Lekker aan de zee met je hond!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Missy & Lady † Missy & Lady †

honden foto van Missy & Lady †

Wij zijn met tweede kerst tot zondags met Missy naar de zee geweest. Heerlijk was het daar. Als je sociale wandelingen wil doen met je daar zondags met mooi (niet te mooi zonnen aanbidders liggen dan in de weg haha) weer zijn. We hebben daar in een hotel gezeten wat een aanrader is voor honden. Daarbij hebben ze zogenoemde duinkamers dat zijn een soort huisjes zie foto. Overal staan daar waterbakken voor de honden en ze mogen overal mee.

Missy heeft daar genoten lekkere wandelingen, honden ontmoetten van allerlei soorten, met de bal spelen, achter meeuwen aan, en dan helemaal voldaan uitgeput slapen.

Hierbij ook wat foto,s

Het hotel heet trouwens : http://www.zeeuwsestromen.nl

    


  

   

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Mooi en wat goed dat er zulke hotels bestaan. ;-)wat is Missy een gelukkige donder ':-)

honden page profiel TheaThea

honden foto van Thea

Ziet er heerlijk uit. In Zeeland is het vaak zonniger als in de rest van nederland. Op de laatste foto zie je hem genieten.

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne*

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Oehh heerlijk ./

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica

honden foto van Joyce&Chica

Ziet er uit als of dit een paar super heerlijke dagen zijn geweest ;-) Foto's spreken voor zich! Top!

honden page profiel Missy & Lady † Missy & Lady †

honden foto van Missy & Lady †

" Ziet er heerlijk uit. In Zeeland is het vaak zonniger als in de rest van nederland. Op de laatste foto zie je hem genieten. "


Ja het leek wel lente daar. Het is daar een paradijs mits er geen zonaanbidders liggen te bakken en braden. Smorgens vroeg hadden we het strand voor onszelf heerlijk. En het leuke was ook dat ze daarna de vlonder van het strandrestaurant op ging. Verder onthoud ze gewoonweg welke kamer we hadden die van vorig jaar dus stond ze meteen recht voor de deur. ze had haar eigen bankje voor het raam van het huisje. Wel zielig toen we naar huis gingen wilde ze de auto niet en trok aan de riem wilde daar niet weg haha.

   

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

"
 Wel zielig toen we naar huis gingen wilde ze de auto niet en trok aan de riem wilde daar niet weg haha.

"


Hahaha dat herken ik van onze vakantie aan zee! Bruun wou ook niet meer weg, en het leek wel alsof zelfs de kat bezwaar had toen we haar in de kooi tilde: zo hard miauwen!!! :-D
Wat een mooie foto's zeg! En Bruun is wel jaloers op dat bankje hoor: we waren zijn mand vergeten, dus meneer heeft het op de grond moeten uithouden ;-) 
Ach ja, na de eerste nacht kwamen we erachter dat hij snachts heerlijk op de bank heeft gelegen: dus meneer heeft niet te klagen whaha:-D :-D

honden page profiel Lacerna & Milo Lacerna & Milo

honden foto van Lacerna & Milo

Dat ziet er super uit! Mooie foto's ook!
Ja mijn hond geniet er ook altijd enorm van als we naar het strand gaan, lekker rennen graven en met allemaal andere honden kennis maken.

Gaat ze ook in de zee? Of vond ze het daar te koud voor...

Volgende forumvraag: Ik en mijn hulphond..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^