HondenPage baasje pieter

Wat schreven de vrienden van pieter op het forum

honden page profiel JessicaJessica schreef in Welke brokken raden jullie aan?
Ik vind royal canin qua ingredienten slecht voer Ik voer Alpha  Ze hebben verschillende smaken. https://www.bigdog.nl/product-categorie/hondenvoer/hondenbrokken/alpha-graanvrij-hondenvoer   Hier de ingrediënten van de eend Ingredienten: Eend 50% (inclusief Versbereide Eend 28%, Gedroogde Eend20% en Eendenbouillon 2%), Zoete Aardappel (26%), Erwten (6%),Aardappelen, Bietenpulp, Lijnzaad, Omega 3-supplement, Mineralen,Groentebouillon, Sinaasappel (0,3%), Veenbes, Fructooligosacchariden(FOS, 96 mg / kg), Mannanoligosacchariden (MOS, 24 mg / kg) Voedingsadditieven per KG Vitaminen: Vitamine A 15.000 IE, Vitamine D3 2.000 IE,Vitamine E 95 IESpoorelementen: Zink (Zinksulfaat Monohydraat) 50 mg,IJzer (IJzer(II)sulfaat Monohydraat) 50 mg, Mangaan(Mangaan Sulfaat Monohydraat) 35 mg, Koper(II)sulfaatPentahydraat) 15mg, Jodium (Watervrij Calciumjodaat) 1 mg,Selenium (Natriumseleniet) 0,3 mg Analytische bestanddelen Ruw Eiwit 26% Ruw Vet 14% Ruwe Vezel 3% Ruwe As 9% Vocht 8% NFE 40% Metaboliseerbare energie 367 kcal/100gram Omega 6 Vetzuren 2% Omega 3 Vetzuren 1% Calcium 2% Fosfor 1% Voedingstabel 1-3 kg             25-55 gram 3-5 kg            55-85 gram 5-7 kg           85-105 gram 7-10 kg        105-140 gram 10-13 kg      140-170 gram 13-15 kg     170-190 gram
honden page profiel JessicaJessica schreef in Bench training werkt niet
Je hebt een jonge hond dus niet gek dat hij  spullen pakt. Sommige honden wennen nooit aan een bench. Als hij zo duidelijk aan geeft dat hij het niet fijn vind dan kan je blijven oefenen maar misschien word het niet beter Ik zou ook zeker geen hond  die net bij je is buiten zetten. Dadelijk krijgt hij verlatings angst
honden page profiel JessicaJessica schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Dierenkliniek Putten  heeft een orthopeed
honden page profiel JessicaJessica schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Bravecto zou ik niet gebruiken vind ik chemische troep
honden page profiel JessicaJessica schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Werkt zo n keramische kralenketting echt tegen teken?  Welke alternatieven gebruiken jullie tegen de teken? Ik wil het liefst iets wat niet chemisch is
honden page profiel JessicaJessica schreef in Tips waak/erfhond raskeuze
Boerboel zou ik niet buiten laten. Het is een heel ander klimaat dan waar hij vandaag komt. Ze zijn extreem waaks voor eigen gezin en zelfstandige werkers dus als ze vinden dat ze moeten ingrijpen doen ze dat. Dus als je kinderen vriendjes mee nemen is dat niet handig.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Heb je een foto van de hond? Ik ben wel benieuwd of de hond er echt ziek uit ziet. Een goede fokker is lastig en helemaal bij een Franse Bulldog. Ik zit regelmatig op marktplaats te kijken en na een tijd zie je bij welke fokkers het niet klopt. Ik kom regelmatig dezelfde fokkers tegen waarvan ik denk dat de honden zijn opgekocht
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hebben jullie dat ook?
We missen ze nog vaak Galo    Dyuna 
honden page profiel JessicaJessica schreef in Aanschaf/opvoeding/omgang met andere dieren
Voor een oude hond zou ik er geen pup bij zetten. Het kan 2 kanten opgaan. Of de oude hond leeft er van op of hij kan het drukke gedrag niet handelen en word overrulled door de pup.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
Super gaaf!!!
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
" Als je een foto hebt wil ik wel een poging wagen. Heb je nog voorkeur voor een bepaalde stijl?  " Hannah & June Ik vind de disney stijl leuk. Heb je wat aan deze foto's?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
" Als je een foto hebt wil ik wel een poging wagen. Heb je nog voorkeur voor een bepaalde stijl?  " Hannah & June Dat zou ik super lief vinden. Ik zoek een foto.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
Wat leuk gemaakt. Zou iemand dat van James kunnen maken?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Beginner: hulp gevraagd
Wij geven Energique aan de hond. Dat is compleet voer volgens het merk.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Waakhond en gezinsmaatje
Wat vind je van een Cane Corso? Ik vind het de ideale erf hond al zou ik de hond in de nacht in huis laten omdat ik bang zou zijn dat er of wolven (woon je in het buitengebied?) Of dat mensen de hond proberen wat aan te doen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in De Stelling Muilkorf
Dat ben ik niet helemaal met je eens. Onhandelbaar kan ook komen door mishandeling of door karakter.  Of de hond niet de baas kunnen zijn.En liever een muilkorf dan dat de hond een voorbijganger bijt of alles van de grond eet.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Vraag over fokken
Wij willen in de toekomst misschien een 2de hond erbij. Ik merk alleen dat ik het ontzettend moeilijk vind om een goede fokker te vinden. Vele mensen fokken zonder testen en met kleur hypes. Nou wil ik echt een hond waarbij de ouders getest zijn. En wat ik begreep is bij een Franse Bulldog een FCI stamboom niet het belangrijkst. Gezien de neuslengte test naar mijn mening een wassen neus is zoals hij uitgevoerd word. Liever heb ik een fokker waarbij de ouders getest zijn en je beduidend goed een goede neus ziet inclusief (luchtpijp onderzoek van ouders) Maar wat ik lastig vind is dat ik toch wel "fokkers" zie waarbij de testen op orde zijn en beiden ouders een goede neus hebben en de pups ook  maar dat ze dan fokken op hype kleuren. Overal lees ik op internet dat de blauwe en merle kleur soms gezondheidsproblemen geven. Als je een pup koopt met een normale toegestane kleur maar uit een ouder die blauw of merle is. Hoe zit het dan met de gezondheid? Waarom zijn er zo veel fokkers die echt meer als 5 nesten van verschillende moeder honden per jaar hebben. Ik krijg dan ook een beetje het gevoel dat zulke mensen vooral veel honden hebben om te fokken voor het geld.Hoe kan ik controleren  of zo n moeder hond echt maar 2 of 3 nestjes in haar leven krijgt? En dat een fokker niet zo veel honden heeft waar hij/ zij mee fokt?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Max naam voor teefje?
Ik vind het ook een naam die veel voor komt en ik zou het voor een teef niet doen. Maar jullie moeten vooral doen waar jullie blij van worden.
honden page profiel JessicaJessica schreef in James
Sinds Juli hebben wij een nieuwe hond. We zijn er ontzettend blij mee.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ik kan niet inloggen
Els ik heb ook een andere telefoon en nou lukt het inloggen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
Ik vind dit een moeilijk onderwerp. Wij hebben zelf altijd honden gehad die onder de oude RAD regeling vielen. Super honden voor ons alleen lastig met andere honden. Toen viel me al op hoe goed je het zelf ook doet als eigenaar door je hond aangelijnd te houden en op rustige tijden te lopen, je vaak loslopende honden tegen kwam. Dat heeft soms voor lastige situaties gezorgd. Nu heb ik een kleine hond en ben ik zelf bang om zo 'n hond tegen te komen. Het zou zo veel makkelijker zijn als mensen hun hond aangelijnd hebben waar dat moet.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ik kan niet inloggen
Het lukt mij niet om in te loggen. Alleen als ik wachtwoord vergeet indruk kan ik via een link inloggen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Tuigje oudere hond
Wij hebben  voor de hond een Frenkiez y tuig.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Past een hond bij mijn levensstijl?
Wat goed dat je er zo over nadenkt voordat je een hond neemt. Mijn mening is dat een hond niet langer als 5 uurtjes per dag alleen moet zijn. Er zullen echt honden zijn die het langer kunnen maar honden zijn roedeldieren. Is het geen mogelijkheid dat de hond naar je ouders gaat als je gaat werken?  Bepaalde rassen zou ik dan al niet nemen, denk aan rassen met een hoog energie level...  of rassen waarvan bekend is dat ze niet goed alleen kunnen zijn Een pup zou ik niet aanraden want daar gaat echt heel veel uren werk inzitten denk aan het zindelijk maken of het leren alleen thuis zijn. Dat lukt niet met 3 weken vakantie. Een asielhond is misschien een optie maar dan zou ik rekening houden met een hond die je kan tillen als de hond geen trap kan lopen.  
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
"   "bink  wat een mooi boxertje zeg <3 <3
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
" Leuk een boxer, mijn ouders fokten ze, ik ben er mee opgegroeid!   Dat arme chihuahuatje. Jeetje, hoe kunnen mensen   Alles wat vertrouwd was is weg en ze heeft werkelijk geen idee wat er gebeurd.  Dat alleen al, is eng. Ze zal moeten wennen en leren dat ze bij jullie veilig is en dat je man het goed bedoelt. Dat heeft tijd nodig.   Wat belangrijk is, dat je man opt dit moment haar niet gaat benaderen, of aaien. Het is eigenlijk wachten, totdat ze zelf toenadering zoekt, dan is ze nl zo ver om dat te doen. Hij zou  haar eten kunnen geven, dat zorgt voor een positieve associatie. Mee gaan wandelen en als ze bij jou zit, dat hij dan opt veilige afstand naast je zit, zonder dat je man naar haar kijkt, of contact maakt. Zo kan ze leren dat je man het wel goed bedoelt. Betreft eten, als ze brokjes krijgt, zou je die op de grond kunnen strooien, dan kan ze niet snel eten, maar moet ze haar neus gebruiken, dat werkt rust gevend en ze worden er moe door. Honden vinden dat ook erg leuk om te doen. Je man zou ook de brokjes kunnen strooien, zo doet ze gelijk een positieve ervaring op bij je man.   Het heeft echt veel tijd nodig. Dat ze al zo goed op jou reageert is fijn en dat geeft hoop! Dit was een pupje uit ons laatste nest "Suzanne en Luca 
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
iedereen bedankt voor jullie reactie :-D :-D mijn man was vanmorgen op de grond gaan zitten en natuurlijk kwamen bink en loesy om te knuffelen en uiteindelijk kwam ons moeske er ook bij en heeft hij ze even kunnen knuffelen maar nie te lang vond ze een beetje eng hebben we ze ook verder gewoon laten doen maar het is een begin he we waren allebei super blij met dit kleine gebaar. <3 <3
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
bedankt Sylvia voor je reactie denk idd ook da ze al veel heeft meegemaakt en ze is nu ook loops
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
hoi iedereen heb gezien dat het 7 jaar is geleden dat ik hier ben geweest O-) daarom wil ik jullie even ons nieuw gezinnetje voorstellen: eerst hebben we bink onze boxer is 8,5 jaar oud en hebben we sinds pup hij is super lief en dan hebben we ook ons loesy een boston terrier 7 jaar stront eigenwijs maar ook super lief maar nu hebben wij sinds vrijdag een chihuahua 4 jaar is ze ze noemt moeske wij zijn al de 4de eigenaar ze is vroeger mishandeld geweest naar mij luisterd ze redelijk maar ze is doodsbang voor mijn man hij wou ze vanmorgen aanhalen ze dook in elkaar en deed een klein plasje (ze is wel sinds zondag loops) ik vindt dit zo erg voor moeske maar ook voor mijn man want hij ziet zo graag hondjes, naar mij toe doet ze het heel goed begint zelfs naar haar naam te luisteren maar ik zou zo graag vrede hebben en dat ze niet zo bang is ook vliegt ze s'morgens en s'avonds in haar eetpot net of ze heeft nooit eten gehad, kunnen jullie mij alstublieft een beetje advies geven zeker ivm de relatie tussen mijn man en moeske hoe we da kunnen oplossen, alvast bedankt :-D
honden page profiel JessicaJessica schreef in Vragen van groentjes. Alle advies welkom ;-)
Ik vind een hond alleen  in  een kennel  meestal zielig. Bijna alle honden ook de zelfstandige rassen houden er van om binnen bij de mens te zijn. Ik snap niet zo zeer waarom mensen een hond aanschaffen al de hond niet binnen mag. Ik zou dan voor 2 honden kiezen en volwassen honden. Een pup in een kennel en in de tuin lijkt mij niet zo handig. Als je weet hoe druk je bent met een pup. En een pup  kan je niet alleen los in een tuin laten. Die gaat alles slopen en opeten. Dus dan moet je of de hele dag in de tuin erbij zitten of de pup zit heeeel veel uren alleen in een kennel.
 

Vrienden van pieter

honden foto van Dhonden foto van Natascha en bonohonden foto van C.honden foto van Jessicahonden foto van Hendri en Dushihonden foto van binkhonden foto van fj-Spencer en Kitahonden foto van Deidre en Bella honden foto van Suraja

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^