HondenPage baasje Bella

Wat schreven de vrienden van Bella op het forum

honden page profiel lindsaylindsay schreef in Wat vinden jullie hiervan? Hondenjassenartikel.
Oh oeps, niet gezien..
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Wat vinden jullie hiervan? Hondenjassenartikel.
Ik zag net dit artikel voorbij komen op Facebook en was benieuwd hoe jullie denken over hondenjassen? In het artikel gaat het niet over hondenjassen als fashionitem maar echt tegen warmteverlies. https://digidog.nl/hondenjas-onzin-toch-nuttig/
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Halsbandjes
Super leuke bandjes!!! :D
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Petitie: zwaardere straf voor mensen die hond in de auto laten zitten met warm weer
Er is een petitie gestart om mensen die honden in de auto laten zitten met warm weer zwaarder te straffen, hier kan je tekenen! https://petities.nl/petitions/hond-met-warme-dagen-in-de-auto-achterlaten-moet-zwaar-gestraft-worden?locale=nl
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Hond mee naar college?
Bij mij op de Haagse Hogeschool zie ik alleen hulphonden..Zou mijn hondje wel mee willen nemen, helaas mag dat niet. :-(
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Het grote schrijf-je-frustraties-uit-de-hondenjungle-van-je-af topic!
Het naamplaatje 'kleine hond dus het blaft, luistert niet, is vervelend en eigenlijk geen echte hond' vind ik erg vervelend.. ]0
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Een droom die werkelijkheid wordt ? Een verwarmde honden zwemvijver
Wat super leuk!!! :-D
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Pup eet haarelastiek
Hallo, Ik ken ook een puppy die toevallig vorige week een stukje haar elastiek gegeten heeft. Dit heeft hij 1,5 dag later uitgespuugd. is verder niks mee aan den hand. d(^_^)b
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Hond bang voor andere honden
Alvast heel erg bedankt voor uw reactie, gaan we zeker mee aan de slag! Soms heb je ook even iemand van buitenaf nodig die zegt dat je nog geduld moet hebben/dat het goed is haha :-)
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Hond bang voor andere honden
Vergeten in te loggen..Het bovenstaande bericht is van mij Edit: Ook hebben wij puppycursus gedaan bij een Martin Gaus hondenschool.
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Help..Commando's zonder koekje
Onwijs bedankt voor jullie reacties! :-D
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Help..Commando's zonder koekje
Bedankt voor je antwoord! Goed om te horen, ik hoef me dus nog geen zorgen te maken dat ze dat nog niet doet denk ik haha.
honden page profiel lindsaylindsay schreef in Help..Commando's zonder koekje
Hallo iedereen, Ik heb een vraag. Ik heb nu een puppy van 4 maanden. Op dit moment ben ik bezig met de commando's zit en af. Als ik een koekje gebruik tijdens het oefenen, luistert ze meteen en gaat ze meteen zitten of liggen. Zonder koekje, duurt het even voordat ze luistert of ze doet het helemaal niet.. Hebben jullie tips/ideeën voor mij zodat ze ook gaat luisteren zonder koekje? :) Alvast bedankt!
honden page profiel lindsaylindsay schreef in GPS tracker
Heel erg bedankt voor jullie antwoorden! :-)
honden page profiel lindsaylindsay schreef in GPS tracker
Hallo allemaal, Ik heb een vraag. Ik denk er over na om een gps tracker te kopen voor mijn hond. Zijn hier mensen die dit in gebruik hebben? Zo ja, welke raden jullie aan?
honden page profiel lindsaylindsay schreef in (Reis) bench voor puppy
Beide zijn inmiddels verkocht.
honden page profiel lindsaylindsay schreef in (Reis) bench voor puppy
Ik heb een reisbench te koop staan op marktplaats, wellicht dat iemand hier op HP er naar op zoek is :-). Ook verkoop ik een halsband en riem (set) van Mac Leather. (Ik weet niet hoe je foto's moet plaatsen dus ik plaats de linkjes). Reisbench: http://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1108372325.html?orderSource=SYI Nieuwe reisbench, nooit gebruikt. - Maat: 48 x 31,5 x 3 - Voor katten en kleine honden - Makkelijk te dragen aan handvat Reisbench het meerdere mogelijkheden: - bovenstuk kan los gemaakt worden (zie foto's) - deurtje kan er eventueel uit (zie foto's) - deurtje kan zoveel via links als rechts open, naar keuze (zie foto's) Halsband en riem: http://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1108369469.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller Nieuwe riem en halsband van het merk Mac Leather. Deze set is nooit gebruikt. De halsband is v.a. 30 cm en de riem is zonder handstuk 90 cm.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Welk voer gebruiken jullie voor je nieuwe pup?
ik zou beginnen met kvv /barf vers vlees. reden 1: minder kans op groei pijn reden 2: zal ook minder moeten ontlasten, wat het zinderlijk maken een stuk makkelijker maakt. ahahah (up)
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Senior voer, vanaf welke leeftijd?
vanaf 7 jaar. doe maar niet geven senior brokken. bij kvv en barf heb je niet eens senior merk dit omdat het niet nodig is.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Help me hond heeft kale plekken
heeft hij gezwommen in stilstaand water? wassen met berkenteer shampoo en later op de wanneer hij droog is in talken met talk poeder ik geef vaak deze tip omdat het bij mij (nova) heeft gewerkt.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in welke dieren hebben jullie nog meer???
6 valkparkieten allemaal tam met de hand opgevoed+ sinds 3 dagen geleden 3 kleintjes in de blok
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Puppy brok (naast vers vlees)
dog lovers gold doet het heel goed bij mij thuis. ik heb ze nooit zo blij gezien om eten te krijgen terwijl ze altijd vlees hebben gehad en nog krijgen.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in vissen vangen
tjong jonge... PETA IS AANWEZIG! waarom zou je het niet doen?? is minder barbaries dan vissen...haak in je bek de water uit getrokken om vervolgens weer terug te gooien is dat niet zielig dan Come on people... vis dood door de mens of dood door natuur?   ik zou het doen als jij en je hond er plezier aan hebben, gezeur over een vis...
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Mede pup eigenaar aanspreken of niet...dilemma, advies gevraagd
dit komt omdat men met een stafford (en geen ervaring met de ras heeft) elke keer te horen krijgt...ja je hond wordt vals als je niet streng bent, ja hond wordt vals als hij zo doet zo doet...natuurlijk gaat de man luisteren naar andere want hij wilt zeker geen vals hond bij zijn kind ja toch niemaand niet!! maak niet uit hoe je opvoeding is maar is zeker niet om een hond vals te maken als je vraagt mag me pup met jouw pup spelen. hij weet niet beter en doet zijn best zijn hond niet vals te maken of te laten worden (in dit geval was het dominatie) ik weet zeker als je met hem praat en uit leg geeft (en oplossing, dus niet alleen zeggen dat hij het verkeerd doet maar ook zeggen hoe het wel zou moeten) je komt hem toch vaak tegen als hij niet wil luisteren dan weet hij ook waarom jouw hond niet met zijn hond mag omgaan. je gaat 144 bellen om hem te melden...wat helpt het? jij kan beter hem aanspreken, zo achterbaks als je leuk doet met hem en achteraf doe je melding...zeg ook niet dat als hij niet doet wat jij zegt dat je dan 144 gaat bellen... hoe weet je hoe hij is thuis met zijn beest wanneer er geen honden zijn waarop hij dominatie toont?? men zou ook mij moeten aangeven dan want als hij iets doet dat niet mag krijgt hij een HE....Nova zou dan stoppen en doen alsof ik hem elke dag de golera in slaat maar ik heb Nova nooit geslagen (mijn vriendin ook niet en met andere mensen laten we hem niet alleen) doe alsof ik hem mishandeld doet hij altijd al, maar iemand die me voorbij loopt kan dat niet weten... en ja komt ook door CM...niet direct door hem maar men luisterd niet.....bij gekke programms's zeggen ze altijd niet thuis proberen...die waarschuwing krijg je ook elek keer bij CM te zien maar je iedereen kan hem na doen....NOT!! doe hem niet na maar luister wat hij zegt over baasjes...hond onstabiel door onstabiele eigenaar!
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Lopen met puppy
ren met je hond, niet lang, geen scherpe bochten rare bewegingen. speel met hond kan geen kwaad, in zijn nest met nest genoten zijn ze ook niet rustig aan het spelen. Let gewoon goed op je hond. je kan beginnen met leren naast je te rennen geen probleem als het maar geen kilometers zijn. Je moet juist gebruik maken van het feit dat je hondje jong is en nu meer leergierig is als later (hoeft niet altijd zo te zijn, sommig hebben nu helemaal geen zin om te luisteren als ze jong zijn)
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Los lopen.
vanaf pups los laten. 1 commando combineren met lekkers ik heb hier gekozen. als je hier zegt en hij komt dan krijgt hij iets, aai hem ff zorg dat hij bij me blijf als hij weg wilt timing vrij roepen..lijkt dan dat hij weg mag bij vrij eerder niet. ik heb een husky van bijna 8mnd en hij luisterd beter dan alle honden die ik tot nu toe ben tegen gekomen (terug komen he! niet andere dingen ahahah) ik loop altijd los met me honden in de bos en op strand, dit omdat ze sociaal genoeg zijn en geen teken van dominatie vertonen (let goed op dat!!) vroeger met me rescue hond had ik een lijn van 20 meter. liet hem lopen riep niet zei niets. als ik hem commando hier geef en hij komt niet, langzaam terug trekken is hij dicht bij is koekje aanbieden, paar stappen naar achteren nogmaals commando hier (meestal als hij is de buurt is dan komt hij wel vanzelf en dan krijgt hij ook lekkers...
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in Ivm het warme weer een artikel over water en aanvullend hoe je kan zien of je hond uitgedroogd is.
dus kortom altijd water klaar staan voor je hond!!! hoeveel hij drinkt bepaald hij zelf.... maar dit is oud nieuws dat iedereen hoort/moet weten. want in NL is het altijd droog warm kans op uitdroging veelemalen groter dan.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in blijven spugen na zwemmen
:'(oeff dat zou minder zijn...kennelhoest:'( nee, geen maagkanteling bij een klein broodje is geen maaltijd, mij honden wegen +/-25 kilo en dan is een klein broodje niets. ik dacht ik geef brood zodat het water daar aan kan hechten ofzo...ik heb altijd ideeen waar ik dagen over na denk alleen om het leven van me honden makkelijker, leuker en gezonder te laten verlopen...deze idee heeft geholpen ik vertel eht graag aan een ander als het kan helpen.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in blijven spugen na zwemmen
ik heb uitgevonden dat een broodje (wit droog puntje uit zak van de super) voor het zwemmen veel problemen kan voorkomen!!! Nova en Bailey hadden altijd problemen na het zwemmen omdat ze te veel water binnen krijgen tijdens het springen en zwemmen... Bailey was helemaal erg! gewoon na het zwemmen lopen we naar de auto en uit zijn arie komt water uitgespoten!! braken en poep die eruit komt als plas.. nu geen problemen met die dingen allemaal door een broodje! meerder mensen op de strand deze tip gegeven, 1 reactie terug gehad en bij hun werkt het ook...dus misschien werkt het ook voor jullie.
honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova schreef in bulten
haagenees!!! heerlijk d(^_^)b
 

Vrienden van Bella

honden foto van lindsayhonden foto van Quincy, Bailey & Nova

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^