HondenPage baasje Anja en Naika, Shiva en Flynn

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Naika's vader honden foto Rood 4 weken honden foto honden foto Echo Naika puppies honden foto rose 5 weken honden foto zwart honden foto honden foto honden foto honden foto Shary 7 weken honden foto Shiva 1 jaar.
Ook Storm, Sam, Yugo, Senna, Senta, Sweet en Ivy uit het S nest van Leonora v.h. Peerdespul ( Naika ) x Anzac.
Alle hartelijk gefeliciteerd. honden foto l.blauw honden foto Naika 5 weken drachtig honden foto paars honden foto

Verhalen van Anja en Naika, Shiva en Flynn in het Dogboek

Anja en Naika, Shiva en Flynn heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Anja en Naika, Shiva en Flynn heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Anja en Naika, Shiva en Flynn is lid van de volgende club(s):
dé club voor alle Fokkers!

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Anja en Naika, Shiva en Flynn is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Anja en Naika, Shiva en Flynn nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Anja en Naika, Shiva en Flynn langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Anja en Naika, Shiva en Flynn een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Anja en Naika, Shiva en Flynn

Ik ga fokken via VFLD voorwaarden en beleid. Oostenrijkse Pinscher. Een leuk en redelijk onbekend ras, lief en aanhankelijk, terughoudend naar vreemde. In Maart 2013 gaat hopelijk de eerste dekking plaats vinden. Dit gaat dus mijn (en natuurlijk Naika's) eerste nestje worden. De pups zullen in huiselijke kring opgroeien. Ik ga voor karakter en gezondheid. Inmiddels 2 nesten, 1e in 2013 en 2e in 2015. In 2016 nest nr 3 geboren en in 2017 zal hopelijk Shiva haar 1e nest krijgen.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Huize Opi' of bekijk alle Oostenrijkse Pinscher fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^