Duitse Staande Hond, Draadhaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Staande Hond, Draadhaar fokkers op de HondenPage.

Duitse staande draadharen,huiselijk opgevoed,bejaagd op kleinwild en grootwild. Zeer sociaal en rustig maar met een enorme Will to please. Allen getest op von Willebrand vrij. HD,ED en SD vrij Duitse jachtproeven VJP en HZP behaald,TAN in Frankrijk Kampioen in schoonheid in verschillende landen. Onze honden zijn bejaagd en we zijn hobbyfokkers met een groot hart voor onze lieverds

Van de Kennel

Ik ben fokker van Duitse Staande Draadharen. Ik streef naar het fokken van aanhankelijke, sociale, lieve en gezonde honden. Mijn ouderdieren presteren prima op jacht, hoge mate van will to please en zijn rustig. Ze zijn in huis/ als huishond ook heel aangenaam.

Hierbij bieden wij u onze mooie sterke,grove draadhaar aan. Goede werklijn met Duitse stamboom,.verro is goed bejaagd. Niet te stoppen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Staande Hond, Draadhaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Staande Hond, Draadhaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Duitse Staande Hond, Draadhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Staande Hond, Draadhaar? Kijk dan bij de Duitse Staande Hond, Draadhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Staande Hond, Draadhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Staande Hond, Draadhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^