Belgische Herdershond, Laekense fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Herdershond, Laekense fokkers op de HondenPage.

Fan 'e Rispinge Fan 'e Rispinge Fan 'e Rispinge Fan 'e Rispinge

Sinds 1998 hebben wij Laekense Herders. Opgegroeid met een Laekense Herder is de liefde voor deze unieke variëteit nooit overgegaan. Ze zijn rustig en vriendelijk van aard, gehoorzaam, alert, weinig eisend maar als een echte herdershond waaks en sterk hechtend aan zijn of haar baas. Een hond die graag sport en werkt.

Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde Van ‘t Huis te Velde

Samen met mijn man en onze honden woon ik in Drenthe. Mijn man traint met onze twee Border Collies bij de schapen en is vrijwilliger bij de schaapskudde op het Holtingerveld. Laekense Herder Sterre is alert in en om het huis en houdt van speuren. Met haar wilde ik graag een nestje fokken.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

OF DAZZLING RUBY

wij zijn gepassioneerd door de Laekense herders . Wij zijn liefhebber fokkers en hebben maar om de 3 jaar een nestje . De puppy's worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen zo veel mogelijk indrukken mee Kazulani is 3 jaar 1/2 en is gedekt door Ivo Iebele Tjamme's End . De pups worden verwacht rond eind februari 2015 .

Wij fokken sinds 1990 Belgische herders Tervueren en sinds 4 jaar daarbij ook de Laekense herder. Af en toe hebben wij pups beschikbaar die optimaal gesocialiseerd worden, opgroeien in huis en vanaf dag 1 alle huiselijke situatie's meemaken. Onze pups groeien op tussen onze katten, hebben uiteraard een stamboom, zijn 1 maal geënt en meerdere malen ontwormd als ze bij ons rond 8 weken vertrekken. Tegenwoordig word er ook een DNA test uitgevoerd om zekerheid te hebben over de afstamming. Neem voor meer info een kijkje op onze uitgebreide website die wij regelmatig updaten met info, foto's en filmpjes! Heeft u interesse in een pup of een herplaatser kunt u altijd contact met ons opnemen en ons uiteraard bezoeken!

Meer weten over de Belgische Herdershond, Laekense ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Belgische Herdershond, Laekense? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Laekense? Kijk dan bij de Belgische Herdershond, Laekense rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Belgische Herdershond, Laekense fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Belgische Herdershond, Laekense puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^