HondenPage baasje Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

Wat schreven de vrienden van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira op het forum

honden page profiel ientjeientje schreef in Los leren slapen
Grotere bench, als je je fijn voelt meteen bench. Mijn toller heeft 13 jaar geslapen in de bench,een grote bench waar ze in kom  rondlopen.  Haar plekje. Toen ik de bench weghaalde, was ze niet gelukkig, ze bleef zoeken. Teruggegeven weer tevreden er in. Deurtje had ik er wel uit . Laat jij je hondje dan al  vroeg in de avond uit en dan tot de dag erop? 5,5 maanden, knap dat dat al kan.  Je kan ook gewoon deurtje openlaten. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Mede-eigenaar
" Mijn teefje was na de maanden bij de fokster wel weer erg blij om met mij en de andere hond mee te komen. Daar heb ik geen verschil in gemerkt, ze sprong zo de auto in en liet nog enkele pups achter, ze was een goede moeder geweest, maar was dus erg blij dat ze weer met ons mee kon.  Later kwam ik tot de conclusie dat op een of andere manier ze echt pas "eigen" voelde toen ze ook daadwerkelijk van mij was. Tot die tijd moest ik toch telkens verslag uitbrengen en "presteren". Dat is onbewust geweest, toen ze echt van mij was leek onze band ook anders te worden, hechter. " Blondie Dat bedoel ik dus! 
honden page profiel ientjeientje schreef in Mede-eigenaar
Ik heb er veel ellende van bezien. Twee keer een hondje op die manier geplaatst zien worden, een keer een reu een keer een teef. Beide keren liep het fout met ruzie tot gevolg. Zelf zou ik het ook nooit doen. Ik wil een hond voor mezelf, niet de verantwoording voor de hond van een ander.  Want zo voelt dat voor mij. De hond blijft waarschijnlijk op naam van de fokker zodat het nest ook op die naam komt te staan. Meestal mag de mede eigenaar voor alle kosten opdraaien,  en de opbrengst van het nest gaat naar de fokker. Ook de kosten van het nest overigens, spreek dat wel af. Vaak krijg je de pup of voor niets of tegen gereduceerde prijs.wat als de hond overlijdt bij, tijdens of na de bevalling.......   Maar maak afspraken.   De fokker zal shows willen lopen? Ringtraining willen doen, doe jij dat, betaal jij dat, of doet de fokker dat en betaalt de fokker het. Echt hierdoor heb ik het zien stranden.  Wie betaalt de dierenartskosten? Wi betaalt entingen en ontworming vóór het nestje?   De gevallen die ik ken. Het teefje kreeg ongewild een nestje, dat teefje zat dus bij de mede eigenaar, en zou terug naar de fokker. Echter voor het hondje twee jaar was had het bij de medeeigenaar al twee nestjes gehad, hij had niet opgelet, oeps,  en had ook een reu. Zeg nooit het gebeurt mij niet. Een  loopse teef kan zo ontsnappen. Ook bij jou. Jouw verantwoordelijk heid voor de hond van een ander. Bij de reu,  (afspraken gemaakt tussen de beste vrienden, nee dat gaat bij ons echt niet fout, contract opgemaakt naar voorbeeld van rvb,), werd het een meningsverschil, de hond was uiteindelijk alleen nog van maandag tot vrijdag bij de mede eigenaar, in de weekenden, werd er getraind, door de weeks ook nog een keer, shows gelopen , wedstrijden gelopen door de fokker. Deze hond kwam dus terecht tussen twee bazen, steeds heen en weer, heen en weer. Alles vooraf afgesproken, maar in werkelijkheid liep het zo anders. En net contract? Bleek dus niets maar dan ook niets waard toen het een strijd werd wie de hond mocht hebben.    
honden page profiel ientjeientje schreef in Geef een complimentje aan de persoon boven je
Wat een leuk Topic., sylvia! Jantien, ook jouw bijdragen en adviezen aan wie dan ook,  kan ik vaak ook gebruiken.  
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Geef een complimentje aan de persoon boven je
Kimeta Wat heb je een mooi foto en wat heb je mooi honden 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Liz laatste nest -> geboren
" Dat weten we nog niet  " de stippelbende Ik zou hem houden hij is echt mooi 
honden page profiel ientjeientje schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Och wat erg, heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik huil met jullie mee. Je hebt haar een superleven gegeven, ze mocht altijd mee, en op tijd dit besluit nemen, dat is ook liefde.
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Heel erg veel sterkte de komende tijd 
honden page profiel ientjeientje schreef in Balou, Lotus en kat Nemo.(fototopic).
Allemaal mooi, maar die onderste, prachtig
honden page profiel ientjeientje schreef in Hond op doek leren plassen
Ik zou ook de ruimte waar hij is vol te leggen met kranten en op een krant een plasmatje. ,  en dat kranten stuk,kleiner maken, maar wel in hele kleine stappen, 
honden page profiel ientjeientje schreef in Hond op doek leren plassen
Ik ging met mijn oude hondje in de nacht een keer naar buiten. Moet er zelf ook altijd een keer uit, en dan zette ik hem in de tuin. Plassen, naar binnen en geen onzindelijke hond. Want een hond vindt dat zelf ook erg.
honden page profiel ientjeientje schreef in Teveel rimadyl
" Wat fijn trouwens hoe lief jullie reageren. Ben van Facebook alleen maar gewend dat je meteen veroordeeld wordt als je een stomme fout maakt. Echt heel lief! " Aika Dit kan iedereen overkomen, weet dat tabletjes tegenwoordig smakelijk gemaakt worden, dus als hond, waarom zou je niet iets lekkers nemen. Fijn dat het goed is gegaan. Voor stoned zou ik niet bang zijn, dat gebeurt met tramadol, ik dacht niet met rimadyl. Meestal is een dosering van medicatie heel veilig, als het werkt heb je zoveel nodig, meer geven geeft dan niet meer verbetering.. Maar dat wil niet zeggen dat als je meer geeft het meteen heel slecht afloopt., de marges zijn best groot. Mijn huisarts zei ooit, je kan in een half volle tank nog best benzine bijtanken maar de auto gaat niet harder lopen.  .waarbij ik niet zeg, geef maar raak, natuurlijk niet. Beterschap met je hond, want hij krijgt de pijnstilling niet voor niets.
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in HondenNamenTopic
" Poppy betekend klaproos Koert!  " Sheltiebaasje Echt grappig wist ik niet leuk om dat te horen 
honden page profiel ientjeientje schreef in Woefkensranch
" Heeft er iemand ervaring met Lagotto Romagnolo of italiaanse waterhond? Wij hebben een puppy aangekocht aangezien karakter goed bij ons past, maar ook aangezien dit een zuiver ras blijkt te zijn dat ook hypo-allergeen is (geen verharing). Dit blijkt echter bij onze pup niet te kloppen want vehaard behoorlijk, maar heeft ook niet de gekende Lagotto-krullen. De fokker beweerde dat na een puppy scheerbeurt dat in orde zou komen en dus heeft hij de pup volledig kaal geschoren. Nu is de haar terug gegroeid, maar er is echter niets veranderdverbeterd tov voor de scheerbeurt. Mogelijk is het dus geen zuiver Lagotto-ras!9 Heeft iemand vergelijkbare ervaringen? " Hola De enige manier om zeker een rashond te hebben is een rashond met een officiele stamboom. Heb je die niet dan is niet te achterhalen of je hond raszuiver is of niet.
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Liz laatste nest -> geboren
Leuk blijft hij bij jou wonen? Of niet 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in HondenNamenTopic
Mijn hond heet Poppy ik weet niet wat haar betekenis is we waren bij een fokker en mijn moeder zei ach wat een poppy vandaar haar naam 
honden page profiel ientjeientje schreef in Herder pup valt oudere mopshond aan
Volledig eens met Heleen.  
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Kaylin, Djaira en Djazzy op vakantie
Smelt zulke leuke honden Danielle 
honden page profiel ientjeientje schreef in Beweging american bully
" Dit is mijn hond vandaag gewandeld van ongeveer iets langer dan een uur zometeen nog even na een wandeling  " Rowena Nou die ziet er goed uit. Lekker opbouwen met lopen, maar zeker eerst gezondheid zeker weten.
honden page profiel ientjeientje schreef in Beweging american bully
Is jouw hond wel gezond? Ik vind van 20 minuten in 1 x naar meer dan een uur wel veel in een keer, zou het langzamer opbouwen. Bij twijfel na laten kijken bij de dierenarts. Bekijk zijn slijmvliezen eens bv. In de bek, zijn die mooi roze of tegen heel licht tot wit roze aan? Een hond met bloedarmoede, dat is overigens totaal andere bloedarmoede dan het ijzergebrek bij mensen, geeft een slome hond, die bij thuiskomst gelijk gaat liggen, snel hijgt . Dit kan je dan soms zien aan te licht gekleurde slijmvliezen.    
honden page profiel ientjeientje schreef in Beweging american bully
Verdiep je in je hond. Ik denk dat hij niet verder kan, stel een dergelijke vraag eens op een site met meer mensen die deze hond hebben. Ik vergelijk het met een engelse bulldog....die kan ook niet ver lopen vanwege de bouw en snuit. Tenminste de e.b,s  die ik ken en hier in het park lopen.   En twintig minuten achter een bal aan laten rennen, zo slecht voor de poten, de rug en alle gewrichten. Wil je toch conditie opbouwen. Stop met ballen gooien en ga wandelen, iedere wandeling op een  dag 5 minuten langer maken. Maar zeker niet met die warme dagen van de laatste week.
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in In zijn laatste dagen , terwijl hij nog zo graag wil gedag zeggen tegen zijn vriendjes
Heel erg veel sterkte de komende tijd 
honden page profiel ientjeientje schreef in Hulp voor huisdieren uit Oekraine
Sorry, verwijderd. Hoorde hoer t9ch niet thu8s
honden page profiel ientjeientje schreef in Heeft iemand ervaring met marcoskennel in uden
" Wij hebben ook zo'n pup en die doet het geweldig. Marco is goed bezig, iedereen die anders beweert mag natuurlijk zij/haar mening geven, maar als je er nooit bent geweest of met Marco en zijn vriendin hebt gesproken moet je wel voorzichtig in jet uitlatingen zijn. Oftewel mondje dicht want anders beschouw ik en vele andere met mij het als roddel en achterklap. Iemand afbranden is eenvoudig, maar onze ervaring en die van andere die daar een pup hebben aangeschaft zijn top.   " Pierre Apart dat dit topic opeens weer naar boven komt. Daar zet ik ?? Bij. De bedreiging zie ik niet. Het is waarheid dat het als roddel over kan komen. Maar  hier ziet men het , terecht, als waarschuwing,  Een dreigement is het voor mij pas als er gezegd word, mond dicht want anders.........doe ik dit of dat.  Maar waardoor komt dit opeens weer naar boven?   Zijn er weer nieiwe nestjes (import misschien)  Marco? En wil je graag goede dingen zeggen voor nu googlende mensen? Gewoon op slot dit topic. Einde klaar. De waarschuwing staat er, ieder doet er mee wat hij of zii wil, geen welles  nietes strijd.
honden page profiel ientjeientje schreef in onbekende infectie
" De dierenartsen waar we zijn geweest zeggen of dat het een allergie is ( beide honden tegelijk ) of door het liggen op de elleboog En de schimmel kweek was negatief. Dus we moesten maar over gaan op ander voer of misschien een plant in de tuin ( die we niet hebben ) Deze foto's all naar 15 specialiseren gestuurd maar bij allemaal geen normaal antwoord ( ja kom maar langs dan kijken we wel ) maar niemand schijnt ook maar een idee te hebben wat dit is. " jim Waarom ga je dan niet langs bij die  bv. Een van die 15 specialisten?, als ze het zelf zeggen? Ik was er al geweest. Geen dierenarts brandt zijn vingers aan een diagnose op beeldscherm.    Ook hier zal je niemand vinden die zegt het is dat! Hooguit, het zou kunnen dat...... en daar schieten je honden niets mee op,   Ze likken niet aan elkaar ? Ik weet dat paarden elkaar kapot kunnen knabbelen uit liefde.
honden page profiel ientjeientje schreef in Bezitterige hond
Oh dank jullie wel! 
honden page profiel ientjeientje schreef in Bezitterige hond
" Heb een beetje te doen met die hond.  Die kan niet op zijn gemak een kluif opeten.Nu moet een specialist jou aanleren hoe je die kluif wél kan afpakken, terwijl dat dus gewoon niet nodig is maar omdat jij vindt dat het moet kunnen. En terwijl als je schrik hebt voor het laatste stuk, je het ook in een snack holder kan steken. Gewoon gat in boren en veilig zat.Als hij een week met een runderkophuid doet, zal hij wel niet zo een schrokop zijn ook al niet. Hier liggen trouwens verschillende kophuiden te slingeren. Die te klein zijn geworden doe ik weg als hij bv met mijn vriend gaan wandelen is. En anders steek ik ze in een snack holder voor het laatste stuk. Bij bv bullepees steek ik ze onmiddellijk in een snackholder omdat ik weet dat hij die in 1 keer opeet en het laatste stuk inslikt. Mijn hond is 8 maanden trouwens. Maar goed ik laat het "los". Toepasselijk.  " Kath Kath, Wat is een snackholder? Maak je die zelf?
honden page profiel ientjeientje schreef in Welke brok bij winderigheid?
Andere brok proberen, met normaal eiwitgehalte tot 25%. Wat voir de een goed is is voor de ander niet goed.  Maar winderigheid is niet goed. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Kees'vriendjes
" Ik heb Mellow's vacht eens serieus onderhanden genomen met Cowboy Magic. Ik ben er nog niet maar heb er heel wat uit gehaald.     " Kees Wat ziet dat er mooi uit! 
honden page profiel ientjeientje schreef in Wat en wanneer voeren na overgeven/diarree?
Eens met Marga. Je hond is aan haar eigen voeding gewend. Overzetten op kip rijst werd vroeger inderdaad vaak gedaan. Maar een andere voeding, dus moet het lijf zich aanpassen al is het licht verteerbaar. Eigen voeding als ze het daar goed op deed voor ze fing spugen.iedere pup maakt dit soort dingen mee,  noem het kinderziektes. Ze bouwen er weerstand mee op. Ze kan ook gewoon iets verkeerd gegeten hebben, dan is het er nu weer uitgekomen,   Als je hond nu tien uur niet heeft gegeten zou ik heel  snel een klein beetje, bv een paar eetlepels, gezien formaat van je hond, geven  en kijken hoe het gaat, zit het er nog in na een paar uur, dan weer een klein beetje. Om schrokken tegen te gaan kan je het uit de hand geven. Eet je hond niet dan weer even de dierenarts bellen. Komt het er weer uit, idem.
 

Vrienden van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Uma & Jokerhonden foto van dogfriendhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Sofie & Sennahonden foto van Stephanie & Tysenhonden foto van Iris, Lynn & Sam   honden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Jacinthahonden foto van Nanahonden foto van sylhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van jaelhonden foto van Dy-Annhonden foto van tamarahonden foto van Sophiehonden foto van Hondenliefhebber honden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu honden foto van Marissa & Zukohonden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza honden foto van Thamarahonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van Georges Desmethonden foto van Gitthonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Suzanne en Lucahonden foto van ientjehonden foto van Emma & de golden mannenhonden foto van F&Fhonden foto van Mila & Marahonden foto van koerthonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van Chantal, Sailor & Binkyhonden foto van Koert En poppy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^