HondenPage baasje Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

Wat schreven de vrienden van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. op het forum

honden page profiel sylviasylvia schreef in Hoe wandelen jullie?
Op werkdagen één keer per dag een lange wandeling van gemiddeld anderhalf uur.  Dan altijd wel ergens heen waar ze los kunnen, en lekker hun gang kunnen gaan. (zandverstuiving, veluwemeer, spijkbos, zandenbos etc, daar mogen ze overal los) Als ik vrij ben ook vaak met mn vriendin met haar honden samen, dan kunnen ze met een roedeltje van 4 honden heerlijk met elkaar oplopen. Op vrije dagen vaak ook halve dagen weg, dagjes uit, op afwisselende plekken wandelen. Op vrije dagen ga ik vaak ook 's ochtends 3 kwartier hier om het stadje en langs de haven wandelen, dat is gewoon een rustige wandeling waar ze grotendeels aan de lijn moeten.   Het uitlaten om behoeftes te doen, dat is alleen 's ochtends en 's avonds even 5 minuten dijkje op en neer lopen. Verder kunnen ze overdag hier hele dag naar buiten, en als ze moeten plassen doen ze dat tegen de bomen in de houtwal.      
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
" Dat is wel vreemd. Niks aan problemen met misschien de slokdarm of zijn mondgevoel? " UkkePuck Ik weet het echt niet, ik ga het even aankijken.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Epi of alvleesklierontsteking
Dierenkliniek Kenaupark….heeft goede kennis van deze aandoening….de bron…je kan daar eens informeren of eens een afspraak maken. Behandeling De behandeling bestaat vooral uit het supplementeren van verteringsenzymen, meestal in poedervorm. Deze behandeling is levenslang. Het poeder kan door het voer gemengd worden, waarna even gewacht wordt met toedienen. Wanneer een hond dit poeder niet goed accepteert, kan altijd rauwe alvleesklier afkomstig van bijvoorbeeld rund, varken of schaap gegeven worden.Qua dieet kan het best gekozen worden voor een hoge kwaliteit onderhoudsvoer. Voer dat vetarm is of juist vezelrijk dient vermeden te worden.Veel honden met Exocriene Pancreas Insufficiëntie hebben ook een tekort aan cobalamine (vitamine B12). Bij een tekort kan dit gesupplementeerd worden door middel van injecties (1x per week gedurende 6 weken) waarna het tekort meestal herstelt.De meeste honden reageren al prima op enzym supplementatie en cobalamine-injecties. Toch is er ook een heel aantal dieren dat onvoldoende verbetering laat zien. Hierbij is het belangrijk eventueel andere aandoeningen vast te stellen en indien mogelijk ook te behandelen. Vaak hebben ze bijvoorbeeld een overgroei van bacteriën in de darm, waarna we meestal starten met probiotica of antibiotica.Wanneer de klachten dan nog onvoldoende verbeteren, starten we met antacida (middel dat maagzuur neutraliseert). Het teveel aan maagzuur kan namelijk de verteringsenzymen vernietigen in de maag.Pas als laatste optie kan toch afgeweken worden naar een vetarm dieet. Prognose Exocriene Pancreas Insufficiëntie bij honden Bij honden met Exocriene Pancreas Insufficiëntie is een levenslange behandeling nodig. Bij een goede reactie op de therapie, is de prognose gunstig. Af en toe kan een terugval optreden, waarna enkele bloedonderzoeken en bijkomende therapie nodig kunnen zijn. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Goed idee, een lekker bot geven kijken of die dan wel kauwt….
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
" Misschien met een spel oid wat uitdagen? Of trapt ie daar niet in? " UkkePuck Nee hij eet het wel, dat is helemaal het probleem niet.  Het is de manier waarop, alsof hij t niet goed kan kauwen. En op t laatst doet hij er lang over, dan kauwt hij met zijn kop omhoog.   Ik zal hem binnenkort eens een bit geven, kijken wat hij daar mee doet.
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
" Als er wat gaande zou zijn zou de arts het toch wel gezien hebben, misschien toch dat tie het voer niet zo lekker vond ?   " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Je moet er bij geweest zijn haha. Ik heb geen andere optie qua voer, dus daar zal hij het toch mee moeten doen. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
" Het was een drama om zijn bek goed open te krijgen maar behalve een beetje plak is er zo op t eerste oog niks gevonden.    14 april moet hij voor de vaccinaties, dan kunnen we het nog een x proberen.  " Kees Als er wat gaande zou zijn zou de arts het toch wel gezien hebben, misschien toch dat tie het voer niet zo lekker vond ?  
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
Het was een drama om zijn bek goed open te krijgen maar behalve een beetje plak is er zo op t eerste oog niks gevonden.    14 april moet hij voor de vaccinaties, dan kunnen we het nog een x proberen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Hoe wandelen jullie?
Ik ken gelukkig maar weinig mensen in mijn omgeving die standaard 3 x per dag hetzelfde rondje lopen.    Zelf val ik daar ook niet onder. Hier geen vaste tijden waarop we iets doen. Ik wil geen honden die rond een bepaald tijdstip zitten te zeuren om hun wandeling. En met mijn werk is dat ook niet mogelijk ivm erg onregelmatige diensten.    Op dagen dat ik avonddiensten draai gaan we s ochtends lang wandelen, meestal aangelijnd en dan alleen los op overzichtelijke plekken. Meestal een wandeling van zo'n 1 a anderhalf uur. Dan voor mijn dienst nog met beide honden een stuk aan de fiets. De jongste hond fietst van +-10 km. De oudste +-4 km. Dan breng ik ze voor mijn dienst naar mijn moeder die er vaak s avonds nog een klein rondje mee loopt.      Als ik ochtenden werk wandel ik voor mijn werk ik klein rondje door het bos hier tegenover van zo'n 15 minuten. Dan hebben ze hun behoefte gedaan en dan ga ik maar m'n werk. Dan ben ik meestal tussen 12 en 2 weer thuis, en dan doen we een grote wandeling door de bossen, of ga ik met ze hardlopen of bikejoren. Zelfde schema ongeveer voor gebroken diensten.     Op vrije dagen verschilt het. We trainen 3 a 4 keer in de week IGP en vandaag is zo'n dag. Vanmorgen hebben we een uur gewandeld door het bos, maar de rest van de dag doen we dan vrij weinig omdat de training intensief is.      Gemiddeld genomen gaan mijn honden toch wel 6 x per week naar het bos. Ik woon in een heel bosrijke omgeving dus de bossen wisselen we af. En zijn ze tussen de 2.5 a 3 uur per dag buiten in beweging, en dat is exclusief de uren dat ze buiten zijn tijdens het speuren en IGP. S avonds vaak een snuffel wandeling.      Maar er zijn ook dagen dat we zo'n 20 km wandelen tijdens 1 wandeling. Als dat zo is doen we de rest van de dag niets meer.      Ik heb een tijd terug eens een schema bijgehouden op mijn telefoon van wat we gedaan hebben kwa wandelingen in mijn weekje vakantie. Zal ik hier eens delen. Dat schema was dus van die week. En verschilt altijd.      Maandag 6 maart 08.00 u: 8 km gewandeld beide honden  S middags: beide honden bij mijn moeder ivm dagje weg. 20.00 5 km gewandeld met een vriendin en haar hond   Dinsdag 7 maart 11.00 u: 17 km gewandeld met een vriendin.  21.00 u: snuffel ronde.    Woensdag 8 maart 08.00 u: 5 km gewandeld beide honden.  13.00 u: Willow 5 km gefietst, Kahlúa 5 km gefietst S avonds IGP club met Willow   Donderdag 9 maart 09.00 u: 4 km snuffelronde met de honden  13.00: blokje om  17.00 IGP speuren beide honden.   Vrijdag 10 maart: S ochtends: IGP club met Willow  S middags: 5 km bos beide honden S avonds: IGP speuren beide honden.     Zaterdag 11 maart: S ochtends: 8 km gewandeld beide honden S middags: IGP met Willow S avonds: snuffelronde met Kahlúa    Zondag 12 maart: S ochtends: IGP speuren beide honden Verder rust dag, korte plasrondes gedaan  
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. schreef in Hoe wandelen jullie?
Balou kan door zijn hartfalen geen echte wandelingen meer aan, twee keer ongeveer twintig minuten lopen en dan nog twee plasrondjes vlak bij huis is genoeg voor hem. Met Lotus wandel ik wel al heb ik hiervoor geen vaste tijden het wisselt nog al eens en de duur van de wandelingen is ook wisselend. Nu en de herfst zijn de beste tijden van het jaar voor haar om te wandelen, Lotus kan niet goed tegen hitte en kou dan houd ik het bij korte plasrondes.
honden page profiel KeesKees schreef in Hoe wandelen jullie?
Het verschilt erg per ras en per leeftijd. Paddy is 9 en heeft niet meer zo'n behoefte aan uren wandelen. Ik loop meestal achter hem aan, hij aan de lijn. Soms is het een kort rondje met veel gesnuffel. Soms wil hij de stad uit om even los te lopen. Soms gaan we naar het bos. Het is allemaal op loopafstand van mijn huis.   Meestal gaan we een x of 5 per dag.
honden page profiel DobryDobry schreef in Hoe wandelen jullie?
Jenna wandelt niet meer zo, ze is al heel oud en maakt bijna alleen nog rondjes in de tuin.   Vroeger liepen we afwisselend een paar vaste rondes, we hebben achter bij het huis een klein parkje voor een klein plasrondje, en ietsje verder verschillende mooie routes door bosachtig gebied, met tussendoor ook velden.     Maar ze maakte ook graag een rondje door de stad, waar veel geurtjes te ontdekken zijn. En dan s avonds vlak voor het naar bed gaan alleen nog even een plasje in de tuin.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
" Ja ik kan wel in zijn bek kijken maar ik ben slechtziend.  " Kees Oei….wachten tot morgen dan….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hoe wandelen jullie?
Twee x per dag een lange wandeling, overal,  polders bos enz…..de rest kerkrondjes, en de laatste plas voor het naar bed gaan, op dr eigen plekje, savonds in het donker niet meer langs de weg…..
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
" Ai dat is niet prettig. Hopelijk valt het nog mee en heeft ie gewoon even geen eetlust. " UkkePuck We gaan t zien morgen, dank je!
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
" He nee he…..kan je niet in zijn bek kijken , en kwijlt tie niet meer dan anders ?   Even nat voer geven, hoef tie niet te kauwen…… " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ja ik kan wel in zijn bek kijken maar ik ben slechtziend. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
" Paddy eet zijn brokken niet meer goed op. Dat is niks voor hem, ik heb woensdag een afspraak om te kijken of er weer een stuk tand of kies mist.  " Kees He nee he…..kan je niet in zijn bek kijken , en kwijlt tie niet meer dan anders ?   Even nat voer geven, hoef tie niet te kauwen……
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
" Sterkte Kees, hopelijk valt het mee! " Karin, Lucky*, Duke* en Buddy Dank je, ik hoop t. Hij heeft er al zo veel uit, beter even met hun kaartje vergelijken.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Kees'vriendjes
Sterkte Kees, hopelijk valt het mee!
honden page profiel KeesKees schreef in Kees'vriendjes
Paddy eet zijn brokken niet meer goed op. Dat is niks voor hem, ik heb woensdag een afspraak om te kijken of er weer een stuk tand of kies mist. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
Google even op de diathomeenaarde. Daar moet je voorzichtig mee zijn met stuiven. Wordt gebruikt als antiklontermiddel, en als poeder in de vacht als anti ongediertemiddel. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Senior hond en puppy?
Ik zou het wel begrijpen als je het zou doen. Nu heb je er de tijd voor en je vindt vast wel een manier om zowel Penny als de pup mee te nemen en aandacht te geven. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Hardlopen met hond en/of canicross
Vandaag was de marathon in Hannover. Wat lopen sommige mensen toch echt goed, alsof het allemaal vanzelf gaat. Van de week ook nog een podcast gehoord over een boek Born to Run, waar het ook gaat over de Tarahumara, een stam met veel goede hardlopers, die zonder moeite ultramarathons lopen, gewoon op sandalen, de avond ervoor een party met veel bier.  Of liepen... het is een stam die zich steeds meer terug heeft moeten trekken ivm het ontbossen e.d. Hier een stukje over een ontmoeting Born to Run - Secrets of the Tarahumara (runnersworld.com)   ik denk dat het vooral ook gaat om het plezier in het lopen, dat ze al als kind leren, geen druk, geen regeltjes. En ze eten veel bonen
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Senior hond en puppy?
" Nog afgezien van het feit of ik het wel of niet zou doen... Een hele andere vraag. Winter 2023 een pup dus tot pak'em beet ?inter 2037 een hond. En nu dus vraag je als het moet aan je moeder of ze op zou kunnen passen.. ik als moeder zijnde zou ook best wel ja zeggen... maar er gaat nog zoveel veel veranderen in je leven de eerste paar jaar.. Stel je gaat voor die wereld baan ver weg wonen van je moeder en dan? Er kan zoveel veranderen soms kan iets gewoon niet, en zeker vor en hond niet. Zelfs in mijn optiek ook niet voor een kat. Ik gun echt iedereen een hond.... maar ik gun de honden een heel leuk leven, dat telt zwaarder voor mij Het is een antwoord wat je niet wil.. maar helaas " to Los van het feit dat ik nogsteeds bij mijn mening blijf dat het beter is voor Penny om er geen pup bij te zetten, ben ik het hier niet helemaal mee eens. Een hond kan ook prioriteit zijn, wat dus betekend dat de hond belangrijker is dan die wereld baan. Die neem je dan dus gewoon niet aan. Makkelijk zat.    Ik werk fulltime maar regel mijn diensten zo dat mijn honden nooit heel lang alleen thuis zitten, wat inhoudt veel gebroken diensten. Met mijn ochtend diensten zijn ze dan thuis, met mijn avond diensten kan ik ze naar mijn moeder brengen. Vermoeiend voor mij, maar ik doe het met liefde, omdat de honden mijn prioriteit zijn.    Melissa, wat Hannah zegt vind ik wel een goede. Kun je je niet op de wachtlijst laten plaatsen en weigeren zolang Penny er nog is? Veel fokkers zullen dat echt begrijpen, en schuif je gewoon door naar een keuze uit het volgende nest. Op die manier heb je iets meer kans minder lang hond loos te zijn. Dat je nu meer tijd hebt dan wanneer je straks klaar bent met de opleiding is logisch, maar ook dan zal een hond weer aan een ander ritme en schema moeten wennen. Ik heb Kahlúa gekocht toen ik nog op school zat, en iets meer vrije tijd had, en Willow toen ik werkte. En ik vond het 1 niet minder vervelend of lastig dan het andere. Ik kon een tijdje onbetaald verlof nemen omdat ik nog thuis woonde en mijn baan had ik er al ruim vtv over ingelicht dat dat binnen nu en 2 jaar nodig zou zijn. Dat vonden zij geen enkel probleem. Ik zou dus in dit geval vooral aan Penny denken, en niet aan de extra tijd die je nu hebt. 
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Senior hond en puppy?
Ik zou het niet doen. Mede omdat een kelpie een actief ras is. Houd er ook rekening mee dat een Kelpie een stuk groter en zwaarder wordt dan Penny. Dan zal je ze de komende jaren constant in de gaten moeten houden om Penny te beschermen. je jonge hond kan het allemaal goed bedoelen, maar kan te lomp zijn voor Penny, waardoor zij misschien blessures oploopt. Dat wil je toch niet! En steeds apart houden is veel gedoe voor jullie en niet leuk voor de honden. Ik zou dus wachten, en in de tussentijd lekker van Penny genieten. Geen idee hoe lang de wachtlijsten zijn bij een goede fokker. Als je merkt dat Penny erg achteruit gaat, kun je misschien alvast op een wachtlijst geplaatst worden.
honden page profiel KeesKees schreef in Senior hond en puppy?
Gezien je topics over Penny hoe vaak je met haar naar de fysio moet zou ik t niet doen. Een pup erbij geeft toch meer kans op blessures.   Ik ben van heel veel honden naar nu nog 1 gegaan. Paddy is nu bijna 9, ik doe er geen hond meer bij. Ik merk nu hoe veel tijd ik voor hem heb, dat is zo relaxt.   Uiteindelijk is er geen goed of fout, het is ook wat je zelf wilt en kunt.
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
" We hebben wat gevonden. Dit bestaat uit allemaal kruiden.   " Lola mooi, nu hopen dat ze het goed verdraagt, en het hopelijk ook werkt voor haar. Je zou er dan evt. later nog algenolie aan toe kunnen voegen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in The end, of toch nog niet?
Frieda Goed dat het inslapen rustig gegaan is en je dierenarts heeft bevestigd dat het op tijd was. Altijd je eigen intuïtie volgen.   Het gemis zal erg zijn. Ook je andere honden zullen Kyra missen. Vind troost bij elkaar.   Nogmaals sterkte.
honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva schreef in Socialiseren met kinderen
Even een andere insteek. Je zegt dat je de pup nu in de auto mee neemt omdat ze nog niet alleen thuis kan blijven. Later blijft ze dus wel thuis als je de kinderen weg brengt/op haalt? Dan zie ik het nut er niet zo van in eigenlijk. De socialisatie met kinderen zal vrijwel vanzelf gaan aangezien je zelf kinderen hebt en ook kinderen in je familiekring. Nodig regelmatig wat vriendjes uit bij jullie thuis (klein beginnen met één, wat rustiger kind en later meer en drukkere kindjes) en dan komt dat helemaal goed. Zolang je geen bomproof hond nodig hebt, zal dat heus wel genoeg zijn.   In mijn ervaring worden ook volwassen honden helemaal belaagd als je een schoolplein mee op gaat, met een pup zou ik dit zeker niet doen. Hooguit op de arm, als het echt even niet anders kan.
honden page profiel ientjeientje schreef in Senior hond en puppy?
De beslissing moet je helemaal zelf nemen, nu heb je de tijd, als je werkt is het houden van een hond zo wie zo veel lastiger.   Mijn toller was ruim toen tien mijn spets van 13 maanden er bij kwam. Een reu, want ik had geen zin in een strijd tussen twee teefjes. Mijn toller was een hele sociale hond naar mens en dier, haar hele leven geweest. Vanaf dag een ging het goed. Ze waren geen dikke vriendjes maar leefden in vrede naast elkaar, nooit een snauw gevallen. De spets nam onmiddellijk de bescherm rol op zich. Dat was zo mooi om te zien,   Je schrijft dat Penny niet meer uitvalt? Deed ze dat vroeger dus wel? Bedenk dan ook dat een oude hond niet meer kan uit zal vallen, omdat ze weet dat verder verdedigen er niet meer in zit......   Zou ik het nog een keer doen? Nee. En zeker geen doldrieste happerige en drukke pup bij een oude hond. Twee honden hebben viel mij zwaar tegen. Nu heb ik geen auto dat scheelt veel. Maar wat Willemijn ook zegt, twee keer per dag , het korte rondje wandelde ik met twee honden. De andere twee wandelingen, bracht ik na een kort stukje de toller naar huis en ging weer de deur uit, om de spets de beweging te geven die hij nodig had.    Op visite gaan met een hond gaat, met twee honden vinden mensen dit vaak te veel.   Uit eten gaan met een hond is oke, met twee een stuk lastiger.   Neem je toch een tweede hond dan raad ik je aan om de tweede hond alleen te leren zijn zonder de oude hond. Dit voorkomt later veel problemen als de oude hond wegvalt. Ik heb meerdere malen meegemaakt bij kennissen met twee honden dat de overgebleven hond een enorme verlatingsangst kreeg nadat de oudere hond was overleden,   Succes met je beslissing. Wat bij jullie een enorm voordeel is, is dat je moeder ook enthousiast is, samen redden jullie het wel.  
 

Vrienden van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

honden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Josienhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Kathhonden foto van De mannenhonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Femke & Fennahonden foto van Loesjehonden foto van pienhonden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilmahonden foto van yooophonden foto van Anny en Lancehonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van cinnekehonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van Bullekehonden foto van Mickhonden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddyhonden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.honden foto van Heleenhonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van ellenhonden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbihonden foto van White Shadowhonden foto van Martin en Lizhonden foto van ientjehonden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono honden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van sylviahonden foto van Lucia, Lizzy & Zivahonden foto van Len@ en Jazzhonden foto van Moniquehonden foto van anja met Bobbyhonden foto van Stabij Gijshonden foto van Keeshonden foto van Melissa en Pennyhonden foto van Daydreamerhonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van Suushonden foto van Didyhonden foto van bentehonden foto van Dutch Auti honden foto van Syntarahonden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}honden foto van May honden foto van Nicole & Kaylahonden foto van Naomihonden foto van Donjahonden foto van Aizenhonden foto van Koert En poppy honden foto van Vera en Zivahonden foto van Ellen, vrouwtje van Noortjehonden foto van chayenne & dolcineahonden foto van Eggermont Katelijnehonden foto van Maxhonden foto van Maaikehonden foto van Femkehonden foto van Fran en Cuprahonden foto van Sheltiehonden foto van Maxhonden foto van Puckhonden foto van Vrouwtje van benjihonden foto van Ingrid honden foto van Jamyhonden foto van Henk-Jan-Maurits van den Peijnboompit en teckel Genji! honden foto van Mandyhonden foto van Danique, Spike † & Jake

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^