Fokker vermelding van JUDIFAX

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: JUDIFAX
Beschrijving: Ik fok op een zeer selectieve en kleinschalige basis kortharige Dwerg en Standaard Teckels. Gezondheid en karakter gepaard aan schoonheid zijn de criteria bij het plannen van mijn fokprogramma. De pups worden zoals het hoort groot gebracht in huiselijke kring zodat ze een optimale inprenting en socialisatieperiode mee maken. Hierdoor weet ik zeker dat de pups in de kritieke periode van hun leven een optimale begeleiding hebben gehad. Ik ben erg selectief bij het plaatsen van mijn pups en ik wil graag feedback houden met de nieuwe eigenaren van de door mij gefokte pups. Ik verkoop uitsluitend aan mensen met een oprechte interesse in het ras. Mensen die de bedoeling hebben hun Teckel zich te laten ontwikkelen op een natuurlijke en ras eigen manier.

Contact
Website: http://www.judifax.eu
Telefoon: 0622183860

Adres
Woonplaats: Linde

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

JUDIFAX is te vinden onder
- Dashond Standaard, korthaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd van mijn honden varieert. De oudste is inmiddels 9 jaar en is allang met pensioen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Als fokker met verantwoordelijkheidsgevoel worden mijn Teckels jaarlijks getest op PRA/CATARACT/DISTICHIASIS en zijn ze uiteraard DNA getest.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen met 6 weken een volledig gezondheidsonderzoek door de dierenarts. Ze worden meerdere malen ontwormd en uiteraard op schema ge├źnt. Daarnaast worden ze DNA getest.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op de leeftijd van 9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Een nestje per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden zoals het hoort groot gebracht in huiselijke kring zodat ze een optimale inprenting en socialisatieperiode mee maken. Hierdoor weet ik zeker dat de pups in de kritieke periode van hun leven een optimale begeleiding hebben gehad.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met JUDIFAX
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van JUDIFAX

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^