Afghaanse Windhond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Afghaanse Windhond fokkers op de HondenPage.

Hallo meneer, mevrouw, Ik ben 25 jaar oud en ik ben bekend van de markt in Beverwijk. Heb een kraam met grote mooie tapijten en telefoonhoesjes in de tweede hal, links als u binnenkomt direct. Mijn tante heeft mij nagelaten een set van twee honden. Maar honden dus niet in huis en zeker niet op tapijt. Dus toen ging er wat mis zonder toezicht en nu heb ik ook 7 jonge honden. Allemaal hetzelfde ras groep. Dus dat is teveel om voor te betalen dus nu wil ik het kwijt. Maar gemeente wil niet dat ik het verkoop in kraam, mag niet, verboden anders boete. Dus nu ik zoek naar andere optie en misschien gevonden heb nu in deze website is toch al moeilijk genoeg zo het leven. Dus 7 kleine honden twee grote honden type Afghaanse windhond. Met juiste dieet doen ze het winden echt dus dat is geen leugen van mij. Ik geef de honden brokken van Aldi en soms wat overgebleven spullen uit de keuken van me moeder. Dat gaat goed dus het zal ook goed gaan bij u thuis. Maar niet teveel boven tapijt geven en voeren.

Wij Fokken Afghaanse Windhonden en Golden Retrievers. Onze honden worden gefokt op Karakter, gezondheid en schoonheid. Ze leven samen met ons in huis.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Afghaanse Windhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Afghaanse Windhond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Afghaanse Windhond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Afghaanse Windhond? Kijk dan bij de Afghaanse Windhond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Afghaanse Windhond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Afghaanse Windhond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^