HondenPage baasje Claudia

Wat schreven de vrienden van Claudia op het forum

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Fotowedstrijd: Lievelingsspeeltje/spelletje
Oh gut, laat me even denken hoor. Had niet de intentie ermee te winnen  Als anderen een leuke suggestie hebben; zet hem dr maar bij. Kies ik er 1 vanuit wellicht! Zal er ff een nachtje over slapen. Bedankt voor de stemmen allemaal! Super leuk! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Fotowedstrijd: Lievelingsspeeltje/spelletje
" Elianne, een pretbek , daar heb je al een voorsprong mee, hahaha..... " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Vind hem zelf eerder graaf Dracula lijken op die foto  Maar het blijft een scheetje haha 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Fotowedstrijd: Lievelingsspeeltje/spelletje
" Wat een leuke foto  " Marijke - Aila, Dinja & Evi Dankjewel! Jij hebt ook een prachtige profielfoto zeg! Ook al zo’n vrolijk snuitje! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Fotowedstrijd: Lievelingsspeeltje/spelletje
Oh gelukt! Dat was appeltje eitje op de telefoon!  
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Fotowedstrijd: Lievelingsspeeltje/spelletje
Wij doen op de valreep ook nog even mee! Nu nog uitvogelen hoe ik moet stemmen 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Boaz heeft nierfalen:(
Kom ik na ruim een jaar terug op het forum, is dit één van de eerste dingen die ik lees... wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte en hopelijk hebben jullie nog een hele fijne dag samen morgen!  Heel veel sterkte gewenst! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Instagram
Ja leuk! Baileys.stories is de onze! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Die mensen hebben denk ook gewoonweg niet zo’n band met hun hond. Nog genoeg dagen straks om van het leven te genieten. Als iets jaren deel van jou heeft uitgemaakt, laat je dat niet zomaar even los. Heeft tijd nodig en die moet je lekker nemen Willemijn. Weet verder gewoonweg niet zo goed wat ik moet zeggen. Vind het zelf al gek voelen zonder Bamse op het forum. Wil alleen laten weten dat ik aan jullie denk! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Even mijn ei kwijt
Het is nog maar een week. Wie weet valt het bij allebei even meer tegen dan jullie verwacht hadden en lopen de gemoederen hoog op, waardoor er misschien dingen uitflappen die niet horen. Ga op een goed moment voor beiden om tafel zitten en praat met elkaar. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Wat heeft Bamse een mooi plekje zo gekregen bij jullie Willemijn. Heel veel sterkte voor jou en Ogin de komende tijd. Het zal inderdaad voor beiden van jullie maar gek en moeilijk wezen. Het siert je dat je dan niet enkel aan je eigen verdriet denkt, maar er ook blijft voor Ogin! Samen slepen jullie er elkaar doorheen. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Welk type hond en hoe vaak uitlaten?
" Ik zoek eigenlijk een hondje weer ik veel mee kan wandelen in het weekend bijvoorbeeld. Ik ben graag in de natuur. Of 's avonds. Ik werk 5 dagen in de week van 8-17 dus ik zou hem dan 's ochtends uitlaten en savonds 2 keer. Gisteren sprak ik iemand bij mijn appartementencomplex en hij had een Pomeriaan. Hij zei dat hij dat type 2x per dag uitlaat. " Vincent Ik zou niet klakkeloos wat een ander met zijn hond doet aannemen. Ja 2x per dag uit laten kan. Maar ga jij maar 2x per dag naar de wc? Denk je dat dat beestje daar bij gebaat is en gelukkig thuis zit?  Die zit dus gewoonweg noodgedwongen te wachten tot hij naar buiten kan. Gezien de tijden denk ik niet dat het eerlijk is om een hond te nemen, ongeacht welk ras het is. Ze houden van gezelligheid en je doet ze er echt geen plezier mee om hele dagen alleen thuis te laten zitten. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Hoge pancreas waarde sammy
" Leuk/lief dat je hier zo op doorhamert maar is al gedaan.... " RJ Misschien dan een idee om hier direct de eerste keer even op te reageren. Iedereen probeert met je mee te denken uit beste wil, maar zonder reactie hebben wij ook geen duidelijkheid van hoe en wat. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Hoge pancreas waarde sammy
Vervelend nieuws zeg. Welke waarden van de alvleesklier precies waren dan te hoog? Toevallig gehoord of het bijv. om de amylase, lipase of trypsine ging? Dan kan er namelijk nog een groot verschil in zitten, bij het kijken naar voer. ;) Is er ook getest op een mogelijke ontsteking en gekeken naar de bloedsuikers of deze in orde waren? 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Volgtopic: Norbu, de Tibetaanse mastiff | Wintervacht op komst (foto's)
Prachtige foto’s maak je! En wat is norbu een indrukwekkende hond! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Foto spam
Heel mooi! Geweldige foto’s. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Instagram account hond
Ja leuk! Zoek ons even op: baileys.stories  Vind het zo leuk om andere honden zo te volgen! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in If I fits...
" Heel herkenbaar. Ga ik op de grond zitten kruipt 30 kg lab van bijna 8 jaar op mijn schoot. Alsof ze nog steeds het pupje is.  " Pierke Precies dat dus Pierke, haha! En dankjewel. Miste jou al in het seizoenentopic, maar goed om jou en lenka weer even te zien zo! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in If I fits...
Toevallig nu weer! Onze jongen groeit nog steeds, maar waant zich nog altijd het formaat schoothondje. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Goed artikel over het gebruik van een bench.
Ben echt geen voorstander van de bench als het niet nodig is, maar ik had een pup die zijn rust echt niet nam. Daardoor overprikkeld was en niet meer te doen. Juist de bench was toen een uitkomst en hij sliep serieus binnen enkele seconden dan. Later toen de bench standaard open stond, trok hij zichzelf er ook enorm veel in terug.  Weet dat het in veel huishoudens als makkelijk hulpmiddel wordt gezien, zonder de moeite te nemen een echte oplossing voor bepaalt gedrag te vinden. Maar geheel de bench afbranden, vind ik ook niet terecht. Het heeft mij destijds echt geholpen om Bailey aan te leren zijn rust te laten nemen en was ook echt een tijd zijn plekkie. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Slapen op bed
Ik heb Bailey net ook om toestemming gevraagd of ik vannacht naast hem mag komen liggen, gezien mijn vriend nachtdienst heeft. Bof ik even dat ie het bed wil delen. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Slapen op bed
Hier is het in het weekend soms feest. Ik verschoon elk weekend het bed en dan mag Bailey vlak ervoor soms mee naar bed. Verder is het eigenlijk normaal dat hij altijd beneden slaapt. Doet hij ook niet moeilijk over en hij durft zelf de trap niet op.  Ergens ook wel fijn, want hij staat niet opeens naast je. De keren dat hij dus in bed slaapt, til ik hem gewoon naar boven. :P    We hebben hier ook de regel dat schoenen in huis uit moeten en dus ook de pootjes na elke wandeling worden afgespoeld. Vies is hij eigenlijk nooit en eens in de zoveel tijd wordt hij lekker gedoucht. Lijkt eerder een hond met smetvrees (op een enkele uitzondering eens na).
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Problemen reu
Alvast heel veel beterschap gewenst! Als hij thuis is, lekker vertroetelen en instoppen. Lichaamstemperatuur is door de narcose vaak nog iets lager. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Allergie
Gaat ze toevallig wel eens het water in? Probeer dan eens een tijdje zoet water te vermijden en enkel in de zee te laten zwemmen. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Problemen reu
" De hond van de buren is inderdaad loops geweest. Goed punt heb t nog even gecheckt. T probleem is nu alleen dat het niet gedrag niet stopt. Nu wonen wij in een buurt met erg veel honden en hij vind dus om de 2 meter wel een plasje om te proeven. Bij de oppas was er geen loopse teef in de buurt dus dat is dan wel weer gek vind ik. Zou het iets anders dan hormonaal kunnen zijn? " Maxy Hier was het echt puur hormonaal. Hier in de buurt voornamelijk reuen. Ook toen geen loopse teefjes in dit blok en toch had Bailey er enorme last van. Misschien teefjes van iets verder af? Geur kan lang blijven hangen. Bailey had ook continu dezelfde plekjes die hij dan een periode af ging. 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Problemen reu
Als hij er inderdaad enorme last van blijft houden, zou ik het doen. Hier 2 jaar met een intacte reu gezeten. De wandelingen waren inderdaad vaak al drama door het overmatig snuffelen, likken en schuimbekken. Gelukkig behield hij altijd zijn eetlust, dus was dat voor ons nog te overzien. Echter meerdere voorhuidsontstekingen gehad, waarbij al het mogelijke geprobeerd. Totdat het zo ontstoken was, dat het de boel afknelde. Was voor mij toen echt genoeg en heb diezelfde week de DA nog gebeld. Ben er normaal geen voorstander van om in een gezonde hond te snijden, maar het moet niet zo zijn dat die hond eronder lijdt.    Bij ons ontzettend geholpen. De wandelingen (waar we het niet eens om deden) zijn heerlijk ontspannen, hij is een stukje rustiger geworden, bleef aan de dunne kant en is nu iets aangekomen en 0.0 last meer van het schuimbekken en uit zijn doen zijn. Dus voor hem uiteindelijk alleen maar positief uitgepakt!  Was even bang dat hij onzekerder zou worden, want in sommige situaties kan hij onzeker zijn, maar zelfs dat lijkt minder! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Hond in combinatie met studie
" De studie  ( diergezondheid en management)is in Dronten (Flevoland) Contact uren zijn niet erg hoog (12 tot 18), maar natuurlijk ken ik de situatie eromheen nog niet.   Dat gaan we eerst maar eens ervaren en daarna bekijken of het in mijn situatie mogelijk is om een hond aan te schaffen " Arran & Aedon Oh daar werkte ik eerst tijden en woonde er vlakbij! Als ik dat eerder had geweten haha! :p 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Met welk ras wordt jouw hond verward?
" Ik moet toegeven dat ik niet wist dat Engelse Stafford ook in het grijs waren, ik had het ook een Pittbull genoemd, maar ik weet er echt niks van. Prachtig hoofd trouwens.. " yooop Haha, ik denk dat heel veel hem ook pitbull noemen, mede dankzij alle afleveringen van ‘the dog whisperer’ waarbij hij na een tijd met zijn blauwe pitbull liep. Maar is toch echt 100% raszuiver Engelse stafford.  Dankjewel! 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Met welk ras wordt jouw hond verward?
Bailey wordt 9/10 keer pitbull genoemd. Zelfs een keer gehad dat een man zei: dat is een pitbull! Die had ik vroeger ook thuis. En toen ik uitlegde dat het een Engelse Stafford was, reageerde hij dat mij maar wat was wijsgemaakt. Want hij herkende ze al van ver en had er jarenlange ervaring mee.  
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Hond in combinatie met studie
Persoonlijk zou ik een hond in combinatie met op kamers wonen en studeren niet aanraden. Er is überhaupt amper een kamer te vinden waar honden zijn toegestaan. Weet dat helaas maar al te goed, want ook ik heb daar een tijd voor zitten oriënteren.    Ik ben vorig jaar ook begonnen met een opleiding. Hiervan zijn de dagen meestal van half 9 tot half 5, waarbij met mazzel dan tot een uur of drie soms. Ondanks dat ik nog samen woon met mijn vriend, die ploegendiensten draait waardoor we elkaar qua tijden vaak afwisselen. Is het echt wel eens voor gekomen dat ik een vriend moest regelen die tussendoor langs kwam, of zelf uit school met de auto naar huis racete voor Bailey. Toen was ik met tien minuten rijden dan thuis, maar kan zijn dat je ook die ‘mazzel’ niet hebt en verderaf woont.  Het is sowieso een best heftige combi, want na die lange dagen dien je dus de hond voldoende aandacht en beweging te geven, het huishouden (of dus je kamer) bij te houden, boodschappen, koken, was etc.. En je huiswerk te doen, wat bij mij pittig veel is! Plus omdat je fulltime student bent, kun je niet zo even nog een bijbaantje nemen, wat ook die tijd gaat weer af van aandacht voor je hond. Oftewel: je zult meer moeten lenen naast je stufi om rond te komen. Ik zou dus echt aanraden om toch geduldig te wachten tot je je opleiding hebt afgerond. Ik denk toch dat dat uiteindelijk een hoop zorgen en kosten bespaart voor nu. ;) 
honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey schreef in Seizoenentopic: Een vleugje lente al, verhalen over en met onze vriendjes/vriendinnetjes , binnen en buiten wat ze zoal doen.
Wij doen ook weer mee.   
 

Vrienden van Claudia

honden foto van Johan de Visserhonden foto van Elianne & Bailey

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^