Dashond Standaard, korthaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dashond Standaard, korthaar fokkers op de HondenPage.

van Kenoby

Wij zijn een kleinschalige teckel kennel, waarbij onze honden in huis leven. Ze zijn onderdeel van ons leven. af en toe een nestje uit verantwoorde combinaties.

De Bende van de ruwe rakkers

Wij zijn een kleinschalige teckelkennel van standaard ruwhaar teckels. Wij hebben af en toe een nestje. 5-11-2013 zijn er 8 pups geboren van Noortje de vader is darius wind in de wilgen. Ons doel is om lieve, sociale en gezonde pups te fokken. De pups groeien bij ons op in huiselijke kring.De Bende van de Ruwe rakkers is lid van de Nederlandse Teckelclub.

Ik fok op een zeer selectieve en kleinschalige basis kortharige Dwerg en Standaard Teckels. Gezondheid en karakter gepaard aan schoonheid zijn de criteria bij het plannen van mijn fokprogramma. De pups worden zoals het hoort groot gebracht in huiselijke kring zodat ze een optimale inprenting en socialisatieperiode mee maken. Hierdoor weet ik zeker dat de pups in de kritieke periode van hun leven een optimale begeleiding hebben gehad. Ik ben erg selectief bij het plaatsen van mijn pups en ik wil graag feedback houden met de nieuwe eigenaren van de door mij gefokte pups. Ik verkoop uitsluitend aan mensen met een oprechte interesse in het ras. Mensen die de bedoeling hebben hun Teckel zich te laten ontwikkelen op een natuurlijke en ras eigen manier.

Mostin Aragoleon Mostin Aragoleon

kleine, RvB erkende, kennel van mastín del pirineo en mastín español en Dashonden. Wij verwachten eind januari een nest korthaar teckel standaard: Moeder: Yn't Spier's Body Heat -Emma- vader: Exellmagic Kentwood Kurt.

Wij fokken zo nu en dan een nest Tevens is er een goedgekeurde reu aanwezig Wij fokken de kleurlaag zwart/ zwart-wit. Al onze honden zijn gefokt volgens de regels van de NDDC

v de vossebelt v de vossebelt

wij fokken af en toe een nestje ruwhaar standaard teckels onze honden en pupjes wonen en leven binnen ons gezien we hebben 22 jaar ervaring met dit leuke ras en ook het plukken en showklaar maken horen hier bij al onze honden zijn op de show geweest en ze zijn onderzocht op pra en cat enz de pups worden versgevoerd en aan de socialisatie word veel aan dacht besteed

v mika's place v mika's place v mika's place v mika's place v mika's place

Wij zijn een gezellig gezin met onze 9 teckeltjes zo nu en dan hebben wij een nestje teckel pups zowel kortharige als langharige teckels

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dashond Standaard, korthaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dashond Standaard, korthaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dashond Standaard, korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dashond Standaard, korthaar? Kijk dan bij de Dashond Standaard, korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dashond Standaard, korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dashond Standaard, korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^