Bamses update. !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Weten jullie allemaal wel  in welke langdurige neergaande spiraal  Bamse al zit....en Willemeyn doet er den al aan om haar te helpen. 
Al die goedbedoelde raad van ons laat haar misshien door de bomen het bos niet meer zien. Tenslotte zijn het de dierenartsen nog altijd die onderzoeken én voorschrijven. Moesten we zelf arts zijn, dan zaten we wsch niet hier.  Misschien beter even afwachten nu hoe deze laatste medicijnen haar kunnen helpen ? en mensen.....beetje geduld met Willemeyn ook aub, ze staat er toch maar helemaal alleen voor en wat heeft ze al allemaal niet gedaan voor haar beer ?
Dus terug mijn vraag, iemand kopje koffie ? Héb een grote pot gezet ':-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

waar heb je het over Moos ? :-D

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

Dat het erop lijkt dat je of je of geirriteerd reageert, wanneer je het niet eens bent met advies of ze negeert, Willemijn. 
Dat vind ik jammer, als zeer betrokken eigenaar is de kans op tunnelvisie vrij groot. Zeker wanneer er meerdere eendere reacties of adviezen worden gegeven, zou het een gemiste kans zijn...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mag ook hier gedronken worden. ;-)


inderdaad we wachten gewoon deze weken af, Bamse heeft het naar dr zin als ik uitjes met haar doe, zwemmen, ergens koffie drinken, en thuis heeft het ook naar haar zin.

even deze weken door, en dan zien we verder, ze is onder behandeling van goeie artsen .

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nee ik heb geen TUNNELVISIE, Bamse is in goede handen bij drie artsen, Utrecht, daar hou ik me aan.

ze zijn goed voor Bamse, hebben haar goed geholpen, een TPLO operatie die voorspoedig is gegaan.
nu een dubbel geklapte gescheurde meniscus operatie, waarvan deze nog in revalidatie is en ook voorspoedig is gegaan. voor een meniscus herstel staat 6 tot 8 weken. Bij Bamse was deze dubbel geklapt, die hebben ze verwijderd, het gave stuk hebben ze laten zitten, een stootkussen heeft ze gelukkig dus nog, dat deed me goed dat ik dat van de week hoorde, is toch nodig om arthrose te voorkomen. :-D

nee ik ben in het geheel niet geirriteerd, maar hou me toch bij de artsen van Utrecht, die het beste met Bamse voorhebben. Wat Bamse heeft is zeer zeldzaam, waar weinig artsen vanaf weten, de OT , dat komt er ook nog bij, deze artsen weten waar ze het over hebben.

en adviezen waarvan ? een andere orthopeed of neuroloog ? niet nodig Bamse heeft een goed team.

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

Dat is nu net wat je zelf niet kan bepalen...

Ik begreep dat veel Newfoundlanders en andere molossers last hebben van OT. Heeft dat ook te maken met de grootte van de hond, dat ze eigenlijk te groot zijn?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik kan dat wel bepalen waar mijn hond naar toe gaat.

ik heb al eens eerder aangegeven dat wat Bamse heeft bij de molossers wereldwijd bekent is, maar niet in die mate die Bamse heeft. hier ook niet in Nederland, in andere landen zijn mastiffs en leonbergers onder behandeling ook rottweilers.

Bij de newfoundlanders speelt groote geen rol, als de hele bouw daar naar is.

en de OT heeft dus niets te maken qwa groote van een hond.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Ik bedoel dat je niet zelf kan bepalen of je een tunnelvisie hebt of niet...

Dat je niet geïrriteerd bent, ik zie grote hoofdletters in je reacties, (mogelijke) adviezen die je als kritiek interpreteert. Ook je woordgebruik doet me denken dat je het wel bent.  Als je goed leest, zou je niet zo reageren!

Wel fijn dat er meerdere honden OT hebben, de behandeling zal vrijwel dezelfde zijn, gelukkig zijn honden niet uniek net als wij dat niet zijn. Hebben jullie hondenbaasjes contact onderling? Dan kun je tips uitwisselingen etc. Mensen die er ook verstand hebben... Geen artsen maar toch

Hebben kleinere honden er ook net zo vaak last van?

En waarom geen adviezen van niet-medici? Jij bent het ook met regelmaat niet eens met da-en. Ervaringen van anderen zijn toch ook belangrijk. Bv. als het gaat over het gebruiken van pijn-medicatie, activeren of niet etc.

Ik heb medelijden met Bamse, de ene na de andere blessure, een ongeneeslijke ziekte, operaties, heftige pijnstillers. Toch een erg zieke hond.  Dat zal niet meevallen voor haar! En voor jou.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

niet aan de gang Blijven Moos, als je ergens geen verstand van hebt, moet je niet zo reageren.

Bamse is in goede handen, en wat jullie beweren dat ik jullie advies en goede raad negeer, ik ben met Bamse onder behandeling in Utrecht, en daar blijf ik.

er is geen enkele reden om meelij te hebben met Bamse, je kent haar niet, je kent mij niet, dus oordelen is niet nodig over haar.

wat de OT betreft, dat is ook niet iets wat zonder artsen besproken kan worden, er zijn geen anderen honden die het zelfde hebben als Bamse. ook daarin sta ik alleen.

en nee ik ben totaal niet geirriteerd door jullie, ik mag mijn mening zeker ook geven nadat jullie dat ook gedaan hebben, geen advies over de behandeling van Bamse die is zoals ik al heb aangegeven , in goede handen.

dat ik steun wil hebben is zo, maar dat jullie vertellen dat ik jullie advies niet wil opvolgen en negeer, ja dat is zo, Bamse is onder behandeling, en dat blijft zo. ik krijg genoeg advies , goede zorg voor Bamse.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik bedoel dat je niet zelf kan bepalen of je een tunnelvisie hebt of niet...

Ik heb medelijden met Bamse, de ene na de andere blessure, een ongeneeslijke ziekte, operaties, heftige pijnstillers. Toch een erg zieke hond.  Dat zal niet meevallen voor haar! En voor jou. "


nogmaals, geen meelij is nodig met Bamse, waarom ? operaties ? 2, die goed verlopen, een zieke hond ? nee dat is ze niet, ze is een lieve vrolijke beer, die geen zieke indruk geeft.
tunnelvisie ? wie bepaalt dat ? dat is er niet, van mijn kant niet en van de artsen de kant niet.

jullie hebben Bamse nog nimmer gezien, mij ook niet, niemand weet exact wat ik met Bamse doe wat haar dag invulling is, en dan toch oordelen dat ze ongeneeslijke ziek is en zoveel operaties heeft ondergaan, hoeveel honden hier op het forum hebben 2 x een kruisband operatie ondergaan ? vele, daar hoor ik jullie ook niet over oordelen.

nu er mee uitscheiden, met alleen maar wijzen , je hebt aangegeven dat je niet meer wilt reageren, nou blijf weg dan.

.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Dus ik heb er geen verstand van, dankje. 

Ik denk dat de meeste mensen medelijden zullen hebben, denk je niet?

Geïrriteerd of niet... Ik heb nergens oordelen gelezen. Jou reacties zijn dat wel, je laat weinig ruimte, het is goedbedoeld hoor.

Maar ik begrijp dat je geen adviezen wil op dit topic... Misschien moet je een blog beginnen dan. Mensen die goed bedoelend adviezen willen geven (met woorden als mogelijk, misschien etc) verdienen het niet genegeerd te worden. maar dat is mijn mening.

Natuurlijk mag je je mening geven maar dat geldt ook voor anderen, dat zeg je immers zelf ook altijd.

Natuurlijk zijn er andere honden die hetzelfde hebben, Misschien in wat mindere mate, misschien niet. Hebben jullie onderling contact? Misschien weten die al meer dan jij...

honden page profiel lutlut 3 doggies

honden foto van lut

@Moos, zin in discussie ? Lees eerst de voorbije topics eens door als u de tijd mag vinden...Gisteravond was alles weer rustig, waarom dan even weer de boel weer gaan opstoken ? Vind dat behoorlijk vervelend voor de mensen die hier even komen kijken hoe het herstelproces vlot. Wil je Willemijn de kast opjagen, ruzie tussen de forumleden of is dit een soort van leedvermaak ? Snap dit dus echt niet, waarom reageren als je merkt dat ts niet dieper wil ingaan op je vragen, laat het dan los aub.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Jou reactie komt op mij juist over alsof je wat wil uitlokken en dit is niet de eerste keer in dit topic.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

waar wil je naar toe ? :-D

ik heb nu al herhaaldelijk aangegeven, dat Bamse in goede handen is.

en iedere keer weer wordt hier beweerd dat Bamse geen goed leven heeft, dat er meelij is met Bamse, waarom ?

niemand van hier kent Bamse , ziet Bamse niet, Grietje is onlangs geweest heeft aangegeven dat Bamse geen zielig hoopje is , wat jullie denken.

nogmaals goed bedoeld misschien, maar hou op. Bamse is onder behandeling in Utrecht , en dat zijn niet de eerste de beste.

Tunnelvisie daar hebben jullie het over, ik niet.
Bamse heeft twee operaties ondergaan, de operaties die ik hier vaak tegen kom van anderen honden, niets geen Tunnelvisie daarover.

vandaar blijf niet aan de gang, je hebt het gezegd, en hou er mee op om iedere keer weer over Bamse te praten dat ze meelijwekkend is, nogmaals jullie zien Bamse niet , jullie kennen ze niet.
als ik vertel dat dat niet nodig is moeten jullie dat aannemen, en niet steeds neer schrijven, heb zoveel meelij met Bamse, niet nodig.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Lut, als je goed terugleest is iemand vanochtend weer begonnen met oprakelen, niet door mij. Mag ik een andere mening hebben?

Mag ik opkomen voor mensen die volgens mij onheus worden bejegend, of niet...

Het bizarre is dat het gaat om posts van mensen die Bamse herstel gunnen, of zie ik dat verkeerd?

Ik heb juist alles gelezen. Wanneer ik antwoord krijg, reageer ik daar op. Als mijn reactie niet bevalt hoor ik er niet thuis, op een forum?
Een mug, prima, die moeten er ook zijn....

Daarnaast, wie is er nu eigenlijk aan het opstoken....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Dus ik heb er geen verstand van, dankje. 

Ik denk dat de meeste mensen medelijden zullen hebben, denk je niet?

.. "


jij denkt ? je hebt Bamse nimmer gezien, waarom zo oordelen ? wie kent Bamse ? de mensen die haar echt kennen hebben helemaal geen meelij met dr. is in het geheel niet nodig, een hond die met plezier in het water ligt, daarna lekker op een terrasje koffie drinkt, is niet nodig om daar meelij mee te hebben.

dat ik er wel eens doorheen zit ? is dat raar ? dat ik dan een arm om me heen wil hebben ? er zijn hier forummers die helemaal van de kook zijn als hun hond twee dagen aan de diaree zijn, en daar wordt ook een arm om heen geslagen. dat is wat ik wil, meer niet.

en in het geheel geen aaas en oooos, dat doe ik zelf ook niet, ik ben al heel wat keren naar Utrecht geweest, tuurlijk zitten de tranen dan hoog, is dat niet normaal ? als je hond daar geopereerd is en dat je het alleen moet klaren ? ben ik alleen maar blij dat ik hier op het forum even mijn hart kan luchten.

na twee dagen is de oude Bamse er weer, en heb ik toch de steun gehad die iedere forummer wil hebben, maar nogmaals ik heb er niets aan als jullie hier met elkaar de waarderingen opgooit omdat er volgens jullie meelij nodig is voor Bamse, jullie hebben haar nog nimmer gezien, als jullie in de bus zouden zitten en een newfoundlander zien lopen in Scheemda dan is dat Bamse. geen meelij nodig, kom je een keer in de blauwe stad ? koffie drinken ? zie je Bamse lekker zwemmen, geen meelij nodig.

wil allen die arm om me heen hebben, en tuurlijk is goede raad meegenomen, maar raad dat ik in tunnelvisie leeft en daar ook de artsen in Utrecht, dat is geen meeleven. en zeker niet als er wordt gezegd dat de meniscus operatie niet nodig was, kom.

nogmaals, ik weet dat ik me verdedig, maar als jullie Bamse zouden zien, dan zouden jullie haar het waard vinden dat ik voor haar knok, makkelijk om te denken, jee wat kost ze een hoop, afgelopen ermee , de kosten lopen te hoog op, inslapen.

en is het niet normaal dat ik wel eens twijfel ? tuurlijk , maar Bamse is het waard om te knokken, dat hebben ze ook gezegd in Utrecht,

.

honden page profiel jabadabadoejabadabadoe 3 doggies

honden foto van jabadabadoe

"

jij denkt ? je hebt Bamse nimmer gezien, waarom zo oordelen ? wie kent Bamse ? de mensen die haar echt kennen hebben helemaal geen meelij met dr. is in het geheel niet nodig, een hond die met plezier in het water ligt, daarna lekker op een terrasje koffie drinkt, is niet nodig om daar meelij mee te hebben.

. "


En zo is het maar net!!

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Sommige dingen vind ik wel zielig!

''Als ze slaapt, maak ik haar wakker''

Waarom doe je dat? ik vind dat sneu! 

Het is de morfine die dat met zich mee brengt... laat het beestje dan toch slapen zodat haar lichaam in volledige rust kan verkeren!

Ken je dat gezegde?: ''rust kan je redden?''

Ik vind Bamse soms zielig naar aanleiding van dingen die ik lees. Het zou geen kwaad kunnen Willemijn, om daar eens over na te denken. Het kost je niets dat eens te doen!

En Willemijn,,  hoeveel mensen op dit forum ontmoeten in real life elkaars honden??
Daar scherm je aldoor mee.. ''je kent Bamse niet''

Nee, en jij kent mijn honden niet.. is daarmee iedere mening, ieder advies waardeloos!?

Dan vraag ik me toch stellig af wat we hier met z'n allen zitten doen!!!!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Suzan... zie het niet zo zwart wit.... als ik haar eens wakker gemaakt hebt is omdat ze uit moest, lekker wandelen, niet zo zwart wit.

dat is een keer aangegeven, dat moet je niet zwart wit zien. :-D

nee het advies is niet waardeloos, maar het ligt er aan wat. Bamse is in goede handen, en nogmaals ik ben in behandeling in Utrecht, daar doen ze alles voor Bamse wat in hun vermogen ligt.

hier een dierenarts waar ik een verwijzing voor nodig had, wist niet wat OT was, niet erg, daar zijn de artsen voor in Utrecht.

en meelij met Bamse ? tuurlijk vind ik het wel erg wat ze heeft, maar het is echt niet nodig om meelij te hebben, als ik hier vertel dat ze een lieve vrolijke beer is, dan zal je dat moeten geloven, geloof je dat niet ? dan moet je eens gaan kijken in de blauwe stad wat daar dan smorgens loopt.

en daar bedoel ik mee, dat jullie Bamse niet zien, of kennen, als ik zeg dat meelij niet nodig is, en jullie blijven dat zeggen, wat moet ik daarmee dan ?

lees eens terug wat je daar schrijft, soms zielig ? ze is niet zielig. weet je wat zielig was ? toen ik haar na de operatie opging halen, ja toen was ze zielig, maar dat was na een dag weer over, en dat heb ik ook alleen moeten doormaken. er was niemand daar, moest het alleen doen, en dat ik hier toen savonds laat mijn verdriet even wilde achterlaten , is dat zo raar ? die steun wil ik, en ik hoef geen aaas en oooos, ik ben de verzorger van bamse, dus dat is in het geheel niet nodig, maar een arm om je heen als je verdriet hebt om je hond is toch niet te veel gevraagd ?

en dat er dan eens door mij geschreven wordt, ik maak haar wakker ? is niet zielig, er moet ook gewandeld worden. en dat moet je ook niet zwart wit zien, vele honden van hier zijn geopereerd en moeten ook uit, en gaan dan ook door het baasje aan de lijn mee genomen worden, dus niet al te zwart wit zien.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Zo staat het er echt niet Willemijn.
Er staat dat je haar wakker maakt en een spelletje gaat spelen omdat je haar graag alert wil houden. Als het om een wandelingetje zou gaan had ik je tekst echt niet gequoted. Zoals het er nu staat komt het op mij vervelend over. 
Dan nog kan het best zijn dat je bedoelde voor het wandelen. Dat zeg ik niet.

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Jeetje, ik ben blij met je laatste reactie Willemijn. Ik had echt een beeld voor me van een wegdommelende Bamse, die steeds wakker werd gepord.

Gelukkig bedoelde je het blijkbaar heel anders... 

iemand laten indommelen en weer wakker schudden is namelijk zelfs een martel/verhoor-methode, daarmee kun je echt iemand breken. Ik was daar echt ontdaan van!

Ben blij te lezen dat dit niet het geval is!

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

En daar wordt 'oneens' op gegeven???

Wanneer ik verwoord hoe ik iets interpreteerde en voelde... ''oneens''??? Wie je ook bent,, waar haal je het lef vandaan???? 

My God.... welk een kinderachtige bedoeling hier!  is de gemiddelde leeftijd hier dan werkelijk pubertijd+??

En oh' ja,, bekogelt me maar met tig keer oneens.. want dat is ook helemaal de style van nu! 
prima hoor! jullie feestje!

Ik melde gisteren al dat ik weg zou zijn.... had ik me er maar aan gehouden. Dit gaat werkelijk helemaal nergens meer over!!!

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Je kreeg van mij (deze keer ;-) let op de knipoog!!) een super antwoord, omdat je nu duidelijk aangaf wat je zorgen waren..., en deze keer las het een stuk vriendelijker als je vorige post...., terwijl je precies het zelfde bedoelde.

Zoals ik al eerder schreef, is het vaak verdomde moeilijk om te schrijven wat je eigenlijk wilt zeggen..., en ook al staan de woorden er zoals je denkt dat je ze wilt zeggen, kunnen ze nog altijd verkeerd of hard overkomen.


Voor de duidelijkheid...., ik heb deze post al twee keer aangepast, omdat ik na terug lezen het onsympathiek vond overkomen en dat is absoluut niet mijn intentie.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Op deze van mij een super antwoord

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

:-D :-D nee echt niet Suzan... maar er moet tuurlijk lekker gewandeld worden, en ik overbelast niets , ik heb een loopschema wat ik niet overschrijd, zelfs niet met zwemmen, echt niet.

ik ben juist overdreven voorzichtig, ik mag meer met haar, maar bewust doe ik dat niet.

ik geef even een duidelijk voorbeeld, Bamse ligt naast me, mijn laptop lekker op schoot, ze ligt lekker te snurken naast me, en dan is het tijd dat ze naar buiten gaat, dan sta ik op, een oog gaat open, ze blijft liggen hoor, ik ga de riem halen, en doe haar om, en we gaan naar buiten, het is niet zo dat ik por, zwart wit is dat niet .

Bamse heeft in haar hele leventje nimmer voor een deur gestaan om uit te moeten, ik ga gewoon op tijden dat ik denk ze moet uit.

nu niet, maar ik ben altijd om vijf uur opgestaan, daar in de blauwe stad verblijven we tot een uur of zeven... dus voor de deur staat bamse niet, nimmer, dus nu ook niet.

het is niet zo dat ze door die medicatie suffig is, integendeel, ze is gewoon alert, alleen ligt het ook grotendeels aan mij, ik zit lekker bij dr, met laptoppie op schoot, en dan ligt ze naast me, ja lekker luierend. vandaar dat ik het niet goed duidelijk een goed beeld dan geschetst heb van , ik maak ze wakker, niets is zwart wit. niets.

en nogmaals, ik sta voor vele dingen open, maar wees eerlijk, ze is onder behandeling bij Utrecht, ze hebben met goed gevolg 2 operaties uitgevoerd, die echt nodig waren, het hele jaar heeft Bamse zich lekker kunnen uitleven, ik heb hier verteld dat wij samen met 40 andere honden in Ameland zijn geweest, genoten daar. ze is in Gieten bij de watertrials geweest, nu even revalideren. een meniscus operatie staat 6 x 8 weken voor, nu laten we daar nou van uitgaan, en dan eens kijken hoe we er voor staan.

en echt ik wil tuurlijk steun en een arm om me heen hier hebben, ik ben alleen, ik ben al 12 x alleen naar Utrecht geweest, waarvan mijn zusje een keer is mee geweest en de creseigenaresse, maar dat is een hele dag , zes uur in de auto, je moet maar vrij hebben. dus eigenlijk ga ik altijd alleen, de artsen die daar zijn, daar ga ik eerst zonder Bamse mee in gesprek, voor we een plan opzetten, er is geen sprake van tunnelvisie.... dat wordt hier beweerd, maar is niet zo. de artsen hebben deze operaties uitgevoerd, die vaak bij honden gedaan wordt.

Frank op het forum, heeft onlangs zijn hond voor de tweede keer moeten aanbieden voor een kruisband scheuring, die hond moet ook wat doormaken, maar is ook niet zielig, ja op dat moment, maar ook Frank doet zijn best voor deze hond.

waarom dan zo reageren hier ? denk dat ik alles met jullie wil delen :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

En kunnen we nu eindelijk stoppen ? rust laten terugkomen. ? Of moet ieder weer zijn woorden nóg eens herhalen en Willemeyn nóg dieper duwen ? 
Laat ons met zijn allen die sterke arm om haar heen zijn die ze mist.':-)
Koekje bij de koffie nu ?

honden page profiel Carine en haar meisjesCarine en haar meisjes 3 doggies

honden foto van Carine en haar meisjes

voor mij een theetje met een chocolaatje AUB

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

en is het niet logisch dat ik er soms doorheen zit ? en dat ik dan hier even mijn twijfels kwijt wil ?

hoeveel forummers hebben dat niet ? hun hond is ziekies, niets bijzonders soms in onze ogen, en voor je een goed advies heb gegeven, is het al weer over, en doen ze er ook niets mee.

en hoe vaak is het niet zo, dat er wat gevraagd wordt en je geeft advies en ze zijn er niet meer ? kijk eens onderaan het forum, helemaal onderaan, daar vroeg ook iemand wat , je geeft advies en er wordt niet meer gereageerd !! ik reageer eigenlijk altijd, al heb ik daar soms heel veel moeite mee.

als ik van jullie me niets zou aantrekken, dan had ik hier niet meer geweest, echt niet, dan hadden jullie allemaal de pot op gekunt. en dan had ik niet eens een antwoord gegeven.

denk daar eens aan, ik probeer niemand te kwetsen, als dat zo overkomt, nimmer mijn bedoeling, maar ook ik strijd voor een goed leventje voor Bamse, en alle advies lees ik hier, ik lees trouwens alles. :-D

en dan denk ik, mmmm misschien kan ik daar wat mee, maar op het moment heb ik aangegeven dat ik moet wachten vier weken lang, even doorzetten, en wie weet komt het echt allemaal goed, heus ik ben heel rieel als er geen hoop of geen goed leven er voor Bamse inzit, dan ben ik de eerste die dit herkent en erkent.

ik ben er bij geweest, doe ik altijd, als Bamse onder narcose gaat. ze vertrouwt me tenvolle, en als ik haar dan zie wegglijden, dan is het niet aan mij als Bamse geen goed leven heeft haar hier te houden, dan zou ik dat voor mezelf doen, en dat zou ik nimmer doen . ik denk altijd als eerste aan mijn hond, en dan kom ik.

honden page profiel HarrietHarriet 3 doggies

honden foto van Harriet

Willemijn, het is best nog lekker buiten, ga je mee ff genieten van de laatste mooie zomeravonden in de tuin van dit jaar ? ;-)

Bamse zal het vast ook lekker buiten vinden nu :-D

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hee Suzan, je hebt twee super antwoorden gekregen hoor, geen oneens, ik ben wel blij dat je zo reageerd, dus niets oneens. vandaar die waarderingen mogen er van mij af, komt zo verkeerd over.

Suzan, het is een topic over Bamse, gewoon blijven, en meekijken, hier staat dat je 2 x super antwoord hebt gekregen, dus kom op. :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 9 van 11 12 3 4 5 6 7 8 910 11
Volgende forumvraag: onrustig zijn piepen en janken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^