Puli, anders dan wit fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Puli, anders dan wit fokkers op de HondenPage.

Magyar Pajtassunk Magyar Pajtassunk

Onze kennelnaam betekent "onze Hongaarse vriend of vriendin" ! Sinds 1987 waren er Kuvaszen in ons leven, en er werd af en toe een nestje gefokt! Na de dood van onze laatste kuvasz Déru vorig jaar, op 23 augustus 2011, zijn we snel op zoek gegaan naar onze puli's. In het oorsprongsland Hongarije vonden we een aantal oude pulifokkers terug, waar we contact mee opnamen en in september zijn we bij hun kennels gaan kijken in Hongarije. We bekeken de ouderdieren en lieten ons informeren over stambomen, gezondheidstesten en konden de ouderdieren zelf ervaren , hoe ze waren qua karakter en uiterlijk. Daarop besloten we bij een van hen, een pulimeisje te kopen, en zo kwam Ixy in ons leven! In diezelfde tijd, waren we ook bij een andere fokster, om haar kennel te bezichtigen. De ouderdieren waren allen aanwezig en we lieten ons daar op de lijst zetten voor een puli- reu uit een bepaalde combinatie! Kwint werd geboren op 1 oktober en op 11 december 2011 hebben we hem naar Nederland gehaald, per vliegtuig, veilig bij ons op schoot in de cabine. Wat voelden we ons weer rijk! We genoten van hun puppietijd en langzaam groeiden ze op tot een prachtig stelletje "zwabbers"! Nu ze oud genoeg waren hebben we beiden officieel laten testen. De uitslagen waren geweldig! Vrij van oogziekten, geen aanwijzingen voor patellaluxatie, en goede HD-uitslagen. De officiële uitslagen zijn nog niet binnen, maar zogauw als dit is, worden die ook hier vermeld. Voorlopig genieten we iedere dag opnieuw weer van hun capriolen, ze verrijken ons leven! en we hebben geen moment spijt gehad dat we overgestapt zijn van onze oude liefde, de kuvasz , naar dit kleiner formaat hond, de puli! Nadere informatie volgt nog!

Meer weten over de Puli, anders dan wit ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Puli, anders dan wit? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Puli, anders dan wit? Kijk dan bij de Puli, anders dan wit rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Puli, anders dan wit fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Puli, anders dan wit puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^