HondenPage baasje Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

Wat schreven de vrienden van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in Herhalen gedrag met tv opzetten
" Zou ze nerveus worden van de tv? Zou ik wel vreemd vinden aangezien ze er echt achter ‘vraagt’ precies. Ja het is echt heel gek wat ze doet " Jill Kan ook als ze iets leuk vinden..
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in vegan hondenvoer
tjonge..mijn ervaring niet eens 1 doggie waard voor de moeite? Geeft wel weer aan hoe subjectief hp is... Ben je zelf vegan?
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Gedrag oudere hond
" Zou je bij het stukje over Cholodin ook nog even de bron willen vermelden? Dank je " Yara Cholodin is een voedingssupplement met choline, aminozuren, vitamines en mineralen voor de oudere hond. Het zijn kauwtabletten speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende hond met gedrags- en lichamelijke problemen door het ouder worden. In de praktijk wordt Cholodin ook voorgeschreven bij leverproblemen, huidklachten, vachtproblemen en bij elke aandoening waarbij een verminderd functioneren van het centrale of perifere zenuwstelsel vermoed wordt. De verpakking bevat 50 tabletten.   beide beschrijvingen komen van webwinkels maar  choline vit b en zinc staan bekend als goed bij stress en ouderdom. Stress vreet aan b vitamines en choline is onderdeel daarvan  en zinc is voor de opname. heb da hierover gesproken en die zei ook mooi middel voor oudere hond  Kreeg de tip van een gt  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in vegan hondenvoer
vegetarisch is iets anders dan vegan ientje. Heb wel een vriendin die haar hond regelmatig een vegan maaltijd geeft en dat kan prima.(maaltijd uit de slowcooker) Persoonlijk zeg ik wordt als mens vegan..en laat je hond iig af en toe iets dierlijks eten . ons darmstelsel is beter geschikt en zelfs wij hebben extra b12 nodig bv De darmen van je hond zijn stuk korter dus permanent vegan geen goed idee. Dan kan je beter een koe of konijn nemen die daar op zijn ingericht.          
honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake schreef in Hp's frustratie topic
" Ik had ook een frustratie moment vandaag.   Onze hond van 15 maanden luistert over het algemeen zeer behoorlijk, maar de recall is echt waardeloos soms.   Doorgaans komt ze goed bij me als ik fluit, maar vandaag kreeg ik de spreekwoordelijke dikke vinger en reageerde ze in het geheel niet. Gewoon een beetje rondstruinen in een straal van ca. 20 mtr om mij heen en heb ik haar moeten vangen met behulp van een andere hondeneigenaar waar ze ging buurten en toen kon ik haar vasthouden.   Dat is natuurlijk een negatieve ervaring voor haar, maar het duurde echt te lang (half uur).   Maar even een paar stappen terug en maar weer even oefenen met de lange lijn. " EngeeX Oh dat filmpje is wel zoet 
honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake schreef in Hp's frustratie topic
Mega frustratie van vandaag: Jake luistert voor geen ene meter. Tuigje wilt meneer ook ineens niet meer aan terwijl het eerste week nog geen probleem was. Dus vandaag 3x gewandeld met halsband. Letterlijk alledrie de wandelingen leek hij alles zijn te vergeten en trok als een idioot aan de lijn en hing zichzelf er bijna aan op. Wandelen was onmogelijk maar met die wind en kou en nog altijd een snottebellie tilde ik hem maar op om zo wel verder te kunnen wandelen en zijn nek te besparen (lees: terug naar huis). Nouuuuuu ook daar was meneer het niet mee eens ! Spartelen én bijten ! Oh er kwam zowat stoom uit mijn oren. Zsm naar huis gegaan en ons uitje gelukkig positief kunnen afsluiten met voertraining maar man man man. Vandaag was een regelrechte ramp. Verder ook erg dwars en is al 100x het raam ingeklommen etc etc. Hopelijk lekker slapen straks en morgen mijn lieve hondenkindje weer terug (gisteren fotoshoot van 1 uur en 15 minuten, was denk iets te veel prikkels). 
honden page profiel ientjeientje schreef in vegan hondenvoer
Mijn spets kon niet tegen dierlijk eiwit, en kreeg gehydroliseerde dierlijke eiwitten, een hemel op aarde voor hem. Als koekjes gaf ik vegetarische koekjes van yarrah en dat ging ook goed. Ik denk zeker dat ik hem ook op Vega brok had kunnen oud laten worden.   
honden page profiel yooopyooop schreef in Herhalen gedrag met tv opzetten
Nerveus zijn? mijn hond drinkt ook als hij nerveus word of opgewonden.
honden page profiel sylviasylvia schreef in Wild
Ik denk dat je je hond niet meer los moet laten lopen in het bos. Gewoon altijd aangelijnd houden, lijn van 10 meter gaat best  Als je hond zo jaagt en andere dieren opjaagt, dat moet je niet willen. Misschien op andere plaatsen los laten lopen, waar hij geen schade kan aanrichten.
honden page profiel ientjeientje schreef in Herhalen gedrag met tv opzetten
Kan er een piep inzitten,  die hoor je zelf misschien niet maar is enorm irritant voor de hond. Kan je controleren, doet hijhet ook bij een andere tv?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Wild
Voorlopig aan een lange lijn uitlaten, je kan ze dan makkelijk terug roepen en afleiden....de duitse herder is goed trainbaar, de canacorso is geen jachthond ? 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Lief gezin zoekt hond!
" Hier ben ik het mee eens,  zeker in deze tijd van Corona .  Er worden veel honden aangeschaft,  maar soms ook weer heel gemakkelijk weggedaan  Zeker als dit jullie eerste hond wordt , kijk heel goed uit  Broodfokkers doen bv goede zaken , en juist mensen die op impulsieve wijze een hond aanschaffen kopen de hond daar  Een goede Fokker die een hondje terug krijgt zal er alles aan doen om het juiste gezin te zoeken  Je kunt altijd terecht met vragen   en een Fokker zal je altijd willen helpen , mocht dat nodig zijn  Succes met jullie zoektocht  " Thara een goede fokker screent echt wel degelijk en die mensen hebben waarschijnlijk ook op wachtlijst gestaan. dus de kans is vrij klein om via die weg aan een rashond te komen...proberen kan natuurlijk. Hier in het asiel zitten  nog wel leuke niet piepjonge niet rashondjes die de boot zijn misgelopen ..bv een jack hussel van 10. Zo'n hondje zou best goed passen bij gezin als van ts en hond kan nog prima jaren mee. Juist de wat oudere hondjes blijven zitten ondanks geen giga probleem honden.    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herhalen gedrag met tv opzetten
Gebruikt ze medicatie ? Dat vraag ik omdat ik een hond heeft gehad die dat ook deed zodra de tv aan ging...zacht zetten en de hond naar een andere plek dan de woonkamer...lekker bot geven, ik zeg niet dat het zo is, maar dat was bij mij het geval.
honden page profiel sylviasylvia schreef in Lief gezin zoekt hond!
Je kan nog bij de rasvereniging van de verschillende rassen je op de wachtlijst zetten voor een herplaaster. Dit gaat dan om honden met stamboom, die worden teruggebracht naar de fokker die dan weer een nieuw baasje voor ze gaat zoeken.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Lief gezin zoekt hond!
Ben bang dat je hier geen herplaatsers gaat vinden. Het is tegen beleid van hondenpage in algemeen om honden hier te herplaatsen.(op uitzondering met toestemming na) Goed dat jullie niet over 1 nacht ijs gaan..2 jaar zoeken is lang. Zeker met corona crisis is het aanbod van honden erg uitgedund. Ik heb zelf altijd oudere herplaatsers/adoptie honden.(kunnen meestal best nog aantal jaren mee) Maar dan zal je leeftijd en raskeuze moeten laten vallen. Dan blijven er nog hele leuke hondjes over die een gouden mandje verdienen ..ook zonder giga trauma's. Dus je zal breder moeten kijken naar geschikte honden of je in moeten schrijven bij een fokker.  
honden page profiel DobryDobry schreef in 2e hond erbij (Rescue of herplaatser)
Hoe is het gegaan Tessa?
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Riep je
Ik kreeg dit als reactie toen ik een reactie gaf over eendenpoep nek bij oppashond
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Riep je
Tja een modder maskertje is ook om te ontspannen toch?
honden page profiel sylviasylvia schreef in Het weer en de hond
Het maakt mij niet zoveel uit. Enige wat niet fijn is, is de hitte in de zomer. Dan wandelen we ook niet overdag.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
Irene, we zien geen hulpvraag van jou in onze mail, maar gelukkig hebben we inmiddels contact met elkaar. Dit topic gaat daarom op slot.   De nepfokkersprofielen die aangemaakt zijn zullen uiteraard verwijderd worden. Graag als er zoiets gezien wordt een modmelding maken hierover.    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden
Contact eens Arvid van Putten, die is heel kundig en is bekend met sterkere rassen  Hij werkt met respect en vertrouwen, niet met harde correcties of andere dominantie-onzin. 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Het weer en de hond
hangt heel erg per hond af. Mootje maak regen of wind niet uit(mij ook niet..kan je je op kleden en lekker rustig buiten) mijn favoriet is storm en zonnetje zoals op texel aantal jaar geleden rond de jaarwisseling. Toen vlogen de schuimvlokken rond waar mijn honden op jaagden en door bekogeld werden Sneeuw vind Mootje geweldig (ik alleen als het net gevallen is en de volgende dag weer weg is in plaats van grijze kledder/drek of gladheid(vind mijn artrose enkel niet meer leuk) Waldo echter bleef gewoon in bedliggen bij slecht weer...nattigheid sneeuw..(ookal ontplofte hij bijna..echt wandelen wilde hij niet) Heet weer houden wij niet van..Ik kan er niet tegen,mootje niet ,en waldo oververhitte ook snel. voordeel mootje en ik houden wel van water..waldo die een verdrinking overleeft had niet. Jeff vond elk weer prima.      
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Het weer en de hond
    Wij wonen in het hoge noorden, de hele dag al storm, heerlijk, Ogin vind dit weer fantastisch en regen deerd haar niet, na de wandeling, heeft ze de lente in dr bol en wil niet binnen komen, met dit weer lekker buiten, de zon schijnt hier al de hele dag....
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Compulsief stokken eten (graag alternatieve tips)
" Jongens, jullie hebben mij modder in een potje aangesmeerd  heb net de sanofor aan de alleseter gegeven en zelfs zij keek me aan “wat is dit nou weer”. Ben benieuwd of het haar helpt.  " Iglo Ja die van mij likken het ook niet van de lepel af haha. Maar door het eten, of met een beetje kokos of zalm olie er overheen gaat het er in 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
"   Dubbel. Was al gedaan om13.13 uur. " Loesje Maakt het uit ? Ze blijken eerder bericht van ts  iig niet ontvangen te hebben en pakken het op
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden
Als je met google zoekt op: ervaring Arnoud Busscher, vind je weinig commentaar, wel enkele video's. Monique Bladder, een bekende honden GT, vindt zijn facebook bijdragen leuk: dat zegt wel wat. Op zijn FB account ook filmpjes.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
" Ik heb even een modmelding gemaakt ivm je vraag en gevraagd of 1 van hun even kan reageren. Zal vast in de bedrijvigheid vergeten zijn. " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje   Dubbel. Was al gedaan om13.13 uur.
honden page profiel KeesKees schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
" https://www.hondenpage.com/fokkers/profiel/5574/japanse-honden-specialist.php   De Japanse hondenspecialist. " Tineke Haha die soyasaus. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden
De indruk die ik van jou krijg is juist een heel goede. Iemand die aktie onderneemt als er problemen zijn.   Goed dat je navraagt en onderzoek doet naar een goede gt. Ik ken Arnaud Busscher niet en vind ook zijn visie over omgaan met honden niet. En waar hij opgeleid is zie ik ook zo snel niet.      
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
Ik heb even een modmelding gemaakt ivm je vraag en gevraagd of 1 van hun even kan reageren. Zal vast in de bedrijvigheid vergeten zijn.
 

Vrienden van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

honden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Josienhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Kathhonden foto van De mannenhonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Femke & Fennahonden foto van Loesjehonden foto van pienhonden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilmahonden foto van yooophonden foto van Anny en Lancehonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van cinnekehonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootjehonden foto van Bullekehonden foto van Mickhonden foto van Karin, Lucky* en Dukehonden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.honden foto van Heleenhonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van ellenhonden foto van Paula, Noa* en Desihonden foto van White Shadowhonden foto van Martin en Lizhonden foto van ientjehonden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono honden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van sylviahonden foto van Lucia, Lizzy & Zivahonden foto van Len@ en Jazzhonden foto van Moniquehonden foto van anja met Bobbyhonden foto van Stabij Gijshonden foto van Keeshonden foto van Melissa en Pennyhonden foto van Daydreamerhonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van Suushonden foto van Didyhonden foto van bentehonden foto van Dutch Auti - Niet meer actiefhonden foto van Syntarahonden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}honden foto van May honden foto van Nicole & Kaylahonden foto van Naomihonden foto van Aizenhonden foto van koerthonden foto van Vera en Zivahonden foto van Ellen, vrouwtje van Noortjehonden foto van chayenne & dolcineahonden foto van Eggermont Katelijnehonden foto van Maxhonden foto van Maaikehonden foto van Femkehonden foto van Fran en Cuprahonden foto van Sheltiehonden foto van Maxhonden foto van Puckhonden foto van Vrouwtje van benjihonden foto van Ingrid honden foto van Jamyhonden foto van Henk-Jan-Maurits van den Peijnboompit en teckel Genji! honden foto van Mandyhonden foto van Danique, Spike † & Jake

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^