HondenPage baasje chantal

Wat schreven de vrienden van chantal op het forum

honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Loeien
nee herken het niet
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Ervaringen met zooplus??
" Zooplus is een slecht bedrijf. Eerste kennismaking was dat de doos met de aquariumpomp al was opengemaakt bij ontvangst. Vervolgens en mail gestuurd dat er onderdelen ontbraken en een week niets gehoord. Vervolgens zelf maar gebeld voor een updata van de status en een medewerker aan de lijn die dit voor het eerst deed, zo leek het. Begon over retoursturen, mail en aftrekken van de kosten. Rekening was al vooruit betaald via Ideal dus er klopte niets van. Mijn advies : Niet kopen bij Zooplus totdat de kalntenservice op orde is.    Groetjes Peter "  Dus omdat jij een slechte ervaring hebt is het per definitie een slecht bedrijf? Houd toch op zeg. Overal kan wel wat fout gaan. Bij jou op het werk gaat zeker alles vlekkeloos en op rolletjes?   Prima ervaringen met Zooplus hier trouwens, al jaren. Goed bedrijf! ;)
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Wat is dit voor bultje?
Mijn naakthond heeft al een aantal weken last van dit bultje op haar huid. Hij lijkt groter te worden en het jeukt ook best wel. Ik heb het dit keer even afgewacht omdat ik dacht dat het een puistje was. Wil morgen toch even naar dierenarts maar vroeg mij in de tussentijd af, herkend iemand dit?  
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in eigenaar wil misschien hond terug
Als het je echt zo dwars zit gewoon contact volledig verbreken. Zowel op Facebook als Mobiel/Sms. Dat geeft jullie misschien wat rust.
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in mijn aanwinst!
"  hoe doe ik dat ik wil nieuwe fotos plaatsen  " *CHICA*     Ga je nu serieus een topic van ruim een jaar geleden omhoog gooien???
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Haarverf voor honden
Anoniem was ik,. 
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in chihuahua heeft het nu al koud
Zelf krijgt mijn Naakthond een Jas aan wanneer het onder de 15 graden is... Tijdens volle vriesmomenten zelfs een skipak ;) Anyhow, als jij je er prettig bij voelt gewoon een simpel shirtje aandoen. Heeft hij toch nog enige bescherming en verwen je hem ook niet meteen met een te dikke jas. Al lijkt het mij persoonlijk nu nog niet nodig. Die van mij loopt ook nog in der blootje rond en zij is pas een echtee koukleum. ..
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Help! Vlooien!?!
Vlooien leggen hun eitjes in de omgeving. Vaak in hoekjes of tussen dingen. Goed ook omgevingspray gebruiken en spuiten op plekken waar de dieren graag liggen. Er zijn trouwens honden, katten en mensenvlooien. Een hondenvlo kan een kan bijten maar vaak blijft het daar enkel bij. Net als bij mensen dat we gebeten worden maar niet dat ze in je haar zitten. K zou het kammetje na het borstelen door de groene dreft halen. :)
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in ervaringen James Welbeloved brok graanvrij
Zooplus heeft gewoon een groot assortiment aan graanvrij voer. Iets wat ze hier in heel Almere allemaal niet hebben. Heeft niks met de site zelf te maken....
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Ervaring met PURINA DOG CHOW.??
Waarschijnlijk zijn er weinig mensen met ervaring met deze brok op dit forum.. De samenstelling begint al met 'granen'. Vervolgd door vlees en dierlijke 'bijproducten'. Oftewel, dierlijk afval dat niet geschikt is voor menselijke consumptie..   Denk hierbij aan hersenen, longen, nieren, bloed, botten, hoorn, klauwen, veren, hoeven, urine etc.... Persoonlijk zou ik voor een betere brok gaan. Tenzij je uiteraard niet veel te besteden hebt per maand. Misschien Pro plan proberen?   Het kan zijn dat je hond niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt door de superdeluxe brokken van Aldi waardoor hij wat sloom kan overkomen. Beweeg je verder wel veel met je hond? :) Want dat is natuurlijk ook belangrijk! :D          
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Afstaan voor de wetenschap.
Jeetje haha, oud topic zeg.... :p was hem alweer vergeten
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Op zoek naar een hond (vuilnisbak) voor in de film van de Pulieke Omroep
Beetje onprofessionele manier van het scouten van een hond. Gaat dit niet meestal (net als bij mensen) via eem casting bureau?
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Simpsons 80/20 hondenvoer
" Wil je voedselallergie uitsluiten zou ik je toch aanraden voor een hypoallergeen voer te gaan met 1 eiwitbron en 1 koolhydraatbron in eerste instantie, dan heb je zo min mogelijk ingredienten waar je hond op kan reageren. Dit dan ook minstens 6-8weken volhouden zonder extraatjes. Ik heb goede ervaringen met smolke sensitive hypoallergenic, maar dog lovers gold passion vis aardappel of proplan sensitive zalm/rijst zijn ook mogelijkheden. Kijk anders eens op de site van allergie-bij-honden.nl en dan het stuk over voedselallergie en eliminatiedieet "  Simpsons IS hypoallergeen. Al bevatten de 80/20 wel veel eiwitten. Ik zou dan voor de andere varianten gaan.
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Pooh plaatst foowtoows fan Teigetje!!
Zeg eh Pooh, Kan je niet eens wat meer foto's van deze kanjer delen met ons? 
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Een jonge pup kopen en twee weken later 4 dagen elders onderbrengen. Kan dit?
Moet wel lukken. :) Maare, een pup trainen en zindelijk maken in 8 weken? Dat denk ik niet. (-_-)zzz
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Loops voor de eerste keer en direct zwanger.
Je schreef dat ze graag een nestje wilde.. Maar de pups verkoopt ze voor de dierenartskosten. Waarom wil zo iemand een nestje? Blijkbaar niet om het ras te verbeteren of Er aan te verdienen... Als ze zo gek is op puppies kan ze beter langs gaan in een asiel. Wie weet ziet ze in de toekomst ook 1 van haar eigen pups daar zitten... (-_-)zzz
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Julius K9 IDC - ervaringen en mening gevraagd
Roze vind ik ook leuk! D: Ik heb een gele en gouden O-)
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Julius K9 IDC - ervaringen en mening gevraagd
Ik heb er 2! Enige tuigje die niet schuurt bij de okseltjes van mijn hond. :) Ook met een "niet afleiden" en "niet aaien" plaatje :)
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in ik heb me laten gaan...
Haha ik herken je probleem. Ik heb ook zo vaak dat ik klaar ben met alle opmerkingen of gebeurtenissen dat ik ook flink uit mn slof schiet. Dat ik mij er later voor schaam.
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Ruwe dierenarts
Ik vind het nogal wat. De dierenarts is niet alleen voor veel honden eng, de arts is een soort vreemde. Die hoort jouw hond niet zo te behandelen. Hoe zou je het vinden als de Huisarts dit bij jou deed? :( Merry hebben ze ook eens in de houdgreep gehouden met muilkorf erbij. Voor een prikje. Sindsdien is ze voorveel dingen angstig geworden. Ben ovovergestapt naar een nieuwe dierenarts. En wow wat een verschil!
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Uitslag allergietest, Mijten...
" Ik heb geen speciale stofzuiger. Maar ik heb laminaat, dus ik kan handig ook dweilen   De homeopatische middelen bestel ik via http://dierendokter.nl/contents/nl/d39_Natuurlijke_behandeling_voor_allergie_bij_hond_kat_en_andere_huisdieren.html   Honden kunnen allergisch zijn voor voorraad mijten..  Daar is de meelmijt er ook 1 van. Bij Mayro zat dit onder andere in de brokken waar hij heel heftig op reageerde, we voeren nu kvv. Kan dat met die storagemijt ook niet zo zijn? " Linda     Geen idee of meelmijt daaronder valt. Ik dacht dat dat Grain mite was zoals aangegeven op de uitslag... 
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Uitslag allergietest, Mijten...
" Hey, wat vervelend dat je hond een allergie heeft!   Onze herder is allergisch voor meelmijt en huisstofmijt. Wij stofzuigen heel regelmatig, al zijn spullen was ik op 60 graden. Regelmatig de deuren/ ramen open en goed luchten en veel licht in het huis laten.   Wij zijn ook geadviseerd door de dierenarts te hyposensibiliseren. Ook wij hebben dit niet gedaan. Wij geven hem homeopatische middelen die de jeuk verminderen en die bacteriën dood waar de mijten van leven. We zijn hier sinds januari mee bezig en op zich gaat het nu goed. " Linda   Heb je ook een speciale stofzuiger?  Heb deze gevonden, denk dat ik die ga halen.. KLIK   Hoe ben je aan die homeopathische middelen gekomen?  
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Uitslag allergietest, Mijten...
Na lang sparen had ik dan nu eindelijk de mogelijkheid om een bloedtest voor Merry te laten doen. Ze zat onder de rode bultjes en haar lymfeklieren waren volledig opgezet.    Gisteren gebeld met de uitslag.  Ze is allergisch voor huisstofmijt en storage mijt(?) Ben er nog steeds niet achter wat storage mijt allemaal is, wel onder anderen hooi en stofmijt.     Ik baal hier onwijs van. :( De dierenarts had het over hyposensibilisatietherapie.  Persoonlijk ben ik hier geen voorstander van. Chemische middelen in het lichaam van zo een klein hondje... Ik denk erover Tannetje Koning te contacteren. Iemand hier ervaring mee, en of het zou helpen om holistische middelen te gebruiken?   Nog meer hondenbaasjes met deze allergieën? En wat te doen bij huisstofmijt? Moet ik nu echt al haar favoriete stoffenmandjes weg doen? De bankkussens waar ze zo graag op ligt? En kleding? Ze draagt shirtjes tegen de kou/jeuk. Wil sowieso kijken voor een anti allergie stofzuiger vandaag. Zit mij ook al suf te lezen op sites over huisstofmijt bij mensen maar is dit anders dan bij honden?   Alvast bedankt :)
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Geen contact meer met de 'fokker'
Ik heb de fokker van Merry op Facebook. Ook de eigenaar van de vader heb ik, en iemand die Merry haar broer heeft. Kan altijd met ze mailen, ook toen ineens Merry haar zus op marktplaats stond. Echter krijg ik 0 reacties als ik wat op fb zet over Merry haar huidproblemen of iets. Ach ja. Maakt mij niet uit. :)
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in oppas gezocht regio Almere
" Ha ha en ik woon daar niet.......maar in HAVEN "sylvana  Mijn oppas woont ook in Haven. Ik kan wel vragen of ze beschikbaar is in die periode, alleen.. Welke periode is het precies? Is mij niet helemaal duidelijk
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Pup meenemen van Aruba naar Nederland. IATA voorwaarden.
" merry wat is dat nou weer voor een vraag?? En ja, anny en lance heeft gelijk, omdat ik van mijn hond hou en hem niet achter wil laten!! als dat niet voldoende antwoord dan weet ik niet hoeveel jij om je dieren geeft hoor. "lianne kranenburg  Lianne, wat is dat nou voor antwoord. Ik vraag gewoon wat hoor. Je bent erg kortaf in je openingspost. Ik weet toch niet of die hond in Nederland al meeging, Of dat je hem als zwervertje uit Aruba mee neemt......... Mijn hemel...
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in oppas gezocht regio Almere
Misschien kan je bij mijn oppas terecht? Zij zit ook in Almere en ik ben zelf erg te spreken over haar.
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Help! Saar klimt op mijn rug tijdens het eten...
Misschien las ik eroverheen, maar hoe krijgt ze het voor elkaar op je rug te klimmen? Eet je niet aan tafel?
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Letter from a dog: how could you?
We kunnen onderhand een heel boek vullen met topics over dit verhaal i guess..
honden page profiel Merry & MeMerry & Me schreef in Pup meenemen van Aruba naar Nederland. IATA voorwaarden.
Mijn hemel dat is nogal een reis zeg Aruba. Je laat je hond 10 uur in een bench zitten? Hoe ben je op het idee gekomen dit te doen als ik vragen mag?
 

Vrienden van chantal

honden foto van Merry & Me

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^