Snackbar, waarom mag mijn viervoeter daar niet naar binnen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" Maar je bent verder wel tegenstrijdig.........een zwerver is uit den boze in je familie? Maar wordt door jou wel opgevangen?
Hm....................je zult maar door niet je eigen schuld, zwerver worden. Dat mag dus niet in jouw familie. Maar je neemt ze wel in huis.
Wil je hiermee zeggen dat alle zwervers in huis moeten genomen worden door hun familie? Ongeacht hoe en wat? "

Met uit den boze bedoel ik uiteraard dat hier in de familie geen zwervers ontstaan. Tegen die tijd dat iemand door de maatschappij wordt verstoten lijkt het mij aan de familie om deze onderdak te bieden. En eventueel terug te laten vloeien in de maatschappij. Is ie zo duidelijker...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Snackbar, waarom mag mijn viervoeter daar niet naar binnen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" Ook ik woon in Almere en ik vind het geen probleem dat de honden de stad niet in mogen.
Ik heb ze toen ze jonger waren wel eens meegenomen maar in de buggy en dan mag het wel.
Als je op de markt loopt daar mogen ze ook mee (stad) althans ik zie altijd honden lopen daar.
Buiten of het wel of niet smerig is een hond in een restaurant zijn er ook mensen die bang zijn voor honden.
Die moeten zich dan maar aan jou hond aanpassen? Nee jij moet je aan die mensen aanpassen door je hond gewoon niet mee te nemen (uitgezonderd restaurants waar het is toegestaan en daar zou ik nou weer net niet komen haha) "

Ik mag dus blij zijn dat ik in Den Helder woon hoor ik al. Het begin van de wereld haha.

Ik heb nog nooit mee gemaakt op straat dat mensen echt bang zijn van mijn aangelijnde hond. En dat terwijl de media mijn soort hond toch echt slecht op de markt heeft gezet.

En waarom moet ik me nou juist aanpassen, is er geen gulden middenweg? Iets van niet los in het centrum, daar kan ik dan nog vrede mee hebben. Misschien is het wat voor mij om een voorlichtingscampagne te beginnen voor mensen die het niet zo op honden hebben. Zou mijn Bully nog wat aan hebben ook, want dat zijn nou juist de mensen die zijn aandacht vragen door hem diep in zijn ogen aan te staren. En die mensen wil hij nou juist graag op af voor de aandacht LOL. En vervolgens wordt hij dan minachtend weggejaagd. Hij snapt dat niet. Er wordt hier een idee geboren.....

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

ik maak regelmatig mee dat de mensen bang zijn van lady, geef toe ze is niet echt klein en ook al staan ze bekend als lief toch schrikken mensen terug als we met haar op straat lopen. zij is zich van geen kwaad bewust en gaat gretig op iedereen af maar de meeste mensen zijn bang van haar dus denk ik niet dat het erg aangewezen is om haar ergens mee naar binnen te nemen en al heeft ze nog zo'n elegant kontje toch is ze best wel lomp en een kwijltje schud ze ook heel elgant af, dus denk niet dat je  dat in je frietje wil;-)

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" Weet je dat ik een beetje moe wordt van jouw topics, iets zoeken wat er niet is.
Enne, was jouw hond niet degene die een muilkorf omheeft omdat ie hondepoep eet?
Sorry, maar ik kon het even niet laten.
Volgens mij heb je aardig antwoord gekregen op je vraag.
Ik ben weg uit dit topicO-) "

Ja dat was die hond! En dankzij Christien&Chelsea en een enkeling op dit forum ben ik tot een oplossing gekomen. Niet helemaal dit Topic maar zeker de moeite om even te melden. Daar komt ie.

Mijn eetritueel met Bully was niet goed. Ik dacht vertrouwen te hebben van Bully, wat helemaal nog niet heeft bestaan in onze relatie. 

Daar ben ik achtergekomen door de confronterende kritiek die Christien had op mijn correrecties tijdens onze wandelingen. Er zijn weinig mensen die dat durven helaas. En door de Topic van Christien over agressief van KVV en alle informatie die ik daarna hierover heb gevonden middels de reacties van enkele zeer oplettende mensen.

Doordat ik mijn positie als leider met het juiste eetritueel hier in huis aan het versterken ben zoekt Bully mij op straat minder op (ik besef me nu dat hij aan mijn leiderschap met het eten twijfelde en me daarom op straat probeerde over te nemen). Hij is nog rustiger en onderdaniger dan hij al was.
Mede hierdoor krijgt Christien gelijk, want ik hoef nog minder op hem te letten en zo kan hij nog meer genieten van zijn vrijheid.

Er zijn nog veel meer voordelen maar die ga ik in de desbetreffende topic benoemen als ik ze allemaal netjes op een rijtje heb gezet en iemand voor mij er een begrijpend verhaal van heeft gemaakt voor jullie allemaal.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Goh wat een gebalanceerde hond ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"
Een zwerver in mijn familie zal ik juist onderdak bieden. Een zwerver in mijn familie is uit den boze. Tja ikzelf misschien. Maar ook ik zal opgevangen worden, al geloof je misschien niet dat er mensen van mij houden.

En als wie dan ook niet gelooft dat mijn hondje heilig is mag je mij en mijn trouwe viervoeter uitnodigen hoor. Al moet ik er het halve land voor door reizen. Zodat je kan zien dat ik ook gewoon een mens ben die via tekst iets minder goed wordt begrepen dan dat je me in reel life tegenkomt. En mijn trouwe Pitbull zal je nog doen verbazen... "
volgens mij heb je er geen idee van hoe zwaar het op je gezin en je hond kan wegen om iemand onderdak te bieden. ik weet wel hoe zwaar dat is en ik kan je zeggen dat mijn deur lang niet meer voor iedereen open staat want mijn gezin gaat voor alles. ik ben lang zo naïef niet meer.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

"
Er zijn nog veel meer voordelen maar die ga ik in de desbetreffende topic benoemen als ik ze allemaal netjes op een rijtje heb gezet en iemand voor mij er een begrijpend verhaal van heeft gemaakt voor jullie allemaal. "

Doe geen moeite joh, iedereen die gereageerd heeft weet wat hij/zij heeft geschreven.

Ik las laatst in een topic een berichtje van Christien dat er af en toe toch mensen bang zijn van Chelsea. Is deze angst nu verdwenen nu ze met jou en jouw Bully loopt ? Je schrijft hierboven dat er nog nooit mensen bang zijn geweest van jouw aangelijnde Bully. Toch gek dat mensen dan wel bang zijn voor Chelsea, dat is toch een schat van een hond ?

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

in mijn woonplaats mag je in het winkel centrum niet lopen met je hond sterker honden zijn daar verboden . laatst was de boel open gebroken kon toen kiezen met de scoot door het zand de planken die er lagen waren te smal en sloten niet aan dus wat doe ik over het winkelcentrum met lobke o de scoot. word ik door twee stadswachten aangehouden kon een bon krijgen gelukkig voor mij kwam net de burgemeester voorbij die zich er mee bemoeide hij zei dat is geen hond maar een teckel wel zei hij dat ik de kortste weg moest nemen en heb dit gedaan .twwe verbijsterde stadswachten achter latend.Lobke gaat vaak mee maar neem haar niet mee in winkels of restaurants etc ook al is ze nog zo schoon en klein. Hein.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

We vergeten nog te melden, wat als hondlief de anaalklieren leegt in een friteszaak?;-) (Mijn fantasie gaat op "hol" bij dit topic.:-D)

Even zonder gekke, ik vind wel dat hulphonden overal binnen moeten kunnen, voor de rest vind ik het helemaal niet nodig


In mijn vorig wijk was een shoarma/fritestent waar ik wel gewoon met mijn honden binnen mocht, maar ikzèlf voelde me daar niet lekker bij, dus nam ik ze mee naar binnen om te bestellen, ging vervolgens buiten wachten en bij het afrekenen weer even binnen.
Het was handig als ik op de terugweg van een wandeling even een frietje mee wilde nemen, maar had dit niet gemogen, was 't voor mij ook oke geweest.
Verder kom ik nauwelijks in de stad, ook voor mij veel te druk, laat staan voor de honden.O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja dat bepaalt iedere eigenaar van een eet cafe restaurant enz. zelf.

bij de macdonalds zijn ze zeer hond vriendelijk, ik neem voor de gezelligheid ook bamse mee, ze komen altijd met wat aandragen voor dr.

maar als de frietzaak zegt..nee, geen honden binnen is dat zijn/haar goed recht.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

"
Ik mag dus blij zijn dat ik in Den Helder woon hoor ik al. Het begin van de wereld haha.

Ik heb nog nooit mee gemaakt op straat dat mensen echt bang zijn van mijn aangelijnde hond. En dat terwijl de media mijn soort hond toch echt slecht op de markt heeft gezet.

En waarom moet ik me nou juist aanpassen, is er geen gulden middenweg? Iets van niet los in het centrum, daar kan ik dan nog vrede mee hebben. Misschien is het wat voor mij om een voorlichtingscampagne te beginnen voor mensen die het niet zo op honden hebben. Zou mijn Bully nog wat aan hebben ook, want dat zijn nou juist de mensen die zijn aandacht vragen door hem diep in zijn ogen aan te staren. En die mensen wil hij nou juist graag op af voor de aandacht LOL. En vervolgens wordt hij dan minachtend weggejaagd. Hij snapt dat niet. Er wordt hier een idee geboren..... "

Ohh jij denkt dat omdat je een "pitbull" hebt dat mensen alleen daar bang voor kunnen zijn"?
Ik help je uit de droom ik heb een nichtje die is zelfs bang voor mijn chihuahua toen ze 12 weken was en 800 gram woog en op mijn hand paste.
Je moet eens wat ruimer gaan denken heb ik het idee.
En ja jij moet je aanpassen aan je medemens. jij hebt een hond en hoort te zorgen dat andere geen last van je hond hebben.
Of dit nu is van de haren, het kwijl of dat ze bang voor honden in het algemeen zijn.

honden page profiel DD

honden foto van D

"
Met uit den boze bedoel ik uiteraard dat hier in de familie geen zwervers ontstaan.
Tegen die tijd dat iemand door de maatschappij wordt verstoten lijkt het mij aan de familie om deze onderdak te bieden. En eventueel terug te laten vloeien in de maatschappij. Is ie zo duidelijker... "

Dan ben je toch aardig naïef. Want je kan zomaar dakloos worden tegenwoordig, dat hoeft nog niet eens je eigen schuld te zijn. Er ontstaan geen zwervers, het overkomt je.

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

"

En ja jij moet je aanpassen aan je medemens. jij hebt een hond en hoort te zorgen dat andere geen last van je hond hebben.
Of dit nu is van de haren, het kwijl of dat ze bang voor honden in het algemeen zijn. "


Helemaal mee eens... ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"
Met uit den boze bedoel ik uiteraard dat hier in de familie geen zwervers ontstaan. Tegen die tijd dat iemand door de maatschappij wordt verstoten lijkt het mij aan de familie om deze onderdak te bieden. En eventueel terug te laten vloeien in de maatschappij. Is ie zo duidelijker... "
een zwerver wordt niet per definitie die door de maatschappij verstoten of is niet altijd iemand die het maatschappelijk moeilijk heeft. dakloos kan iedereen van de 1e op de andere dag overkomen, je huis kan straks zomaar in brand staan en dan ben jij ook dakloos.
een zwerver is ook gewoon een mens en verdient het ook om met respect behandeld te worden.

ik vind het jammer dat je zo'n slecht en onrealistisch beeld hebt over deze mensen.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

"
Je moet eens wat ruimer gaan denken heb ik het idee.
En ja jij moet je aanpassen aan je medemens. jij hebt een hond en hoort te zorgen dat andere geen last van je hond hebben.
Of dit nu is van de haren, het kwijl of dat ze bang voor honden in het algemeen zijn. "

Mee eens.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Snackbar, waarom mag mijn viervoeter daar niet naar binnen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Hondencursus
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^