HondenPage baasje pieter

Wat schreven de vrienden van pieter op het forum

honden page profiel JessicaJessica schreef in Past een hond bij mijn levensstijl?
Wat goed dat je er zo over nadenkt voordat je een hond neemt. Mijn mening is dat een hond niet langer als 5 uurtjes per dag alleen moet zijn. Er zullen echt honden zijn die het langer kunnen maar honden zijn roedeldieren. Is het geen mogelijkheid dat de hond naar je ouders gaat als je gaat werken?  Bepaalde rassen zou ik dan al niet nemen, denk aan rassen met een hoog energie level...  of rassen waarvan bekend is dat ze niet goed alleen kunnen zijn Een pup zou ik niet aanraden want daar gaat echt heel veel uren werk inzitten denk aan het zindelijk maken of het leren alleen thuis zijn. Dat lukt niet met 3 weken vakantie. Een asielhond is misschien een optie maar dan zou ik rekening houden met een hond die je kan tillen als de hond geen trap kan lopen.  
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
"   "bink  wat een mooi boxertje zeg <3 <3
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
" Leuk een boxer, mijn ouders fokten ze, ik ben er mee opgegroeid!   Dat arme chihuahuatje. Jeetje, hoe kunnen mensen   Alles wat vertrouwd was is weg en ze heeft werkelijk geen idee wat er gebeurd.  Dat alleen al, is eng. Ze zal moeten wennen en leren dat ze bij jullie veilig is en dat je man het goed bedoelt. Dat heeft tijd nodig.   Wat belangrijk is, dat je man opt dit moment haar niet gaat benaderen, of aaien. Het is eigenlijk wachten, totdat ze zelf toenadering zoekt, dan is ze nl zo ver om dat te doen. Hij zou  haar eten kunnen geven, dat zorgt voor een positieve associatie. Mee gaan wandelen en als ze bij jou zit, dat hij dan opt veilige afstand naast je zit, zonder dat je man naar haar kijkt, of contact maakt. Zo kan ze leren dat je man het wel goed bedoelt. Betreft eten, als ze brokjes krijgt, zou je die op de grond kunnen strooien, dan kan ze niet snel eten, maar moet ze haar neus gebruiken, dat werkt rust gevend en ze worden er moe door. Honden vinden dat ook erg leuk om te doen. Je man zou ook de brokjes kunnen strooien, zo doet ze gelijk een positieve ervaring op bij je man.   Het heeft echt veel tijd nodig. Dat ze al zo goed op jou reageert is fijn en dat geeft hoop! Dit was een pupje uit ons laatste nest "Suzanne en Luca 
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
iedereen bedankt voor jullie reactie :-D :-D mijn man was vanmorgen op de grond gaan zitten en natuurlijk kwamen bink en loesy om te knuffelen en uiteindelijk kwam ons moeske er ook bij en heeft hij ze even kunnen knuffelen maar nie te lang vond ze een beetje eng hebben we ze ook verder gewoon laten doen maar het is een begin he we waren allebei super blij met dit kleine gebaar. <3 <3
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
bedankt Sylvia voor je reactie denk idd ook da ze al veel heeft meegemaakt en ze is nu ook loops
honden page profiel binkbink schreef in doodsbange chihuahua
hoi iedereen heb gezien dat het 7 jaar is geleden dat ik hier ben geweest O-) daarom wil ik jullie even ons nieuw gezinnetje voorstellen: eerst hebben we bink onze boxer is 8,5 jaar oud en hebben we sinds pup hij is super lief en dan hebben we ook ons loesy een boston terrier 7 jaar stront eigenwijs maar ook super lief maar nu hebben wij sinds vrijdag een chihuahua 4 jaar is ze ze noemt moeske wij zijn al de 4de eigenaar ze is vroeger mishandeld geweest naar mij luisterd ze redelijk maar ze is doodsbang voor mijn man hij wou ze vanmorgen aanhalen ze dook in elkaar en deed een klein plasje (ze is wel sinds zondag loops) ik vindt dit zo erg voor moeske maar ook voor mijn man want hij ziet zo graag hondjes, naar mij toe doet ze het heel goed begint zelfs naar haar naam te luisteren maar ik zou zo graag vrede hebben en dat ze niet zo bang is ook vliegt ze s'morgens en s'avonds in haar eetpot net of ze heeft nooit eten gehad, kunnen jullie mij alstublieft een beetje advies geven zeker ivm de relatie tussen mijn man en moeske hoe we da kunnen oplossen, alvast bedankt :-D
honden page profiel JessicaJessica schreef in Vragen van groentjes. Alle advies welkom ;-)
Ik vind een hond alleen  in  een kennel  meestal zielig. Bijna alle honden ook de zelfstandige rassen houden er van om binnen bij de mens te zijn. Ik snap niet zo zeer waarom mensen een hond aanschaffen al de hond niet binnen mag. Ik zou dan voor 2 honden kiezen en volwassen honden. Een pup in een kennel en in de tuin lijkt mij niet zo handig. Als je weet hoe druk je bent met een pup. En een pup  kan je niet alleen los in een tuin laten. Die gaat alles slopen en opeten. Dus dan moet je of de hele dag in de tuin erbij zitten of de pup zit heeeel veel uren alleen in een kennel.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Onze Beagle wordt niet meer beter
Wat  een vreselijke diagnose. Ik heb er geen ervaring mee maar ik hoop dat je je hond nog lang bij je mag houden.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond sloopt in de bench
Dat zeg ik ook niet. Ik heb het over de nacht.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (Kleine update fotootjes en kort filmpje 1e keer in zwembad pag. 25)
Wat een leukerd  Plaats maar veel foto s van Teun.  Fijn dat je ruimte in je hart hebt voor zo snel een nieuwe hond. Hebben wij toen ook gedaan en ik heb er geen moment spijt van gehad. 
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond sloopt in de bench
Een hond moet ook door de sloop periode heen. Een bench kan daar bij helpen maar steeds in een bench en het gedrag niet aanpakken werkt ook niet. Dan zal de hond zodra hij uit de bench mag gaan slopen. Probeer eens genoeg botten hertengewei of waterbuffelhoorn . En ga eens beneden slapen en laat de hond los. Zo kan je zien wa5 er gebeurd.  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Wanneer moeten wij onze pup aanschaffen?
De bulldog is 1 jaar ook die kan nog veranderen qua karakter. Ik zou nooit een stafford en bulldog samen willen hebben. De bulldog heeft is van origine  ook geen hond vriendelijke hond en een stafford helemaal niet. Ik vraag me echt af hoeveel kennis je hebt van molossers en Staffords. Ik zou het bij 1 hond houden.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Moet een hond 'naast' lopen?
Ik  loop op de manier van jou. Wandelen moet voor iedereen ontspannen zijn.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Snelle vraag, honger
Onze hond krijgt  2 keer per dag brokken. In de ochtend en avond. De brokken blijven de hele dsg staan en ze eet wanneer ze trek heeft. Waarom zou je de brokken weg halen?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Pup 8 weken giarda
Alles heel goed ontsmetten en als de hond gepoept heeft zijn billen schoonmaken en de poep opruimen anders heb je kans op herbesmetting. Ik zou je oude hond goed in de gaten houden en misschien in overlegmet de dierenarts een kuurtje tegelijk met de pup. Of je als mens de giardia krijgt is echt afwachten.  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Voorstellen
Heel veel plezier. Kijk je  wel uit met hitte en een hond in de vrachtwagen laten? Of hebben die vrachtwagens airco?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
Wat een vreselijk nieuws hebben jullie gekregen. Helaas moeten jullie zelf beslissen wat jullie gaan doen. Ik denk dat ik niet voor chemo zou kiezen. Ik denk namelijk dat het teveel stress en pijn geeft in verhouding met de tijd die je erna krijgt. Vergeet niet dat je nooit te vroeg afscheid kan nemen maar wel te laat. 
honden page profiel JessicaJessica schreef in plassen
Heeft ze de avond er voor goed uit geplast? Is de nacht te lang en moet je haar de avond er voor later uitlaten en in de ochtend vroeger?  Heeft ze veel gedronken voor de nacht? Vang eens ochtend urine op en breng dat naar de dierenarts dan kunnen ze kijken of het een blaasontsteking is. Is de hond al oud? Het kan ook incontinentie zijn.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Gescheurde kruisband of toch niet
Onze hond heeft 2 gescheurde kruisbanden gehad en liep de ene keer goed en dan andere keer mank. Ik kan je de orthopeed Daan Kranendonk aanraden van dierenkliniek Putten.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond bijt kat dood.
Ik zou op safe spelen en de rekening naar je verzekering sturen. Als die vrouw aangifte doet kan je met je HR hond zo maar een probleem hebben.   Eigenlijk vind ik dat je helemaal niets moet betalen maar ik zou het toch doen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Puppy bijt in handen...voeten...broek...
Ruilen werkt vaak goed. Als hij bijt geef hem een speeltje of botje waar hij in mag bijten. Je moet wel  geduld hebben. Het kan een paar weken duren voordat de pup het begrijpt.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Rottweiler (6j) accepteert nieuwe pup (7wk) niet?
Ik snap niet waarom je voor een tweede keer een hond erbij neemt als het de eerste keer al niet goed gaat? Kan je dat uitleggen mevrouw Cesar Milan? En waarom laat je de honden in de nacht alleen? Terwijl de ene hond zo doet tegen de ander. Ik ben bang dat het een keer mis gaat en de pup dood gebeten word. Ben je daar zelf niet bang voor?  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Keuzes, keuzes - Stafford pup
Ik heb hele goede antwoorden voorbij zien komen. Wat ik nog wil aanvullen is dat je ook thuis altijd moet opletten dat de hond nooit per ongeluk de voordeur uit kan gaan of via de poort. Dat kan lastig zijn als er vriendjes van je kinderen komen spelen. En ga er maar niet vanuit dat je de hond gezellig mee kan nemen naar familie als daar andere honden zijn. Bij sommige stafford zijn de signalen zo minimaal dat sommige mensen ze niet kunnen lezen en dan lijkt het agressieve gedrag uit het niets te komen.  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Tumor in bek flatcoated retriever
Wat vreselijk voor jullie. Ziet er vreemd uit zo bij de bek.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Mastceltumor 2 stuks ontdekt
Onze dierenarts maakte bij onze hond een foto van de longen om te kijken of er een uitzaaiing was. Wat ontzettend naar. Hopelijk valt het allemaal mee. Ik duim voor jullie.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Help pup van 4 maanden kan niet alleen blijven
Het kan ook verveling zijn van je hond. Als hij de hele nacht al in de bench zit en dan overdag 4 a 5 uur in de bench moet. Ik vind je hond wel erg jong en denk dat het ook opvoeden en wennen is. Ik ben vast een sukkel betreft opvoeden maar wij hebben de hond in de nacht meteen los op bed laten slapen en overdag  los in de woonkamer. En weggaan opbouwen. 5 minuten de kliko weg brengen en 10 boodschappen doen ect. Ze heeft denk ik een paar dingen kapot gemaakt en toen was dat over. Ze was veel onrustiger in de bench dan los in huis. .
honden page profiel JessicaJessica schreef in Wat voor honden hebben jullie?:)
Dyuna onze Old English Bulldog x Cane Corso
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ervaring dubbele bekkenkanteling (TPO) bij Golden van 10 maanden
Soms heb je gewoon pech. Onze hond heeft  2 keer een TPLO operatie gehad. Eerst de ene kruisband toen ze net 10 maanden was en toen de andere kruisband met 14 maanden.  Ze heeft daarbij  slechte heupen en had al atrose vorming. Ze heeft 2 keer een anabolenspuit gehad.Onze orthopeed is helemaal niet tegen traplopen en zei dat zolang ze het beheerst doen een goede oefening is. Wij fietsen 1 keer per dag met haar in draf tempo. Na een tijd weer controle gehad en je zag echt dat door training haar spieren het opvangen. Goede heupen zal ze nooit krijgen maar het is goed verbeterd.  Misschien mag je in de toekomst ook fietsen met haar? Ik raad je aan om dat met de orthopeed te bespreken.   Goed dat je suplementen geeft. Hopelijk helpt dat.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Serrano Ham bone - en nu een beetje spijt
Een kauwbot van de waterbuffel kunnen ze heel lang mee doen. Let wel op dat het bot dicht is aan de brede kant anders kan hij vast komen te zitten met zijn bek.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Puber 'intimideert' andere honden. En nu?
Wij hebben een Old English  Bulldog x Cane Corso en heeft het zelfde gedrag. Ze drukt ze tegen de grond met een hoop herrie. Ze is ergens dominant maar ook zit er een deel angst in. Ik voorkom dit gedrag door af te leiden en dan langs de hond te lopen of aan de riem. Het enige verschil is dat mijn hond weinig behoefte heeft aan spelen. Ze heeft een vaste groep waarmee ze los loopt en dat gaat goed.
 

Vrienden van pieter

honden foto van Dhonden foto van Natascha en bonohonden foto van C.honden foto van Jessicahonden foto van Hendri en Dushihonden foto van binkhonden foto van fj-Spencer en Kitahonden foto van Deidre en Bella honden foto van Suraja

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^