Pyreneese Berghond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Pyreneese Berghond fokkers op de HondenPage.

du domaine de Blanche-Neige

Pyreneese Berghond fokker du domaine de Blanche-Neige. Fokken is voor ons een passie. Als zeer kleinschalige fokker zullen wij garant staan voor professioneel, zuiver en liefde vol fokken. Als wij een nestje fokken worden de pups zo sociaal mogelijk opgevoed. Onze boerderij ligt op een heerlijke landelijke plek in REES, net over de grens in Duitsland. Op de boerderij wonen paarden, ganzen, kippen, konijnen, katten en zes Pyreneese berghonden Op onze boerderij zijn de Pyrs actieve en temperamentvolle honden. Bewegingsvrijheid, speellust, rennen en plezier hebben is ons motto. We zijn aangesloten bij de K.F.U.H. De K.F.U.H. stelt het onderzoek op, Elleboogdysplasie (ED), Heupdysplasie (HD), De patella (knieschijf) (PL) ook geröntgend. ECVO-oogonderzoek, OCD (Osteochondritis dissecans), DNA, Karakter, Welzijn en uiterlijk verplicht is gesteld. De KFUH heeft een aparte kliniek die alle röntgen beelden en onderzoeken ook nog eens apart beoordelen. Hierbij wordt ook erfelijke aandoeningen apart gescreend. In Duitsland wordt niet meer gefokt als het risico op gezondheids-, gedrags- en welzijnsproblemen te groot is of als de dieren niet meer zelfstandig en natuurlijk kunnen functioneren. Een stamboom afgegeven door de K.F.U.H. is een soort ´keurmerk`. Uiteraard is niet alles uit te sluiten. Wij voelen ons zeer vereerd om als fokker aangesloten te mogen zijn bij de Klub Für Ungarische Hirtenhunde. ns motto. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en niet in kennels.

From River Glows From River Glows From River Glows From River Glows From River Glows From River Glows

Fokker maar op de eerste plaats liefhebber van dit prachtig ras. Onze honden leven samen met ons gezin in huis en in onze tuin. Graag nemen we deel aan wedstrijden en mogen best trots zijn op onze behaalde resultaten. Gezondheid, karakter en natuurlijk schoonheid staan bij ons hoog in de selectie en fokken daarom ook alleen maar met gezonde en goed gekeurde ouderdieren. Indien U meer over onze honden en ons wenst te vernemen neem dan alvast een kijkje op onze site. Steeds welkom na een afspraak.

From the Dutch Garden

Liefhebber én fokker van dit fantastische ras,wij zijn geregistreerd als kennel bij de Raad van Beheer, af en toe pups,gebaseerd op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties. Gezondheid én karakter staan voorop daarnaast proberen wij zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen. U bent ten alle tijde welkom om een kijkje te komen nemen naar onze honden.

Kennel MacThree

Groot liefhebber, keurmeester en fokker van dit mooie ras. Voor de honden zijn wij verhuist naar België voor meer ruimte buiten voor hun. Onze kennel bevindt zich net over de grens, ongeveer 30km van Antwerpen en 30 km van Breda. Wij fokken 1 tot 2x per jaar een nestje met gezonde ouders die gecontroleerd zijn op Patella, HD, OCD en ED. Voor meer informatie kijk op onze website of kom eens gezellig langs; onze 9 honden zijn dol op visite.

le roi du mont

wij fokken af en toe een nestje pyrenese berghonden met heel veel zorg voor karakter en uiterlijk want dat is zeer belangrijk voor ons

v. Patou's Legend

Liefhebber én fokker van Pyreneese Berghond , Tervuerense Herder en Groenendaeler ,Wij zijn geregistreerd als kennel bij de Raad van Beheer, af en toe pups,gebaseerd op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties. Gezondheid én karakter staan voorop daarnaast proberen wij zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen. U bent ten alle tijde welkom om kennis te maken met onze honden

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Pyreneese Berghond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Pyreneese Berghond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Pyreneese Berghond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Pyreneese Berghond? Kijk dan bij de Pyreneese Berghond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Pyreneese Berghond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Pyreneese Berghond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^