6 maanden en al zo bekend...

Dogboek > 6 maanden en al zo bekend...

eergister ben ik eindelijk 6 maanden geworden! Ik ben al best groot zeggen mijn baasjes. Woensdag heeft ze dan ook een meetlint bij me gehouden. en vanaf de grond tot aan mn schouder/boven kant van de rug boven mn voor poten, is t al 50 cm.

Nou volgens internet zou ik dan niet groter moeten worden. Maar mijn baasje denkt van wel!

Sinds 2 weken zit ik nu op vers vlees van smuldier. En nu moest mijn baasje dan maar toch weer naar de dierenarts bellen. Er zijn sindsdien allemaal rode bultjes op mijn buik gekomen.

De assistente riep al gelijk: "Oh nee! Arme Skippa, nog maar net 6 maanden en iedereen kent zijn dossier hier uit zijn hoofd."

Mijn ontlasting ging juist heel goed. Mijn vacht ging helemaal zacht worden. Moet ik nu dan stoppen met dat heerlijke eten? Wat ik in 2 happen op heb? Of moet er over gestapt worden op een ander merk versvlees?


Het Arme beest zit bijna elke week bij de dieren arts. Soms zit er net 2 tot 3 weken tussen.
Hij is niet bang om erheen te gaan. Hij vind het erg leuk. Kwispelt altijd vrolijk en begroet ze allemaal met een dikke neus en dikke lik.
De afgelopen twee weken gingen juist zo goed!
Eindelijk in na 5 maanden geen diarree meer! Niet meer zoveel verharen, een een puppy zachte vacht!

Ik baal er wel enorm van. Maar we moeten maar even wachten.
Over een kwartier maar weer de dierenarts bellen voor het telefonisch spreekuur. En dan hopen dat er miss een simpele oplossing is!

Ergens denk je dan, goh, had ik toch maar uit t nest t andere hondje gekozen.
Maar Skippa weg doen? Nooit. Ik eet liever een boterham minder zodat hij gezond is met wat extra dan hem moeten missen! Hopelijk moeten we niet weer terug naar brokken! Dat zou betekenen dat we de komende tijd diarree weer hebben. En moeten hopen dat het weer over gaat.

Hij poept nu met de vaste poep zo'n 2xop een dag. met de diarree was het zo'n 4x op een dag.

Nu maar afwachten!

Door honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers op 10 december om 13:16



Dankje Karin! Maar brokken hebben we gehad, en dat was alleen maar diarree. Dus de dierenarts wilt ook neit dat hij terug gaat naar de brokken. We hebben nu van Carnibest lam met Rijst. Ik hoop dat het goed gaat. In het begin dath ij bij ons was moest hij ook kip met rijst krijgen. Maar het werd helemaal niet verteerd En hij werd alleen maar zieker. Dus we meoten het even aan kijken. carnibest is ook heel erg duur. €4,05 per kilo. En hij eet een pond per dag. Maar dankje voor je advies!

mijn labrador heeft zijn hele leven,hij is nu ruim 10,voeding en maag/darm toestanden.jij hebt een pup,dat is anders,zijn er al bloedonderzoek etc. gedaan? bij mijn hond ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij brokken,dat wel,voorgeschreven door de dierenarts.Hills WD.geweldig resultaat,wel duur.ik denk dat er bij Hills voor jouw hond ook iets goeds bestaat.wat licht is voor de darmen.heb altijd gehoord dat rauw vlees het slechtste is wat je een hond kan geven.het moet altijd eerst gekookt worden,ivm bacterien. gekookte kip met rijst heb ik hem altijd gegeven bij diaree en overgeven. hoop dat ik je een heel klein beetje heb geholpen.groeten uit amsterdam

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

6 maanden en al zo bekend...
6 maanden en al zo bekend...

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^