Over Gina Heuvelsland

honden foto van Gina Heuvelsland Hallo, ik ben Quincy, een maltezerreutje. Ik ben geboren op 2 maart 2011. Mijn moeder heet Amy en ze heeft 5 puppies gekregen (4 jongetjes en 1 meisje). Je kan het zien op de foto's. Ik ben de puppy met het lichtblauwe bandje. Vind je me niet cute? Mijn baasje was helemaal verkocht toen ze me op 30 april zag.  Ik mocht direct met haar mee. Wat was dat spannend. In de auto ben ik niet ziek geworden. Maar dat komt omdat ik regelmatig meegenomen ben in de auto. Ik ben opgegroeid in een gezin met kinderen, katten en drie andere honden. Ook was er in het huis een trimsalon waardoor ik vaak mensen zag. Toen ik bij mijn baasje kwam, mocht ik overal rond snuffelen. Ook heeft ze me even in de puppyren gezet, maar dat vond ik zo eng dat ze me er weer heeft uitgehaald. s'Nachts piepte ik om mijn mama en mijn broertjes en zusje. Ik vond het heel naar dat ze er niet meer waren. Ik mocht toen van mijn baasje op haar bed slapen. Ik was meteen stil en viel in slaap.  Nu doe ik dat niet meer. Ik ben nu groot en ik slaap of in de bench of in de mand naast het bed. Mijn baasje heeft bezoek gehad van een puppycoach die haar hielp hoe ze met mij moest omgaan. Want ja, ik was toen nog een puppy en ik wilde alleen maar spelen en vaak en veel bijten, niet alleen in de handen en voeten maar ook in de spullen van mijn baasje. Ook was ik heel wild en hing vaak grommend in de broekspijpen van mijn baasje. Wandelen vond ik maar niks, en plasjes en poepjes deed ik gewoon in huis. Mijn baasje heeft veel geleerd van de puppycoach en heeft daarom besloten om de puppycursus te gaan doen. Dat vond ik heel leuk, want daar zag ik andere puppies en heb ik een vriendje gekregen. Hij heet Copain en is een Fauve de Bretagne. Met hem heb ik samen het puppyexamen gedaan. Ik was niet de beste, maar nog net niet de slechtste.

Ik lijk op een schoothondje, maar ik ben het niet. Ik hou van wandelen met veel snuffelen en ook vind ik het gaaf om een apporteerspelletje te doen. Ik ga vaak met mijn baasje naar het park, bos of strand. Dat vind ik cool want daar mag ik los lopen en kan ik lekker rond crossen.

Doei.
Veel knufjes en woefjes van
Quincy

Hallo en ik ben Beertje, een shih-tzu reutje. Ik ben zwart en geboren op 26 augustus 2013. Sinds 27 oktober woon ik bij mijn baasje en Quincy. De eerste dagen moest Quincy best aan me wennen. Maar ik vond hem meteen al te gek. ik doe alles wat hij doet, en ik loop hem vaak achter na. We spelen veel, we rennen achter elkaar aan en maken daarbij ook veel lawaai. Ik mag al los lopen want ik luister heel goed naar mijn baasje. Ik slaap s'nachts ook al goed door en ik slaap ook in de puppyren. Quincy niet, die slaapt nog steeds bij mijn baasje. Ik ga in januari de puppycursus doen, maar ik kan al zitten, staan, liggen en blijven, maar dat is soms een beetje moeilijk.  Ik speel nu al veel met andere honden, groot of klein, ik vind ze allemaal leuk. Ik eet mijn brokjes ook goed en als ik ze op heb, ren ik zo snel als ik kan naar het voerbakje van Quincy om zijn restjes op te eten.



Doei, Beertje

Krabbels aan Gina Heuvelsland

honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland schreef om 04 januari om 16:24
Dank jullie wel voor de reacties!
honden page profiel RakkerRakker schreef om 11 juli om 13:40
mooi hondje die Quincy!!
honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland schreef om 10 juli om 15:55
Dank voor jullie reacties en succes met jullie hondjes!
honden page profiel Elvira van LoonElvira van Loon schreef om 29 maart om 14:07
Super leuke hondjes heb je :-). Ze doen me erg denken aan mijn hondjes. Ik heb ook een maltezer en daarnaast een zwarte boomer.
honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe schreef om 02 juni om 16:46
Wat is Quincy een mooie maltezer:) Leuke foto's! Wij hebben een maltezer pup, ze is nu 4 maandjes oud.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Gina Heuvelsland heeft 1084 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Gina Heuvelsland zeer positief gewaardeerd bij 33 waarderingen.

Berichten en online status
Gina Heuvelsland was voor het laatst online 2 maanden, 2 weken, 5 dagen, 20 uur, 10 minuten, 9 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^