HondenPage baasje Lisette

Wat schreven de vrienden van Lisette op het forum

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
dankjewel.    ja dex is nu nog 6 maanden hij is nu bijna 7 maanden.      ik hoop inderdaad dat hij geen broodfok was okal lijkt het met zijn gezonde staat niet zo. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
nou ik wou zelf graag een husky hebben. alleen daar was nog twijfel over omdat het een moeilijk ras kan zijn. en dan ga je een beetje kijken op het internet. naar herplaatsers enzo. en toen kwam dex op mijn pad en ik was op slag verliefd. hij was ongeveer 11 weken dat ik hem kreeg. we zijn toen gaan kijken en ik was echt meteen verliefd op hem het waren aardige mensen en op zijn paspoort was hij hellemaal gezond. hij had al 2 baasjes gehad en ik wou hem wel het goude mandje geven. daardoor weet ik niet waar hij vandaan komt en wie de ouders zijn wat ik zelf erg jammer vind. ik ben ook bang dat het een broodfok pup is geweest omdat hij nog totaal niet zindelijk was ook niet krant zindelijk. maar ik zal er nooit achter komen denk ik.    kwa karakter heeft hij het koppige en vasthoudent van een husky ook het luiden met het blaffen en praten. en van de herder heeft hij dat hij wil leren en buiten gewoon goed luistert. met het uiterlijk vind ik dat het op allebei lijkt. misschien iets meer op een husky.    ik was dus niet van plan om zoon kruising aan te schaffen. maar hij kwam gewoon net op mijn pad terecht. en ik ben daar blij om geweest. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in R.i.p. jackson
woow wat erg. heel veel sterkte toegewenst. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Hond verhaart
bedankt voor de reacties ik denk inderdaad dat het door de leeftijd komt en het husky ras.  ik weet niet of het aan het eten ligt. ik geef hem smolk puppybrokken. ik hoorde dat het goed is voor de vacht. alleen heb daar nog niet veel verstand van. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
hey ik was benieuwd of er hier nog meer kruising hebben van de Mechelse herder en husky. een beetje ervaringen delen enzo.   ik ben heel benieuwd.     gr sinsy en dex
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Hond verhaart
Hey.   Ik had een vraagje. Ik heb hier in huis een mechelse herder x husky puber puppy van 7 maanden. Alleen hij verhaart sinds kort verschrikkelijk erg. En me vader word er gek van. Wat ik begrijp. Daarom was ik benieuwd of jullie weten wat een goeie kam is voor het verharen. Ik dacht mis hebben jullie ideën.      Alvast bedank gr. Sinsy en een pootje van dex 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Raad het ras - FCI
ik heb op het eerste gezicht ook geen idee.
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in hoe verwijder je forums
oh oke dank jullie wel ik vind het niet heel dringend ik zal wel wat reacties verwijderen ofzo xD
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in hoe verwijder je forums
weet iemand meschien hoe je forums verwijderd. ik weet trouwens niet of dit de plek is waar ik het moet plaatsen. vroeger heb ik veel dingen gemaakt waarvan ik denk wtf en ik heb het graag verwijderd. ik hoop dat iemand me kan helpen.
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Teckel puppy's vliegen uit ..
wooow wat een mooie schatjes van pups. en wat zijn ze gegroeid ik vind het prachtig om naar te kijken <3
honden page profiel -- schreef in Ras-erkenning
Prachtige hond!
honden page profiel -- schreef in Ras-erkenning

honden page profiel -- schreef in i believe i can flyyyyy
Helemaal eens met Hannah. Ik lees hier met open mond, er is totaal geen logische aanleiding naar deze discussie. Waarom moet er bij een leuk kiekje opeens 'professioneel' naar een foto gekeken worden? Het gaat om het moment right? Of moet iedereen hier professioneel zijn voor ze foto's mogen plaatsen. Ga verder niet in op het fokkersgedeelte
honden page profiel -- schreef in stelling van de week , week 9
Ehm ja... ;) In Nederland althans.  Kijk je naar Zwitserland (daar woont mijn pa) dan zijn ze veel strenger op het houden van een hond. Je ziet daarom ook nauwelijks honden rondlopen, maar als je die ziet zijn ze keurig opgevoed, verzorgd en zijn verantwoord gefokt. Je moet daar een vergunning hebben om een hond te houden en je moet verplicht een training volgen. In dit opzichte vind ik dat Nederland dit ook moet gaan doen.  Zonder broodfokkers en pretnesten is de hondenpopulatie veel stabieler en is er uiteraard minder leed. Laat de verantwoorde fokkerijen staan, laat de mensen een vergunning hebben en een verplichte training..  
honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Wie is het?
Dank je wel ;).  
honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Honden fotograaf tips
Mocht je interesse hebben in een outdoor fotoshoot, dan kan je bij mij terecht (JAVfotografie). Ik studeer voor fotografie en ben al toegelaten aan de fotoacademie te Amsterdam.   Anders kan ik Sheila Fotografie echt aanraden, goede kwaliteit foto's en een leuke meid. Zij biedt een studio aan en komt ook aan huis. In jouw omgeving zit ook Monoafotografie, leuke vrouw en ook zij biedt iedereen een geweldige kwaliteit aan foto's. Het is niet het goedkoopste, maar zeker de kwaliteit waard. Of Van den Oord fotografie ;).
honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Pitbull x of toch Stafford x Mechelaar?
   Edit... oud topic..
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier
" Wat leuk, ik teken ook veel met pastel Heel mooie tekening! " Pam & Daya  Zie het.. Mooi hoor ;). Ik moet nog steeds wat wennen om met pastel te werken, aangezien ik grafiet al jaren gewend ben. Wil binnenkort maar even nieuw merk papier aanschaffen.. Heerlijk spul, alleen altijd wel weer een omschakeling.
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier
" Wat mooi! Jij bent wel creatief trouwens! Met fotograferen bedoel ik, en ook dit tekenen.     " sylvia  Ja klopt ;). Mijn hele familie is kunstzinnig (moederskant), dus ik ben er echt in opgegroeid.  Begon met schilderen, toen tekenen en fotografie zit er nu ook bij. Helaas geen tijd om te gaan schilderen, dus dat heb ik laten vallen.
honden page profiel -- schreef in verlanglijstje
Tibetaanse mastiff... Voor mij bevat deze hond alles wel wat ik zoek in een hond.   Wel wat anders dan deze kleine  
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier
^
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier

honden page profiel -- schreef in Communiceren met overleden dieren
Tja...  Ik begrijp dat een verlies van een huisdier zwaar kan vallen, maar als IK jou was zou ik een andere manier vinden om het verlies te verwerken.  Er zijn uiteraard mensen die zeggen dat ze met overleden huisdieren kunnen praten. Zelf geloof ik daar niet in.. Deze mensen kunnen zeggen wat ze willen, alles klopt wel. Mocht je er wel in geloven... Hoe kan er gecommuniceerd worden als we elkaars taal niet spreken? Dieren denken en redeneren zo anders als wij, dus om gedachten van een dier uit te roepen als menselijke gedachte klopt al niet en dat is toch wel vaak wat dit soort mensen doen (wat ik dan hoor).   Uiteraard moet je doen waar jij je het beste bij voelt... Vaak helpt het verwerken door erover te praten en te denken aan goede herinneringen die je aan hem/haar hebt. Scheelt je ook geld..
honden page profiel -- schreef in Q
" Ik zie jouw foto's wel vaker voorbij komen, en ik vroeg me af welke camera en vooral welke lens je hier hebt gebruikt? Ik vind dat effect met een onscherpe achtergrond altijd zo mooi. ???? "  Hallo Sanne, Momenteel gebruik ik de Canon 50D en de Canon 50mm f1.4 usm. Geweldige lens, het grote diafragma zorgt onder anderen voor een mooi, wazige achtergrond. Ook de afstand tussen het onderwerp en de achtergrond heeft hier invloed op..   Ik hoop binnenkort wel de Canon 5D mark iii aan te schaffen met de Canon 70-200 f2.8L IS ii USM. Het portretlensje is wel echt ideaal dus die zal ik ook blijven gebruiken.
honden page profiel -- schreef in Q
Dank jullie wel ;)
 

Vrienden van Lisette

honden foto van meert nancyhonden foto van Renskehonden foto van -honden foto van sinsy en Dex

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^