weer pech

Dogboek > weer pech

Het was weer pech. Vandaag moest ik weer naar de dierenarts.

Ik vind het ergens heel leuk, want ze praten zo vrolijk tegen me, en halen me lekker lang aan, en ik krijg wat koekjes.

Zaterdag heb ik gespeeld buiten met andere honden na de puppy cursus. En Sindsdien heb ik jeuk aan mijn linker oor. En schud met mijn hele lijf.

De afgelopen dagen heb ik zelfs geen zin om met mijn speeltjes te spelen. Het enige wat ik lekker vind is om heerlijk bij mijn baasje te liggen. Lekker samen op de bank, en anders op schoot.

Dus vandaag naar de dierenarts.
Ik was enorm enthousiast en blij toen ik de kliniek zag. Eenmaal binnen moesten we wel lang wachten. Maar toen mocht ik dan toch.
Binnen mocht ik wat snoepjes, en toen gingen ze kijken in mijn oren. Dat vond ik beetje onprettig, maar stond het heel goed toe.

De dierenarts zei dat ik erg rode oren had, en dus erg duidelijk een oorontsteking had.

Toen hebben ze nog na gepraat over mijn darmen, en ontlasting en eten.

Als laatste mocht ik op de weegschaal en ik weeg nu 18,55kg En mag meer eten dan op de verpakking staat, omdat ik het zo snel op eet.

Als dit voer op is gaan we toch maar over stappen op vers vlees. Hopen dat ik dan niet zoveel meer verhaar, en dat mijn darmen beter gaan werken en niet meer die maag en darm beschermers hoef te gebruiken.

Tot nu toe zit ik elke 2 tot 3 weken bij de dierenarts. En ik voel me er prima thuis!

Door honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers op 16 november om 19:49



Ja, alleen heeft hij nu allergische reactie, waarschijnlijk op Smuldier. :S Hij had vorige week 1 portie brokjes op, en hij was gelijk aan de diarree voor 2 dagen. :S

Ga maar snel over naar versvoer! is echt top! Yuna verhaart nauwlijks en poept maar 1 x per dag. Als ze aan de brokjes is dan heeft ze veel diaree en last van der buikje.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij weer pech


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^