Waarderingen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Ja er is al vaker over gediscussieerd. Ik weet dat Arjen daarop antwoorde dat de waarderingen zouden blijven. Prima. Maar waarom anoniem en niet net zo als bv op Facebook. Als je daar vindikleuk ingeeft kan iedereen zien dat jij dat gedaan hebt.

Persoonlijk vind ik het nl te zot voor woorden dat er oneens waarderingen gegeven worden alleen omdat je iemand niet leuk vindt. Hoe kun je anders verklaren dat ik bv wanneer ik een stukje schrijf over iets wat een vorige hond van mij heeft gehad dit een oneens waardering krijgt. Hoezo oneens??
In het topic van Rita over Duke die ingeslapen moest worden, krijg ik een oneens omdat ik iets uitleg wat verkeerd begrepen was. Toen ik hierover schreef dat in dit geval een oneens weer eens nergens op slaat, kreeg ik natuurlijk op die reactie ook weer een oneens. En dan ook nog eens in een superverdrietig topic. Dat is dan best heel sneu gedrag van degene die een oneens geeft. 

Nu heb ik zoals ik al aangegeven heb niet zo veel met de waarderingen hoor. Ik geef wel eens een superantwoord aan iemand, ook wel eens een oneens, maar die verklaar ik dan ook in een reactie waarom ik het niet eens ben met iets. 

Waarom moet dit anoniem? Kan het niet anders? Dus dat iedereen kan zien wie welke waardering geeft? Ik weet heel zeker dat als dit wel kan en veranderd wordt dus, dat er heel veel oneens waarderingen zullen verdwijnen en niet meer gegeven gaan worden. Je krijgt hier op HP nl een oneens waardering omdat iemand je niet leuk vindt of niet mag.

Aangezien ik de kleuterschool en basisonderwijs heel lang geleden al heb doorlopen ben ik dat kinderachtige gedoe behoorlijk zat. Toen ik me hier aangemeld heb ging ik ervan uit dat je op een normale manier kunt discussiëren over honden. Een discussie is heel vaak onmogelijk omdat mensen zich gelijk aangevallen voelen. Vaak doordat er niet goed gelezen wordt, een negatief ding/zinnetje tot in den treure herhaald en verdedigd wordt etc. 
Juist door verschillende meningen leer je van elkaar en ik ben zo al met sommige dingen een stuk wijzer geworden terwijl ik toch al 45 jaar honden heb. Ik pak gewoon dat deel eruit waar ik wat mee kan en een goed gevoel bij heb.

De laatste tijd lijkt overigens zo langzaamaan de koffiehoek, dus privedingen belangrijker te worden dan het Hondenforum zelf. Waarom dat allemaal op een Hondenforum besproken moet worden begrijp ik echt niet. Als je bv zwanger bent dan ga je toch naar een zwangerschappen forum? Of als je (psychische) problemen heb naar een forum daarvoor? 
Maar goed, denk dat de meningen daarover verdeeld zullen zijn en dat is ook logisch.

Vraag blijft of als de waarderingen dan perse moeten blijven of dit vanaf nu dan in het openbaar kan en niet meer anoniem.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel jabadabadoejabadabadoe 3 doggies

honden foto van jabadabadoe

Helemaal met je eens;-);-)

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ik vind persoonlijk niets verkeerd aan de waarderingen. Eigenlijk kan ik het zelfs wel waarderen :-D

Ik ben dus blij dat ze er zijn, en zou ze niet meer willen missen. Tuurlijk krijg je wel eens een oneens, van iemand die je bv niet mag, maar dat weegt toch niet op tegen de andere waarderingen? Als je meerdere oneens-en krijgt ligt het toch vaak een beetje aan je bericht. Je hoeft het toch ook niet altijd met elkaar eens te zijn?

Ik vind het helemaal geen kleuterschool idee.. eerlijk gezegt heb ik meer last van elke keer weer het commentaar op die waarderingen dan de waarderingen zelf. En mensen mogen toch ook zelf bespreken wat ze willen bespreken? daar is de koffiehoek nou eenmaal voor en ik kan me voorstellen dat je het liever hier deelt met mensen die je al een beetje kent in hoeverre dat mogelijk is op een forum. dan een forum waar je speciaal heel gaat om maar je verhaal te vertellen.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Nog iets vergeten:
ik zou me gewoon niet zo druk maken om die waarderingen.. ik krijg ook wel eens oneens, maar het is toch logisch dat er altijd wel mensen zijn die het met je oneens zijn? zo zit de wereld nou eenmaal in elkaar. en gelukkig maar.. zou nogal saai zijn als iedereen er hetzelfde over dacht ;-)

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Kan zijn Judith,

Ik heb moeite met de zwangerschappen topics en de blije geboortes van baby's. Daarom zit ik niet op een zwangerschappen forum. Er zullen er vast meer zijn hier die er moeite mee hebben. 
Natuurlijk hoef je ze niet te lezen en dat probeer ik dan ook, maar soms staat er een titel boven en kan ik niet daaruit halen of het over een pup of een baby gaat.
Ik gun iedereen van harte een baby, dat is het niet. Maar als ik bv de laatste reactie pagina upload kom ik steeds opnieuw het zwangerschappen topic tegen. 

Als ik me aanmeld op een Hondenforum ga ik ervan uit dat het ook over honden gaat.

honden page profiel L, K & PL, K & P 3 doggies

honden foto van L, K & P

Ik ervaar het zelf totaal niet zo. Heb ook niet het idee dat de waarderingen misbruikt worden eerlijk gezegd. Sommige mensen krijgen idd wel vaker een "oneens", maar meestal zijn deze mensen ook behoorlijk uitgesproken in hun mening (wat nu eenmaal eerder het geven van een waardering triggert) of hebben ze een schrijfstijl die dit wat sneller uitlokt. Maar goed, ik kan er naast zitten hoor. Ik snap de gegeven waarderingen meestal wel. ;-) (wat niet automatisch betekent dat ik er dan net zo over denk)

Ikzelf maak iig dankbaar gebruik van het waarderingssysteem. Ik vind het een heerlijk luie extra optie voor als ik even geen zin heb in het gewoon forumgedoe.

En tja, de koffiehoek. Daar hoef je niet te komen als je het niet leuk vindt. ;-) Maar ik denk juist dat er meer leden blijven hangen dankzij deze hoek. Ik was anders ook al lang weggeweest en zo denk ik nog wel meer leden die hier al lang zitten.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Tja.. ik snap dat niet zo goed.. Ik kan me wel voorstellen dat je dat lastig vind, maar er is hier nou eenmaal een koffiehoek en dan kun je dit soort dingen verwachten.

Lijkt me niet dat dit helemaal veranderd kan worden enkel omdat 1 persoon daar moeite mee heeft.
Als je daaraan gaat beginnen kan het forum zich wel sluiten.

Ik vind het gewoon een beetje flauw om een topic te maken en mensen hier als kinderachtig te gaan bestempelen, enkel omdat het jouw niet goed ligt.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Nog iets vergeten:
ik zou me gewoon niet zo druk maken om die waarderingen.. ik krijg ook wel eens oneens, maar het is toch logisch dat er altijd wel mensen zijn die het met je oneens zijn? zo zit de wereld nou eenmaal in elkaar. en gelukkig maar.. zou nogal saai zijn als iedereen er hetzelfde over dacht ;-) "


.Druk maken gaat het niet om. Het gaat erom dat het dan nergens op slaat. Hoe kan iemand oneens waarderen al ik iets over mijn eigen hond vertel? Wat weet diegene er nou van? Je kunt ook geen superantwoord geven hoor, je kunt zo'n bericht niet waarderen omdat je er iet bij was.
Natuurlijk mag je het oneens zijn met reacties, zoals meningen enzo. Dat is in het normale leven ook zo. Maar ga dan ook de discussie aan en geef niet alleen een waardering. Je kunt ook uitleggen waarom je het eens of oneens bent. Ik vind het vreemd dat het anoniem moet.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

ach ja.. Ik heb persoonlijk niet zoveel zin in die discussie. zoals ik al zei: ik krijg ook wel eens een oneens waar ik het helemaal niet mee eens ben, maar ik ga me daar niet over op zitten vreten, dan is een forum al snel helemaal niets meer aan.

Persoonlijk vind ik dat je ervoor kiest om het je aan te trekken.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Zucht........ Ik maak me niet druk over oneens of eens of welke waardering dan ook. 
Ik vertel dat ik niet begrijp hoe je een waardering kunt geven op een verhaal, iets wat iemand meegemaakt heeft zonder dat je erbij was.

Het zal me verder worst zijn, ook al krijg ik alleen maar oneens waarderingen. Feestje van degene die ze geeft!
Het gaat erom dat het vreemd is een waardering te geven als een bericht geen mening of advies is.

Als ik bv neerzet, Willem viel vanochtend om tijdens het plassen. 
Ja, voor dit soort dingen krijg ik een oneens waardering. Hoezo überhaupt een waardering?

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

Daar gaan we weer :-)

Weet je wat, ik durf een eerlijke discussie wel aan maar als het meteen vergeleken wordt met de kleuterschool dan moet ik me gaan verdedigen en daar heb ik niet zo heel veel zin in. Je weet zelf ook heel goed dat waarderingen ook positieve kanten hebben. Dus nuanceer je verhaal een beetje, trek het niet in het extreme en dan praten we verder !

Voor iedereen die wil weten hoe ik er over denk:
Het gaat mij er voornamelijk om dat echt 'slechte' antwoorden niet als waar worden aangenomen en dat 'echt goede' antwoorden gemakkelijk gevonden kunnen worden. Dat vind ik belangrijk omdat ik hondjes en baasjes graag wil helpen met dit forum. Ik wil niet dat bezoekers verkeerde adviezen overnemen. Want ja, soms worden die ook gegeven. De waarderingen zijn daar een klein onderdeel van.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Dat is jou mening. Ik vind het enorm kinderachtig en dus kleuterschoolgedrag als je een oneens waardering gaat geven omdat je iemand niet leuk vindt. Daarmee bedoel ik dat dit vast niet meer gebeurd als het niet meer anoniem kan.

Ik zeg niet dat ik het forum een kleuterschool vind.
Daarbij had ik al lang aangegeven dat waarderingen ook positief kunnen zijn want ik schrijf dat ik zelf ook wel eens een superantwoord geef. Ook wel een oneens, maar dan wel met uitleg.

Daar gaan we weer........
Mijn eerste zin is dan ook ja, er is al vaker over gediscussieerd.

honden page profiel L, K & PL, K & P 3 doggies

honden foto van L, K & P

"  
Als ik me aanmeld op een Hondenforum ga ik ervan uit dat het ook over honden gaat. "


Bijna ieder forum heeft een soort koffiehoek voor vaste leden. Dus daar ontkom je niet aan. Is uiteraard heel lullig voor je als je geconfronteerd wordt met dingen die gevoelig liggen, maar het is nu eenmaal een onderdeel van dit forum en ik denk ook echt dat het één van de redenen is dat leden hier blijven hangen.

Ik geloof trouwens dat er nog iemand was die de koffiehoek niet wilde zien en ik kan me vaag herinneren dat Arjen toen diegene de toegang tot de hoek ontzegd heeft zodat diegene die topics niet meer zag. Misschien een idee?

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Tja.. ik snap dat niet zo goed.. Ik kan me wel voorstellen dat je dat lastig vind, maar er is hier nou eenmaal een koffiehoek en dan kun je dit soort dingen verwachten.

Lijkt me niet dat dit helemaal veranderd kan worden enkel omdat 1 persoon daar moeite mee heeft.
Als je daaraan gaat beginnen kan het forum zich wel sluiten.

Ik vind het gewoon een beetje flauw om een topic te maken en mensen hier als kinderachtig te gaan bestempelen, enkel omdat het jouw niet goed ligt. "

Zoooo zeg! Wat een aanname. Omdat 1 persoon daar moeite mee heeft. Denk je dat echt? Serieus?

Ik vind het kinderachtig ja om anoniem oneens waarderingen te geven op reacties waar je eindelijk geen waardering kunt geven omdat het nu eenmaal een verhaal is en niet een mening of advies. Dan is het kinderachtig alleen maar oneens te geven omdat je iemand niet zo leuk vindt.

Zoals ik zelf al zei hoef ik de topics niet te lezen. Dus dat hoeft dan niet nog een keer herhaald te worden. Het is niet altijd duidelijk te lezen aan de titel zoals ik al aangeef.
Daarbij blijf ik het vreemd vinden dat een koffiehoek meer berichten, reacties enz heeft dan het Hondenforum zelf. Ik ben niet achterlijk, begrijp best dat sommigen een klik hebben en daarom prive dingen met elkaar bespreken. Dat is heel normaal. Maar nogmaals, ik vind het een beetje vreemd dat de prive hier belangrijker wordt dan de hond
.

honden page profiel judithjudith 1 doggies

honden foto van judith

Jij bent toch degene die geen baby-topics meer wilt omdat je daar last van hebt. Heel vervelend vind ik het voor je echt waar, maar ik snap gewoon echt niet dat je dan maar wilt dat niemand er meer over mag praten.

Dat er meer berichten in de koffiehoek zijn dan in het normale forum is ook volgens mij helemaal niet waar. en als er veel berichten zijn betekend dat dus dat veel mensen daar blij mee zijn. Ik zou dat niet voor anderen willen verpesten.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Alweer een aanname. Ik zeg nergens dat er niet meer over gepraat mag worden.

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

" Daarbij blijf ik het vreemd vinden dat een koffiehoek meer berichten, reacties enz heeft dan het Hondenforum zelf.  "

Pertinent onwaar :-)
van de 160.000 topics staan er  5398 in de koffiehoek
.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Sorry, foutje

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 1 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik wilde me niet in de discussie mengen, maar doe het toch. :-D :-D

de koffiehoek een van de gezelligste samenkomen van vele, kijk eens als je snachts niet kunt slapen, er zijn er vele die dan even er komen, voor degene die de nacht moeilijk doorkomen, even een lichtpuntje. toch ? :-D

kleine dingentjes bespreken zonder de hond op de voorgrond te zetten, daar is toch de koffiehoek voor !!

wat betreft de zwangerschaps perikelingen, het zijn vaak degene die elkaar vinden in deze topics, als je het niet bevalt, een keer kijken naar het topic, dan weet je dat het daar over gaat, niet meer komen daardan, pak dan een ander topic.

Laat de koffiehoek nu een gezellig samenzijn blijven !! wil je dat niet, mijdt dat hoekje dan. !!

wat de waarderingen betreft, kijk daar niet zo naar, slaat dat over.
vaak is het ook een reden die waarderingen om genuanceerd te reageren, even nadenken wat je schrijft, dan zal iemand echt geen oneens geven omdat degene het niet met je eens is.

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 1 doggies

honden foto van Merry & Me

Waar mensen zich al niet druk om maken.... :-)

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Oke, ik begrijp het nu helemaal. Bedankt voor jullie reacties
De oneens waarderingen zijn van mij.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"
Pertinent onwaar :-)
van de 160.000 topics staan er 5398 in de koffiehoek
. "


.Ja dit zijn de cijfers van de pagina in z'n totaal. Daarom zeg ik ook, als je pagina 1 , dus de meest recente upload. Daarbij zijn bij die 160.000 topics veel dezelfde, maar dat is niet te voorkomen. Bv hoeveel er nu al zijn over honden die poep eten, bedoel ik dan. Soms maak je nu eenmaal sneller een topic aan dan dat je de hele pagina gaat doorzoeken, dus ik begrijp dat.

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ik zou er wel voor zijn als er zichtbaar zou worden wie wie een superantwoord of oneens heeft gegeven.. zo krijg je tenminste alleen oprechte oneens-jes van mensen die anderen een oneens geven omdat ze het niet eens zijn met een mening..en niet van die achterbakse/stiekeme oneensjes die mensen naar mijn idee nogal vaak aan anderen uitdelen omdat ze die mensen als persoon niet leuk vinden..

En dan verplicht het ze geljik om toelichting te geven.. Als ik iemand een oneens geef, dan licht ik zelf toe waarom ik diegene een oneens geef.. En dat is nooit vanwege de persoon zelf, maar gewoon omdat ik me dan totaal niet kan vinden in een mening/idee..
Dus dat waarderen mag wel blijven..maar het zou mooi zijn als het niet meer zo 'maffia-achtig' werd toegepast en er alleen "oneens" zou kunnen worden gegeven als men toelicht of als er bij komt te staan wie de waardering heeft gegeven (zo ook bij de andere waarderingen naast oneens natuurlijk)

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Dank je wel Lady, jij lijkt mijn startbericht wel te begrijpen. De vraag of het veranderd kan worden en niet meer anoniem gebeurd.

In mijn startbericht schrijf ik drie zinnen over de koffiehoek. Blijkbaar zijn die drie zinnen zoooooooo belangrijk dat mijn eigenlijke vraag niet beantwoord kan worden. Ik zeg nergens dat de koffiehoek maar moet verdwijnen. Alleen dat momenteel meer uit de koffiehoek komt dan uit de rest.

Zelfs nu in dit topic kan er niet eens een normale discussie zijn. Alleen aannames, dingen die ik helemaal niet gezegd heb en drie zinnen belangrijker vinden dan de rest van mij vraag. Vreemd. Maar zoals ik al zei, ik begrijp het.

Was een stom idee van mij veel te impulsief! Heel dom ook om dit te vragen.....

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

ja ik baal dan ook wel eens hoor als je je mening geeft en je krijgt een min rating..
maar dan kijk ik naast me en zie ik cyra kwispelen ....

dan denk ik iPad uit en naar buiten..

je komt er nooit achter wie hem geeft...

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Dat is mijn punt.. ik vind het niet erg om een "oneens" te krijgen.. Maar met alleen een 'oneens' kom je niet verder, je kan er niks uit leren.. Worden de oneensjes alleen toegestaan met verplichte toelichting..dan pas worden ze in mijn ogen functioneel..

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 1 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

wat maakt het uit of je ziet wie je "oneenst"? als iemand dat doet zal ie zn reden ervoor hebben, persoonlijk of niet..mij zal het worst wezen...

ja je hebt gelijk, als je zoiets vertelt is het n beetje raar dat zoiets een oneens krijgt..maar so what?
zeg dat dan gewoon even in dat topic...maar om daar nu weer een heel verhaal en nieuw topic voor te maken..

tja, en de koffiehoek, dan zet je die lekker onderaan je lijst, hoef je hem weinig tegen te komen, en kun je er gewoon wegblijven...ik snap je probleem echt niet, je hoeft het niet allemaal te lezen :-)
gun d emensen die er wel graag komen hun pleziertje, wat maakt het nou uit

ik ga eigenlijk met leila mee
:-)

k vind dit een beetje een boehoe topic

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Dan lees je de vraag niet goed. Zoals ik al zei zal het me worst zijn of ik alleen maar oneens waarderingen krijg. Dus een boehoe topic? Dan kan ik je nog wel een hele lijst geven van echte boehoe topics.

Ik snap overigens je mening wel. 
Dus nogmaals, zoals ik al aangegeven heb, jullie hebben gelijk!

Dit was een stomme vraag. Zal het nooit meer doen.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

zo naar bedoel ik het ook weer niet...

je vraagt maar wat je vragen wil, en ongetiwjfeld zullen ook n hoop mensen het met je eens zijn...maar ik vind dit zo weinig nut hebben..
maar kon toch even niet laten mijn woordje erover te doen :-)

ik kom ook wel eens iets tegen dat ik denk "jammer"..maarja, lekker wegklikken en het is vergeten.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 1 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Zelf maken!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^