Belgische Herdershond, Laekense puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Herdershond, Laekense Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Belgische Herdershond, Laekense puppy's

Momenteel worden er geen Belgische Herdershond, Laekense puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Begin februari verwachten wij een nestje Laekense herder pups! Beide ouders zijn vriendelijke honden die geen agressie tonen naar mensen, Inzo is een heel vriendelijke hond die graag contact zoekt met iedereen en het heerlijk vind om uitgebreid geknuffeld te worden zijn heupen en ellebogen zijn vrij getest van ziekte, Inzo heeft de franse gedragstest op het hoogste niveau gehaald! Fizzle is een vriendelijke en zachte teef die soms wat tijd nog heeft bij vreemde mensen maar nooit agressie zal tonen..! Uiteraard heeft Fizzle de Nederlandse gedragstest zonder problemen gehaald, ook Fizzle haar heupen, ellebogen en ogen zijn getest en vrij van ziekte..! Onze pups groeien op in de huiskamer tussen de katten en andere honden, voor de pups vertrekken worden ze gechipt, geƫnt, ontwormd en hebben ze uiteraard een stamboom! Wij vinden het erg belangrijk om contact te houden met onze pup kopers.. dit is ook goed te zien op onze website waar heel veel foto's, filmpjes en info op staan. Mocht dit verhaal u aanspreken neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken met onze krullenbollen! Monique & Kayleigh van Moned Laekense en Tervuerense herders

Geboren 9 juli 2018 , 3 reutjes en 3 teefjes. Moeder Kamp Chanelleke fan 'e Rispinge; vader Kamp Epke fan 'e Rispinge. Beiden zijn HDA en EDvrij. De pups groeien in en om huis op. Voor de serieuze liefhebber.

Meer weten over de Belgische Herdershond, Laekense ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Belgische Herdershond, Laekense? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Laekense? Kijk dan bij de Belgische Herdershond, Laekense rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Belgische Herdershond, Laekense Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Belgische Herdershond, Laekense puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^