HondenPage baasje Dara

Wat schreven de vrienden van Dara op het forum

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Dalmatiër pups--- 3 Dagen oud
Wat een mooi nest! Gefeliciteerd!!  Hoe gaat het met mams? En heb je al enig idee of ze bruin of zwart gevlekt gaan worden? (geen idee welke kleur de vader heeft)
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Commando stop aanleren
Er zijn er veel tips gegeven waarbij ik me aan kan sluiten!    Een vraagje aan jou, moeten jullie van de hondenschool perse één bepaald woord gebruiken? In dit geval "stop"? Als je het zelf fijner vindt om het wachten aan te leren vanuit commando "blijf", zou ik dat lekker doen. 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Volgtopic Tika: terror teef Tika *Update na ruim 1,5 jaar!
Waarom zie ik dit topic nu pas? Ik heb even het topic gefilterd op reacties enkel van jou. Zo kon ik toch even makkelijk alle updates lezen hihi.   Aller eerst, wat fijn dat het nu zo goed gaat tussen Kylo en Tika! Wat je beschrijft, zeker in het begin met het uitvallen naar Kylo, kan ik me zo goed in vinden! Dit was bij ons namelijk ook toen wij net Denise in huis hadden. Zij blokkeerde vooral Fanny en ging net als Tika de confrontatie aan. En toen dacht ik ook even, waar ben ik aan begonnen?! Maaaar dit is volledig bijgedraaid! Soms nog even een snauw tegen elkaar als ze van elkaar vinden dat het te ver gaat, maar volgens mij is dit bij iedereen met meerdere honden. Ze lopen nu samen als Jut en Jul en kunnen niet zonder elkaar. Waar de eens is, moet de ander ook zijn. Van allebei de kanten! Het zijn echt maatjes en dat is het mooiste om te zien!  Zo te lezen is ze in deze eerste maand zoveel bijgedraaid dat ze zich steeds beter aanpast aan jullie en natuurlijk aan Kylo!    Nog even oven het slapen in de nacht. Gaat dat weer goed? Of wilt ze nog wel eens blaffen? Ook dit herken ik in Denise haar gedrag toen ze net bij ons was. En als ze dan blafte, dan kreeg ik haar ook niet stil. Dan moest ik echt fysiek naar haar toe en haar tot rust brengen. Wat hier echt goed heeft geholpen is dat we heel simpel de radio 's nachts aan laten staan. Op een of andere manier brengt dit haar tot rust, en tot nu toe, hebben we haar 's nachts niet meer gehoord!   
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Aila puppies - REUNIE wandeling! p. 24
Wat fijn dat alles vlug kwam, zo met die warmte!  Moeder zit er trots en tevreden uit! Hopelijk gaat het voor de rest ook goed met mams
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Op vakantie naar Denemarken - Foto's!
" We gaan twee weken, zitten al bijna op de helft...... " Stabij Gijs De tijd gaat altijd zo snel als je het naar je zin hebt! Nog een hele fijne vakantie en wij kijken uit naar je mooi vakantiekiekjes!! 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Aila puppies - REUNIE wandeling! p. 24
Van harte gefeliciteerd!!  Alles goed gegaan? En hoe is het met mams? 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Op vakantie naar Denemarken - Foto's!
Wat een mooie foto’s! Misschien heb je het al verteld, maar heb ik er overheen gelezen, hoe lang ben je op vakantie? Super leuk dat Gijs ook zichtbaar aan het genieten is!!  
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Vuurwerk
" Schieten ze daar in de omgeving geen carbid? " Cody   Ik woon zelf op een boerderij, maar hier schieten ze een carbid! Kan natuurlijk overal anders zijn.    Het voordeel is dat er niet bij onze voordeur wort afgestoken, maar alsnog hoor je wel de knallen hoor. Onze Fanny is zelf heel bang voor onweer en vuurwerk. Maar ondanks dat wij achteraf wonen, blijf je het geknal horen..   Misscchien kan je iets geven aan de hond? Of zo’n strakke romper zegmaar (ben even vergeten hoe deze heten). Lijkt me sowieso niet prettig om je hond naar een onbekende opvang te doen terwijl hij op dat moment erg bang is eerlijk gezegd.
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Volgtopic: Norbu de TM
Het is echt zo'n knuffelbeer(tje)
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Volgtopic: Norbu de TM
Oh wauw! Een super leuk vooruitzicht!!  Hopelijk mag Norbu een aantal daagjes eerder mee, je moet al zo lang wachten hihihi. Ik ben heel benieuwd hoe hij gaat uitgroeien dus ik volg je topic!
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Sammie's Samcafe Samspam pagina 9 en 26 nieuw!
" En ik vond Denise altijd op Faro lijken maar ook op Sam inderdaad. Ik dacht eigenlijk dat Denise heel groot was. " yooop Wij dachten hetzelfde toen we Denise op gingen halen als jij toen je Sam zag. We dachten namelijk zelf ook dat ze groter was en toen we haar letterlijk in de armen kregen dachten we, huh is ze niet groter hihi. Foto’s zijn bedrog zie je wel.     
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Sammie's Samcafe Samspam pagina 9 en 26 nieuw!
Wat een leukerd is Sam toch! Ik heb de filmpjes van je vorige topic ook aan mijn moeder laten zien, en zij zegt precies hetzelfde wat ik zei. Wat lijkt Sam toch op Denise!! Sam is zo te lezen wel een kleine 10 cm groter dan Denise. Anders zou je toch haast denken dat het familie had kunnen zijn   Ik kijk uit naar de volgende foto’s en verhalen! 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in We gaan er weer voor, toch maar weer een hond..
Oh Yoop!!! Wat een knapperd   Dit gebeurt dus als je een tijdje niet op HP gekeken heb (lees een aardig lange tijd). Heel veel info gemist. Ook van Faro....  Maar Yoop, weet dat je alles, maar dan ook alles heb gedaan voor Faro en dat Faro geen betere baas heeft kunnen wensen   Wat lijkt Sam ook op mijn Denise!! Wat een knappe vent!! Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen hihih Maar goed, Yoop, ik weet hoe jij je nu op Sam aan het focussen bent en wellicht even niet aan HP denkt, maar laat je van je horen als hij bij jou thuis is?! Heel veel geluk samen!!!!  
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Daar komt TOCH GEEN buitenlander :-(...p6
Pff wat een domper dat ze nu pas half mei komt waarschijnlijk... Ik weet precies hoe je je voelt! Denise zou eerst 4 juli komen, ging niet door. Toen zou ze 27 juli komen, ging ook niet door. Uiteindelijk kwam ze 1 augustus!  Hopelijk krijg je wel foto's van haar door, dat hielp mij althans heel erg 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Daar komt TOCH GEEN buitenlander :-(...p6
Ahhh zie het topic nu pas... Super leuk dat er weer een buitenlandertje komt!  Ik lees dat je nog eventjes moet wachten, dus nu nog eventjes aftellen!! Ik weet hoe het voelt, maar ze is sneller bij je dan dat je denkt  
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Husky tocht
Prachtige foto's!   Wauw, wat lijkt me dit gaaf om te doen! Een slede tocht staat al lang op mijn Bucket List. Zo ontzettend gaaf en mooi!! Edit: Heb ook gestemd op je foto
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Demodex mijt?
Onze Fanny heeft ook Demodex gehad toen ze pup was. Begon kaler te worden op haar kopje en daarna volgde de rest van haar lichaam. Zover ik me nog kan herinneren heeft Fanny geen pillen gekregen maar druppels. Omdat Demodex een soort mijt is. Iedere hond draagt deze mijt mee, maar bij veel honden uit dit gelukkig niet.  Zoals ik zij, wij kregen druppels voor Fanny. Druppels voor in haar hals om de mijt te bestrijden. Dit waren Advocate® druppels. Ik moet zeggen dat dit goed bij Fanny geholpen heeft! Zij had er erg veel baat bij, geen jeuk meer en haar eigen haar kwam weer terug. Daarna nooit meer last gehad van de Demodex!
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Niet zelf verder slapen.
" Ik heb zelf actieve honden, maar hoef 's morgens nooit speciaal voor hen op te staan. Of ik nu om 7u of om 10u uit m'n bed rol, ze blijven gewoon rustig en geven nooit een piep.MAAR! Ze krijgen wel genoeg voldoening tijdens de dag, elke dag, activiteiten die hen op het lijf geschreven zijn, zeg maar.   Wat me dus bij de vraag brengt: wat ondernemen jullie dagdagelijks met die hond? Kan ie z'n ei wel kwijt? Of is dit een opbouw van frustratie en energie? Ga dit samen met je vriend eens na: waar heeft deze hond behoefte aan, waarin vindt ie z'n plezier en uitlaatklep, en geven we hem dit elke dag wel voldoende? " Alaska's Finest! Dit is ook nog een heel goed punt inderdaad! 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Niet zelf verder slapen.
Sorry dat ik het zeg, maar je mag in je handjes klappen dat hij het zo lang uithoudt! Volhouden tot 10 uur? Waarom is 8 uur niet lang genoeg. De meeste honden zijn wel uitgeslapen dan hoor. En ja, jij zegt dat je wel eens wilt uitslapen... jullie wilden een hond erbij en je kan niet alle honden met elkaar vergelijken!!!  Vind het eerlijk gezegd een beetje "gek" dat je dat van hem verwacht.    Ik klaag ook niet, Denise is rond 7 á half 8 wakker, door de weeks, het weekend en ja ook in vakanties. Ik heb voor een hond gekozen, dus ook de andere kant is van mij. 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Wachten op een Hollandse Smouspup: Thuis!
Heel veel geluk met haar!!
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Hond wordt maar niet zindelijk
Iedere hond is natuurlijk anders! Kijk niet te veel om je heen wat andere honden wel allemaal doen, maar kijk naar je eigen hond.    4 maanden is nog jong! Wij hebben 3 honden, waarvan we 2 honden als (kleine) puppy hebben. Denise is geadopteerd toen ze 8 maanden was en was toen al zindelijk.  Onze oudste daar in tegen was pas 9 maanden eer dat zij helemaal zindelijk was. De middelste was wel snel, 4 á 5 maanden. Zo zie je maar. Dezelfde “opvoedmanier” maar een hele andere ontwikkeling.    Heb geduld
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in één stap vooruit 10 achteruit??
Zoals je zelf al zegt, 3 welen is nog erg kort. Het is voor hem te snel gegaan. Misschien lukte het de eerste nacht wel goed, maar dat hoeft niks uit te maken.    Wat ik zou doen is, neem hem terug mee naar jullie slaapkamer in de nacht. Zo kan hij weer vertrouwd worden.  Waar die terugval vandaan kan komen? Ik ben bang dat niemand daar een concreet antwoord op kan hebben. Misschien dacht hij alleen gelaten te worden en schoot hij in de stress? Misschien heeft hij iets gehoord ‘s nachts? Misschien is er die dag zelf wel iets gebeurt wat op hem indruk heeft gemaakt?    Als je hem graag beneden wil laten slapen, slaap dan ook een tijdje beneden. Dit heb ik ook gedaan toen ik Denise net geadopteerd had. Zo ben je toch bij hem. De eerste par dagen echt in zijn buurt slapen zodat hij jou kan ruiken en horen. Daarna langzaam afbouwen. Ga wat verder van zijn mand liggen, daarna ik de hal als dat mogelijk is en daarna terug naar boven.  Zo heeft hij ook het vertrouwen om alleen benenden te slapen. Dit heb ik ook gedaan en heeft bij Denise erg goed geholpen!    Succes! 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Op weg naar Nanook's eerste nestje - 14 dagen (vanaf p.9)
Gefeliciteerd met de pupsels! Jammer van het reutje... Een hele fijn puptijd gewenst! 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Op weg naar Nanook's eerste nestje - 14 dagen (vanaf p.9)
Ze houdt het wel erg spannend!  Heel veel succes voor Nanook en voor jullie!! 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in iPhone problemen op hp..... Arjen help!
Hier hetzelfde probleem! Dacht dat het aan mij lag, maar niet dus Ook ik heb een Iphone en kan geen foto’s plaatsen via mijn telefoon...
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Bloedwaarden slaan tilt, het herstel
Pff jeetje, wat een nare situatie! (En dat heel zacht uitgedrukt...)    Wat betreft de jodium, ik weet dat de schildklier jodium nodig heeft. En voor de schildklier kreeg ze medicijnen toch? Dan zou ik eerst kijken wtb de waarde van jodium.     
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Oorsmeer/reinigen
" Bij ons worden de oren van de honden ook nooit gereinigd. Maar ik stop wel regelmatig m'n neus in hun oortjes... ik vind die zooooo lekker ruiken, mhuhuhu, ik wou dat ik de geur in een flesje kon bottelen (en hun voetjes ook, zalig!)  " Alaska's Finest!  Hahahahah die oortjes Ben gelukkig niet de enige met deze obsessie hihih!    Edit, spelling
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Oorsmeer/reinigen
Eigenlijk doen wij niks aan de oren. We kijken er regelmatig in om te zien hoe ze zijn maar reinigen doen wij niet.  Maar nu moet ik er wel bij zeggen dat onze honden elkaar ook poetsen, denk hierbij aan oogjes en ook de oren. Eens in de zoveel tijd wordt alles door iedereen gepoetst. Nooit geen last ergens van gehad en nooit geen ontstekingen of dergelijke 
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in opvanger Elsa
Ohww wat een dotje! Denise zou haar geweldig vinden! Ik volg!
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef in Ze zijn geboren!!!!!! De stamboomnamen zijn bekend
Gefeliciteerd met de kleine pupkes
 

Vrienden van Dara

honden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van tessahonden foto van r&shonden foto van -honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^