Duitse Dog, geel gestroomd fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog, geel gestroomd fokkers op de HondenPage.

van de Drentsegrond

We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen. We fokken met verantwoorde combinaties 1 of 2 nestjes per jaar

Duitse doggen van Apenstad Duitse doggen van Apenstad

Kennel van Duitse doggen met kleurslagen blauw, geel en gestroomd

V. Huize Udeko V. Huize Udeko V. Huize Udeko

Wij zijn Ronald en Anne-Marie van Uden en wonen in Veghel. Dit ligt vlakbij Eindhoven in het mooie Nrd-Brabant. Wij hebben in 1998 onze eerst dog gekocht.  Destijds hadden wij een Blonde Bouvier genaamd Cindy en wilde graag een maatje voor haar erbij hebben. Ronald had zijn zin op een Duitse Dog gezet en daarom zijn we op zoek gegaan naar een Doggen pup. In die tijd hadden wij nog geen pc of internet, dus moesten we het met de krant doen. Via een advertentie in het Brabants Dagblad hebben we een fokker in de buurt gevonden en meteen een afspraak gemaakt. Zo is Travis v.’t Dennenbos in ons leven gekomen een heerlijk doggenmeisje waar we veel te vroeg afscheid van hebben genomen. Onze liefde voor de Duitse Dog is in al die jaren alleen maar gegroeid dit komt voornamelijk door onze 2e dog Scooby v.’t Dennenbos. Ons clowntje die een diepe indruk heeft achtergelaten. Maar we zijn er achter gekomen dat het hele ras zo geweldig is. Travis onze goedaardige reu heeft ons helemaal overtuigd. In 2008 hebben we Cheyenne gekocht en weer is dit een speciale hond voor ons, een dochter van haar lijkt ons het einde. Met Scooby kon dit niet omdat zij gesteriliseerd was maar met Cheyenne hebben we dit wel gedaan en haar dochter Jessi leeft nu bij ons. Ook hebben we met Virginia een nestje gedaan en we willen kleinschalig verder gaan met fokken. Ons doel is op karakter en gezondheid te fokken maar niet de rasstandaard uit het oog verliezen. Daarom is 1 van ons  ook bezig met opleidingen via de raad van beheer zo heeft Anne-Marie al succesvol de cursussen KK1 en KK2 afgerond.

van de Drentsegrond

Sinds 1963 hebben we al Duitse Doggen. Zo nu en dan hebben we een nestje.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Dog, geel gestroomd fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Dog, geel gestroomd ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Duitse Dog, geel gestroomd? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Dog, geel gestroomd? Kijk dan bij de Duitse Dog, geel gestroomd rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Dog, geel gestroomd fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Dog, geel gestroomd puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^