel grotendeels vergoed, ook door Proteq (en laat Lennon daar nou net verzekerd zijn, thank god!) 

 

Ik ga dit dus overleggen met de DA, en vroeg mij af of er mensen zijn die hier ervaring mee hebben? Ik ben er zelf heel enthousiast over, ze werken ook veel samen met orthopeden en dierenartsen en alles gaat in overleg. 

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Ik had alleen van hodes gehoord, in arnem. Geen ervaring mee. 

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

" Ik had alleen van hodes gehoord, in arnem. Geen ervaring mee.  "

 

Oh bedankt! Ik heb daar ook gelijk een offerte aangevraagd, zie dat zij meer ervaring hebben :) 

nick (Gast)

Erg tevreden over orthopedieren

Aardige en leuk stel en erg vakbekwaam en handig , en je zegt meer ervaring ik denk niet dat dat klopt en deze zogeheten ervaring zie je ook in de prijs terug kortom ik zou zeggen ga is langs en oordeel zelf klein en net beginnend betekent niet slecht in dit geval

nick (Gast)

Sorry oud bericht

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

" Sorry oud bericht "

 

 

Geeft niks ik ben nog steeds opzoek naar ervaringen :) Ik ga er volgend jaar kniebraces laten maken voor mijn andere border :) 

honden page profiel Lotte met HobbeLotte met Hobbe 3 doggies

honden foto van Lotte met Hobbe

Zusje heeft een kniebrace gehad van hodes. Was erg tevreden, ze kon er alles mee. Zie foto's

Mirjam (Gast)

jazeker, onze Sam (12 jaar)is door botkanker zijn achterpoot kwijtgeraakt en heeft inmiddels een dynamische brace (verend) in combinatie met een schoen van Orthopedieren.

De brace is om te voorkomen dat hij door zijn andere achterpoot zakt en de schoen om zijn (vaak) slepende tenen te beschermen. 

Erg tevreden ! Ik zou zeggen: doen ! Hoewel er best wel een prijskaartje aan hangt. Het is dan ook wel gespecialiseerd handwerk ????????

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Inmiddels een oud topic weer :)

 

Maar nu het toch weer naar boven komt, ik ken mensen die zowel bij Hodes als bij Orthopedieren een brace hebben laten maken, en hoewel Hodes prima werkt levert lijkt Orthopedieren toch wat moderner en meer thuis is de laatste technieken. Ook werkte ze bij Orthopdieren meer met adviezen van de orthopeed, terwijl bij Hodes gewoon een brace werd gemaakt.

 

Mocht ik zelf ooit een brace voor de hond nodig hebben zou ik naar Orthopedieren gaan.

Beau (Gast)

Mijn hond Beau heeft afgelopen jaar een brace van deze firma gehad.

Is perfect gegaan en beide zijn zo gepassioneerd van hun beroep en

gaan ook heel leuk met hond en mens om.

Een echte aanrader en met mijn hond is is helemaal goedgekomen

 

Volgende forumvraag: propalin/reu dood
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^