Fokker vermelding van Huize Opi

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Huize Opi is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Huize Opi nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Huize Opi langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Huize Opi een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Huize Opi
Beschrijving: Ik ga fokken via VFLD voorwaarden en beleid. Oostenrijkse Pinscher. Een leuk en redelijk onbekend ras, lief en aanhankelijk, terughoudend naar vreemde. In Maart 2013 gaat hopelijk de eerste dekking plaats vinden. Dit gaat dus mijn (en natuurlijk Naika's) eerste nestje worden. De pups zullen in huiselijke kring opgroeien. Ik ga voor karakter en gezondheid. Inmiddels 2 nesten, 1e in 2013 en 2e in 2015. In 2016 nest nr 3 geboren en in 2017 zal hopelijk Shiva haar 1e nest krijgen.

Contact
Website: http://www.oostenrijksepinscher.eu
Telefoon: 0628756198

Adres
Woonplaats: Nieuwerkerk a/d IJssel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Huize Opi is te vinden onder
- Oostenrijkse Pinscher fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ik heb 1 hond Naika genoemd, Naika is van 2009. Naika is een middellanghaar in de kleur reebruin met witte aftekening. De middellanghaar is sinds 2000 FCI erkend. Van het 1e nest ( 2013 ) hebben we Shiva aangehouden. Shiva is en korthaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Naika is getest op HD A, de reu die de dekking zal doen heeft ook HD A of HD B. Shiva is getest op HD A Patella luxatie vrij en heeft een DNA profiel. Reu HD A patella luxatie vrij en ED vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen volgens schema geënt en ontwormd worden en verder door dierenarts nagekeken worden. Ook krijgen ze een DNA profiel.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen met 8 weken de deur uit in Nederland, buitenland met 15 weken i.v.m. Rabiës enting.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 per 1,5 à 2 jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups zullen in huiselijke kring opgroeien.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Huize Opi
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^