HondenPage baasje Bianka

Wat schreven de vrienden van Bianka op het forum

honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody schreef in Wegblaffen
Fijn dat het al de goede kant op gaat, dit is de beste leeftijd om het in goede banen te leiden. Toen Brit jong was zei iedereen "Dat gaat vanzelf wel over", terwijl ik het wel als probleem zag. Wie weet was het beter gegaan als ik toen al hulp had gezocht. Bij Brit moet nog steeds op mijn hoede zijn ook al is ze bijna blind ]0 Ze is vorige maand 13 geworden!
honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody schreef in Wegblaffen

honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody schreef in Wegblaffen
Leuk om te lezen dat je een nieuwe hond hebt! Zoals je weet doet Brit dit ook, op tijd afleiden is de enige tip die ik je kan geven.
honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody schreef in Een moeilijke(?) hond voor vakantie
Mijn honden hebben ook een aardige gebruiksaanwijzing dus ik ga niet zonder ze op vakantie. Ik ga meestal naar vakantie huisjes op parken van Roompot, Center Parks, Landal, etc. Op de parken moeten de honden aangelijnd zijn dus kun je altijd afstand houden.
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Ik krijg mn eigen emailadres eronder te zien. Ik heb dan de mogelijkheid tot het kiezen van een ander account. Ipv mijn gmail account kan ik dan kiezen voor mijn hotmail account. Er staat ook bij dat het niet gedeeld wordt, maar vind het wel raar dat mijn mailadres dan wel zichtbaar is terwijl ik geen mailadres wil gebruiken. " UkkePuck Ik denk dat het komt omdat het via 'google formulieren' gaat. Als je bent ingelogd op je computer/tablet/telefoon met je gmail/google account ziet hij dat misschien? Ik weet alleen dat ik die info zelf niet te zien krijg. Maar als je het geen fijn idee vind is het geen probleem dat je hem niet invult natuurlijk 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Had jd graag willen helpen door 'm in te vullen, maar mijn email adres staat erbij en ik kan er niet voor kiezen om dat weg te halen, enkel een ander emailadres invullen is mogelijk. Jammer.  Misschien kan je dat aanpassen zodat mensen alsnog je formulier kunnen invullen. " UkkePuck Hi,    Ik zie zelf geen e-mail adressen staan, dit heb ik namelijk meteen bij het maken van de enquete al uitgezet. Het enige wat ik zie, als ik hem zelf probeer in te vullen is dit:   Er staat duidelijk bij, niet gedeeld. Dit is dan ook puur wat iemand zelf dus op zijn/haar computer ziet. Ik krijg deze informatie niet 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" sorry hoor ...maar ik vraag me werkelijk af wat het nut is van vragen als..wat is je leeftijd, sexe,je inkomen,ben je getrouwd of niet,en waar je woont. Ben dus al gestopt voor het uberhaubt over voer ging want de rest is gewoon PRIVE info... en wordt gekoppeld aan je e-mail adres...(want dat zie je in beeld en wordt continu opgeslagen) Dat kan natuurlijk niet in deze tijden ...een enquete is anoniem...tenzij je om toestemming wordt gevraagd je gegevens te delen. Gelukkig had je wel optie antwoorden wissen en dat heb ik dus gedaan...al was ik niet verder gegaan dan leeftijd en sexe...wat uberhaubt al sexistisch is daar naar te vragen. Dus leuk dat modjes toestemming geven..maar vraag me af wat hun motivatie is..   " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Hi, sorry dat je dat zo voelt. Het is onderzoek is voor een bedrijf wat nog niet online is. Het is dus ook een deel doelgroeponderzoek. Vandaar dat er ook algemene gegevens worden gevraagd zoals geslacht en inkomen, om te kijken waar de voorkeuren liggen bij “de doelgroep”. Het feit dat het seksistisch is om naar geslacht te vragen daar ga ik maar niet te ver op in, dit is puur om statistieken bij te houden, daarnaast is er een optie om zelf in te vullen mocht iemand zich anders identificeren.    ik zie geen e-mail adressen, en deze worden ook zeker niet opgeslagen, je hoeft deze ook nergens in te vullen. Dus ik snap niet helemaal waar je dit ziet? Maar als je hem niet wilt invullen is dat je volste recht natuurlijk. Ik probeer alleen onderzoek te doen, en het is fijn dat ik hier mensen vind die honden hebben, wat uiteindeljk de grote doelgroep is van het bedrijf waar ik bij afstudeer.
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
Hi allemaal, Ik ben voor een nieuw bedrijf in hondenvoeding onderzoek aan het doen. Hiervoor heb ik een korte enquete opgesteld. Hierin staan wat algemene vragen, wat vragen over welke hondenvoeding er gegeven wordt en wat mensen belangrijk vinden aan hondenvoeding. En als laatste een paar vragen over het ontwerp van verschillende merken hondenvoeding.    Ik weet niet of ik dit hier goed plaats, maar het zou mij heel erg helpen als er mensen zijn die dit voor mij willen invullen    Alle antwoorden zijn anoniem, ik kan niet zien wie wat invult en er worden geen namen/e-mailadressen etc gevraagd. Het gaat mij echt puur om de informatie over hondenvoeding en alles daaromheen    De link staat bovenaan de pagina, delen mag en wordt zeer gewaardeerd    Groetjes Romée
honden page profiel ArVArV schreef in Hele hoop praatjes met mij
Ha uberschattig, heerlijk toch dat hij zo enthousiast is :-D :-D
honden page profiel ArVArV schreef in Wat kan ik het beste straks doen?
Dank jullie allemaal voor het beantwoorden van m'n vraag en voor de tips. En Kees, daar had ik nog niet aan gedacht, ga ik maandag achteraan :-)
honden page profiel ArVArV schreef in Wat kan ik het beste straks doen?
" Gave honden! Ik neem aan dat je dus wel een fokker hebt gekozen dat echt selecteert op karakter? Er zitten er namelijk ook tussen de behoorlijk eenkennig zijn, en dat los je met veel aaien niet op.    Ik zou vooral op de signalen van je pup letten, dat is het aller belangrijkste. Vindt hij mensen leuk, en is hij enthousiast, laat hem dan met toestemming wanneer hij rustig is geaaid worden.    Wanneer je ziet dat je pup wat onzeker is, en angstig naar vreemde mensen, werkt het averechts door hem door iedereen te laten aanhalen. Hij leert daarmee dat zijn signalen genegeerd worden, en kan in de loop van tijd zelfs signalen overslaan om duidelijk te maken dat hij afstand wil. Op zo'n moment neem jij je pup dus in bescherming en zeg je tegen die mensen dat ze hem niet mogen aanraken. Na een tijdje zal hij door hebben dat mensen niets met het 'hoeven' en dus al wat zekerder zijn.   Ga dus niet over-socialiseren, maar let vooral op je pup en handel naar wat hij aangeeft te willen wat mensen betreft.  "Pascale, Kahlúa&Willow  Komt goed, en ja de fokker gaat me helpen kiezen. Hij weet wat ik graag wil. Verder laat ik het van de pup afhangen. Ik ga echt goed op zijn signalen letten, want ja het is in eerste instantie mijn hond. Zou hij het leuk vinden om met m'n dochter mee te gaan, dan mag en doen we dat. Vind hij het 3x niks, dan gaat het ook niet gebeuren.
honden page profiel ArVArV schreef in Wat kan ik het beste straks doen?
sorry moest het quoten nog ff leren
honden page profiel ArVArV schreef in Wat kan ik het beste straks doen?
" Ik denk dat het ook voor therapie honden gewoon een belangrijke skill is om vreemde mensen te negeren op straat en ze juist het onderscheid leren tussen mensen waar ze wel iets mee moeten en waar ze niks mee hoeven. Door je pup door iedereen te laten aaien creëer je vooral enorm veel enthousiasme en dit is juist iets wat je niet wilt.  Verder zou ik de pup ook alvast laten wennen aan “vreemde” geluiden en onverwachte bewegingen aangezien de doelgroep daar ook mee bekend is.  Als laatste wil ik wel toevoegen dat er niet voor niks bepaalde opleidingen zijn voor honden. Het is namelijk niet niks om maar even therapiehond te worden en ik heb geen idee wat een verzekering ervan vindt als jouw hond toch een keer bijt terwijl hij geen echte therapiehond is.  "Britt, Maui & Fanu ~   Dank je wel Britt. Ik ga sowieso kijken hoe de pup gaat reageren op alles. Wil hij het niet, dan gaat het ook niet gebeuren. We gaan wel op cursus met hem, sowieso de puppie cursus, en dan gewoon rustig verder kijken.
honden page profiel ArVArV schreef in Wat kan ik het beste straks doen?
Ik krijg over 7 weekjes een Kerry Blue pupje in huis. Ik wil hem graag super sociaal maken. Mijn dochter werkt namelijk met zwaar verstandelijke gehandicapten, en het lijkt mij super om de pup voor hen aaibaar te maken. Een soort van therapie hond zal ik maar zeggen. Normaal laat ik dus geen mens aan m'n hond komen, en 'blaf' ik iedereen af die maar 1 hand wil uitsteken. Maar in dit geval zal ik het anders moeten aanpakken. Wie kan me hier raad in geven?
honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody schreef in Desi heeft waarschijnlijk de ziekte van Cushing
Ik doe het meestal met een (schoongemaakt) blik van een stoffer en blik setje, daarna kun je het makkelijk in een bakje gieten. Dit bij een teefje waarbij vaker urine getest is voor diabetes. Succes!
honden page profiel JonneJonne schreef in Alleen natvoer?
Hoge kwaliteit natvoer is zelfs beter voor een hond dan brokken. Met het juiste merk zou het ook niet moeten uitmaken voor de anaalklieren. Hier krijgen ze eigenlijk ook alleen natvoer :-)
honden page profiel JonneJonne schreef in Hoe ziet er uit brok en natvoer
Ik hoop dat het me lukt foto’s toe te voegen. Wij voeren hoofdzakelijk Reico natvoer. Ruikt goed, ziet eruit als echt vlees en je ziet de toegevoegde groente zitten. Verder geen onzin erin. Dit is de smaak kalf. https://www.hondenpage.com/fotos/foto/543514/.php https://www.hondenpage.com/fotos/foto/543516/.php
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Jeetje mina... Ik ben heel lang niet actief geweest hier en geloof dat ik er ook gelijk weer mee uitscheid. Succes topicstarter! In het berichtje dat je me privé had mogen sturen, had ik je mijn holistisch dierenarts willen doorgeven zodat je, als de behoefte er was, contact had kunnen leggen. Want inderdaad meten is weten. Alle betweters hier trokken alweer eigen conclusies, zucht....
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
" Maak je jezelf niet gewoon veel te druk?   Hij loopt niet mank, er lijkt weinig aan de hand te zijn, dit is ook bevestigd door een orthopeed. Gewrichten knakken wel eens, ook die van een jonge hond. Het skelet is nog volop in ontwikkeling, de epifysairschijven zijn nog niet gesloten, etcetera.   Om nu alvast supplementen te gaan geven voor een imaginair probleem lijkt me overdreven en doet waarschijnlijk meer kwaad dan goed. "Joop  Al onze pups krijgen deze ondersteuning van kruiden, mineralen en vitaminen mee. In samenspraak met holistisch dierenarts zo besloten. Een baby waar niks mee aan de hand is geef je voor zijn ontwikkeling toch ook vitamine D druppels? Vind je opmerking dan ook een beetje vreemd “doet meer kwaad dan goed” als je niet eens weet waar het precies over gaat. Skelet van pups is erg kwetsbaar en de voeding van tegenwoordig, ook als je KVV geeft, mist essentiële voedingsstoffen. Net zoals de groente en het fruit dat wij zelf tegenwoordig eten veel minder rijk is aan vitaminen en mineralen ten opzichte van 40 jaar geleden. Als je je erin verdiept dan weet je dat het toevoegen van kruiden, vitaminen en mineralen van essentieel belang is.
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Foto’s kunnen inderdaad zonder roesje. Even afwachten. Geef je je hondje supplementen voor de botontwikkeling? Onze pups hier krijgen dat altijd mee als extra ondersteuning, ondanks goed voer. Je mag me altijd even een berichtje sturen als je meer wilt weten.
honden page profiel JonneJonne schreef in Natuurlijk middel preventief voor de gewrichten
Ik werk eigenlijk altijd met de kruiden en supplementen van Reico. Hier krijgen ze ook de voeding ervan. Onze pups groeien hier ermee op en krijgen ter ondersteuning aufbau Vital in het nest en na de tijd Naturkraft Pro 2. Preventief gewrichten ondersteunen daar zou de Naturkraft Pro 6 geschikt voor zijn. Onze oude border had artrose en kreeg Joint Vital, dat gaf verlichting maar is bij jouw hond niet aan de orde. Stuur maar berichtje als je nog meer wilt weten
honden page profiel JonneJonne schreef in Wat zie ik niet? Help!
Vrijwel alle dieren hebben in meer of mindere mate last van verzuring van hun lijf door lichaamsvreemde stoffen uit voeding maar denk ook aan vaccinatie, ontworming en ontvlooispul. Er is naar mijn weten maar één merk dat hierop in speelt door een mineraal evenwicht aan de brokken toe te voegen door middel van algen waardoor dit wordt opgelost. Deze voeding wordt ook veel aangeraden door holistisch/natuurgeneeskundig dierenartsen/therapeuten. Op de pagina van Reico Partner Tuil staan op Facebook interessante onderwerpen beschreven waardoor deze voeding is zoals hij is. Succes!
honden page profiel JonneJonne schreef in Speciaal voer drachtige/zogende teef
Hier krijgen onze honden Reico, onder andere omdat ze zo een fijne natuurlijke middelen hebben voor teven die gedekt worden, drachtig zijn en daarna zogen. Ze krijgen daarnaast hun gewone brok en natvoer/worst extra. Puppies worden op hetzelfde merk grootgebracht vanaf 4 weken.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
" Ik vind het wel tegenvallen van dit merk. wild - 9 % Wild, 20 % Gevogelte, 4 % Pasta, 4 % Pompoen, 2 % Courgette, Vleesboullion, Algen, Zalmolie https://www.reico-vital.com/nl/tier/hunde/feuchtfutter/1018-maxidogvit-wild       "yooop  Je vergeet bij Wild de 4 voor de 9% te zetten. Geeft toch een wat vertekend beeld ???? Ik vind natvoer met 70% echt vlees heel goed. Sowieso als je het ziet, onderscheidt het zich echt van andere merken is mijn mening.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
Als je een goed merk natvoer en/of brokken zoekt, kun je ook eens kijken naar Reico. Dat natvoer is tenminste echt vlees in plaats van veel smurrie zoals ik hierboven lees over een bepaalde variant.
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Alle tien samen op de foto!
" Dat is dan nog best veel aan 'extra' verzorging wat ze nodig zijn. Knap dat je dat allemaal voor elkaar krijgt.   Ze zien er wel enorm leuk uit! " UkkePuck Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf niet het merendeel van die zorg doe hoor (mijn handen trekken dat helaas niet). Maar wekelijks is er een grooming-dagje waarop ze allemaal onder handen genomen worden. Borstelen/kammen, tandjes poetsen en eventueel ook wassen. En dan zijn er nog die extra zorg nodig hebben gedurende de rest van de week daarnaast.
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Alle tien samen op de foto!
" Ze zijn wel gaaf! Vragen ze nog veel vachtverzorging? " UkkePuck Mja... Meer dan gemiddelde cavia's, dat wel. Sowieso is normale bodembedekking voor hen niet handig omdat dit allemaal in de vacht gaat zitten dus we gebruiken fleeceliners. En we hebben twee beren dus ook te maken met 'boar glue' waardoor ze regelmatig gewassen moeten worden. Maar hun vacht groeit oneindig dus we borstelen/kammen wekelijks maar knippen verder gewoon klitten weg. Niemand die het ziet en voor hen een stuk prettiger en sneller gedaan.
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Alle tien samen op de foto!
" ja had ook het mysterie opgelost ondertussen in de doos zitten effectief 2 cavia's - dat was moeilijk te  zien. zag het in haar profiel omschrijving. " aya-aya Hahaha onze twee halfbroers zitten in de doos inderdaad, Peruvian cavia's...
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Alle tien samen op de foto!
" superleuke foto!   ook die foto aan de muur is geweldig!   Pas nog "seven nation army" weer eens gehoord dus moest toen ook aan jou denken haha " Dobry Hahaha ja dat blijft een speciaal nummer voor me, een zeldzame!
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Alle tien samen op de foto!
Dank je
 

Vrienden van Bianka

honden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Cynthiahonden foto van Tamarahonden foto van Nienke & de roedelhonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Silvyhonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Laika de huskyhonden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~honden foto van YmY en de bende honden foto van ingehonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van Karlijnhonden foto van Senna en Astahonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Jonnehonden foto van ArVhonden foto van Lynn #Django# Izzy#Dees# RIP Kady honden foto van Roméehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van Indyhonden foto van Eef en Tjibbehonden foto van Morganehonden foto van Wolverinehonden foto van Ivonne, Diego , Dora & Bootshonden foto van JAZZhonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van Thera, Kyra, Tess en Livhonden foto van Noonhonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Samantha & Aikohonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Caroline & Atlashonden foto van peggyhonden foto van Irene Emma. honden foto van Mandy en Novahonden foto van inge en destenyhonden foto van Just myselfhonden foto van Johanna van der Looijhonden foto van Celine & Yacko honden foto van Witte-Herder-en-Cohonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Ingrid & Samhonden foto van chrishonden foto van sannehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van tessahonden foto van Cinderella - Dusty & Ziva honden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Annabelhonden foto van -honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van mariellehonden foto van Judith en Babbe.honden foto van Patje en Tibohonden foto van Kelly & Bowiehonden foto van Rianne - Blue & Mylohonden foto van De jongens!honden foto van tamarahonden foto van Lisanne & Tysonhonden foto van RianneMooiweerhonden foto van Liesbeth... Jack - Max † - Blixem

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^