Mudi fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Mudi fokkers op de HondenPage.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

Rob Rauwerdink Rob Rauwerdink

Acht jaar geleden hebben we de Mudi als de voor ons meest geschikte hondenvriend uitgekozen. Drie jaar geleden hebben we een keer een nestje van onze Édes gehad. Eén van de teefjes hebben we zelf gehouden en nu vinden we het leuk om met Ajka nog een keer een nestje te doen. We houden ons daarbij aan de richtlijnen van de Raad van Beheer en bij alle hondjes komt een stamboom. In augustus 2019 verwacht Ajka haar puppies. Ze zullen bij ons in de huiskamer en in de tuin opgroeien samen met Ajka, haar moeder Édes en onze twee katten.

Meer weten over de Mudi ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Mudi? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Mudi? Kijk dan bij de Mudi rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Mudi fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Mudi puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^