HondenPage baasje Roxanne*Blue

Wat schreven de vrienden van Roxanne*Blue op het forum

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Ervaring met www.dierenplein.nl?
Het is niet die, die ook van tandartsplein en andere 'plein'sites zijn. Die heet namelijk huisdierplein.nl.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Ervaring met www.dierenplein.nl?
Die Facebook is van een andere website, genaamd 'het dierenplein', geloof ik. De site van die facebookpagina doet het ook niet. Upje voor meer ervaringen??
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Ervaring met www.dierenplein.nl?
Ik heb een product gezien op www.dierenplein.nl wat ik graag zou bestellen. Nu kan ik alleen geen facebookpagina vinden van dit bedrijf en nergens ervaringen met dit bedrijf, daarom twijfel ik een beetje. Heeft er iemand ervaringen met bestellen op www.dierenplein.nl?
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Gember bij wagenziekte, hoeveel?
Hoi allemaal, Wie heeft er ervaring met gember bij wagenziekte? Hoeveel mag ik een hond van 10 kilo ongeveer geven? En alleen op de dagen dan dat ze met de auto mee gaat, of gewoon elke dag? Groetjes
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Smakken/slikken bek aflikken en gapen
Lastige keuze inderdaad. Het kan ook zo duur zijn, wij zijn ook wel een paar honderd euro kwijt geweest voor onze hond. Het foto's maken zelf is niet duur, maar wel het reinigen van het gebit, de tanden trekken en de narcose (middelgrote hond).
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Smakken/slikken bek aflikken en gapen
Balen dat het toch nog niet goed is met zijn gebit. Ik hoop dat het goedkomt en het alleen zijn gebit is en niet ook nog zijn buik. Het voordeel van foto's is dat je daarbij ook ziet wat er onder de tanden gebeurt. Tandpijn kan veel klachten geven, die van ons knarstte voornamelijk, maar kon soms ook erg kwijlen en liet af en toe eten staan opeens.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Smakken/slikken bek aflikken en gapen
Toen bij onze hond de tanden getrokken waren duurde het zeker ook een maand voor ze weer wat frisser uit haar mond rook. Verder zou het smakken kunnen komen van misselijkheid/slecht kunnen verteren. Als je hond het goed doet op de brokken van de dierenarts kan je die misschien langere tijd gebruiken? Mits er natuurlijk geen andere mogelijke oorzaak is voor het smakken. Voedselallergieeen of intoleranties kunnen overigens ook klachten geven van binnen, dat hoeft niet altijd zichtbaar te zijn aan vacht of huid.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Puppykennel.nl?
" Hi, I know its been two years since somone wrote anything here. I do not know this this Language but I have been looking for a dog and I came across Puppykennel.nl and they had the kind of dog I am interested in.   As I do not know Your Language I can not read what you have wrote about the page.   Would you mind sharing information about Puppykennel.nl on English to me? "  Puppykennel.nl is a puppymill, not reliable. It is better to get a dog from a shelter or a known and reliable breeder. Puppykennel sells a lot of breeds and a lot of dogs.. Don't buy there.. (that is about what has been discussed in dutch ;-) )
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Smakken/slikken bek aflikken en gapen
Gapen, smakken en bek aflikken kunnen naast signalen van misselijkheid ook stress-signalen zijn. Als hij problemen met zijn gebit heeft inderdaad, dan kan hij daar zeker wel pijn aan ervaren en daarmee stress signalen vertonen. Onze hond had ook gebitsproblemen, zij smakte veel en knarste met haar tanden. Indien mogelijk zou ik ook gebitsfoto's laten maken, naast alleen het reinigen. Wat zegt je dierenarts er verder over?
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Heeft je hond een dubbelganger?
En ook Misia heeft een 'semi-dubbelganger'. Deze hond hadden we toevallig ontmoet bij een wandeling bij het Buntven. Heel toevallig had deze hond ook nog eens dezelfde naam! Meet Misia..en Misia; http://i1131.photobucket.com/albums/m556/Muisje87/IMG_3924_zpsjhgm6cvn.jpg Links onze Misia.. Rechts de ontmoette Misia..
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Heeft je hond een dubbelganger?
Dit is BamBam, zat ik het asiel in Zuidwolde.. Zou zo een broertje van onze Lady kunnen zijn; http://i1131.photobucket.com/albums/m556/Muisje87/bambam%20zuidwolde_zps4iswkmro.jpg Dit is BamBam samen met zijn broertje, nog een look a a like dus; http://i1131.photobucket.com/albums/m556/Muisje87/ladybambam_zps57988006.jpg en ja, dit is onze Lady; http://i1131.photobucket.com/albums/m556/Muisje87/ladyhalsband10_zps1ae983b7.jpg
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in snijden vers vlees
Wij gebruikten een ijzerzaagje, haha. Dat werkt ook wel goed.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in vuurwerkpakket voor de hond
Upje, gezien de jaarwisseling er weer aankomt. Voor 1 van die van ons is dit echt een heel fijne tip geweest, we komen nu al 2 jaarwisselingen probleemloos door voor haar..
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Ontwormen jullie en hoevaak?
Ik laat 1 a 2 x per jaar de ontlasting onderzoeken bij een dierenarts. Dat geef je mee in een potje en binnen enkele dagen weet je of er wormen en/of eitjes in de ontlasting zitten. Zo hoef ik niet onnodig chemische rommel in mijn honden te stoppen. Ik doe dit nu al 2,5 jaar zo en ze hebben nooit wormen, dus ik zie het nut niet in van standaard elke 3 maanden ontwormen, het kost een hoop geld en het is niet bepaald goed voor je hond. Het ontlasting onderzoek viel heel erg mee in prijs, al weet ik niet meer precies wat ze er bij onze dierenarts nou voor vragen.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Gratis cursus 'Dog Emotion and Cognition'
Ik ga eens kijken :-) ben benieuwd!
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Koudgeperste brok zonder graan?
Volgens mij de brokken van Naturis. Dat is op basis van een diersoort + aardappel, geloof ik. Hmm, vind net op internet dat daar wel rijst in zit. Misschien de brokken van Dinapet?
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Ben ik nu aso?
Tsja, is een beetje geven en nemen, vind ik. Met Lady kom ik niet meer op die veldjes, te veel risico, vind ik (mensen gooien hun honden hier er gewoon op zonder ook maar iets te vragen etc.). Onze Misia is hondsociaal en ik vraag altijd of ik er bij mag op het veldje. Hier in de buurt lopen ook een aantal honden die niet samen gaan met anderen. Dan overleg ik gewoon even, zo van "is het goed als ik over tien minuten kom?" .. Met gewoon normaal overleggen is niks mee en als mensen er echt heel graag op zouden willen zou ik wel plaats maken en andersom als er iemand hier op het veld is met een niet sociale hond, dan vraag ik gewoon even of ze er al lang zijn en of ik er eventueel zo op kan. Kan het wel, dan is dat fijn..en anders maar gewoon een blokje lopen. Ik ben daar persoonlijk niet zo moeilijk in.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in In beslag genomen honden herdacht.
De enige echte schuldigen in mijn ogen zijn de eigenaren van de staffordachtigen. Naar horen zeggen had zeker 1 van de honden een aanlijnplicht en volgens mij ook muilkorfplicht, maar alles liep los, volgens krantenartikelen hadden zelfs alle honden die ze bij hadden een aanlijnplicht gekregen. Sowieso vind ik het nogal wat om met 1 persoon op pad te gaan met 6 honden van een dergelijk kaliber, waarvan er zeker 1 al eerder een incident had veroorzaakt (vandaar het aanlijngebod). Daarnaast heb ik vernomen dat de Noordduinen te katwijk ook nog eens een erg populaire uitlaatplek is. In dat geval zou ik zoiets zeker met zo'n groep van een bepaald ras vermijden. En ja, 1 van mijn honden is ook geen lieverdje naar andere honden. Die zit daarom 99 procent van de tijd aan de lijn en los alleen op een omheind veld bij onze hondenschool of op een zeer afgelegen plek die enorm overzichtelijk is en dan met een lange lijn er achteraan en met slechts een bepaalde afstand buiten ons bereik.. en zodra ik ook maar denk ik de verte iets te zien roep ik haar gelijk terug. Nee, mijn hond heeft geen aanlijnplicht, geen muilkorfplicht en zelfs nog nooit een hond echt aangevallen, maar ik ga het risico niet nemen. Ten 3e bleek labrador Fayah ook nog eens aangelijnd te zitten. Het eerste wat ik mijn hoofd komt als ik onze Misia ergens los heb lopen en ik zie een aangelijnde hond, is terugroepen, wat ze vervolgens ook keurig doet. Vervolgens zijn er daarnaast dus ook grove fouten gemaakt, doordat de honden al zijn ingeslapen terwijl er niet eens gekeken werd naar wat Gaus te vermelden had. Deze honden bleken namelijk na training bij Gaus nog perfect plaatsbaar bij de juiste baasjes. En die herdenkingsdienst.. Tsja, ik snap dat ook de eigenaren van Angel en Hope hun honden enorm missen en het is belachelijk dat deze honden zijn ingeslapen. Maar ik snap ook dat het heel dubbel moet voelen voor de eigenaren van de Labrador. Bovendien hoor ik van vele mensen dat er weinig sympathie getoond werd vanuit de eigenaren van de stafford-achtigen en dat deze mensen een verbod hebben gekregen op het houden van honden, maar daar middels verhuizingen etc. aan proberen te ontkomen. Beetje vreemd. Al met al een hele lastige kwestie, met veel slachtoffers, de stafford(achtigen), Fajah de labrador en zeker ook de baasjes van Fajah.. Het moet verschrikkelijk zijn om zoiets te zien gebeuren met je hond.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Iemand ervaring met specifieke hondengedragstherapeute?
Geen ervaring maar dr site ziet er goed uit, veel cursussen en workshops gevolgd en veel lezingen en erg up to date qua visie. Misschien gewoon even bellen of mailen met haar? Dan merk je snel genoeg of het iets voor jullie is. Succes!
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Loeien
Onze Lady doet het ook. Ze blaft normaal eigenlijk niet in huis (tenzij ze heel vrolijk is), maar met sirenes kan ze wel eens los gaan. Ook als ze zichzelf terughoort op film doet ze mee. https://www.youtube.com/watch?v=32fS8lEeUbY Onze Misia loeit alleen in haar slaap als ze nachtmerries heeft haha, maar dat klinkt heel anders.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Wat is het meest genante dat je met je hond hebt meegemaakt?
En ik heb ook nog een genant verhaal met Misia.. Ik liep bij ons ergens een stukje achteraf langs het water. Het was de vorige zomer, lekker weer buiten en het was heerlijk rustig en afgelegen daar. Op de terugweg naar de auto zie ik opeens in de verte iets in het gras. Ik denk "hee.. volgens mij zit daar iemand". Ik herken de gedaante van een man, maar zie niet precies hoe of wat. Misia merkt het ook op en rent al vooruit. Als ik dichterbij kom, zie ik plots iets te goed wat er daar zich in het gras afspeelt.. Een half blote man op zijn knieën en een zo goed als geheel blote dame in het gras. Ik bedenk nog of ik misschien de andere kant maar beter kan oplopen, maar deze weg is toch helaas de enige weg terug naar de auto. Terwijl ik aan het denken ben over de route besef ik me dat ik ook nog een hond bij heb.. die deze gezellige mensen ook heeft opgemerkt. Misia rent in volle vaart op die mensen af dus ik begin nogal hysterisch Misia terug te roepen..en probeer op het vrij smalle pad toch nog met een zo wijd mogelijke boog om die mensen heen te lopen. Gek genoeg gingen die mensen gewoon ongegeneerd door waar ze mee bezig waren.. Maar ik schaamde me wel omdat ik mijn hond zowat bij deze mensen moest weg plukken en dat ze eenmaal aan de lijn nog steeds luidruchtig liet merken dat ze wel geinteresseerd was in wat er zich daar afspeelde
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Wat is het meest genante dat je met je hond hebt meegemaakt?
" ik heb het haar echt niet geleerd    maar lola kan heel goed vrouwen uitkleden... topjes naar beneden trekken, onder rokjes....dat soort geintjes...   ik maak er dankbaar gebruik van, daar niet van...    maar ja, ik moest me wel eens verontschuldigen.    lola vind open deuren ook altijd leuk, want daar komen mensen uit!! als ik haar in de wijk dus niet (goed) vast heb, en er staan mensen bij de deur, of een deur open, dan gaat ze daar dus buurten, en ja, dan loopt ze gewoon de woonkamer in... ik heb dr dus wel eens bij mensen uit hun kamer kunnen halen...."sorry! ze bedoelt het goed, maar ehm ja, sorry" haha    en zo kan ze dus ook gewoon bij je in de auto springen, als ze kans krijgt... "Jeroen & Lola  Hahaha, volgens mij zijn Lady en Lola verre familie. Lady heeft ook de neiging om bij mensen in badjassen, rokken en jurken iets te nieuwsgierig te zijn. Zo kwam mij oma voor het eerst op bezoek bij ons (ze woont in Zeeland, wij in Brabant dus we zien elkaar niet heel vaak) en voor ik het weet zit Lady met haar hele hoofd zo onder de lange rok van oma.. oops. Gelukkig kon oma er wel een beetje om lachen. Verder heb ik inderdaad ook eens gehad dat ik met Lady op de stoep liep en een man uit de auto stapte en het achterste portier van auto open deed om daar iets uit te halen en Lady plots bijna op de achterbank zat. Gelukkig geen boze reactie, maar ik schaamde me wel een beetje, haha.
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in wat is het gekste ras waarvoor je hond is aangezien?
Bij Misia is het gekste wat ik hoorde dat iemand zeker wist dat ze een Husky was. Bij Lady was er iemand die heilig overtuigd was dat ze een labrador-dalmatier-kruising was (de lab is overigens wel goed, haha).. Lady heeft een witte vacht en veel pigmentvlekken op de huid, vandaar het dalmatier-incident waarschijnlijk :P..
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Onze lieve kleine muis Lady is er niet meer
Klinkt alsof ze een heel karaktervol en lief hondje was. Heel veel sterkte met het verlies van jullie Lady!
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Honden gezocht voor portfolio (omg. Zuid-Oost Brabant)
Die van ons mogen ook altijd op de foto, als je dat zou willen .. Oh hahaha.. Ik zie nou pas de berichten hierboven
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in welke hond moet ik nou kiezen???
Wat leuk :) Nog eventjes wachten dus!
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Welke bijnaam?
Oh ik vind dit altijd bijna beschamend om te vertellen, hahaha.. Maar Lady gaat hier regelmatig door het leven als: Dikke, Bolle, Bollie, Propje, Ladybeestje, Lélé, Bobs, Bobsje, Bobby of Bolletje En Misia is meestal Mims, en anders trutje, Mini-bitch, Mimmetje, Bimmetje, Mimmie of Squeak I know.. arme honden Owja..en beide dames noem ik wel eens 'vrouwke'
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in welke hond moet ik nou kiezen???
Hmm, lastige keuze. Ik heb altijd zelf het gevoel dat dingen om een reden gebeuren. Dat Matteo wellicht op jullie pad is gekomen, je een goed gevoel bij hem had en hij contact met je zocht dat dit niet zomaar is gebeurd.. Zo is onze Misia ook bij ons gekomen. We hadden geen plannen (meer) voor een 2e hond, maar plots was ze daar..en nu echt het gevoel dat het zo had moeten zijn dat mijn vriend haar in Polen tegen het lijf liep..
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Bully update p54 :-)
" Enigste uit nest van 5 wat nog te koop is ,broertje bolle   O man deze is ook niet verkeerd "dogmaster  Ah wat een lekkere wangetjes <3! ..en puppy-rimpels.. Zo schattig! Krijg wel puppy-kriebels van dit soort foto's (en regelmatig met pups werken helpt ook niet echt mee).. Maar dat is voor over zoveel jaar pas een optie, haha. Tot die tijd maar even topics als deze volgen en wegsmelten bij die heerlijke puppy-foto's!
honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond schreef in Is mijn hond haar verleden aan het verwerken tijdens haar slaap?
" Ach wat naar. Santa heeft 1 keer zo hard gejammerd in zijn slaap dat ie er wakker van schrok en mij beledigd aan lag te kijken... Ik word er weleens wakker van, dat jammeren, door mijn oordopjes heen dus "[email protected]@  Haha, ideaal oordopjes, tenminste als het voor je werkt. Ik heb het eens geprobeerd maar dan lig ik wakker van mijn eigen adem geluid. Lady heeft het trouwens ook wel eens gehad, dat ze zichzelf wakker blafte, haha.
 

Vrienden van Roxanne*Blue

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^