Mopperkonten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Een aantal dagen geleden lag ik op de bank tv te kijken, en Saar besloot om gezellig naast me te komen liggen.  Ze lag zo half over mijn buik, en half tussen de bank en mij in. Ik was haar een beetje aan het kriebelen in haar nek en achter haar oortjes en ze scheen er erg van te genieten. Na een tijdje vond ik het wel genoeg geweest ( ik kreeg lamme armen ), stopte met kriebelen en legde mijn handen terug op mijn buik.


Saar keek me erg verwaand aan, en met haar pootje trok ze mijn hand terug richting haar. Ik vond het wel komisch, maar reageerde er niet op om te kijken wat ze zou doen.  Ze probeerde het nogmaals, en nog eens. En toen hoorde ik een heeel zacht gebrom.  Eventjes stil… toen ietsjes harder.
Ik begin weer met kriebelen…  stil.
Ik stop  …. rrrrr
Kriebelen… stil
Stoppen … rrrrrrr

Het was totaal niet grommen met de lip omhoog ofzo, maar echt dat gebrom wat je ook wel eens hoort als je hond bijv. gaat liggen en een heeele diepe zucht maakt zodat er wat gebrom aan te pas komt. 

Ik heb nog nooit eerder zoiets gezien bij een hond, zijn er meer die dit doen? Ik kon er in ieder geval heerlijk om lachen :-D

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt 3 doggies

honden foto van Tim † Yoran Rixt

Ons Yoran is net zo, als je eenmaal begint te kriebelen achter zijn oren en ik zou stoppen dan doet hij er alles aan om maar in de buurt van mijn hand te komen. Maffe beesten. Mijn dochter zegt weleens Beter verwend dan verwaarloosd. Een waarheid als een koe.

honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis 3 doggies

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

Hier ook een mafkees die half op mijn schoot komt liggen en vervolgens moppert als ik opsta of te veel beweeg':-)
Ik kan er wel om lachen het heeft niets met grommen te maken ze klaagt gewoon als ik haar uit haar slaap haal. Als ik teveel beweeg gaat ze trouwens mopperend aan de andere kant van de bank liggen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja hier ook hoor, vind het geweldig, het is echt geen grommen, maar kletsen. :-D

hier wordt dat gedaan als ik niet snel mijn jas aantrekt en mijn schoenen, ze vind dat ik dan niet snel genoeg ben..... :-D het komt dan uit haar buik.

ik vind het ook wel eens ..praten. hahahaha

honden page profiel --

honden foto van -

"
ik vind het ook wel eens ..praten. hahahaha "


.Haha klopt! Ik vind dat praten zo geweldig :-D Saar is geen blafferd maar wel spraakzaam. Als ik thuis kom, en ze me écht heel erg gemist heeft gooit ze haar kop omhoog, en komt er een hele lange "Wwrroeoeeee!!" uit , heerlijk ;-)

honden page profiel Marijke en DolfjeMarijke en Dolfje 3 doggies

honden foto van Marijke en Dolfje

Haha, ja Dolfje doet het ook. Hij pakt echt mijn hand met zijn poot zodat ik weer verder ga met kriebelen en ja hij praat er ook bij. Een soort van binnenmonds gemurmel.

honden page profiel Snowie & Bella Snowie & Bella 3 doggies

honden foto van Snowie & Bella

jaa dat herken ik maar al te goed haha snow doet dat ook, en als je dr totaal negeert gaat ze huilen :P

Volgende forumvraag: Contact met andere honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^