HondenPage baasje Marit

Wat schreven de vrienden van Marit op het forum

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in En toen sloeg het noodlot toe...
Nee niet omdat ze volgens "mij" niet in de maatschappij thuishoren. Maar omdat er altijd baasjes zullen zijn die dit soort dingen laten gebeuren. Die gebeuren namelijk elke dag. En ik vind de veiligheid van andere honden, schapen in weilanden en soms zelfs kinderen belangrijker dan dat jij je "liefde en voorkeur" voor deze rassen kunt blijven houden. Belachelijk dat een jochie niet met zijn hondje op een veldje kan spelen, omdat men bang moet zijn dat er een zo'n hond om de hoek komt die zijn hondje even in zijn bek door elkaar schud.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in En toen sloeg het noodlot toe...
Altijd grappig die omgekeerde werelden... Ik begrijp niet dat het normaal is dat er honden in de maatschappij leven, die ineens kunnen besluiten dat het hondje aan de overkant dood moet. Hoeveel hondjes er al niet doodgebeten zijn, die nietsvermoedend op straat liepen met de baas (of een kind). Waar er ineens een andere hond op af komt rennen omdat die besloot dat dat hondje dood moet. Kan je nog volwassen zijn, en je hondje optillen. Maakt niet uit, zo'n hond blijft net zolang springen tot jouw hondje tussen zijn kaken zit. En dan zijn er ook nog mensen die het "zielig" vinden voor de bijtende hond. Vanwege het onbegrip voor deze hond. Nou nee sorry... Die hond hoort in mijn ogen niet in de maatschappij. Mensen die zeuren dat de politie gebeld is... Ongelooflijk. Je moet in nederland vergunningen aanvragen voor vuurwapens, pistolen etc. Maar op marktplaats kun je op elke hoek van de straat zo'n hond kopen. Gewoon echt belachelijk.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in traanstrepen..pup toch nemen?
Traanstrepen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn omdat de traanbuisjes verstopt zitten, het kan zijn omdat haartjes aan de binnenkant van de oogleden irritatie veroorzaken. Het kan zijn dat de traanbuisjes niet goed ontwikkeld zijn. Het komt veel voor bij kleine rassen. Ik zou goed op de pups letten. Knijpen zijn met de oogjes, schuren ze hun kopjes ergens langs etc. Zolang je niets geks ziet, zou ik niet afzien van een pup.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Lief of toch gevaarlijk..............oordeel zelf
Hoe weet je nou of die stress signalen komen door de baby of door de camera? Dat weet je niet, je weet dat alleen als je deze situatie ziet, zonder camera. En die zien we dus niet. Ik vind dit echt zeer onverantwoordelijk, en spelen met het leven van je baby. Zowel de hond als de baby zijn onvoorspelbaar.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Hond moet vermageren
" Ik ben nog maar net begonnen dus veel is er nog niet veranderd aan haar gewicht. Ik geef nu 2x daags 60gr dus mss nog een beetje afbouwen naar 50 fzo. Maar ik zou moeten een oplossing vinden voor die spaghetti af te schaffen want elke keer dat wij spaghetti eten, als we gedaan hebben zitten ze echt al heel wild aan de deur tot ze hun bordje krijgen dus als ze gewoon brokken gaan krijgen vrees ik dat ze echt gaan blijven flippen en niks gaan eten. Of gaan ze dat dan gewoon gewent worden en brokken eten ipv spaghetti? " Gewoon negeren en geen spaghetti geven. Na 3 keer zul je al zien dat ze weten dat ze niks krijgen. En vrezen dat ze niets gaan eten zou ik zeker niet doen. Juist goed als ze een maaltijd overslaat. Mijn hond was voor zijn castratie een zeer moeilijke eter en sloeg regelmatig een maaltijd over. Daar ging hij echt niet dood van.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Hond moet vermageren
Mijn sheltie is gecastreerd, en is ook snel aangekomen. Hij woog 14 kg. Terwijl een ideaal gewicht voor zijn formaat 12,5 kilo is. Hij krijgt 45 gram brokken nu, op de gram afgewogen, en 100 gram vlees, ook perfect afgewogen per dag. Geen tussendoortjes. Hij krijgt 2 uur beweging per dag. Hij valt nu af, maar heel langzaam. Jouw hond krijgt 2 x 100 gram brokken per dag. Veel te veel. Geen beweging en ook nog spaghetti. Ik zou gaan wandelen, langzaam opbouwen, tot je op 2 uur wandelen per dag zit. De brokken halveren en geen spaghetti meer. Dan ben je al een heel eind.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Flying Flynn
Whaha, ja had hier een foto gepost. Op de manier waarop ik t al 100 keer heb gedaan. Maar nu ineens lukt het niet meer dus heb ik t maar verwijderd. Maar vliegen kan ie zeker :)
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Flying Flynn

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Actiefoto topic.
https://www.hondenpage.com/foto/foto/362500.jpg
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Flynn in de eerste lentebloemetjes...
Ja ik ben niet heel erg actief meer hier, maar lees soms nog wel mee :)   Deze omgeving is trouwens bij een drukke straat, op een uitlaatstrook naast het fietspad. Moet je nagaan wat je dus allemaal kunt "verbloemen" door de foto in de juiste positie te nemen.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Flynn in de eerste lentebloemetjes...
" Prachtige foto! De kleuren, pose en blik, omgeving, ... Hele mooie hond ook.  Ben je professioneel fotograaf? Tips voor de "amateurs" om ook zo'n mooie foto's te nemen?  " Emma   Ik ben hobby fotograaf. Er zijn in mijn ogen 4 dingen nodig voor een mooie foto. - Goede Apparatuur - De basiskennis van de camera - Mooie omgeving en hond, die ook doet wat jij van hem vraagt - inzicht in hoe je een foto maakt. Dus niet van bovenaf naar beneden.   Als je deze 4 dingen hebt, dan heb je mooie foto's.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Flynn in de eerste lentebloemetjes...

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Standfoto van je hond...

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Vrouwtje van L.... Ik krijg € 3,25 van U
Ik hou wel van dit soort verhaaltjes. Leuk neergezet! En inderdaad heel herkenbaar.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in tips haren fleecedeken
Ik koop iedere keer als bij de ikea ben, 5 goedkope fleecedekens. Elke 3 weken krijgt Cody een nieuwe en gooi ik die oude weg. Ik begin er geen eens aan om de haren eraf te krijgen...
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Nu gaat het echt snel.. :D UPDATE: echo!
Bedankt dat je mee wil denken,  maar hier hebben we natuurlijk erg goed over nagedacht. :) Mijn moeder wil ook zeker alles zwart op wit hebben staan en duidelijke afspraken zodat we niet meer hoeven te zitten van he, hoe zat dat nou? Als het teefje niet voor de fok gebruikt kan worden heeft de fokker pech en mag ik blij zijn met mijn gratis pup. De hond komt dan ook gelijk op mijn naam te staan enzo. Als de hond daar is kan ik gewoon langskomen. Dat zullen wel even moeilijke weken zijn maar ik heb er wel vertrouwen in allemaal. Ik denk dat het wel goed gaat komen :) . Oke, klinkt super dan toch? Heel veel geluk en succes met jullie pupje. d(^_^)b
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Nu gaat het echt snel.. :D UPDATE: echo!
Heel erg leuk voor jou, en het is je erg gegund. Maar ik vind het toch een beetje een "gevaarlijke" situatie, de manier hoe je aan de hond komt. Ze moet een aantal keer een nestje krijgen bij de fokker. Dan ben je je hond dus 8 weken minstens kwijt. En is ze wel jouw hond dan? Of blijft ze op naam van de fokker staan? Want in dat geval is ze dus niet van jou, en heeft de fokker er alles over te zeggen en jij hebt geen poot om op te staan. Ook snap ik niet hoe ze nu al weten dat deze pup die nog niet eens geboren is, geschikt voor de fok gaat zijn. Ik heb toevallig laatst een heel verhaal gelezen over een gezin die een groenendealer teef had, die ook af en toe een nestje moest krijgen bij de fokker. Die mensen zijn uiteindelijk hun hond kwijtgeraakt omdat ze niet achter de fokker stonden. Ik wil je alleen waarschuwen voor de gevaren die hierbij kunnen komen kijken. Natuurlijk gun ik het je van harte en hoop ik dat je snel je droomhond in je armen kunt sluiten.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Fotomuur is klaar!
Bedankt iedereen :-)
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Hoe staan jullie bekend in de buurt?
Ik sta bekend als het "lassiemeisje"
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Fotomuur is klaar!
Bedankt voor de leuke reacties d(^_^)b
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Fotomuur is klaar!
Wow prachtig, daar mag je zeker megatrots op zijn
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Fotomuur is klaar!
d(^_^)b Je hebt er geen probleem mee, als ik jouw idee van je steel. Computerkast is weg en heb nu een lege muur in de kamer. Nu weet ik wat ik terug wil..... O-) . Haha nee steel maar hoor ;) Wel wil ik t resultaat dan zien :-D
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Fotomuur is klaar!
Een tijd geleden kwam ik op het idee om een canvasmuur te maken van mijn foto's van Cody en Flynn. Vandaag de laatste 2 canvas doekjes binnen gekregen. Ben megatrots op het eindresultaat. Dit is het geworden: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1073184_10201250071352364_911145661_o.jpg
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Cody en Flynn
Laatst heb ik weer een paar leuke foto's gemaakt van mijn ventjes. Vond deze zo leuk dat ik hem even moest delen... https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1238917_10201046881192737_431281654_n.jpg
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Foto herhaald...
Haha, dank je. Maar de rechtse hond is niet van mij. Dat is Duke van Criz Aanstoot. De linker goldsable is mijn Flynn.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Foto herhaald...
Klopt inderdaad, 7 maanden later. Een enorm verschil he?
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Foto herhaald...
Dat ligt er echt helemaal aan naar welke lijnen je gaat kijken. Gezondheid is bij beide types naar mijn mening hetzelfde.
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Foto herhaald...
In december vorig jaar heb ik deze foto gemaakt van Flynn en Duke. Flynn is een engels type sheltie en Duke een amerikaans type. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q72/s720x720/1003728_10200866714848691_185930791_n.jpg Vandaag hebben we weer een wandeling gemaakt, en leek het ons leuk om op precies dezelfde plek de foto nog eens te maken. Dit is het resultaat: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1001675_10200866728289027_51018754_n.jpg
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Wel of geen stamboom
Natuurlijk reageer je zo, je bent dol op het ras en dol op je hond. Maar dat neemt niet weg dat de gemiddelde berner maar 6 jaar word. En het ras heeft geen negatieve naam gekregen hoor. Ik vind ze super. Alleen het is en blijft een feit dat het geen gezond ras meer is...
honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn schreef in Wel of geen stamboom
Ik zou niet alleen bij deze fokker weggaan...maar ook naar een ander ras gaan kijken. De berner sennen hond is zowel met als zonder stamboom een vrij ziek ras. Epilepsie, kanker, HD... Gemiddeld word een berner 6 jaar. Daar zou ik nooit voor kiezen. Verder sluit ik me ook aan bij de rest, het is een vaag verhaal en klopt van geen kant.
 

Vrienden van Marit

honden foto van Morganehonden foto van Simone, Cody en Flynn

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^