HondenPage baasje Nadine Molly. R.i.p.lily.Queenie.

Wat schreven de vrienden van Nadine Molly. R.i.p.lily.Queenie. op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Ik heb nu contacten dat is blijkbaar de sneltoest in mijn scherm staan. Daar staan nu manlief en de dierenarts in.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Het kan natuurlijk dat hij het van mij oppikt, maar ik heb eens goed gekeken, het lijkt er op dat hij denkt dat iemand hem van boven een klap op zijn kop heeft gegeven of zo, dat hij dat denkt, hij heeft het niet in de badkamer, en in de slaapkamer, maar het halletje boven, en daar is het gebeurd.     Het hekje zweeft als het ware, alleen onder kan hij vast en aan de kant van de trappaal, aan de andere kant zit niks.     Hij is wel zelf al een paar keer blijven liggen, en dat heb ik zwaar beloond.     Jaaa dat wil ik, nummer gewoon op het scherm zetten dat je een soort sneltoetst hebt. Geen idee hoe, maar dat ga ik wel uitvinden.
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. schreef in Afscheid
Ik laat mijn dieren cremeren en neem dan hun lievelings speeltje mee. Mijn honden waren niet van de dekentjes dus hier heb ik ook niet aan gedacht. Mijn huidige honden zijn wel gek op dekentjes die zal ik hun speeltje en eigen dekentje meegeven.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Prostatitus bij reu van 15 jaar
Silvia, kan je hond alsnog niet gecastreerd worden ?   Verdrietig dat je hondje zoveel pijn er van ondervind. 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Hallo allemaal
Wat fijn mooi honden zijn labradors 
honden page profiel KeesKees schreef in Prostatitus bij reu van 15 jaar
Ach wat naar, ik heb er geen ervaring mee, laat de reuen altijd castreren.   Waarom is er over gegaan tot een korte chemische castratie? Hoe langer hoe beter zou ik denken.   Sterkte hoor.
honden page profiel KeesKees schreef in Afscheid
" Ik wist niet dat dat kon, hoe regel je dat? " Marijke2 https://proefdiervrij.nl/informatie-voor-huisdiereigenaren
honden page profiel KeesKees schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Ruiken wel.   Maar natuurlijk is het heel goed mogelijk dat hij de associatie legt.   Paddy's eerste echte epileptische aanval ontstond toen er vuurwerk gegooid werd tegen ons slaapkamerraam.   Nog steeds is hij extra alert op dat raam, ook nadat we verhuisd zijn.   Misschien kun je het verzachten door goede ervaringen boven. Snoepjes strooien of een bot.   Bij Paddy is het wel verbeterd met Bach bloesem op maat.
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Nee, geen vogelnest of muizen, dat kan je ook niet horen door de isolatie, vroeger toen we nog aan het klussen waren zaten er musjes, maar met het nieuwe dak niks meer, helaas. In mijn studiootje heeft hij het niet, en in de slaapkamer ook niet, dus hij denkt, hier is het gebeurd, hij geassocieerd het denk ik. Verder, hij eet goed, is vrolijk, sliep wel meer (vandaag niet), maar dat vind ik logisch ik ben er ook doodmoe van. Aaach, bij een kuchje zit ik er nu al bovenop terwijl dat doet hij wel eens pfff vermoeiend..  
honden page profiel KeesKees schreef in De eerste nachten met een pup
Ik heb pups de eerste weken altijd naast me in de bench in de slaapkamer. Mijn hand erin als ze piepen, meestal slapen ze na de eerste nacht door.   Ik ben alleen, dus ik zorg dat ik de eerste weken niet weg hoef. Veel boodschappen doen vooraf en daarna online.   Ik heb dan ook een bench in de woonkamer, die laat ik eerst open staan. Zet daar t eten in, wat lekkers etc, maar ze hoeven daar niet verplicht in.   Pas na  12 weken begin ik met bench training. Ik vind 3 uur alleen best veel, ik zou dan oppas zoeken. Maar de werkenden hebben meestal andere ideeën. 
honden page profiel KeesKees schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Of je hebt een vogelnest/muizennest oid?
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Oke, ik zie wat geks aan Sam, maar alleen boven. Hij is verder helemaal goed, alleen als we boven zijn dan zie ik hem vaak omhoog kijken, dit doet hij beneden niet, nu kan het zijn dat ik veel te erg op Sam let en achter alles wat zoek. Als het een neurologische afwijking zou zijn, dan zou hij het beneden ook hebben lijkt mij. Ik denk zelf dat hij denkt dat doordat zijn duizelig aanval boven ik begonnen en dat hij denkt dat iets boven hem dat heeft aangedaan, je weet niet wat hij denkt heh. Of het is me nooit eerder opgevallen maar omdat ik nu als een havik op hem let dat ik elk klein dingetje zie (dat is ook zo) Als hij het beneden ook zou hebben dan was ik al weer bij de dierenarts, dus vreemd. Het was me gisteren al opgevallen.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hallo allemaal
Wat fijn voor je, weer een nieuw huisgenootje in huis….juni al, geweldig hoor. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Afscheid
" Misschien mag ik dit helemaal niet plaatsen, dan mogen jullie dit verwijderen. Mijn zus en ik zijn begonnen met wikkelwaardig. Dat gaat (100% afbreekbaar en binnen Europa geproduceerd) om wade’s en volledige kledingpaketten inclusief incontinentiemateriaal. Nu hebben we al verschillende malen gehoord om een lekker zachte dikke wade (kleed) te maken en aan te bieden voor het begraven of cremeren van honden en poezen. We willen weten of hier echt behoefte aan is, we hier een start mee moeten maken of vooral niet. Omdat we strenge eisen aan het ecologische en de biologische aspecten stellen, is er minder keus in kleur en materialen. We kijken naar verfstoffen, afstanden en of het ook eerlijk gemaakt wordt met het liefst zo lokaal mogelijk. De vraag is dus: Zouden jullie hier gebruik van maken? " Habbelbabbel Wel als ik mijn hond zou begraven, maar ik cremeer ze, vind het een mooi alternatief , zeker voor begraven. 
honden page profiel KeesKees schreef in Afscheid
Ik vind het wel een mooi idee maar zou er geen gebruik van maken.
honden page profiel KeesKees schreef in Natuurlijke middelen tegen angst
Is het een mogelijkheid om alles te doorbreken en haar beneden te laten?   Waar mijn hond veel baat bij heeft is LTO 3, in de winkel te koop als L-theanine, Omega 3. Echte angst gaat er niet uit maar het kan de scherpe randjes er af halen. https://www.lucovitaal.nl/l-theanine-90-capsules.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxLKxBhA7EiwAXO0R0K9bE4DDhhS6TkXxaJUbLsjC75U-GJ_dUJMMra2rkqQKy8TVOD0qkBoC4PYQAvD_BwEhttps://www.lucovitaal.nl/l-theanine-90-capsules.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxLKxBhA7EiwAXO0R0K9bE4DDhhS6TkXxaJUbLsjC75U-GJ_dUJMMra2rkqQKy8TVOD0qkBoC4PYQAvD_BwE   Een ander middel is Zylkene, ik heb daar zelf geen ervaring mee.   Ook een goede gedragstherapeut is misschien een idee?
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Zijn inmiddels bij een cardioloog geweest. Hij heeft geen hartmedicatie en vochtafdrijvers nodig. Zijn hartje heeft een kleine ritme stoornis welke dus gelukkig geen medicatie nodig heeft. Er is met de onderzoeken uitgekomen dat hij chronische bronchitis heeft, en op zijn erg slechte dagen een longontsteking heeft gehad.Medicatie die hij had verder afbouwen en gelijk starten met de puffers Flixotide en Ventolin.  Over een paar weken hebben we weer contact, voor nu gaat het redelijk. " Germaine Fijn dat het nu redelijk gaat. Wel een grote fout van de dierenarts waar je eerst was om vetmedin en vochtafdrijver te geven ,er is duidelijk verschil te horen of het van hart of van bronchitis komt . Kan goed zijn dat hij daarom zo lag te beven , Succes hoor.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Natuurlijke middelen tegen angst
Modeste, kijk eens bij de  webshop…Trauma-pet, die hebben natuurlijke middelen om je hond rust en kalmte te geven, tegen angst. Medpets, ook daar kan je eens kijken….en bij .puur voor honden.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hond maakt ons niet wakker
Danielle, ik bedoel er niets mee hoor, een camara is misschien wel een goed idee….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hond maakt ons niet wakker
" Ze zegt toch elke x dat ze hem niet op de slaapkamer wil?  " Kees Weet ik kees, heb ook aangegeven een camara, een Foscam, kan je installeren en ook horen en zien wat de hond doet, heb ook aangegeven niets moet hoor…..
honden page profiel KeesKees schreef in Hond maakt ons niet wakker
"     Niets moet hoor, maar een lekker bed voor Nero op de grond en het niet goed vinden dat Nero op bed komt…..het is altijd een keuze….of neem een camera voor beneden. " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . Ze zegt toch elke x dat ze hem niet op de slaapkamer wil? 
honden page profiel yooopyooop schreef in Teveel gegeten
" Dank u wel. Mijn hond vindt net niet lekker, heb het dus op zijn tong gedruppeld.  " Marijke2 Ach, je moet haar niet dwingen hoor, gewoon elke keer wat door haar eten doen maar dat ze het net niet kan proeven, anders niet doen, het is maar ondersteuning, geen medicijn, op de tong druppelen geeft misschien stress, dat is niet nodig voor thee. En anders niet, ik heb het Sam geleerd omdat het gezond is, en omdat het handig is als hij het zuur of zo heeft. Ik ga ook gewoon naar de dierenarts als er wat mis is, dat kan dan geen thee oplossen. Dusss, zelf aan de kamillethee?       ssssst ik vind het zelf echt heeel vies...
honden page profiel KeesKees schreef in Hond maakt ons niet wakker
Misschien eens een simpele babyfoon proberen? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hond maakt ons niet wakker
 het is altijd een keuze….of neem een camera voor beneden.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hond maakt ons niet wakker
" De hond iedere nacht op de kamer is geen optie. Wij slapen met z'n 2en in een bed en worden altijd wakker als Nero (30 kg) op bed (altijd op onze benen) springt. En als ie er weer afspringt, en zichzelf wast/likt, etc. Bovendien lijkt me ook niet zo prettig dat de hond erbij is als je intiem bent met elkaar..   " Danielle Niets moet hoor, een goed bed voor je hond op de grond en niet toestaan dat tie bij je in bed komt…
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
" Een systeem bedenken met een katrol inderdaad, die jij dan kunt bedienen zodat hij de ruimte niet heeft om te vallen?? Ik roep maar wat hoor, ben helemaal niet handig of creatief, maar misschien heb je iemand in je omgeving die dat wel is " Karin, Lucky*, Duke* en Buddy   Ja of een takelsysteem met een goed tuigje wat stevig is, een soort katrol, mijn man is er over aan het nadenken, die verzint wel wat. Ondertussen probeer ik hem als ik naar boven ga beneden te houden, mocht het vaker voorkomen dan tillen we hem alleen bij het naar bed gaan, dit deden we bij Faro ook, alleen die liet dat gewoon toe. En een muilkorf aanschaffen die goed past, zodat hij ons niet kan bijten bij het tillen, en dan went hij er vast wel aan. Ik hoop natuurlijk dat hij nooit meer duizelig word, maar had er nog niet aan gedacht wanneer hij oud en krakkemikkig word hoe dat dan moet, dus we moeten hem sowieso gaan tillen. Als we de trap dicht gaan maken dan kunnen we ook een hekje plaatsen met slot, dat kan nu niet. Maar goed, we moeten wel het tillen gaan aanleren, voor de toekomst, iets waar ik nooit stil bij heb gestaan.     Manlief kan eigenlijk alles wel bouwen, dus daar ligt het niet aan, alleen de snelheid van het beginnen is hier altijd een probleem , het erover nadenken duurt lang (voor mij dan heh) hahahaha ik zal niet de enige zijn die het NU wilt, en dat kan dan blijkbaar niet.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Een systeem bedenken met een katrol inderdaad, die jij dan kunt bedienen zodat hij de ruimte niet heeft om te vallen?? Ik roep maar wat hoor, ben helemaal niet handig of creatief, maar misschien heb je iemand in je omgeving die dat wel is
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hond maakt ons niet wakker
Heb ik nog even over nagedacht, een camera die je in de nacht luid aanzet dus als er iets is drentelen of anders dat je het dan hoort en op de camera kan kijken of er iets aan de hand is….  Foscam camera, die kan je hard en zacht aan zetten, ik heb er zelf een als ik weg ben…je kan je hond ook toespreken van…ik kom 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hond maakt ons niet wakker
De hond heeft het dus goed opgehouden tot een van jullie naar beneden zijn gekomen…..de hond beneden en als er dan iets voor doet en je boven slaapt hoor je het niet een twee drie, hier slaapt de hond bij me en als er wat is, gelijk wakker, het is ook een kwestie van wennen voor allen om met elkaar te slapen, de eerste nachten zal je waakzaam zijn en ook de hond , naar gelang dat het gewoon is dat de hond bij je slaapt hoor je elkaar niet meer als er niets aan de hand is, en slapen met elkaar is als er iets is gelijk wakker, het is een keuze die je maakt.
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
" Ik lees dit nu pas, wat naar voor jullie!! Hopelijk is Sam snel hersteld en ben jij weer van de schrik bekomen. Ik zou denk ik toch proberen om Sam aan te leren beneden te slapen, hoe ongezellig ook. Jullie hebben echt een hele enge trap.... Lucky, mijn Beagle is een keer van de trap gevallen. Daarna wilde ze niet meer naar boven, en daar was ik wel blij mee, al vond ik het wel jammer dat we niet meer samen sliepen. Maar het was een stuk veiliger. " Karin, Lucky*, Duke* en Buddy Sam slaapt niet boven omdat ik het gezellig vind hoor, het gaat meer om hem dat hij boven slaapt. Hij blaft en joelt alles bij elkaar als we hem alleen beneden laten en gaan slapen, en dat vind onze buuurman niet leuk. Het gaat nu goed met Sam, hij heeft gesjeesd bij de rivier, ik merk niks meer aan hem. Tuigje op de trap, hij wil zo snel, ik ga dan mee, en als hij duizelig is dan kan je hem niet stilhouden op de trap. Misschien met een safety tuigje met draad als een bergbeklimmer, maar hoe en wat?
 

Vrienden van Nadine Molly. R.i.p.lily.Queenie.

honden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Josienhonden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Kathhonden foto van De mannenhonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van  Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Femke & Fennahonden foto van Loesjehonden foto van pienhonden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilmahonden foto van yooophonden foto van Anny en Lancehonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van cinnekehonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van Bullekehonden foto van Mickhonden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddyhonden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.honden foto van Heleenhonden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van ellenhonden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbihonden foto van White Shadowhonden foto van Martin, Liz† en Lola.honden foto van ientjehonden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyxhonden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van sylviahonden foto van Lucia, Lizzy & Zivahonden foto van Len@ en Jazzhonden foto van Moniquehonden foto van anja met Bobbyhonden foto van Stabij Gijshonden foto van Keeshonden foto van Melissa en Pennyhonden foto van Daydreamerhonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van Suushonden foto van Didyhonden foto van bentehonden foto van  Dutch Auti honden foto van Syntarahonden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}honden foto van May honden foto van Nicole & Kaylahonden foto van Naomihonden foto van Donjahonden foto van Aizenhonden foto van Koert En poppy honden foto van Vera en Zivahonden foto van Ellen, vrouwtje van Noortjehonden foto van chayenne & dolcineahonden foto van Eggermont Katelijnehonden foto van Maxhonden foto van Maaikehonden foto van Femkehonden foto van Fran en Cuprahonden foto van Sheltiehonden foto van Maxhonden foto van Puckhonden foto van Vrouwtje van benjihonden foto van Ingrid honden foto van Jamyhonden foto van Henk-Jan-Maurits van den Peijnboompit en teckel Genji! honden foto van Mandyhonden foto van Danique, Spike † & Jake

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^