Het grote schrijf-je-frustraties-uit-de-hondenjungle-van-je-af topic!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ----

honden foto van --

Hoii,

 

Ik lees regelmatig dat hondenbaasjes zich aan elkaar irriteren buiten tijdens het wandelen. Is ook logisch, zoveel honden, zoveel baasjes en zoveel meningen en andere inzichten op zo'n klein stukje aarde. Soms is het fijn om dan even je verhaal kwijt te kunnen bij baasjes die je begrijpen. 

 

 

Schud de frustratie van je af! 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel ----

honden foto van --

Ik trap af!
Ik heb een hond die heel onzeker is sinds de puberteit en wel eens uitvalt aan de riem naar andere honden. Ik ben andere hond leuk gaan maken door hem te belonen bij het zien en passeren van andere honden. Ook ben ik grote afstand gaan maken van andere honden. Dit ging super en hij is ruim 2 weken geen 1 keer uitgevallen tegen een andere hond, ook al ging de ander te keer. Nu liep ik in een paadje waar ik geen kant meer op kon en er komt een vrouw van de andere kant met haar hondje. Dus ik roep of ze even wil wachten omdat mijn hond het heel spannend vindt en uit kan vallen. Ze roept terug: "Ja is goed! Mijn hondje doet dat namelijk ook!" Hartstikke fijn dus. Loop ik het hoekje om, staat ze precies om het hoekje en haar hond vliegt dus op mijn hond. Mijn hond schrikt zich te pletter en die 2 stonden flink te blaffen tegen elkaar.. De volgende dag kwam ik erachter dat we weer een paar stappen terug zijn en hij andere honden weer heel spannend vindt terwijl hij net zo relaxed begon te worden... GRRRRRRR 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

@christel je eerste berichtje : die foto is zo leuk! waar heb je die vandaan! of is het je eigen hond?
2 berichtje: wat vervelend van je hond... dat ie nu weer een paar stapjes terug is...

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Oeps...

 

Ik had laatst iemand.. was bezig met van het losloopveldje weg te gaan, had Gijs aangelijnd, roept ze van de andere kant van het veldje naar haar hond toe maar ga er maar heen ga maar spelen...... Hond onze kant op.. Gijs wou dus niet meelopen... handig!

 

(wat een geweldige foto trouwens!)

honden page profiel Cai de shih tzuCai de shih tzu 3 doggies

honden foto van Cai de shih tzu

Laatst voor een losloop gebied ( waar de auto's staan want daar was ik naar onderweg) loopt een klein Jack Russelltje los.

cai vind alle honden leuk dus ik vroeg aan de baas ofdat de hond niks doet aangezien ik cai graag zo wil houden.

'nee hoor' zegt het baasje.

dus ik laat cai even snuffelen en wil weer door lopen.

op dat moment werd het andere hondje geroepen en nog voordat ik wegloop hapt het andere hondje cai zo in z'n snuitje!

mensen die daar vaker kwamen zeiden dat dat hondje dat vaker doet.

waarom laat je je hond los op een andere hond aflopen als je weet dat je hond andere honden niet leuk vind?! 

En dan nog gewoon stug doorlopen naar wat er was gebeurd!

cai heeft er gelukkig niks aan over gehouden maar stond wel verbaasd te kijken...

 

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van team border lolly

heb je even:

 

1. de "de wet is er voor iedereen behalve voor mij eigenaar"

de hond lekker los, ook in de wijk, op het kinderspeelplaats en in de winkelstraat. en als ik dan met mijn niet zulke hele lieve honden meer langs kom stampen... en ik vraag nog netjes: mag ie ff vast... nee hoor... die regels gelden niet voor hun. dan kan ik weer mijn "schop de andere hond weg dansje" doen... om te zorgen dat hun hond niet tussen de kaken van de mijne beland...

 

2. "de mijne doet niets' eigenaar

ja hij doet niets... heb je wel eens een hond gezien die niets doet? ja ik wel, die lag dood op de tafel bij de dieren arts... die hond doet inderdaad niets. jouw hond komt blaffend op mijn roedel afgestormd.. zie ik daar tanden? en waarom die kam op zijn rug zo hoog? dat is niets... oh ja grappig want als ik zo naar mensen toe ren wordt ik opgepakt... maar bij honden heet dat tegenwoordig niets doen.... juist nou de mijne doet ook niets. ps de dierenarts kosten zijn ook niets... toch?

 

3. de mijne is wel lief.

ik zie een mevrouw lopen. of eigenlijk haar hond. mevrouw komt er achteraan. met zo'n riem/sleepkabel.. dus ik steek over.

mevrouw steekt ook over. dus ik steek weer over. en ja wel mevrouw steek weer over. (iets met een bord voor je kop)

ja hij wil even snuffelen...

juist dus omdat uw hond aan de mijne wil snufellen steek u tot 2x toe over? vraag me af wie de baas is thuis...

ja maar de mijne willen dat niet die zijn namelijk niet zo lief.

OH maar de MIJNE is wel lief hoor!

nou dat zal vast een verschil maken nadat de mijne hem in 4 stukken hebben verdeelt...

 

en nu denkt iedereen dat ik van die afschuwelijke aso vecht honden heb die iedere hond in hele kleine stukjes scheuren.

nee

mijn honden houden niet van opdringerige, drukke, lompe, overprikkelde honden.

zeg maar 90% van de huis tuin en keuken maxjes en diesels en jacks..

en mijn honden zijn leuk, en lief, en super goed getraind.

voor mij. en voor een selectief gezelschap.

en als ze aan de lijn zitten kunnen ze geen kant op.

en ook in het losloopgebied snap ik nooit waarom mensen dan juist mee willen lopen.

je loopt toch voor jezelf? en je eigen hond(en)

en als je hond een speel maatje zoekt koop er een bij, of zoek er een via een forum, een app of in de buurt.

maar niet mij en mijn honden lastig vallen.

jouw lompe puber hoef niet MIJN frisbee op te pakken.

dat kunnen MIJN honden prima zelf.

dus loop door. loop voor je eigen hond. en niet omdat je zelf geen sociaal leven hebt en je je menselijk contact moet zien te halen uit de zogenaamde gezellige praatjes onderweg.

 

 

 

 

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

Ik heb niet een heel samenhangend verhaal, maar vooral kleine irritaties die echt horen bij het hebben van een pup. De top drie van deze week, op basis van hoe vaak ik ze gehoord heb:

 

1. "Hij is veels te klein voor een beagle!"

Nee, hij is nog maar 16 weken oud. Daarnaast wordt hij qua formaat best groot voor een beagle. Dat kan je zien aan z'n poten, het feit dat z'n vader groot was én aan dat z'n broertjes en zusjes nog altijd ietsje kleiner zijn. 

 

2. "Hij is wel mager hoor!"

Nee. De meeste beagles zijn, helaas, veels te dik. Ik ken te veel baasjes die echt alles aan hun beagle geven 'want hij vindt het zo lekker'. Tuurlijk is het lekker, het is een beagle. Sorry dat de mijne het moet doen met Orijen brokken en af en toe een stuk runderkophuid. 

 

3. "Je moet echt op cursus! Hij luistert zeker nooit!"

Nou eh, hij luistert behoorlijk goed. Zeker voor een pup van 4 maanden en een beagle. Dat jij jouw hond nou al 6x geroepen hebt en dat hij weigert te komen, da's jouw probleem. 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....ik klaag ook... ik kom niemand tegen, ga er twee x per dag wandelen , twee x ruim anderhalf uur met mijn beren, kom niemand tegen.......zou heel graag eens willen oefenen als er een hond daar ook los loopt, kijken of ogin dan nog zo goed luisterd......uhhh wel sociale hond hoor.

honden page profiel ----

honden foto van --

" @christel je eerste berichtje : die foto is zo leuk! waar heb je die vandaan! of is het je eigen hond?2 berichtje: wat vervelend van je hond... dat ie nu weer een paar stapjes terug is... "

 Haha dat is mijn eigen hond inderdaad, gefotgrafeerd door mijn lieve broer 

Flynn (Gast)

Samen met Flynn lekker aan het wandelen in een aanlijngebied. Flynn aan de riem en trainen. Flynn is op dit moment 12 weken. Komt een mevrouw met 2 onaangelijnde Drentse Patrijs honden ons tegemoet. Ze doen niks hoor, zegt mevrouw nog. Wel samen recht op Flynn af, staart omhoog. Een maal met zijn tweeën bij Flynn staat er toch echt 1 te grommen. 

En dan krijg ik de vraag, waarom ik hem aangelijnd heb?? En mevrouw vertelde er ook even bij dat ze heel veel ervaring met honden heeft.

Ben ik nog zo aardig om te zeggen dat ik aan het trainen ben, JA MAAR krijg ik dan te horen. Toen ben ik weggelopen en dat was dan niet netjes volgens mevrouw. 

Dus als er onaangelijnde honden op mijn puppy af komen steven moet ik hem vooral los gooien. In aanlijngebied, er lopen ook veel mensen zonder hond. Hmmm... 

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Toen ik een tijdje geleden oefende met Charlie te laten lopen aan de Gentle Leader besloot iemand ineens dat ze haar hond wel even wou laten buurten bij ons... terwijl ze dat normaal nooit doet. En echt, bij Charlie mag het altijd, maar als ik aan het trainen ben alsjeblieft niet  

 

Bruno is helemaal niet gediend van honden als hij aan de lijn zit, dus ik steek altijd over als ik iemand aan zie komen en de meeste met honden die hier wonen weten dit nu wel en steken ook over als ze me aan zien komen   dus die hebben wel in elk geval mooi voor mekaar haha.

Maar nu, Bruno gaat op sommige honden compleet uit zijn dak en dan helpt "Bruno kijk eens hier" "Bruno koekjesss" of iets dergelijks niet meer, waardoor ik roep/schreeuw dat ie z'n mond moet houden (doorbreken van het uitvallen) en vervolgens zijn aandacht kan pakken. Mensen kijken me dan zooo raar aan, dat is echt mijn allergrootste punt van frustratie; laat mij nou gewoon mijn ding doen met mijn hond(en) en dan doe jij dat met jouwe en laten we elkaar lekker met rust? Ja? Top!

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Ik moet zeggen dat ik met mijn eigen hond eigenlijk nooit echt dilemma's heb. Nu is May wel erg makkelijk..

Krijg af en toe alleen de vraag of ik haar wil aanlijnen want hun hond is ooit eens door een husky aangevallen. Of die valt nu daarom dus uit naar husky's. (Vervolgens laten ze wel hun eigen hond los trouwens..) En daarom lijn ik haar de ene keer wel aan en de andere keer laat ik haar naast me lopen met het commando negeer, dan kijkt ze er niet naar op of om.

 

Echter als ik met haar vroegere huisgenoot loop, een Akita reu die een aantal keer door een labrador reu is aangevallen en het daarom nu zelf doet als ze te dichtbij komen. (Je raad het al..)

Dan lijn ik hem dus aan zodra ik ergens in de omgeving een labrador zie lopen. Als ik er dichterbij achter kom dat het een teef is, mag hij los. Is het een reu dan vraag ik of ze hem bij hem weg willen houden.

"Maar hij doet niks"

Ja maar die van mij hangt erin, en geloof me hij is zwaar om eraf te halen. 

Vervolgens lopen die honden dus gewoon naar hem toe.. En ik draai zijn kop weg, of pak hem bij zijn halsband zodat hij er niet in kan hangen...

 

Off toen ik een keer lab. Blokte door ervoor te gaan staan. Had hem nog niet aangelijnd (zag ze lab erg laat) had hem.wel te pakken. Ja je moet niet zomaar ervoor gaan staan. Niet zo onbeschoft doen naar mijn hond. En andere minder vriendelijke verwenssigen naar mijn hoofd. Toen ik uitlegde dat hij niet met labrador reutjes kon. Ja maar het is een teef (was zo maar dat zie ik zo snel niet. Ik blok liever te vaak dan te weinig). 

Ja dan moet je hier niet lopen met je hond.

 

Nou ik kookte.

Ofwel omdat hij door meerdere labs is aangevallen en daardoor niet meer met alleen dat ras, en alleen reutjes kan. Mag ik met "mijn" hond het hele bos niet meer in?

Rot op..

Kon hij helemaal niet met reuen, ala...

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik erger me niet zo gauw, er zijn soms ook gewoon te veel honden op een klein gebied.

 

Wat me wel bij blijft, is een hond, die niet luisterde naar zijn baas. (maar hij liep wel los waar t niet mocht, dus tja wie luistert er dan niet, maar dit terzijde. )  T was een Bully-achtig ding, en kwam ineens grommend op Finley af stormen. Ik heb Finley opgetild, maar de hond bleef er omheen dansen en grommen.

 

Toen riep de baas hem terug, en kwam hij ook direct. En wat de baas toen deed, ik heb niet durven kijken, maar ik heb nog nooit een hond zo horen janken. Jodelen bijna. Daar kan ik dus echt niet tegen. 

 

 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Ik erger me niet zo gauw, er zijn soms ook gewoon te veel honden op een klein gebied.
 
Wat me wel bij blijft, is een hond, die niet luisterde naar zijn baas. (maar hij liep wel los waar t niet mocht, dus tja wie luistert er dan niet, maar dit terzijde. )  T was een Bully-achtig ding, en kwam ineens grommend op Finley af stormen. Ik heb Finley opgetild, maar de hond bleef er omheen dansen en grommen.
 
Toen riep de baas hem terug, en kwam hij ook direct. En wat de baas toen deed, ik heb niet durven kijken, maar ik heb nog nooit een hond zo horen janken. Jodelen bijna. Daar kan ik dus echt niet tegen. 
 
  "

 je bedoelt dat de baas zijn/haar hond sloeg?
of bedoel je iets anders?

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  je bedoelt dat de baas zijn/haar hond sloeg?of bedoel je iets anders? "

 Wat de baas precies deed heb ik dus niet naar gekeken, maar de hond jankte vanuit pijn. Ik heb gezien dat ie m bij zijn oor pakte, toen heb ik me direct omgedraaid. En vervolgens met mijn vingers in mijn oren weggelopen. 

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Pff ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik om met gaan met kleine hondjes aan de flexi. Ja die hondjes moeten snuffelen, is goed voor de socialisatie en als ik dan door loop ben ik aso. Right. 

 

Er is hier ook een vrouw met een Stafford en "ja die moet ook los kunnen". Dus moet mijn sociale hondje weg, want Binny loopt dan gevaar? Euh ja. Overigens is het een aanlijngebied dat is af gesloten. Omgekeerde wereld, daar leeft die vrouw in.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Inderdaad de standaard ''mijn hond doet niets'' irritaties. Ik moet zeggen dat ik het wel aardig makkelijk heb hoor met Kaylo en andere honden. 

 

Ik woon in een super rustige wijk waar eigenlijk alle honden ook gewoon loslopen. Nu woont hier ook een vrij jonge kruising Duitse staande reu die gewoon ALTIJD weg loopt van huis. Hij loopt achter andere honden aan, is ontzettend lomp en luistert gewoon niet. Hoe vaak ik dat beest nu al niet naar huis heb gebracht.. 

 

En blijkbaar hangt er om Kaylo's nek een ''knuffel en voer mij'' bordje.. En dan de grootste irritaties van mensen die denken dat er aan flexielijnen best even gesnuffeld en gespeeld kan worden. 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Pff ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik om met gaan met kleine hondjes aan de flexi. Ja die hondjes moeten snuffelen, is goed voor de socialisatie en als ik dan door loop ben ik aso. Right. 
 
Er is hier ook een vrouw met een Stafford en "ja die moet ook los kunnen". Dus moet mijn sociale hondje weg, want Binny loopt dan gevaar? Euh ja. Overigens is het een aanlijngebied dat is af gesloten. Omgekeerde wereld, daar leeft die vrouw in. "

Hier ook.. elk kleine hondje aan een flexi ontwijk ik standaard. Wat een drama zeg haha. 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"
 
En blijkbaar hangt er om Kaylo's nek een ''knuffel en voer mij'' bordje.. En dan de grootste irritaties van mensen die denken dat er aan flexielijnen best even gesnuffeld en gespeeld kan worden.  "

 Ik heb eens iemand een duw gegeven omdat ze Chewy n koekkie wou geven terwijl ik al 100x gezegt heb dat hij niks mag. 

Echt joh.. In een park ga mijn honden niet voeren 

Iets met granen, melk of rund en mijn hond is doodziek.

Maar t blijft gebeuren! Ach 1x kan toch geen kwaad... 

 

Honden heb ik geen last van, mensen daarintegen afschuwelijk.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Proest, ik heb toch wat.....loop met bams en ogin in het stilte gebied, geen verkeer, maar een auto mag stapvoets rijden, ik zie de auto aankomen, roep ogin bij me en.......ze komt direkt voor me zitten, ik hou haar even vast tot de auto voorbij is...   bams negeerd alles.....   stopt de auto , raam open, en ik......     rij door mijnheer, ik was bang dat ogin naar de auto zou gaan....   66 kilo schoon aan de haak.....   zucht, hij reed niet door....    en ik maar roepen, rij door..       mensen snappen er niets van.....     als ogin tegen de auto aanspringt en schade maakt...    mijnheer wilde wat vragen over de honden, ik snap het wel, maar de jonge hond snapt dat..nog..niet.

honden page profiel KhyraKhyra 3 doggies

honden foto van Khyra

Lekker zo'n topic ik had gisteren ook weer een paar irritante dingen. 

 

Ik was met mijn hond gaan wandelen naar het bos, wat vanaf mijn huis al lang een uur lopen is ongeveer. Ik loop op de doorgaande weg door dat bos heen want het eerste deel waar je dat bos ingaat is alles losloop. Daar ga ik niet doorheen dus blijf ik op de weg. Ik liep dus langs de parkeerplaats met daarnaast ingang losloop gebied. Doet een man zijn kofferbak open komt een klein wit hondje uitgeraast en die stormt op een hondje aan de riem af die het bos uit kwam en begint dat hondje te bereiden. Dat liep weer uit op een aanvaring tussen die hondjes heel kabaal. Stond die eigenaar gewoon nog rustig bij zijn auto te wachten. Sjonge jonge doe is normaal denk ik dan. Ik was gelukkig al een stuk verder en die tussen die parkeerplaats en de ingang van het losloopgebied en de weg zit nog wel een meterje of 30. Maar ik dacht als die hond op mijn hond af was gegaan had ik best een probleem gehad. Want het was zo'n hondje dat niet weg gaat als die doorheeft dat de andere hond er niet van gediend is. 

 

Ik had dat hele schouwspel dus aanschouwt en irriteerde me dus aan die man maar goed ik verder lopen. Het niet losloop gebied in waar veel mensen hardlopen en waar het eigenlijk altijd super rustig is. Je komt er nooit iemand tegen zowat. Ik was wat spelletjes aan het doen, balletje verstoppen en zo. Komt er uit het niks een grote bruine hond aan zonder riem en die stormt keihard op Khyra af. Ja daar sta ik dan he, shit dacht ik nog. Mijn hond helemaal over de rooie want negeren en doorlopen gaat door dit soort gevallen steeds minder goed. Die hond ging maar niet weg. Komt er echt iets van 3 minuten later een eigenaar aan. Ja, sorry. Ik zeg hallo dit is een AANLIJNgebied je hond moet hier aan de lijn. Ja dat weet ik zegt ie. Ja denk ik dan hou je er dan aan. Een loslopende hond in een aanlijn gebied maakt mij niet eens uit als die hond maar luistert en niet andere aangelijnde honden gaat belagen. Dat vind ik dus irritant. 

 

Mijn hond en ik liepen hierdoor niet meer super relaxt en toen zijn we maar weer een uur terug gaan lopen :(

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik had het laatst. 

 

Aiden kan niet zo goed delen als het op stokken aan komt. 

Dus ik had aan de eigenaar van zijn wandelmaatje gevraagd niet met stokken te gooien, want hij pakt ze af en geeft ze niet meer terug. 

 

En na een half uur gooit ze ineens een stok het water in. 

 

Dus ik zeg: "wat doe je nu?" 

 

"Ja, kunnen ze lekker samen zwemmen" 

 

Ik was natuurlijk te laat met Aiden roepen. 

Hij had de stok als eerste, rende ermee naar de kant. 

We stonden een eindje van ze af, dus ik liep er al in een sprintje naartoe. 

 

Valt die hond Aiden aan, echt vol in z'n nek. 

 

Ik er naartoe gerend, honden uit elkaar gehaald, Aiden aangelijnd (die is dan ook wel weer zo dat hij "revenge" wil). 

Komt ze doodleuk aan. 

Haar hondje aangelijnd. 

Zegt ze: "Ja, de mijne is ook heel fanatiek met stokken. Daar durft ze wel ruzie om te maken". 

 

Zucht.

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

He, heerlijk zo'n topic om even alles van je af te schrijven.

Hier in de buurt zijn diverse mooie losloopgebieden, maar nu Bobby loops is, ga ik speciaal met haar naar een gebied met aanlijnplicht. Komen er bij een kruispunt twee mensen aan met drie (!) loslopende honden die alledrie op mijn aangelijnde hondje afvliegen!
Bobby helemaal in de stress, vol in de riem uitvallend, ik proberen er tussen te komen en die lui niet eens even het fatsoen om hun honden alsnog bij zich te halen, die waren gauw een ander paadje in gelopen.
Bah, ben ik nog zo aan het trainen, ging hier al heel aardig met het passeren van andere honden, krijg je zoiets.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

En ik ben het beu dat er mensen zijn die mijn hele wandeling aan de kreek willen meelopen,ik wil alleen lopen.....

 

Vaak een lieve dame en ik heb eigenlijk niet het lef heb om te zeggen dat ik haar beu ben en mijn vrije wandeling met Vigo wil.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Freggle is vroeger vaak onderste boven gelopen door lieve grote, maar lompe honden.

Van die goedzakken die willen spelen, maar veel te lomp zijn voor zo'n kleintje.

Hij heeft weleens een salto gemaakt, of een pijnlijke klap op z'n rug van een grote voorpoot.

Wonder boven wonder is hij hierdoor nooit een gemeen keffertje geworden (wat logisch zou zijn geweest).

 

En het ergste vond ik nog, dat de eigenaren van de grote hond het soms prachtig vonden, dat hun hond zo leuk speelde met Freggle.

Terwijl het voor hem alleen maar een pijnlijke ervaring was.

En dan hoor je diezelfde mensen later klagen, over gemene kleine keffertjes.

Ja hoe zou dat nou komen?

 

Gelukkig is het met Freggle allang verleden tijd dat hem zoiets overkomen is.

We lopen alleen nog maar op rustige plekken.

En Black is er nu ook, die verdedigt Freggle als er een hond te opdringerig wordt.

 

 

 

honden page profiel MarjoleinMarjolein 3 doggies

honden foto van Marjolein

Hahaha heerlijk topic.

Laatst weer eens in het bos. Wij waren aan t hardlopen met de honden en kwamen mensen tegen met de hond los. Dus vroeg of ze ze bij zich wilde houden. Neeeehoor die van haar ging het zelf wel uit de weg. Nou hij luisterde voor geen meter en kwam uitdagend achter mijn hond aan. Nou als die van mij dan wat doet kan ik er ook niet zoveel meer aan doen hoor.

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

" En ik ben het beu dat er mensen zijn die mijn hele wandeling aan de kreek willen meelopen,ik wil alleen lopen.....
 
Vaak een lieve dame en ik heb eigenlijk niet het lef heb om te zeggen dat ik haar beu ben en mijn vrije wandeling met Vigo wil. "

 Awhh dit vind ik eigenlijk nog best wel schattig maar ik snap ook wel dat het heel vervelend kan zijn. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

"  Awhh dit vind ik eigenlijk nog best wel schattig maar ik snap ook wel dat het heel vervelend kan zijn.  "

 Weet je zowel haar hond als de mijne worden zenuwachtig van elkaar,de hele weg gaan ze stokken vreten,trekken aan de riem,ze negeren elkaar.

Maar bijna de hele route moet ik Vigo corrigeren is niet prettig voor hem en ook niet voor mij.

Trouwens die andere hond wordt dan ook de hele weg gecorrigeerd,zie je ons al lopen.

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

"  Weet je zowel haar hond als de mijne worden zenuwachtig van elkaar,de hele weg gaan ze stokken vreten,trekken aan de riem,ze negeren elkaar.
Maar bijna de hele route moet ik Vigo corrigeren is niet prettig voor hem en ook niet voor mij.
Trouwens die andere hond wordt dan ook de hele weg gecorrigeerd,zie je ons al lopen. "

 Ik heb beeld, ja .

En eens verstoppen in de bosjes, tot ze weg is. Kun jij daarna achter haar aan hobbelen in alle rust. 

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

loslopers in aanlijngebieden

 

verder irriteer ik me niet snel, maar loslopers in aanlijngebieden, vooral van die dolle, vind ik

 

oh ja, en mensen die buiten hun hond kammen op een bankje of picknickplaats en dan de bossen haar waar je vijftig kussens mee kunt vullen gewoon op de grond laten liggen

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 1 van 41 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende forumvraag: uitlaten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^