HondenPage baasje Het Gouden Kwartet & Baasje

Wat schreven de vrienden van Het Gouden Kwartet & Baasje op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in TPLO Benthe (pag. 4)
Gaat goed met Benthe...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Zachte ontlasting bij Farmfood Classic
Je oudste krijgt brok met kvv, kan je gerust ook aan je jonge hond geven...smorgens brok en savonds de kvv...je kijkt het aan of er goede ontlasting is, en is dat zo, zo houden dan..geef je pup nog drie x per dag eten....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in (dragend) bot, hoe lang laten liggen?
Geen dragende botten aan je hond geven, niet goed....en vers bot kan je zeker in de winter een dag laten liggen, zomers haal je het bot weg als die niet meer knaagt en ja kan in de koelkast, maar als er te lang over gedaan wordt, verse botten, dan de kliko in...
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Wienske is geopereerd
" Ja dat komt zeker hard aan, vreselijk om straks mijn kleine wijfie te moeten missen  Ze is echt m’n allessie. " *** Wienske & Djangie *** Zo erg de uitslag hoop je nog heel tijd kan genieten met je lieverd 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in 2 honden of 1?
Ik heb een hond die niet graag leeft met een andere hond in huis.....bij haar zal ik dus nimmer een tweede hond erbij zetten...niet iedere hond heeft een maatje nodig in huis...mijn hond is wel tevreden met een maatje buitenshuis, niet eens om mee te spelen maar meer om samen op te wandelen, maar niet in huis.....en hoe weet je dat ? Ik had twee honden, waren maatjes, maar Ogin was in alles toch wat jaloers, moest ik toch wat meer op mijn hoede zijn en blijven....hier dus geen tweede hond erbij.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Gras aar
Zijn akelige rot dingen, nicole haar hond van hp, heet Kayla, en had er een in haar neus, en net op tijd gevonden voor het de longen inging, onder narcose is men er avhter gekomen,op het nippertje.....maaibeleid, de gemeente ziet geen problemen er van en zeker onderschatten ze de gevaren er van....mooi dat het bij Max snel ontdekt is, gelukkig....
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Welkom lieve pluizenbol - nog twee nachtjes slapen!
Spannend nog 3 nachtjes 
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Penny geopereerd - Update: Hechtingen er uit
Nog veel beterschap voor penny
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Rox !
Een lieverd heb je Monique 
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Heel veel sterkte 
honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Stille liefdes
Mooi foto s 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Bravecto wel of niet
Het is best wel moeilijk als je dierenarts je het middel voorschrijft en geeft, je vertrouwd de goede arts toch...en er wordt gezegd, nee hoor geen angst...ik zelf gebruik het niet, maar kan me goed voorstellen dat mensen het wel gebruiken....en dat is toch op aanraden van een dierenarts, toch goed dat je de waarschuwing hier neerzet, er zijn genoeg andere middelen waar je dan uit kan kiezen.
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in niet relevant
" Dank je wel voor de informatie. Dit is goed nieuws. Weet je misschien als de nechste fokken is met een F1b goldendoodle of een poedel reutje?  Ook voor goldendoodles, wat is beter F1, F1b of F2?  " Milou Het heeft niets te maken met ‘beter’. Het is de manier van fokken. F1 is de eerste generatie Doodles, dus Golden Retriever x Poedel. Die Fokken zij niet. F1b is een hond die uit de eerste generatie komt, en die teruggefokt wordt met een poedel, eigenlijk dus 75% poedel en 25% Golden Retriever. Deze honden zijn geschikter als er bijv allergieën in de familie zitten.   Het is een kwestie van smaak, de F1b of F2b hebben meer een krullenvacht dan fleece, zoals je dat wel ziet bij een F2 of F3.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Poep eten.
Een beloning geef je als je hond doorloopt, afleiden van die drol, bij jou blijven naar jou kijken en dan belonen, niet voergericht dan een blije , goed zo, en jij loopt door met de hond, dat is ook een beloning voor de hond....en van smuldier kan je de pens compleet geven dat is een maaltijd...het is 400 gram in een pakje, kijk je hoeveel je hond moet hebben....is 400 te veel dan in en tupperwahr de koelkast in ..tot de volgende maaltijd...kan zo maar zijn dat ze door de pens de drollen laat liggen...proberen waard.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
" Heel veel sterkte de komende tijd!  " Britt & Maui Dank je Britt.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
" Hartverscheurend, de liefde spat van het scherm, ik wens je heel veel sterkte, heel veel mensen hier, waaronder ik begrijpen jouw verdriet en het gemis. Sterkte hoor! " yooop Dank je Yo.  Idd hartverscheurend, je raakt een stukje kwijt. Gelukkig hebben we Tommie, voor hem moet je in ieder geval naar buiten, hem wil je ook helpen met dat hij haar kwijt is, dus kunnen we samen het verdriet er wat uit lopen.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
" Heel veel sterkte met het verlies van Mila. Er spreekt veel liefde uit je bericht. Wat zal je haar missen. " Kath Dankjewel Kath. Ik mis haar ontzettend.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
" Jeetje dit raakt me,  heel herkenbaar   Heel veel sterkte met dit ongelooflijke gemis, mooi dat jullie elkaars leven zo hebben kunnen verrijken. " Yara Dank je Marijke, blij dat ik haar bij mij heb gehad.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
@Ukkepuck dankjewel. @Christel, ze zitten véél dieper dan je denkt. Ik ben geen drama-mens, maar het slaat je een paar keer per dag in je gezicht dat je niet met haar loopt,dat je buiten nu handschoenen ziet liggen en denkt 'oh das een mooie voor jou Mila'(daar was ze zo dol op,we hebben een hele verzameling thuis van zwerfhandschoenen,waar we dan koekjes in deden) en het meest rare is nog wel dat ik na die 3 snikhete dagen en 1 dag na haar overlijden echt de meest dikke handschoen zie liggen op straat,wie verliest er in godsnaam zó'n dikke handschoen na 3 tropische dagen!!! Dat als je met Tom aan de overkant loopt, even naar huis kijkt.. denkt 'Mila ligt daar even te wachten..oh nee, ze is er niet meer'. Automatisch die draai maken om haar bakje eerst te pakken om eten in te doen..draai maak je nog steeds, maar je grijpt naar niks...Een paar keer per dag de woonkamer in lopen en automatisch met de ogen die 2 honden 'zoeken' in een oogopslag. En dat gaat de hele tijd zo door. We moeten er maar [email protected], dank [email protected], dank je. @Sofie, dank je. @Willemijn, dankjewel , het was méér dan zwaar, maar op dat moment gaat het om haar, niet om [email protected] dank je. @Hetti, dank [email protected]&Aedon, [email protected], dank [email protected], dankjewel. Zal ik [email protected]&Link, dank [email protected] Chantal, [email protected], dank je.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
"   Droevig nieuws het verlies van Mila. Het gemis van je soul mate zal groot zijn.   Hoe reageert Tommie op.het verlies?   Veel sterkte. " Loesje   Dank je Loesje, idd heel zwaar. Het Tom gaat het wel. We wandelen nu samen verder. In huis is hij rustiger.Hij had vooral een hele sterke reactie toen ze werd "ingepakt" op de brancard van ambulance van het crematorium... Wist ik veel hoe dat werkte. En blijkbaar had hij nog niet door gehad dat ze al was gestorven,dat komt omdat ze de afgelopen weken graag op balkon lag,uren,dus die "houding"was hij ondertussen gewend en dat ze niet veel meer bewoog of wilde spelen,dus na het inslapen zat ik naast haar en hij kwam wel kijken,maar heeft daar niks anders aan gezien. Pas toen die man haar neerlegde op de brancard, rook hij aan haar neus en toen deed die man eerste flap over haar heen en kijk hij die man aan en begon hard te blaffen,op een andere toon dan normaal en aanhoudend, ook bozig naar die man. Ik zei nog 'lekker traumatisch voor hem'. Hij ziet zijn vriendin verdwijnen onder 2 flappen en nu brengen we haar zo naar buiten, ik liep mee. Tommie bleef blaffen op dezelfde toon. Daarna ben ik met hem naar buiten gegaan, hij leek haar wel te zoeken buiten...we hadden haar immers naar "buiten gebracht" voor hem. Verder doet hij wel zijn ding. Het gekke is ook dat Mila steeds slechter ging eten/niet wilde, koek niet wilde en Tommie zo ook niet (graag) meer wilde eten,snoepen enz. alsof hij daar wel genoeg van mee kreeg om dan ook maar niet te willen. De dag na haar overlijden had hij veel honger, at goed en wilde opeens wel weer zijn koekjes.Ik denk dat hij haar ook mist, want hij was wel gek op haar, maar dat hij net als ons doorgaat, je wel het gemis voelt, maar meer keus is er niet.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Dankjewel allemaal voor de lieve berichten.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
" Sterkte, Soraya. We zijn het vaak oneens, maar je maatje verliezen gaat onenigheid te boven. Ik wens je veel kracht toe.  " Dobber! Dankjewel Nynke. Ik zit jouw topic (al een tijdje) in stilte te volgen en hoop dat Dobber nog lang bij je mag blijven, veel beterschap voor Dobber.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
" och ik schrok al toen ik de titel zag, wat een ontzettend triest bericht   volgens mij al vanaf het begin dat ik op HP kwam zie ik jou en Mila als een eenheid.  Ze was zowel innerlijk als uiterlijk een beeldschone hond. Wat zul je haar missen.   Heel veel sterkte Soraya! " Dobry Dank je Arina. Dat waren we ook. Het is flink wennen aan deze (lege) situatie.    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Ook al zei haar lichaam het is zover, het blijft altijd een verdrietig afscheid, je hebt de beslissing moeten nemen...heel veel sterkte met het grote gemis van je lieverd....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Poep eten.
Een beloning hoef geen lekkers te zijn....hier wordt beloond met een knuffel of een...goed zo..belonen met eten wordt hier nimmer gedaan, maar als je hond er vatbaar voor is, okee, jouw hond niet dan extra belonen met een flinke knuffel en...goed zo...en doorlopen...pens van smuldier is bevroren en te koop bij de jumbo supermarkt, albertheijn...en ook bij dierenwinkels hebben ze dat, proberen waard...sanofor is veendrinkstof..coogle er maar eens op, en wat bij de ene hond niet helpt, helpt bij de  andere hond wel.....
honden page profiel sorayasoraya schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Het ergste wat kon gebeuren is gebeurd. Op 26 Juni heb ik Mila om 11:45 moeten laten inslapen, haar lichaam was op, wellicht was de warmte de genadeklap bovenop haar zwakke lichaam, meer keuze dan rustig laten inslapen was er niet, ze was al zo ver heen, dat ze níks heeft gemerkt van dat de dierenarts binnen is gekomen, naast haar is komen zitten, naar haar heeft gekeken, beetje onderzocht. Geen kik. Twijfel hou je bijna tot op het laatste moment, jij die moet bepalen over haar leven, maar ZIJ laat je wel zien dat het tijd is en dan laat je alles los. Alle jaren heb ik voor haar en met haar geleefd, geen dag apart geweest. Hoe gek ook, we waren hetzelfde! Ik heb zoveel over mezelf van haar geleerd, normaal leren fietsen -kalm- (voor haar) i.p.v. de adhd fietsgang die ik normaal had, naar haar voorbeeld gehandeld met Tommie als ik het even niet meer wist. Het was in het begin even wennen, een hond, met angsten, maar je laat alles wat je gewend was los, je past het aan, zodat zij kalm is en zich veilig voelde. Ze heeft mij bij zoveel geholpen en ik haar. Ze was in en in lief en zacht, het was mooi om die volle 12 jaar met haar te leven, te beleven. Te houden van haar, haar liefde te voelen. Mijn eerste eigen hond. Ik heb haar eigenlijk 'geademd' de afgelopen 12 jaar. De afgelopen maand was een slachting van mijn hart, 4 keer langs de da geweest, de dinsdag na haar overlijden zouden we weer gaan... Iedere vezel in mijn lichaam brak haar steeds zo te zien, zwak, ziek. En toch pakte ze steeds een paar dagen dat ze wat beter ging...het was een maand tussen hoop en vrees voor mij, maar van binnen voel je het wel aankomen, de leeftijd, het achteruit gaan, ze heeft mij er langzaam aan laten wennen dat ik haar kwijt zou raken...onze gezamenlijke wandelingen moest ik de afgelopen weken al alleen doen met Tommie, haar met een misselijk gevoel even thuis laten. Wat kun je van een hond houden. Zij zit voor áltijd in mijn hart, in mijn leven verweven, zonder haar was ik niet eens waar ik nu ben in mijn leven, in mijn hoofd. Dankbaar voor zo'n lieve hond, de dingen die we samen hebben gedaan. Gelukkig voel ik rust in dat ik haar moest laten gaan en dat het zo rustig voor haar ging. Er was niks meer te winnen, alleen rust voor haar. Al wordt het missen met de dag erger. ~ Mila ~ 16-01-2008/26-06-2020 https://www.hondenpage.com/foto/foto/537325.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/537324.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/537322.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/537323.jpg
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Ruziënde honden
Loops is zeker een trigger, apart zetten, werk met traphekjes....het is een werk helemaal waar, laat je honden uit alleen met degene samen die geen ruzie maken....na de loopsheid kan je gaan kijken of het de trigger was, anders hou je ze gesvheiden...de hele dag in een bench is geen optie, de hond zit dan de hele dag opgesloten, dat is ook geen leven, geef vrijheid door traphekjes te gaan gebruiken.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in TPLO Benthe (pag. 4)
   Elly, deze botten zijn ook in de dierenwinkel te verkrijgen, van farmfood of biofood, de witte, veilige kauw producten wat goed verteerd, zelf laat ik ze nimmer alleen met wat voor bot dan ook, hou daar rekening mee...ga je weg dan haal je de botten weg.....poos zoet en kost veel energie, Elly...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in TPLO Benthe (pag. 4)
Elly, jullie zijn weer een dag verder, blijf alert op de wond...maar dat ben je zeker wel.   Kleine stukjes lopen, plas en poeprondjes...en uit de buurt blijven van spelende honden...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in TPLO Benthe (pag. 4)
Schouderplaat, is van een rund en zacht...is geen dragend bot...Yooop.  Dragende botten zijn taboe voor de hond.
 

Vrienden van Het Gouden Kwartet & Baasje

honden foto van Jeannette honden foto van sorayahonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Uma & Jokerhonden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.honden foto van s@nt@honden foto van Me and my Shadowhonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Thera, Kyra, Tess en Livhonden foto van Henny/Sperohonden foto van mariannehonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Greta en Diazhonden foto van Natascha en bonohonden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van J&Shonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van pienhonden foto van Nicole, Guus en Puk?honden foto van Laura & Lilahonden foto van animal loverhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Elien & Jerome & Lascohonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Debbyhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Siberiennehonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Alexandra & Mikeyhonden foto van sietskehonden foto van Kevin & Swifthonden foto van L Vhonden foto van Silla en Bo & Yunahhonden foto van -honden foto van **~~ els ~~**honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)honden foto van geenhonden foto van ingeborghonden foto van Kimhonden foto van J&Jhonden foto van Charlotte honden foto van Linda201honden foto van Nouri honden foto van Josephine & Flynnhonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Binky & baasje honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Erikhonden foto van Aureliahonden foto van mooshonden foto van Luan en Lennehonden foto van ••*Shaan & Raya*••honden foto van mariska & leska,chicka,roykehonden foto van Juliahonden foto van Pieter en Angelitahonden foto van Pauline, Punk en Cosmichonden foto van Yassinhonden foto van Kim Gathierhonden foto van W&Whonden foto van DeeJay-Chloehonden foto van Rosiershonden foto van -honden foto van Noahonden foto van Chantal en Cayohonden foto van Oona honden foto van Wakkere huskyhonden foto van Elise Langeveldhonden foto van silkehonden foto van Laura met Gaia en Jimmyhonden foto van Gittehonden foto van Kim & Codahonden foto van Ebenhonden foto van Melany en Teddyhonden foto van Siarahonden foto van Bianca  honden foto van Phonden foto van weegschaal72honden foto van Mariekehonden foto van frannie dikhonden foto van King,Chase & Cheyennehonden foto van Nadine honden foto van Jazzebellhonden foto van Nadine honden foto van Kelhonden foto van Wollentruihonden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^