Te koud?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Hallo allemaal,

Ik ga zo weer een dagje werken, voor stichting hulphond werk in de promotie! Ik sta vanmiddag 5 uur lang ergens in nederland om te promoten. Alleen ik neem luna altijd mee, ze is therpiehond dus ze gaat mee als voorbeeld hulphondje! Om dingen te laten zien ect. Alleen waneer is het voor haar te koud zo lang buiten te staan? Kan ik wr iets aan doen verder, dekentje gaat mee en ik loop regelmatig een stukje zodat ze in beweging blijft! Wat vinden jullie? Het gaat om een golden trouwens, meenemen?

Maud

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

te koud, er zijn geen lage temperaturen vandaag, zoals onder nul. de temperatuur blijft ruim boven nul. als jij zorgt voor een goed vetbed dat ze daarop kan, en toch volop in beweging is, is het geen enkel probleem.

vijf uur in de kou, voor jezelf misschien zeker wel, thermo ondergoed ? heb je dat ?

is er een stand ? zodat je zelf en ook de hond tochtvrij kan toeven ? kan je ergens even binnen bijkomen ?

de hond heeft een vacht, maar vijf uur lang stilzitten kan natuurlijk niet, vandaar laat je hond voldoende in beweging, en als ze ligt, zit bij de stand, probeer tocht vrij te houden.

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Oke ja die kan ik meenemen vanuit de kennel! Haha ja zelf is het altijd een ramp! Maar heb een goeie termo legging gelukkig! Ik sta altijd ergens anders en hoor dadelijk op de stichting pas waar, dus dat word even afwachten misschien wel gewoon lekker ergens in een winkelcentrum... Ik ga duimen:p

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

winkelcentrum ? dat hoop ik.... tocht vrij , is een lekker vetbedje voldoende, enne, veel plezier he. ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

als je straks thuis bent, en je topic nog even terug leest, laat je dan nog even weten hoe het vandaag gegaan is ? :-D

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Het is prima gegaan! Viel goed mee! Tussendoor lekker wat rondgelopen en gewandeld, stonden op een wintermarkt in soest! Gezellige dag gehad:-)

Volgende forumvraag: pijnstiller
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^