Snackbar, waarom mag mijn viervoeter daar niet naar binnen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

Landseer ect,

Waarom verschillende bordjes?

 'GEBALANCEERDE HONDEN TOEGESTAAN'

lijkt mij voldoende!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Snackbar, waarom mag mijn viervoeter daar niet naar binnen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

En wie bepaalt of een hond in balans is?

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

En voor alle mensen die de mening delen over haren in je eten. Mijn hond is inmiddels erg gezond en verlies niet zomaar haren. Schudden doet hij netjes buiten, dus waarom mijn hond discrimineren terwijl, jullie honden het slechte voorbeeld geven.
En heb je een probleem met haren zal het misschien handig zijn dat het personeel die staat te bakken even een haarkapje omdoen. Ik heb namelijk al meegemaakt dat ik een haar vond tussen mijn frietjes. Ikzelf heb er niet zo'n probleem mee. Die haal ik er tussenuit en nuttig vredig de rest van mijn maaltijd

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

Uh...gaat dit over snackbars waar je kvv kunt eten?O-)

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

mary, hahaha, lol;-)

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" Ik vind het ook vies. Tenzij je een hond kan optillen of in iedergeval boven de grond kan houden. Die regel geld ook in de winkel waar ik voorheen werkte. "

Deze snap ik niet helemaal of liever gezegd helemaal niet!
Hond omhoog? Dan hebben die haren nog meer kans om lekker in iemand anders hun eten terecht te komen toch.

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

jammer dat je het topic zo verpest door de mensen die de moeite hebben gedaan om te reageren zo aan te vallen.

Elke hond verliest haren, of hij nu supergezond is of niet, dus ook de jouwe. En waarom zouden onze honden het slechte voorbeeld geven? Je voelt je zelf aangevallen om niets, maar over onze honden mag je wel zomaar zulke dingen zeggen?

Heel goed dat jij zo'n super opgevoede gebalanceerde hond hebt, maar ik begrijp goed dat niet elke Mcdo of frietzaak een hondenspecialist wil aannemen die aan de deur gaan controleren of de hond gebalanceerd is of niet.
Dus ja, dan voor het gemak maar alle honden verboden, zo gaat dat.

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

WTF zijn gebalanceerde honden? O-)

Weet je, Santa blijft rustig onder een tafel liggen, geen mens die last van hem heeft, er hoeft geen haartje van hem op tafel te belanden etc etc.
Maar...dat geldt niet voor alle honden, daarom zijn er regels. Punt.

honden page profiel DD

honden foto van D

" Mag ik jullie allemaal bedanken voor de vele positieve berichtjes. Ik hoopte iets te kunnen plaatsen waar enigzins geen discussies op kon ontstaan. Maar dit is niet gelukt door de vele meningsverschillen onder ons 'de hondenbezitters'. "
Je zit op een forum en als je een bericht plaats dan heb je grote kans dat daar een discussie op komt. Dat kan en dat mag, zolang we het netjes houden. Toch?
Iedereen heeft zo'n zijn eigen mening en dan krijg dat nu eenmaal.

Maar probeer je eens in te denken...........je zit gezellig met je kids ergens en er komt een baas met hond (en dan maakt het geen drol uit wat voor een hond)  de zaak in. Hond niet opgevoed door baas en de baas heeft moeite om zijn hond onder controle te houden. Hond komt telkens bij jouw tafeltje kijken en kwijlt de boel onder. Is onrustig en gestresst. Je kids vinden het niet leuk meer en gaan huilen.
Zit jij dan nog wel lekker? Of ga je dan te keer tegen die baas?

Verder vind ik de baasjes die hun hond meenemen naar winkels en andere gelegenheden niet echt doordacht. Want weet je wel hoeveel prikkels je hond krijgt door alles wat ze zien? Daardoor ontstaat er bij de hond meer een stress situatie dan dat ze relaxed zijn. En stel dat je in eetgelegenheden komt en je hond ziet overal eten............weet je hoeveel stress je je hond kan bezorgen?
En daarbij, denk je dat je zelf wel lekker winkelt?

Maar goed, dit is mijn persoonlijke mening hoor.

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

Kim en Casper ,

Ik begrijp dat je zelf dus ook een gebalanceerde hond hebt. Dus ook weet hoe die eruit ziet en hoe deze zich gedraagd.

Voor de mensen die zich dit nog afvragen wil ik zeggen. Een hond die zich niet tot last is naar een ander (hond of mens) en wacht op de volgende opdracht van zijn of haar eigenaar is in mijn ogen gebalanceerd.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Ja ik heb een gebalanceerde hond. Die ook nog eens erg goed luisterd maar dan nog niet mee gaat waar hij niet 's mag komen...
Maar ik heb t nergens over jouw hond speciaal hoor. Misschien even goed lezen...

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

Even algemeen over hygiëne.

Waarom staat er dan niet iemand buiten dit soort gelegenheden om te controleren op poep onder je schoen. Dat vind ik namelijk vies!
Of om zo'n vieze gore zwerver te weigeren die een kilometer op de wind nog is te ruiken en toch al wel haren verliest. En deze medebewoner komt dichter in de buurt van die counter dan mijn hond. En loopt wel tegen mensen aan, mijn hond loopt echt niet zomaar tegen iemand op.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Dit is net zo'n discussie als kinderen in een restaurant..

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Wat wil je nu? Een hond mag er niet in punt.. Als je dit zo belangrijk vindt waarom begin je er zelf dan geen waar honden wel binnen mogen?

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Honden in bouwmarkten en dergelijke, prima. Maar andere winkels of snackbars enzo hoeft van mij ook niet. Er zijn té veel mensen die er dan een janboel van maken. Hun hond laten plassen tegen apparatuur in de Saturn ofzo.

honden page profiel DD

honden foto van D

" Even algemeen over hygiëne.


Of om zo'n vieze gore zwerver te weigeren die een kilometer op de wind nog is te ruiken en toch al wel haren verliest. En deze medebewoner komt dichter in de buurt van die counter dan mijn hond. En loopt wel tegen mensen aan, mijn hond loopt echt niet zomaar tegen iemand op. "
Excuus me?? Vieze Gore zwerver? Hoezo oordelen?
Je mag wel eens op je woorden gaan letten. Stel dat je een familielid hebt die zwervend is door omstandigheden in zijn/haar leven. Zeg je het dan ook zo op deze manier?

Maar, zo te lezen is je hond echt een heilige hond, die alles netjes zo doet zoals zijn baas het wil. Je hond heeft geen eigen willetje, doet niets wat hij niet mag en zal dat ook nooit doen. Yeah right.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

En vooroordelen is nou net iets dat wij mensen moeten verbannen uit deze wereld aldus Perry&Bully op bladzijde 2 van dit topic. Verbeter de wereld, begin bij jezelf !

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

En ik....':-) Neem mijn hondje overal mee, in mijn schoudertas. In Delhaize supermarkt zit hij IN de tas braaf rond te kijken. Raakt niks aan , kwijlt niet. Ik zie veel kinderen die met hun schoentjes IN het karretje zo mee rondrijden......dat is pas vies want mijn groenten gaan dan daarna in dat karretje.In restaurant leer ik hem,van op een handdoekje stil te liggen en NIET te bedelen.
Zie je mij....dan zie je ook Lance. Zo is dat hier. En waar we niet gewenst zijn blijven we graag buiten.

Dit is natuurlijk een toy hondje, ik begrijp ook dat met grote honden dit niet kan. Maar het ging hier dacht ik meer over hygiene in eethuizen in het algemeen ?

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

Kim en Casper,

Sorry als ik je er persoonlijk op aansprak, ik probeer ook zoveel mogelijk in algemeenheid te spreken. Maar wil ook zoveel mogelijk reacties geven. Excuus hiervoor.

Maar ik kies voor mijn hond! En ik wordt liever honderd keer uit een gelegenheid gestuurd met mijn hond om uiteindelijk iets te vinden waar ik wel op mijn gemak kan zitten. Dan dat ik hem 10 minuten langer in gevangenschap laat dan eigenlijk nodig is.

Ik denk zelf dat de meeste voor mij negatieve reacties hier te maken heeft met het feit dat diegene negatieve ervaringen hebben met hun eigen honden en met die van andere. Door er te weinig tijd mee door te brengen. En hem of haar lekker thuis te laten of nog erger uitdagingen uit de weg te gaan. Lekker thuis laten met de smoes dan heeft ie rust. Een hond alléén bouwt juist stress op, en als ze dan ook nog eens over uitdagingen heen worden getild, zoeken ze die uitdagingen zelf op!! En dat geeft ons zoveel probleemhonden op straat.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Dank je!

En ik denk dat iedereen hier juist erg begaan is met zijn honden. Op hp zitten de grootste honden liefhebbers die ik ken. En tsja als je liever ergens uitgestuurd wordt omdat je hond niet welkom is tsja dan snap ik t idee van dit topic niet zo goed. En ik ben gek op Casper en ontzettend veel mee bezig maar ook wel eens blij als hij er niet bij is...

honden page profiel ..

honden foto van .

Nou Perry, dat jouw hond zo'n geweldig en braaf geschenk uit de hemel is, betekent niet dat er geen onstabiele honden bestaan. Je gaat steeds maar van "mijn hond dit, mijn hond dat", maar als ik de openingspost goed begrijp dan gaat dit topic over honden in het algemeen. Als de brave beestjes naar binnen mogen, dan zullen onrustige (en kwijlende, ruiende etc.) ongetwijfeld ook meegenomen worden. 

Verder vind het hele idee van honden in een snackbar gewoon absurd en egoïstisch, denk eens aan je medemens. Iemand die allergisch of bang voor honden is kan zo de zaak niet in. Het mag gewoon niet, niks aan te doen.. De wereld vergaat er niet door..

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

@perry : van dezelfde mening hier

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van team border lolly

ik vind overal waar een hond niet binnen mag moet duidelijk op de deur staan aan gegeven.en waar het niet mag, tja jammer dan...

bijv een supermarkt... ik kan geen boodschappen doen met me honden hoor... eb al moeite genoeg alles te vinden zonder "hulp"van de honden...
ook een een sjiek restaurant... tja kan ik ook in komen.

maar daar in tegen: het pannekoeken huis op de hei... tja ik ga niet op de hei wandelen zonder hond... maar daar spelen ze der op in door een honden menu te hebben...

er zijn dus naar mijn menig genoeg plaatsen waar je heen kan met hond en gelukkig ook zonder hond voor mensen met angsten en een overdreven hygiëne tik. want ja ik vind kinderen mee naar de supermarkt ook vervelend en vies...maar dat mag wel = hatsjoe op me appels... en ja ik was ze wel maar toch... beetje fatsoen.... ik hoest ook met me hand voor me mond... als je kind dat nog niet kan hoort ie in een buggy en niet los... en al helemaal niet 2 schappen zonder toe zicht van mama vandaan...

maar in italie is het heel duidelijke geregeld:
groene sticker = hondje welkom
rode sticker = hondje niet welkom...
en iedereen heeft een sticker... want is verplicht.
duidelijkheid voor iedereen!

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" Excuus me?? Vieze Gore zwerver? Hoezo oordelen?
Je mag wel eens op je woorden gaan letten. Stel dat je een familielid hebt die zwervend is door omstandigheden in zijn/haar leven. Zeg je het dan ook zo op deze manier?

Maar, zo te lezen is je hond echt een heilige hond, die alles netjes zo doet zoals zijn baas het wil. Je hond heeft geen eigen willetje, doet niets wat hij niet mag en zal dat ook nooit doen. Yeah right. "

Een zwerver in mijn familie zal ik juist onderdak bieden. Een zwerver in mijn familie is uit den boze. Tja ikzelf misschien. Maar ook ik zal opgevangen worden, al geloof je misschien niet dat er mensen van mij houden.

En als wie dan ook niet gelooft dat mijn hondje heilig is mag je mij en mijn trouwe viervoeter uitnodigen hoor. Al moet ik er het halve land voor door reizen. Zodat je kan zien dat ik ook gewoon een mens ben die via tekst iets minder goed wordt begrepen dan dat je me in reel life tegenkomt. En mijn trouwe Pitbull zal je nog doen verbazen...

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

"
Deze snap ik niet helemaal of liever gezegd helemaal niet!
Hond omhoog? Dan hebben die haren nog meer kans om lekker in iemand anders hun eten terecht te komen toch. "

Dan snap je het toch niet?
Wat een snauw reactie zeg, mijn hemel....
Ik kan tevens nergens teruglezen dat mijn reactie om een restaurant ging, maar om een winkel. Winkel kan ook hema/blokker etc betekenen.

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" Nou Perry, dat jouw hond zo'n geweldig en braaf geschenk uit de hemel is, betekent niet dat er geen onstabiele honden bestaan. Je gaat steeds maar van "mijn hond dit, mijn hond dat", maar als ik de openingspost goed begrijp dan gaat dit topic over honden in het algemeen. Als de brave beestjes naar binnen mogen, dan zullen onrustige (en kwijlende, ruiende etc.) ongetwijfeld ook meegenomen worden. 

Verder vind het hele idee van honden in een snackbar gewoon absurd en egoïstisch, denk eens aan je medemens. Iemand die allergisch of bang voor honden is kan zo de zaak niet in. Het mag gewoon niet, niks aan te doen.. De wereld vergaat er niet door.. "

Mijn moeder heeft een allergie voor honden!! Maar die vind het hartstikke cool als ik met hem tussen mijn loopje door even een bakkie kom doen. Hond op de grond en stil liggen, zoals in de snackbar. Heeft ze niets geen last, ze zal hem alleen niet aanhalen en daarna in haar ogen wrijven. Eerst handjes wassen.

Je hond thuis laten vind ik egoistisch, en verklaard voor mij waarom zoveel honden niet met elkaar op kunnen schieten. Als die eindelijk eens buiten komen reageren ze zich op alles en iedereen af behalve op hun eigen roedel. Dat zullen ze nou juist eens moeten doen....

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Egoïstisch is iets al je je niks van anderen aantrekt.. Sorry maar ik vindt je reacties echt belachelijk. Jouw hond wordt nergens gediscrimineerd hier hoor... En buitenaf je kunt idd reacties verwachten met zo'n hond maar dat bewijst alleen maar de onwetendheid van anderen. En jij moet daar boven staan.

honden page profiel ..

honden foto van .

Kijk, daar gaan we weer. Weer gaat het over jouw "perfecte" hond. Mag ik je er nogmaals op wijzen dat wanneer jouw heilige en kortharige Bully een winkel in mag, een ruiende newfoundlander daar dus ook toestemming voor heeft, en geloof me wanneer ik zeg dat (zwaar)allergische mensen daar last van zullen hebben.

Ah, natúúrlijk is het alleen thuislaten van een hond egoïstisch. Je moet er 24/7 bij zitten, het beestje geen rust gunnen en overladen met prikkels van buitenaf. Top. -not- 
Je concludeert hier dat honden die wel eens alleen zijn, nooit buiten komen en geen aandacht krijgen.. Wat een rare gedachtengang.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Alweer een vooroordeel ! Als je je hond thuis laat kan die niet met andere honden overweg ?
En vooroordelen is nou net iets dat wij mensen moeten verbannen uit deze wereld aldus jezelf dus verbeter de wereld, begin bij jezelf !

honden page profiel Perry&BullyPerry&Bully

honden foto van Perry&Bully

" ik vind overal waar een hond niet binnen mag moet duidelijk op de deur staan aan gegeven.en waar het niet mag, tja jammer dan...

bijv een supermarkt... ik kan geen boodschappen doen met me honden hoor... eb al moeite genoeg alles te vinden zonder "hulp"van de honden...
ook een een sjiek restaurant... tja kan ik ook in komen.

maar daar in tegen: het pannekoeken huis op de hei... tja ik ga niet op de hei wandelen zonder hond... maar daar spelen ze der op in door een honden menu te hebben...

er zijn dus naar mijn menig genoeg plaatsen waar je heen kan met hond en gelukkig ook zonder hond voor mensen met angsten en een overdreven hygiëne tik. want ja ik vind kinderen mee naar de supermarkt ook vervelend en vies...maar dat mag wel = hatsjoe op me appels... en ja ik was ze wel maar toch... beetje fatsoen.... ik hoest ook met me hand voor me mond... als je kind dat nog niet kan hoort ie in een buggy en niet los... en al helemaal niet 2 schappen zonder toe zicht van mama vandaan...

maar in italie is het heel duidelijke geregeld:
groene sticker = hondje welkom
rode sticker = hondje niet welkom...
en iedereen heeft een sticker... want is verplicht.
duidelijkheid voor iedereen! "


Dank je namens Bully en mij voor deze prachtige reactie.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Snackbar, waarom mag mijn viervoeter daar niet naar binnen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 5 12 34 5
Volgende forumvraag: Hondencursus
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^