Honden aankleden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lunaloverlunalover 3 doggies

honden foto van lunalover

Ik ben net terug van vakantie en heb dit topic niet helemaal gelezen dus ik hoop niet dat ik in herhaling val maar ik vind het schandalig als mensen hun hond een halsband omdoen met diamanten, gucci of chanel hondenkleding of al dat duurs. Er liggen kinderen in Afrika op straat dood te gaan van de honger en zij sturen hun hond naar een honden hotel met massage en vanalles voor hun hond. Dit zijn natuurlijk wel de buitensporige zaken maar kleding voor de leukigheid (jurkjes enzo) vind ik echt vreselijk!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden aankleden" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland

honden foto van Gina Heuvelsland

Ik heb zojuist een heel leuk spijkerjasje voor Quincy gekocht. ;-)

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep 3 doggies

honden foto van Merp & Miep

Luna wat vind ik dat hypocriet van! We kunnen dan ook meteen zeggen dat we geen extra dingen voor onze honden mogen kopen, want dat geld konden we ook allemaal aan kinderen in Afrika geven! We mogen dan zelf natuurlijk ook geen leuke dingen meer kopen zoals een nieuwe computer, lekker eten of een vliegvakantie...

Even voor de duidelijkheid wij doneren genoeg geld per jaar aan goede doelen, dus ik ben ee beetje klaar met dit 'kindjes in Afrika' verhaal.

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Lunalover, even geheel of topic en heel hard...

Maat wat denk jij dat er gebeurd als die kindjes die dood liggen te gaan van de honger gered worden door ons geld? ALS het geld ze al bereikt. Dan maken die nog 10 kinderen die dood gaan van de honger en van de HIV.
Daar kan geen geld tegenop.

En trouwens wel grappig dat je je bericht begint met: ben net terug van vakantie. Dat geld had je dan wel eens aan die arme kinderen mogen geven...ipv even lekker op vakantie te gaan. Belachelijk ;-)

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

oei ik doe aan zware dierenmishandeling volgens mij O-)

.. Swiff heeft schoentjes omdat ze haar zooltjes nogal snel kapot loopt. Dus zolang we op steen lopen heeft ze schoentjes aan, zodra we bij de uitlaatplek (en gras) zijn gaan ze weer lekker uit ;-)

ze vind het trouwens een echte marteling hoor.. *kuch*

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget

honden foto van Angel, Google & Gadget

Nou die 2 van mij zijn net nog met vleugels verkleed meegeweest in de halloween optocht hier in het dorp. Hebben zo veel aandacht gehad van de kleine kindjes en verstandelijk gehandicapten die erbij waren dat ik vind dat ze weer een goede daad ermee verricht hebben hoor.
Bovendien, het interesseert mijn honden echt niet hoor, of ze verkleed zijn of niet, aandacht vinden ze altijd leuk :-)

Oh ja, ik heb ook regenjassen voor ze als ze door de sneeuw banjeren zodat ze onbezorgd kunnen spelen en overweeg ook nog schoentjes zodat we lange wandelingen kunnen maken zonder dat ze steeds ijsballen tussen de tenen hebben. (vaseline en zonnebrand waren goeie tips, maar helpen ook maar tijdelijk)
Met trainen in de stromende regen krijgen ze ook een regenjas aan, want ze hebben zelf geen beschermende ondervacht. Logisch toch, ik zou het dierenmishandeling vinden om het niet te doen eerlijk gezegd.

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Het gaat mij helemaal niet om goede doelen ofzo. Het gaat mij erom dat die honden dingen krijgen die helemaal niets toevoegen voor de hond maar die wel heel veel geld kosten zoals een diamanten halsband of een honden psychiater bij de rijken in Amerika heel gewoon gevonden worden terwijl er zoveel ellende is in de wereld, ik kan dat gewoon niet rijmen. Wat dat te maken heeft met een weekje vakantie om op familie bezoek te gaan snap ik niet helemaal want ik geloof niet dat ik iemand aanval op welke normale activiteit dan ook, het gaat mij om de idioterie van designer honden spullen.

beetje hetzelfde als toen Michael Jackson in de jaren 80 bij live aid aan het zingen was met een diamanten handschoen aan.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Ik heb zojuist een heel leuk spijkerjasje voor Quincy gekocht.  ;-) "


Dat vraagt om foto's O-):-D

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

romi heeft een jasje tegen de kou


Heel duur maar goede kwaliteit

honden page profiel StefanieStefanie

honden foto van Stefanie

" romi heeft een jasje tegen de kou
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576397_4322509354619_299595921_n.jpg

Heel duur maar goede kwaliteit "


 Ik heb dit jasje ook!
In het zwart en blauw!

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

er is niks mis met af en toe aankleden voor een leuke foto of functionele kledij die ook mooi is.

alle dagen je hond geheel optutten omdat het baasje dat zo leuk en schattig vindt vind ik erover.

Lunalover, heel wat van die steenrijken geven op 1 jaar soms meer geld aan een goeddoel dan wat jij op je hele leven nog maar verdient. je hebt het recht niet om te zeggen wat een ander met zijn geld moet.
als jij morgen de lotto wint denk jij ook eerst aan jezelf en deigene die je lief hebt en niet aan de kindjes in Afrika.

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

" oei ik doe aan zware dierenmishandeling volgens mij O-)

.. Swiff heeft schoentjes omdat ze haar zooltjes nogal snel kapot loopt. Dus zolang we op steen lopen heeft ze schoentjes aan, zodra we bij de uitlaatplek (en gras) zijn gaan ze weer lekker uit ;-)

ze vind het trouwens een echte marteling hoor.. *kuch*

"



Op de tablet krijg ik trouwens niet het juiste filmpje te zien, dit is iig volgens mij de juiste link, naar swiff lopend buiten ( met schoentjes dus )

http://m.youtube.com/#/watch?v=1znz04b6cK0

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

" toch nog een tip voor de winter met ijs sneeuw en pekel...

de voetzolen spray van bephar, super , maakt de zooltjes van je hond soepel en sterk en is opgewassen tegen sneeuw ijs en pekel. "


Kijk, die ga ik even onthouden.

Beschermt het ook tegen de pekel?

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

" Wat vinden jullie er van dat mensen hun hond schoentjes aan doen en kettingen geven, en hun nagels lakken. En dat ze de hond een jurkje aan doen.....?? Wil alleen jullie mening hier over wand ik ben er zelf tegen in. Maar wil graag weten wat jullie hier van vinden ? "
Schoentjes voor die ellendige pekel...daar kan ik me iets van voorstellen.
Al het andere wat vaak.."schattig, leuk, hip '' gevonden wordt vind ik eng.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

" Ik ben net terug van vakantie en heb dit topic niet helemaal gelezen dus ik hoop niet dat ik in herhaling val maar ik vind het schandalig als mensen hun hond een halsband omdoen met diamanten, gucci of chanel hondenkleding of al dat duurs. Er liggen kinderen in Afrika op straat dood te gaan van de honger en zij sturen hun hond naar een honden hotel met massage en vanalles voor hun hond. Dit zijn natuurlijk wel de buitensporige zaken maar kleding voor de leukigheid (jurkjes enzo) vind ik echt vreselijk! "


wat heeft africa nu met nederland te maken. dus als jij wat extra koopt, denk jij.eerst aan africa . ja hoor net echt

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

" Lunalover, even geheel of topic en heel hard...

Maat wat denk jij dat er gebeurd als die kindjes die dood liggen te gaan van de honger gered worden door ons geld? ALS het geld ze al bereikt. Dan maken die nog 10 kinderen die dood gaan van de honger en van de HIV.
Daar kan geen geld tegenop.

En trouwens wel grappig dat je je bericht begint met: ben net terug van vakantie. Dat geld had je dan wel eens aan die arme kinderen mogen geven...ipv even lekker op vakantie te gaan. Belachelijk ;-) "


zo jij maakt inderdaad ff een duidelijk punt zeg. en je heb nog gelijk ook . ;-)

honden page profiel LindaLinda 1 doggies

honden foto van Linda

Helemaal niks mis mee, zolang de hond er geen last van heeft.
Schoentjes bijv, is niks, Tapaz een keer aangedaan in een winkel voor de lol, maar die arme jongen liep toen heel raar...

honden page profiel marianmarian

honden foto van marian

hier heeft mijn naakie wel een shirtje aan
anders is het nu te koud voor hem


honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

Oke, even voor de mensen die het ''normaal'' vinden dat honden worden gebruikt als accessoires, ik vind jullie heel ongelijk hebben. Een hond is een hond geen mens, mensen doen nagellak op geen honden. Het is niet erg als je hond is een keer op de foto zet met bijvoorbeeld een kerst pak, kan geen kwaad. Maar ga niet je hond in de zomer in een bikini laten rond lopen met de duurste kettingen etc. Vind het niet normaal dat te veel mensen  in de wereld hun honden gebruiken als barbie, het is een hond en dat blijft het ook.

Ps De mensen die het doen vind in egoïstisch

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Effe terug naar de kern van de discussie:
Je hebt functionele, en niet functionele hondenkleding. Of het voor jou hond functioneel is hangt af van: de soort vacht, de onderhuidse vetlaag, de stevigheid van de voetkussens, de mate van verwarming waarin de hond thuis zit, de pieperigheid van de hond/baas, de duur van het buiten zijn, etc., etc. Ik geloof dat niemand hier tegen functionele kleding is, maar voor de ene hond is het sneller nodig dan voor de andere.
Kleding voor "de opsmuk" is wat anders, daar is de ene fel tegen en de ander niet. Sommige mensen kopen wel een peperdure halsband van 't mooiste leer met sierbeslag, maar walgen van een gezelschapshondje met een kralenbandje. Een enkeling vindt dat al het geld dat daar aan verspilt wordt naar Afrika moet, en heeft haar hond aan een touwtje ( niet boos worden:grapje. )

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

Als het tegen de gezondheid is van de honden is het een ander verhaal bijvoorbeeld jasjes tegen de winter.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

zal eerst eens goed lezen, er zijn er hier die jasjes of truitjes aangeven. en niet een met nagellak of parelkettingen. dus je bent iets te snel met je mening . vind je ook niet .

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

" zal eerst eens goed lezen, er zijn er hier die jasjes of truitjes aangeven. en niet een met nagellak of parelkettingen. dus je bent iets te snel met je mening . vind je ook niet . "

Nee, sommige mensen vinden het wel normaal dat die honden dat hebben, en ik geef daar mijn mening op.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

"
Nee, sommige mensen vinden het wel normaal dat die honden dat hebben, en ik geef daar mijn mening op. "


ja moeten die mensen zelf weten. ze zijn er toch goed voor. zie het ,liever zo, dan honden die mishandelt worden.
als ze maar goed voor de hond zijn en de hond er geen last van heeft, wat voor manier dan ook. zie ik er niet zoveel kwaad erin hoor. maar ieder zijn mening erover toch.

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

Ik zeg niet dat de mensen stom zijn ofz maar ik geef hier mijn mening op zoals alle andere mensen. En jou mening is dat jij het niet zo erg vind, nou dat kan.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 1 doggies

honden foto van Sheltieduo_

De mijne doe ik een regenjas aan wanneer het regent en hem s avonds laat nog uitlaat zodat hij niet te nat in zijn bench moet en zijn bench helemaal nat is :-D

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

" De mijne doe ik een regenjas aan wanneer het regent en hem s avonds laat nog uitlaat zodat hij niet te nat in zijn bench moet en zijn bench helemaal nat is :-D "


  Dat is allemaal veiligheid, maar wat vind jij er van dat sommige mensen nagellak bij hun hond op doen ?

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Wat maakt het eigenlijk uit wat iemand van iets vind? Waarom ben je daar zo scherp op? De ene laat zijn hond buiten slapen, de ander laat hem binnen slapen. De ene laat de hond nooit alleen, de ander gaat 8 uur werken. De ene lakt soms de nagels van zijn hond, de ander doet dit niet. De ander neemt de hond mee op de motor en gaat zelfs parachute springen of surfen met hem.

Je moet niet iedereen beoordelen en veroordelen. Laat iedereen gewoon in zijn waarde. We houden allemaal van onze honden. De een op een andere manier als de ander. Prima toch? We kunnen niet allemaal hetzelfde zijn. Gelukkig niet.

Zolang baas en hond gelukkig en comfortabel met elkaar zijn, zie ik nergens kwaad in.

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

" Wat maakt het eigenlijk uit wat iemand van iets vind? Waarom ben je daar zo scherp op? De ene laat zijn hond buiten slapen, de ander laat hem binnen slapen. De ene laat de hond nooit alleen, de ander gaat 8 uur werken. De ene lakt soms de nagels van zijn hond, de ander doet dit niet. De ander neemt de hond mee op de motor en gaat zelfs parachute springen of surfen met hem.

Je moet niet iedereen beoordelen en veroordelen. Laat iedereen gewoon in zijn waarde. We houden allemaal van onze honden. De een op een andere manier als de ander. Prima toch? We kunnen niet allemaal hetzelfde zijn. Gelukkig niet.

Zolang baas en hond gelukkig en comfortabel met elkaar zijn, zie ik nerg "
  Zo bedoel ik het niet ik geef mijn mening op wat IK vind, en dat heb ik vertelt. en sommige mensen zijn het met me eens. en sommige niet.

honden page profiel DD

honden foto van D

Ik geloof toch echt dat de TS onze meningen vraagt. En als men dan een menig geeft, mag het weer niet van sommige.

Hoef je nooit meer een topic te openen om iemands mening te peilen, want eigen meningen mogen niet.
Heel gek dit..................

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden aankleden" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 16 12 34 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende forumvraag: Nog steeds...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^