morgen al 8 maanden!

Dogboek > morgen al 8 maanden!

Morgen ben je al weer acht maanden! Wat super.
Je bent heerlijk aan t puberen geweest, en kan het soms nog aardig goed. Maar over t algemeen gaat het heel goed.
Luisteren doe je ook goed. Alleen ben je niet zo'n knuffelbeer! Je houdt wel van de gezelschap, want als we lekker tv zitten te kijken moet en zal je bij onze voeten liggen.

Ook zijn we hard op zoek naar een vriendje voor je.
Je vond het vorige week erg leuk toen we bij Snowy gingen kijken. Alleen was je erg druk, en dat terwijl we en gefietst hebben en cursus gehad en gewandeld.

Het is allemaal erg leuk. Helaas zien we weinig honden hier. Maar katten vind je ook leuk. En je springt dan ook bijna over het hekje heen. Binnenkort de tuin maar bestraten zodat je ook niet meer het zand onder de tegels van de buren weg kan halen.
En dan kijken voor klimop aan de schutting, zodat je de katten van de buren niet ziet. Scheelt een hoop geblaf en gejank.

Vanochtend ging je mij wakker janken. Dit heb je nog nooit gedaan.
Kevin had je weer in je bench gestopt omdat hij naar zijn werk ging, en ik lag heerlijk te slapen. Maar toen vond je het genoeg. Je ging zitten mopperen beneden, en kletsen. En toen wilde je er toch echt uit. En ging je zitten janken zoals een echte husky. Wat gaaf was dit toen ik dit boven hoorde. daarna was je stil, want je weet dat er niemand komt als je nog zit te mekkeren en te janken.

Luisteren wordt ook steeds strakker. We hoeven dingen vaak maar 1x te zeggen, en dan luister je al.

Ook zijn we vandaag te weten gekomen dat jouw medische geschiedenis niks erfelijks is. Dus zou er eventueel in de toekomst na tests op erfelijke ziektes wel een nestje kunnen komen.

Zaterdag gaan we kijken naar een gesteriliseerd teefje van 2 jaar. Hopen dat het allemaal goed gaat, en jij binnenkort een vriendje/vriendinnetje erbij hebt.

Door honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers op 08 februari om 14:03



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij morgen al 8 maanden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^