Fokker vermelding van du domaine de Blanche-Neige

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: du domaine de Blanche-Neige
Beschrijving: Pyreneese Berghond fokker du domaine de Blanche-Neige. Fokken is voor ons een passie. Als zeer kleinschalige fokker zullen wij garant staan voor professioneel, zuiver en liefde vol fokken. Als wij een nestje fokken worden de pups zo sociaal mogelijk opgevoed. Onze boerderij ligt op een heerlijke landelijke plek in REES, net over de grens in Duitsland. Op de boerderij wonen paarden, ganzen, kippen, konijnen, katten en zes Pyreneese berghonden Op onze boerderij zijn de Pyrs actieve en temperamentvolle honden. Bewegingsvrijheid, speellust, rennen en plezier hebben is ons motto. We zijn aangesloten bij de K.F.U.H. De K.F.U.H. stelt het onderzoek op, Elleboogdysplasie (ED), Heupdysplasie (HD), De patella (knieschijf) (PL) ook geröntgend. ECVO-oogonderzoek, OCD (Osteochondritis dissecans), DNA, Karakter, Welzijn en uiterlijk verplicht is gesteld. De KFUH heeft een aparte kliniek die alle röntgen beelden en onderzoeken ook nog eens apart beoordelen. Hierbij wordt ook erfelijke aandoeningen apart gescreend. In Duitsland wordt niet meer gefokt als het risico op gezondheids-, gedrags- en welzijnsproblemen te groot is of als de dieren niet meer zelfstandig en natuurlijk kunnen functioneren. Een stamboom afgegeven door de K.F.U.H. is een soort ´keurmerk`. Uiteraard is niet alles uit te sluiten. Wij voelen ons zeer vereerd om als fokker aangesloten te mogen zijn bij de Klub Für Ungarische Hirtenhunde. ns motto. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en niet in kennels.

Contact
Website: http://www.pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com/pyrenaeenberghund.htm
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Rees

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

du domaine de Blanche-Neige is te vinden onder
- Pyreneese Berghond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De teven moeten geschikt zijn voor de fokkerij en worden gestaafd aan hoge eisen. Onze honden worden met veel liefde en aandacht verzorgd. Ze leven bij ons in huis en maken een belangrijk deel uit van ons dagelijkse leven. De Pyrs leven met ons en niet voor ons. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en niet in kennels. De honden kunnen het erg goed met elkaar vinden. Ze zijn zeer vriendelijk en gaan goed om met de andere dieren

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De K.F.U.H. stelt het onderzoek op, Elleboogdysplasie (ED), Heupdysplasie (HD), De patella (knieschijf) (PL) ook geröntgend. ECVO-oogonderzoek, OCD (Osteochondritis dissecans), DNA, Karakter, Welzijn en uiterlijk verplicht is gesteld. De KFUH heeft een aparte kliniek die alle röntgen beelden en onderzoeken ook nog eens apart beoordelen.  Hierbij wordt ook erfelijke aandoeningen apart gescreend.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De Pups worden 2 x door de dierenarts onderzocht o.a. wordt het hart, de ogen, oren, staart, knie, elleboog, rug, gebit, algemene gezondheid, etc.. zie onze website de kfuh doet ook een apart onderzoek voordat de pups worden afgegeven .

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
10 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 x per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons in huis op en hebben een speelplaats als het mooi weer is anders hebben ze een aparte ruimte waar ze kunnen spelen. We hechten heel veel waarde aan de socialisatie van de pups. Zie website

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met du domaine de Blanche-Neige
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

du domaine de Blanche-Neige

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van du domaine de Blanche-Neige

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^