HondenPage baasje Joyce&Chica

Wat schreven de vrienden van Joyce&Chica op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in brokken brokken en nog eens brokken
" Ja Loesje ik heb de Grau, voor de vacht, geen idee dat dat ook wat voor de tanden zou doen.. " yooop Ik heb jaren geleden deze https://www.medpets.nl/proden-plaqueoff-cat/ van 40 gram voor € 18,25 gekocht.   Tot ik er achter kwam dat dit hetzelfde ingrediënt bevat als de grote dozen met 500 gr. Voor ca. € 7,25!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in broer Doodle niet laten casteren, maar zus wel? ervaringen laparoscopisch?
  Sheltieduo: goede info.   Mijn advies is altijd: zowel voor teven als reuen. Honden uit laten groeien zowel lichamelijk als geestelijk. Bij kleine honden is dat tot ca. 12 maanden. Grote honden 18 -24 maanden. Dit ook i.v.m. de botdichtheid, gewrichten moeten volledig ontwikkeld zijn etc. Honden die vóór de genoemde tijd gecastreerd worden, kunnen ook onzeker en angstig worden, .  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kahlúa is jarig
Van harte gefeliciteerd met de 8e verjaardag van Kahlua. Een verjaardag die dubbel gevierd kan worden!  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in brokken brokken en nog eens brokken
Ik geef zeealgenmeel aan Casper. Niet merkloos maar bijv. van Beaphar Algolith of van Grau Zeewiergranulaat.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in op “vakantie” zonder hond
" ik denk inderdaad dat dat het beste zal zijn.. nu ik ben een beetje zenuwachtig over een oppaskenel omdat ze niet gewoon is om in zo’n kennel te zitten en als ik de foto’s kijk van de dichtbijgelegen kennels lijkt het me allemaal zo opgesloten als je begrijpt wat ik bedoel   ze is een 2jarige Pomchi en super lief naar iedereen en alles   ja ik ga dan ook inderdaad werken in Zuid Korea kijk er al volledig naar uit " yuna   Voor zo'n klein hondje is het makkelijker om een oppasadres te vinden dan voor een grotere hond. Een dergelijk klein hondje zou ik inderdaad niet in een pension doen. Weet je familie bijv. gepensionneerd, die 2 weken voor je hondje kan zorgen? Of google eens met "hondenoppas". Ik zie daar wel mogelijkheden, maar heb geen ervaring in België.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in chemotherapie injecties of chemotabletten?
" Ja ik snap helemaal wat je bedoelt. En 5 maand daar zou ik het ook voor doen, alleen redt mijn hond dat niet zonder behandeling. Dan hebben we het slechts over weken. Ik vind het nog zo moeilijk te geloven omdat ik niks aan hem merk. Maar dat zal straks wel snel minder gaan worden vrees ik..... " Kelly Arts   Honden zijn bikkels en laten ongemak en pijn in een zeer laat, vaak te laat stadium zien.   Een voorbeeld was de geadopteerde 11- jarige Grote Poedel met stamboom, die mijn zus nog een goede oude dag wilde geven. Deze hond kreeg te weinig aandacht. Een vrolijke wijze hond: niets mee aan de hand. Tot zij na 7 maanden te zijn geadopteerd van het ene moment in het andere in elkaar zakte en doodziek was. Met spoed naar een dierenarts gebracht. Bleek er een gezwel in haar buik te zijn geknapt. Zij moest haar hond direct in laten slapen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in op “vakantie” zonder hond
Ik zou dichterbij een oppasadres zoeken.   Wat heb je voor hondje en hoe oud is zij?   Wat een avontuur om in Zuid Korea te gaan wonen. Ga je daar ook werken?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Tot ziens allerliefste Charlie
  Kath   De topictitel zegt alles. Ik schrik er van. Zo plotseling is je lieve Charlie uit het leven gerukt.   Ik wens je  veel kracht om dit grote verlies en het gemis te verwerken.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kleine honden topic
Dank je wel. Als pup was het echt een gek clowntje.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kleine honden topic
  Valt mijn dwergpoedel schofthoogte 35 cm en gewicht 6,7 kg in deze klasse? Als hij vol in zijn vacht zit, lijkt hij veel zwaarder.   Ik heb vroeger grote honden gehad: daarna een middenslag, vervolgens kleine honden.   Casper is best een stoer hondje. Het is geen schoothondje. Hij gaat wel op de bank strak naast mijn  been liggen.     Hij is een atletisch, sportief clowntje, die voor alle spelletjes in is. Hij is gelukkig geen blafferd.   Hij loopt dagelijks 2 x naast de fiets 1 x 30 minuten, de andere keer ca. 45 minuten: niet harder dan draf ca. 8 km/uur en ongeveer de helft van de tijd los in losloopgebieden. Als hij niet makkelijk mee loopt omdat hij bijv. zijn dag niet heeft, dan gaat hij in het mandje achterop de fiets. Als hij ver achter blijft en ik roep hem als hij niet aan het snuffelen is, komt hij als een speer naar mij toe.     Reuen die hij tegen komt en waarvan hij inschat dat er vervelend reuengedrag zou kunnen komen, loopt hij met een boog en grote snelheid voorbij soms met één fel blafje. Ik heb daar het commando "doorlopen" aan verbonden. Dat werkt goed.  Onderweg speelt hij ook met andere honden. Grote honden die met de voorpoten slaan, laat ik hem niet bij.   Hij is dol op mensen die hij kent en kinderen. Mensen die niet van honden houden, gaat hij uit zichzelf niet naar toe.   Het is prachtig om te zien dat alleen al in het voorbijgaan, Casper een glimlach tovert op de gezichten van vele mensen.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Angstig voor mijn partner/ mannen
De organisatie/stichting had angst voor mannen in de karakteromschrijving moeten vermelden.   Dan hadden jullie bewust hier voor gekozen en op ingesteld om hieraan te werken.   Vele adoptiehonden hebben angst en zelfs angstagressie tegen mannen, omdat ze waar dan ook door een of meerdere mannen mishandeld zijn.  Bijv. op straat of in een dodingstation waar de organisatie honden opkoopt.   Goed dat je een gedragstherapeut hebt ingeschakeld. Buitenlandse hondenorganisaties doen hier veel te lakoniek over. Is dit jullie 1e hond? Heb je vóór de adoptie huisbezoek gehad?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in chemotherapie injecties of chemotabletten?
Wat naar dat je 8-jarige hond lymfeklierkanker heeft.   Ik zou zelf niet kiezen voor chemo bij mijn hond.   Als jij er voor kiest, houd dan ook rekening wat voor risico's voor de omgeving dit met zich mee brengt m.n. voor zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden en kindreren:   https://mcvoordieren.nl/kennisbank/chemotherapie/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Nova en teddy samen!
Zo leuk dat je dit weer deelt. Ze zullen elkaar missen!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Gele ontlasting pup 14 week
Kan door de pompoen en eventueel banaan komen.   Een volwassen hond heeft een spijsvertering van 12 - 24 uur. Bij een pup is dat aanzienlijk korter.   https://www.puurnatuur.nl/hond/spijsvertering-urinewegen      
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Feest! Gijs is jarig
Gefeliciteerd. Al weer 7 jaar! Lekker weer voor een dag buiten zijn.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Bolderkar oude hond
De grootte van de buggy is afhankelijk van het gewicht van jullie Wetterhoun mix.   Ik heb destijds met mijn vorig hondje met een Doggy miniride gelopen; de Rolls Royce onder de buggies. Uiteraard met luchtbanden en een zwenkwiel voor. Om in mul zand rijden is geen enkele buggy geschikt.   https://www.doggyride.com/nl/nl/C432/Hondenbuggies.aspx   Ik heb de mini Doggyride 2e hands zo goed als nieuw op Marktplaats gevonden.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Snoepjes pup 5 maanden
De zachte trainertjes veroorzaken tandplaque. Bij AH harde trainertjes. Heten daar Smul botjes Mini.  Ik geef zijn eigen brokjes. Ook knip ik gedroogde reepjes kipfilet, kalkoenfilet etc. In kleine stukjes als beloning.   Zorg ook voor goed kauwmateriaal: runderhuid (bijv. Rawhide van Biofood), gedroogde runderpens, runder kophuid, bullenpezen etc.   Geef nooit gerookte of gekookte botten, die splinteren nl.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Boaz heeft nierfalen:(
Het gemis zal groot zijn. Zo mooi dat zijn beste kattenvriend niet van zijn zijde week. Nogmaals veel sterkte.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Lagotto Romagnolo pup of herplaatser
Er zijn bijna bij alle fokkers wachtlijsten van 1-2 jaar. Informeer bij fokkers die volgens het fokreglement en dus verantwoord fokken https://www.lagotto.nl/Fokkerij/Fokkers/   Blijf ver weg van broodfokkerijen en louche handelaren in pups uit de vreselijke broodfokpraktijken in Oost Europa.   Koop in ieder geval op geen van de adressen op de volgende lijst   https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/   Trap niet in broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist   https://www.licg.nl/foute-fokker/   Je kan ook overwegen om een herplaatser te nemen bijv.via www.hhin.nl  https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in broer en zus Doodle alweer bijna 5 maanden(foto)
" Ik kom net van de dierenarts, ze zijn helemaal gezond en wegen maar liefst 10,1 kilo ! allebei hetzelfde, haha ik dacht een kilo of 8.... Enne....volgende maand, als ze 6 maanden jong zijn dan wordt Bobbi chemisch gecastreerd. " Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi   Zo jong castreren heeft nadelige kanten; De hormonen zijn nodig  voor een goede botdichtheid en gewrichtsvorming. Beter castreren als de hond volledig uitgegroeid is: ook voor een stabiel karakter. Honden kunnen na castratie angstig worden en ook verlatingsangst krijgen. Kleine honden zijn uitgegroeid op de leeftijd van ca. 1 jaar. Grote honden op de leeftijd van ca. 18 - 24 maanden.   https://www.doggo.nl/artikelen/hond-en-gezondheid/wel-of-niet-castreren-steriliseren-reu/ Citaat Mijn advies is om in elk geval niet te castreren voor de leeftijd van anderhalf jaar. Zie ook deel 3. Ik adviseer alleen een castratie als daar een duidelijke noodzaak voor is. In tegenstelling tot bij de teef, is er bij de reu geen cyclus waarmee rekening gehouden moet worden bij de planning van de castratie. Denk er wel aan dat een reu nog tot 8 weken na castratie vruchtbaar kan zijn. Einde citaat
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Standaard poedel fokker gezocht
ka-girl   Ik zet hier even mijn standaard tekst neer om te waarschuwen voor broodfokkerijen en foute fok:   Koop in ieder geval op geen van de adressen op de volgende lijst   https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/   Trap niet in broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist   https://www.licg.nl/foute-fokker/   Je kan ook overwegen om een herplaatser te nemen bijv.via www.hhin.nl  https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Standaard poedel fokker gezocht
Op de Poedelclubsite vind je nauwelijks gegevens van fokkers. Veel fokkers hebben hun gegevens daar in de coronatijd laten verwijderen, omdat ze  gek werden van alle telefoontjes en e-mails met de vraag voor pups.   Als je googled kom je terecht op sites van louche handelaren in pups uit de erbarmelijke broodfokkerijen in Oost Europa. Blijf daar ver weg van!  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Standaard poedel fokker gezocht
Ik ken geen Grote Poedelfokkers die ik zou kunnen aanraden. Ik kwam laatst een Grote Poedelpup abrikoos tegen van Dutch Pearls. Eigenaar had 2 jaar op een wachtlijst gestaan.   Grote Poedels hebben een fijn karakter. Mijn zus had een oude herplaatser, die ze nog een goede oude dag wilde bezorgen. Helaas heeft ze haar maar 7 maanden mogen verwennen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kahlua gevonden!!
Ik was zo bang dat de lijn, waar ze mee rondliep, verstrikt raakte Fantastisch wat een verbondenheid het zoeken naar vermiste Kahlua heeft teweeggebracht. Hoe reageerde Willow op het verdwijnen van Kahlua? Je zult wel bekaf zijn. Ik hoop dat je na deze vele stressvolle uren tot rust kan komen en dat je vannacht goed slaapt.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kahlua gevonden!!
Fantastisch goed nieuws. Hopelijk niet gewond door dat ze met haar lijn liep.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Cavelier king charles pup
Helena   Ik heb geen ervaring met fokkers van de Tibetaanse Terriër. In deze coronatijd is de vraag naar pups groter dan het aanbod. Pups van verantwoorde fokkers zijn allemaal gereserveerd. https://www.tibetaanseterrierclub.nl/puppen-bij-fokkers   Je kunt je het beste bij een fokker van de rasvereniging op de wachtlijst laten zetten. https://www.tibetaanseterrierclub.nl/fokkers   , Wel zijn er volop pups voorradig bij louche handelaren in pups uit de trieste broodfok in Oost Europa. Blijf hier ver weg van.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kahlua gevonden!!
Wat erg. Ik hoop dat Kahlua snel wordt gevonden. Veel sterkte en houd moed.   In ieder geval de vermissing ook bij Amivedi melden en zo je wilt bij andere vermissing websites, zoals:   Amivedi http://www.amivedi.nl http://mijndieriszoek.dierenbescherming.nl/help-mijn-dier-is-zoek/vermist-dier-opgeven Honden Amber Alert; https://nl-nl.facebook.com/HondenAmberAlert   https://nl-nl.facebook.com/GestolenDieren http://dehereniging.wordpress.com/dier-aanmelden-bij-de-hereniging/ http://www.marktplaats.nl/z/dieren-en-toebehoren/vermiste-en-gevonden-dieren/hond.html?query=hond&categoryId=423    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Cavelier king charles pup
" Ik haal mijn link hierboven weg, aangezien het niet gewaardeerd werd . " sylvia Wie waardeerde dit niet?   Ik had je reactie geplust zoals je nog kan zien.   Het is prima om al bestaande Cavaliers in nood te helpen.   Het aanschaffen van een pup Is iets anders. Dat is ondersteunen van fokkers van een ziek ras.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Cavelier king charles pup
" Bedankt voor de tip Loesje. " Helena 1708! Graag gedaan. Mocht  je nog vragen hebben, stel deze gerust op dit forum.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Politiehonden: nog van deze tijd?
  Grapperhaus: grensoverschrijdende trainingsvormen bij opleiding politiehonden - https://nos.nl/l/2380223  
 

Vrienden van Joyce&Chica

honden foto van Monique RoscaDuendehonden foto van Loesjehonden foto van Dy-Annhonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van Astrid honden foto van S met L&B, † Bifihonden foto van tovkehonden foto van nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^