HondenPage baasje Anneloes, Fleece addict

Wat schreven de vrienden van Anneloes, Fleece addict op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Senior hond en puppy?
Ik zou het wel begrijpen als je het zou doen. Nu heb je er de tijd voor en je vindt vast wel een manier om zowel Penny als de pup mee te nemen en aandacht te geven. 
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Senior hond en puppy?
Ik zou het niet doen. Mede omdat een kelpie een actief ras is. Houd er ook rekening mee dat een Kelpie een stuk groter en zwaarder wordt dan Penny. Dan zal je ze de komende jaren constant in de gaten moeten houden om Penny te beschermen. je jonge hond kan het allemaal goed bedoelen, maar kan te lomp zijn voor Penny, waardoor zij misschien blessures oploopt. Dat wil je toch niet! En steeds apart houden is veel gedoe voor jullie en niet leuk voor de honden. Ik zou dus wachten, en in de tussentijd lekker van Penny genieten. Geen idee hoe lang de wachtlijsten zijn bij een goede fokker. Als je merkt dat Penny erg achteruit gaat, kun je misschien alvast op een wachtlijst geplaatst worden.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Senior hond en puppy?
Ik heb de ervaring met Bams en Ogin, dacht dan val ik niet in een gat als Bams weg zou vallen, ze scheelde 10 jaar met elkaar, Bams werd ouder en moest dan toch vaker alleen blijven als ik met Ogin weg ging, Bams was nog goed ter been maar kon geen lange afstanden meer lopen, samen een kleine wandeling en dan bleef Bams thuis en ging ik verder met Ogin, nooit weer zou ik dat doen, de blikken die ze gaf spraken boekdelen, en Ogin heeft flink gerouwd om Bams toen ze er niet meer was…ze is vier jaar lang dag en nacht samen geweest met Bams, nee ik zelf zou het niet meer doen…..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Senior hond en puppy?
Geniet van Penny zolang zij er nog is, een pup erbij , heeft veel aandacht nodig en dan zal je dat gaan merken aan Penny, een pup kan je ook niet altijd weg houden bij Penny, die al heel wat ouder is en het niet leuk zal vinden moet je ze apart gaan zetten…niet doen, Penny is al op leeftijd heeft ook veel aandacht nodig, ik zou wachten….en dan als Penny er niet meer is voor een pup gaan.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Senior hond en puppy?
Persoonlijk zou ik het ook niet doen. Penny is oud, dit is de laatste tijd die jullie nog kunnen koesteren. Waar je nog alles kan uithalen wat er rest, elk klein moment, elke ontroering, elk samenzijn bewust in je hart opslaan.  Als je hond er niet meer is, hebben al die kleine dagdagelijkse dingetjes zo ontzettend veel waarde als herinnering en troost.  Het zou jammer zijn om dat te verliezen, omdat je -zoals je schrijft- je tijd zou moeten verdelen. Ieder staat daar natuurlijk anders in en dat is prima, maar zelf zou ik nooit die laatste tijd van een oude hond willen afnemen en 'm juist volop willen benutten.           
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in The end, of toch nog niet?
Wat verdrietig, heel veel sterkte!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in The end, of toch nog niet?
Met liefde laten gaan, heel veel sterkte.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Socialiseren met kinderen
Ligt aan je pup, is die vrij of  voorzichtig….kijk het goed aan, ik woon naast een cres en ging daar een paar keer in de week een half uurtje naar toe, kindjes tot vier jaar….ze is lief voor ieder kind, maar nogmaals kijk het aan….hoe gaat je pup met jouw kinderen om..
honden page profiel AureliaAurelia schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Ik vind ze wel heel gaaf, maar ik heb mijn twijfels bij jachthonden in het algemeen (voor mezelf dus) en dan ook nog een die fysiek zo groot is, oef!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in The end, of toch nog niet?
Vandaag een fijne en troeteldag er van maken, het blijft altijd verdrietig om afscheid te moeten nemen maar verder lijden besparen…..sterkte hoor..
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Oh hij is prachtig Zo fijn om te lezen dat hij in karakter ook gewoon super geweldig is! Daar ga je zoveel leuke tijden mee hebben!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Ken het, heb Bams bed dan ook nooit weggedaan, ze slaapt erop, heb ze op elkaar gelegd, nou is ogin wel een echte bedhond maar direct erop…ze hadden altijd een eigen plekje…..ik vind het moeilijk om bij Ogin een pup te plaatsen, wil het niet meer meemaken dat als er een wegvalt er zo gerouwt wordt door de hond om een maatje, Ogin is vier jaar bij Bams  geweest als pup,  en nooit alleen geweest …..   het verlies is over bij Ogin, maar af en toe roep ik per ongeluk de naam , op de wandeling, Bams, en dan kijkt ze toch om zich heen.
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
" Ja, visolie ging niet. De probiotica heb ik wel thuis, maar dit helpt toch niet voor de gewichten? Welke glucosamine zou ik los kunnen geven waar verder niks anders in zit? Bedankt voor het meedenken! " Lola Probiotica kan wel werken om de maag/darmen wat minder gevoelig te laten reageren De PharmaDog Glucosamine bevat alleen glucosamine sulfaat.   https://www.medpets.nl/pharmadog-glucosamine/?sqr=glucosamine
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hardlopen met hond en/of canicross
Leuk, zo'n topic! Ik wil het ook weer gaan oppakken. Lang gedaan met Abby, maar zij is een tijdje uit de running geweest ivm haar nestjes. Nu wil ik een tweespan met haar en haar dochter gaan oppakken.   Ik heb zo'n vest voor mezelf waar zo'n waterzak in kan, weet even niet meer hoe dat heet. Gekocht bij Run With Pride als ik het goed heb onthouden.Voor de honden heb ik water in de auto en lopen we vaak langs water zodat ze daar even kunnen slurpen. Met warme temperaturen (boven de 16 graden) lopen mijn dames sowieso niet mee.Verder heb ik wel altijd een EHBO pakketje in mijn vestje zitten, en zo'n blokje energie bij me voor de hondjes. https://www.runwithpride.nl/IcePaw-Energiebooster Deze
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
En als je het los geeft? Visolie, probiotica (die van Puur bevat geen eiwitten, gluten en gelatine, maar wel wat maiszetmeel), glucosamine, blauwe bessen, bijv? Vooral pure glucosamine is goed voor haar gewrichten.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
" Kan ze niet tegen, zit ook rund in. " Lola Okee, wat jammer..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
Een optie voor , primeval gelatinaat ?    Ingredienten…..   De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid. Zonder afbreuk te doen aan de betekenis van glucosamine voor het kraakbeen, dient vermeld te worden dat Gelatinaat een bredere werking heeft in het lichaam dan glucosamine alleen. Glucosamine is naast chondroïtine, MSM zwavel, omega vetzuren, calcium, koper, magnesium en ijzer, één van de belangrijkste voedingsstoffen voor het kraakbeen. Gelatinaat is echter tevens actief in het bot (botdichtheid en breuken), banden en pezen (verrekking), de nagels (scheuren) en de haren; dus in feite in de gehele hond, met uitzondering van zijn spieren.   INGREDIËNTEN PRIMEVAL GELATINAAT   Samenstelling: Collageenhydrolysaat (rund) 99%, organische mineralen, aroma, collageen type II.  
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
Al gekeken naar fortiflex? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Hi iedereen, Omdat jullie zo mee geleefd hebben even een berichtje. Het huisje voor Toos gister was geweldig maar de klik met het al aanwezige hondje was er niet.  Wel zijn we tot inzichten gekomen mbt haar energie. Want zelfs na 1.5uur rennen in de paardenbak was ze naar een kwartier slapen weer ready to go. Oftewel ze heeft geen grens.  Dit heeft ons ook weer aan het denken gezet. Zijn wij echt zo’n slecht huisje? Of heeft ze t goed bij ons maar moeten we andere aanpassingen doen? Voor nu hebben we gekozen om Toosje bij ons te houden en gaan we kijken naar een hondeopvang voor bv 2 dagen per week.  We zijn er wel achter gekomen dat we eigenlijk een heel fijn plekje zijn voor onze hondjes. Soms is die bevestiging ook even goed.  Tot zover de update " Tessa Wauw, heel goed nieuws…je kan Toosje niet missen, en heus bij het ouder worden wordt Toos een rustiger hond, en wat ik van je lees, komt Toos helemaal niets te kort…en als het kan, 2 daagjes opvang, heb jij eventjes je handen vrij, niets mis mee hoor…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Even m'n frustratie kwijt.
.  Iemand hier in de buurt adviseerde en halti voor de winderige dagen. Maar ik heb daar geen ervaringen mee. En zou ook niet weten hoe ik daar mee moet trainen.         ———————.      Niet overwegen Irene , je hebt een fijn en goed tuigje.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Even m'n frustratie kwijt.
Irene geen halti, als je hond een spurt neem met zo,n halti om is zijn nek gebroken, niet overwegen, het tuigje wat je hebt is veel beter, ik heb ook een grote zware  hond 75 kilo, en heb een y-tuigje gehad wat goed beviel, nu niet meer nodig ze is ouder en is niet meer rebels….en een blaadje af en toe laten vallen is toch anders dan dat die de wind in zijn Poepert voelt…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Ik zeg het een beetje verkeerd, wij mensen zien niet snel dat een hond rouwt …ik heb dat ook meegemaakt met ogin, dacht die is ziekies, ze had niets, arts advies was, ga wandelen op stukken gebieden waar Bams nooit geweest is, heb ik gedaan….en ook ik heb ogin de tijd gegeven….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Mooie fotoos, Kees….en ja zo zonder zijn maatje en ook voor jou altijd verdrietig, en ook moeilijk.  Goed dat je gegaan bent….Paddy rouwt ook al zien we dat niet vaak bij een hond, maar jij kent Paddy als de beste en ziet dat wel degelijk, het gaat straks ook beter hoor met Paddy.  Geef het de tijd ook voor jezelf.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Weet jij toevallig welke organisaties dit doen en ook echt goed zijn?    " Tessa Voor België wel, met Nederlandse organisaties ben ik niet bekend. Maar er zijn hier vast wel HP-leden die goeie tips kunnen geven...
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Goede tips van Willemijn en Alaska. Ik heb zelf namelijk een omgekeerde ervaring. Ik sta op sites waar ik mezelf als oppas aanbied en heb een tijd regelmatig een hond opgevangen waarvan het vrouwtje zelf wel veel thuis was maar regelmatig rust wilde en dat betekende voor haar even geen hond. Ook een hond met veel energie die veel beweging nodig heeft. Ik zoek juist honden voor grote wandelingen en spelen met de bal. Dus deed ik dat regelmatig met haar hond. Je zou eens op zulke sites kunnen kijken en dan speciaal naar oppassers die lange wandelingen en veel beweging aanbieden. " Caroline Welke site gebruik je daarvoor? Wij zitten te kijken naar weer een hond in huis nemen en we willen graag weer een actief ras. Maar op de 2 dagen dat we allebei veel weg zijn, zitten we nu rond te kijken naar wat een oplossing zou kunnen zijn. Uitlaatservices zijn hier wel te regelen gelukkig maar wat jij beschrijft klinkt nog veel beter haha. En in ons geval is een uitlaatservice misschien te regelmatig; we hebben het niet elke week 2x nodig maar misschien de ene week niet en de andere week wel, dat ligt aan wisselende werktijden bij mij mn.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Tessa je doet best een hoop voor Toos, alleen zou het fijn zijn als er iemand op de dag een hele lange wandeling extra met dr maakt, heb jij je handen vrij, en dat mag en kan best zo,n drie x in de week, er zijn veel ouderen die graag wandelen en dan het leuk vinden om een hond mee te nemen…..aan de lijn, briefjes neerhangen bij de supermarkt, dierenarts, dierenwinkel en dan afspraken maken…dan heb jij een gerust gevoel, je geeft aan dat je veel van Toos houd en dat Toos een lieverd is, nou die wil je toch niet wegdoen he… 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Bedankt voor jullie reacties! Heb ik idd ook aan zitten denken qua oppas enz. Financieel is dat misschien niet helemaal haalbaar maar misschien dat we hier en daar nog wat kunnen schrappen. Is jullie ervaring met honden opvang goed? Ik ben altijd zo bang dat ze daar aangevallen worden, hoor altijd nare verhalen erover. Maar misschien hoor je de goede verhalen niet.  " Tessa Je zou ook eens kunnen navragen of iemand de hond mee wil nemen op een wandeling, dat zijn dan niet zoveel kosten als een dagopvang, en heeft Toosje lekker haar energie kwijt geraakt….
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Hij vertelde dat ze veel beweging en uitdaging nodig heeft en we dit haar wel moeten bieden, anders raakt ze te gefrustreerd. Dit wil ik niet en doe er ook alles aan, maar ik ben kapot. Van alle stress.    Toos is namelijk de allerliefste hond die je kan wensen. Ze is zo braaf, luistert goed en we lachen veel om haar. Samen met onze andere hond is ze dikke vriendjes en we houden zo enorm veel van haar.  Tessa   Als het puur gaat om de extra beweging en uitdaging, zou je kunnen uitkijken naar iemand die honden uitlaat, maar dan op een actieve manier. Dus geen uitlaatdienst die een rondje rond een veldje maakt, maar iemand die echt voluit met je hond naar diens behoefte handelt.    Als je zoveel van je hond houdt, zal het emotioneel erg moeilijk zijn haar te herplaatsen. Want dat gaat een heftige impact hebben. Het is enn blijft een afscheid. Als je dit toch wenst te doen: kies dan voor een herplaatsingsorganisatie die hierin bemiddelt. Dan kan de hond bij jou blijven tot zij een geschikt nieuw gezin hebben gevonden. Neem je tijd om kennis te maken, stel je vragen over hun thuissituatie, kijk of er een klik is tussen die mensen en jouw hond. Spreek eventueel een proefperiode af, moest je dat willen. Maar de organisatie zal je hierin zeker goed begeleiden.    Veel sterkte!  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Herplaatsen Toos ?     Jullie hebben Toos toch al wat jaartjes, twee als ik het goed heb, mei 2021, kwam ze bij jullie toch ? Als het even tegen zit wat altijd kan, is het geen reden toch voor een herplaatsing ? Als je het even te veel vind, kijk dan eens naar een dagopvang zodat ze twee daagjes in de week er naar toe kan en heb jij je handen even vrij, is dat misschien een optie voor je ?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Even m'n frustratie kwijt.
Gelukkig staat er niet altijd een stormachtige wind, maar wat je over komen is is naar en vervelend en gevaarlijk, er zijn zeker sterke ontsnappingstuigjes te koop, kijk daar eens naar…..
 

Vrienden van Anneloes, Fleece addict

honden foto van Estherhonden foto van Maudhonden foto van Margje & Bikohonden foto van judithhonden foto van Xtinehonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Riannehonden foto van Tamarahonden foto van sorayahonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Uma & Jokerhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van elianne honden foto van s@nt@honden foto van isabelle honden foto van Ishahonden foto van dogfriendhonden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***honden foto van Mariekehonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Bugs   **Taz**honden foto van astridhonden foto van stefanhonden foto van zonnetjehonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Alie, Kaleo & Hajihonden foto van Martine en de Woefershonden foto van MYRIAMhonden foto van *Boots*Rip* honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Paco, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+)  honden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Marjolijntjuhhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Kobus & Cashonden foto van Loes & Kaya honden foto van dianahonden foto van Kathhonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van ineke honden foto van Griffyloverhonden foto van annemieke&nakhonden foto van Jana & Romi honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van Estherhonden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van Danielle en Juultjehonden foto van B met D&A†honden foto van Karin & Levihonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van Daphnehonden foto van Judith en Sammiehonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Ilona & Izahonden foto van Corneliehonden foto van Wijnahonden foto van maxlisahonden foto van karin en yuki en namihonden foto van SONJA honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Doberkikihonden foto van Bertine, Junto, Romyhonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Marianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Wendyhonden foto van José • Rover honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Lo&Sohonden foto van Silleke Petillekehonden foto van jacqueline en bacohonden foto van r&shonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Anita***honden foto van Alaska's Finest!honden foto van Debbie & Denzelhonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van -honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deekshonden foto van Hondenbaasjehonden foto van Angela & Guushonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Tanja&Bellahonden foto van Elien & Jerome & Lascohonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Dali en Joliehonden foto van Marindahonden foto van ~honden foto van Jacinthahonden foto van Anny en Lancehonden foto van sylhonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Suzehonden foto van Landseer ecthonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Dit account is niet meer in gebruik. honden foto van Vivian  <3  Semhonden foto van goldyhonden foto van Deidre en Bella honden foto van Lottehonden foto van Suzannehonden foto van Suzanne en Sammiehonden foto van Siberiennehonden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)honden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Alexandra & Mikeyhonden foto van Peter & Dinoshonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Tosca en ikhonden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van Lottehonden foto van Sophiehonden foto van Hondenliefhebber honden foto van J&Jhonden foto van Khonden foto van Wit wondertjehonden foto van daisyhonden foto van Nouri honden foto van Ria Macho Jamiehonden foto van Josephine & Flynnhonden foto van Erikhonden foto van heidihonden foto van Baasje van Floor! honden foto van Aureliahonden foto van mooshonden foto van Luan en Lennehonden foto van Kingsel!honden foto van Maxine, Mira en Tuurhonden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddyhonden foto van Zita (Sep)honden foto van irenehonden foto van Branco di cani <3honden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van franhonden foto van Willemke en Odiehonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Valérie, Milo en Noahonden foto van Sander en Woefhonden foto van silkehonden foto van eva-pukhonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^