HondenPage baasje Chantal

Wat schreven de vrienden van Chantal op het forum

honden page profiel esther esther schreef in Dag kleine Finley :( Amoi seg' ma uns wieder.
" Wauw Roos, wat een nare reactie.  Blijkbaar ken je Kees heel goed en ben je het niet eens met hoe de dieren gehouden worden, dat kan. Het is alleen wel erg misselijk om dat hier net na het verlies allemaal te spuwen. Lees je eigen reactie nog eens na en misschien ben je het dan met me eens dat het de beste oplossing is om hem te verwijderen. Als je dat doet zal ik dit bericht ook verwijderen.  " Hannah & June Ik ben het eigenlijk wel met Roos eens.. Er zit een patroon in, al van het begin af aan. Ik persoonlijk heb alleen Furby -God hebbe zijn ziel - mogen ontmoeten. Dat was toch echt een schat van een dier..
honden page profiel esther esther schreef in Tot ziens allerliefste Charlie
Lieve lieve Kath.. Ik ben nog maar weinig hier en nu lees ik jouw bericht.. ik ben in shock.. Je lieve knappe Charlie is er niet meer..jouw schat. Ik wilde dat ik de juiste woorden had om je wat te troosten, maar ik weet gewoon even niet wat te zeggen.. De pijn die je voelt zal ondragelijk zijn.. jullie waren zo nauw verbonden.. Een hele dikke knuffel stuur ik jou, en weet dat ik aan je denk lieve Kath...heel veel sterkte xxxx
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Ergernis honden poep!
" Ja Marijke ben echt hele maal met je eens, ik dacht breng het toch is onder de aandacht alleen de vraag is wat voor moeite het kost om het poep mee te nemen we alles voor onsen hondjes over toch? " Ben & Ineke Nou, je hond intereseert het 't hoogstwaarschijnlijk niet of je het opruimt of niet, vrees ik. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Ergernis honden poep!
" Ja kan maar zo U ziet heeft het de meeste aandacht? " Ben & Ineke Misschien begrijpt u niet wat ik bedoel, maar als je in je eigen omgeving ergens last van hebt, kun je dat beter zeggen tegen de veroorzaker dan op een forum.... 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Ergernis honden poep!
Ik begrijp je irritatie wel, maar je kunt er toch iets van zeggen? 
honden page profiel esther esther schreef in Begraven of cremeren?
" Begraven of cremeren? Iets waar je misschien liever nog niet over nadenkt, maar ooit komt het moment en dan moet je plots een keuze maken. Kies je dan voor begraven of cremeren? En waar dan? Ga je voor een individuele crematie of collectief? Iets meer als één jaar geleden stonden wij zelf voor deze keus. Geheel onverwachts overleed onze rottweiler 's nachts & dan moet je 's morgens beslissingen nemen. Wij wilden haar sowieso laten cremeren en hadden zo'n 20 jaar geleden een prima ervaring bij een dierencrematorium niet al te ver bij ons vandaan. Contact opgenomen & een afspraak gemaakt, aan de telefoon klonken ze niet erg begripvol & leek het of wij écht maar een nummertje waren. Na alle reviews gelezen te hebben, werd ons gevoel bevestigd & kwam ik uit bij een ander, nieuw dierencrematorium. Wat een lieve mensen! Aan de telefoon al zoveel meer begrip & ook toen we daar aan kwamen heel erg fijn bijgestaan. Oprecht geïnteresseerd & meelevend. We kregen rustig de kans om afscheid te nemen, de mogelijkheden & extra's (pootafdruk/haarplukje) werden uitgelegd. Al met al, als het ergens moet dan heel graag hier! Dierencrematorium Apeldoorn, gerund door écht 2 schatten van vrouwen.   Kern van het verhaal, hoe fijn is het als je dit voor jezelf duidelijk hebt en niet hals over kop beslissingen moet nemen? Hebben jullie hier zelf wel eens over nagedacht? Of wat zijn jullie ervaringen in het verleden geweest?   " Loetjekoe Wat bijzonder.. Ik heb mijn Bamse daar in september laten cremeren, en ik heb precies dezelfde ervaring.. Hoewel ik troosteloos was, niet meer kon stoppen met huilen en in een soort roes verkeerde, kan ik me die dagen nog glashelder herinneren...   Ontzettend lief waren ze, al vanaf het eerste telefoontje. Zij voelden mijn verdriet, en hebben er echt álles aan gedaan om dat enigzins te verzachten. Ik mocht komen wanneer ik wilde, meerdere keren, en zo kon in alle rust afscheid nemen. Ik ben de pijn rondom het verlies van mijn grote vriend nog lang niet kwijt, maar deze dames zijn voor mij goud waard..  
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Advies over hondenhuid /ziekte?
Oh die dierenartsen toch...  Een allergie, als hij of zij dat zegt hoort daar wel iets meer bij. Bv. allergisch waarvoor? En een beetje advies zou fijn zijn. Daarom, ga naar de dermatoloog. Dr Vroom in Udenhout heb ik goede ervaringen mee. Hoeft ook niet in de papieren te lopen, dat ligt helemaal aan wat er met je hond is.   
honden page profiel esther esther schreef in ze zijn er!, broertje en zusje doodle
" Ohhh ik wil ook wel weer Fotoos zien, zo leuk, wat zullen ze samen ook een lol hebben.  " ientje Ik ook, ik wilde in je andere topic reageren, want ze zijn toch om op te vreten, zo leuk...   Gefeliciteerd met je prachtige tweetal, en ik wens jullie heel veel plezier samen!
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Bult tussen de tenen
" Goed dat je voor een 2nd opinion gaat. Hier moet wat aan gedaan worden. Lola heeft hier last en waarschijnlijk pijn door. Honden tonen pijn in een laat stadium.   Anouk merkt op dat Lola's snuit gezwollen lijkt. Dat valt mij ook op. Vraag de dierenarts wat hij/zij hiervan vindt. " Loesje Hij heeft al geantwoord dat het komt doordat ze ligt.      Wat heb je toch dierenartsen erbij. Veel succes vrijdag. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Lavendel plant
Je vraag over de lavendel lijkt me wel beantwoord, maar je schrijft dat je in de border veel planten hebt die schadelijk zijn voor honden, wat doe je daar dan mee, of kan de pup onmogelijk bij de border komen? Misschien lees ik 't verkeerd hoor? 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Zwarte "butljes" bij hond
" Goedenavond,   Ik vroeg me af of u al meer weet over het plekje? Wat het was. Mijn hond had dit eerst op zijn hoofd, ik dacht dat het een teek was dus probeerde het weg te halen maar er kwam alleen bloed uit. Toen naar de dierenarts gegaan en zij hebben het weggehaald (€200 armer) ze wisten niet wat het was. Nu is het een paar maanden verder en heeft hij precies zo n zelfde plekje op zijn zij.. geen idee wat we ermee moeten. Ik hoor heel graag van u. " Marlou Dierenarts kan het ook (laten) onderzoeken, dus dat is een gemiste kans. Ik zou opnieuw naar de dierenarts gaan, of een verwijzing vragen voor bv de dermatoloog. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Terugroepen hond met trilband
Ik snap de bedoeling, maar ik geloof dat het makkelijker is om je hond wat dichterbij je te houden. Als ze je stem niet meer hoort is ze wel erg ver weg, ook als je stem wat minder krachtig is, aangezien honden een prima gehoor hebben. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Ijs ,let goed op je hond !
Goed dat je het zegt. Een ander risico is dat het wegglijden van de poten tot blessures kan leiden. Hond hoort gewoon niet op het ijs. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" Ik wil iedereen al bedanken voor de goede raad en de blijken van medeleven. Ik heb veel nuttige zaken gelezen en ook andere ... Ik wil wel nog vertellen dat ik een sportieve 73j ben. Mijn vrouw is iets ouder maar ook sportief. We doen allebei nog aan fitness, wandelen en fietsen. Ik heb een grote tuin van 1800m², waar de hond op 1000m² ervan kan spelen en ravotten. Ik ga graag 2x per dag 1/2u tot 1u wandelen in de bosrijke natuur bij ons. Onze hond gaat overal mee, ook op reis met de caravan. Wij geven  elke hond bij ons nog een prinselijk hondeleven.  " Peter De Deckker Fijn dat je reageert! Je bent even oud als mijn papa.  Volgens mij gaat jullie volgende golden een heel fijn thuis krijgen. Ik heb nog gekeken naar de herplaatsingssite die ik noemde, maar ze heeft nu geen hond op de site staan. Ik hoop dat jullie zoektocht succesvol zal zijn. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
Ik hoop dat Peter niet acuut op de vlucht slaat van die vrouwen hier... 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" iemand van 73 is inderdaad 70 plus maar een pup wordt 12 tot 15 jaar is die persoon nog zo actief als die 85 of 88 is daarom oudere herplaatser is beter " Liz Niemand weet dat inderdaad. Maar het leven is niet alleen een eenvoudige rekensom zoals jij die maakt. En nog belangrijker, ik herhaal mezelf maar, Peter stelde een andere vraag.  Just answer the question en wees lief. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" waarom een jonge hond jullie zijn beiden 70 plus hoelang kunnen jullie nog actief voor een hond zorgen jullie zijn juist perfect om een oud hondje een goed thuis te geven die hebben vaak ook minder beweging nodig " Liz Het ligt een beetje aan je referentiekader, maar er zijn genoeg 70 plussers die uitstekend een actief ras kunnen handelen. Althans, ik ken ze, en ik ga ervan uit dat Peter tot deze groep behoort of volwassen genoeg is om deze inschatting te maken.  Hij vraagt om tips voor een Golden, niet of hij op zijn leeftijd nog aan een hond mag beginnen. Niet vervelend bedoeld, maar geef gewoon antwoord waar de beste man iets aan heeft. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
En gecondoleerd overigens,dat vergat ik. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in golden retriever
" Hoy Marijke, Een volwassen herplaatser jonger dan 3j behoort ook tot de mogelijkheden. " Peter De Deckker Ik zou contact leggen met fokkers, wie weet krijgen zij een pup terug.  Ik weet niet of ze nog bestaan, maar in Nederland heb je bv holden retriever herplaatsing, ik heb lang op de lijst gestaan en kreeg regelmatig mails over te plaatsen Goldens, soms pas een jaar, soms wat oudere honden. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Verlatingsangst
" We doen al rustig aan en ben echt niet van plan al de hele dag weg te gaan... maar boodschappen was een voorbeeld... ik kan niet even naar boven om iets te pakken...  soms naar het toilet is al een probleem...  Wanneer hij ligt te slapen in de kamer en de klinkt hoort word hij al meteen wakker... iedere keer als hij slaapt zou ik dus beneden moet zitten en niet moeten gaan lopen want dan word hij ook al wakker  " j Wat destijds bij mijn herplaatser hielp was hele kleine stapjes nemen en veel oefenen. Dus niet alleen naar de wc of naar boven als 't moet, maar ga gewoon tig keer per dag. Weggaan hetzelfde. Naar buiten gaan, en heel snel terugkomen, en dat uitbreiden, opbouwen. Ik beloonde evt als het gedrag er was, wat gewenst is, dus bv blijven liggen. Wakker worden zal ie blijven doen, maar uiteindelijk komt het vertrouwen dat je terugkomt wel. Mijn hond stond letterlijk met 4 poten tegen de wc deur, en dat is goed gekomen, maar het kost tijd. Succes! 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Staart beschadigd door kou
Cold water tail hoeft een hond niet perse voor gezwommen te hebben. Ik vind het erg onwaarschijnlijk dat dit met kou te maken heeft, tenzij ze lange tijd met de staart in de sneeuw heeft gelegen. Ik zou toch een foto laten maken om meer informatie te krijgen. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Rauw vlees voeren onhygiënisch?
" Ik ben nogal squeamish, dus ben benieuwd hoe andere mensen hier over denken. Vandaar de vraag. Mijn dieren krijgen altijd brokken en vaak kook ik ook voor ze. Gewoon als iets lekkers en gezonds voor erbij en omdat ik het leuk vind. Als er brokken worden gegeten blijft de boel netjes, maar als ik voor ze gekookt heb is het meestal een geklieder tijdens het eten. Vooral de poes sleept nog al is met haar eten, omdat ze niet graag uit een bakje eet. Moet er niet aan denken dat het rauw vlees zou zijn. Zou me er echt niet goed bij voelen. Als ze zich na het eten gaan wassen, zou ik alleen maar kunnen denken aan al die rauwe vlees bacteriën die ze met hun tong over hun lijf aan het smeren zijn. En daarna lekker opschoot komen kroelen   Wat vind jij? Heb ik een punt of ben ik vreselijk aan het overdrijven?             " Villanelle Ik denk dat jij niet zo goed op de hoogte bent van waar allemaal bacteriën op zitten. Ik neem liever een hapje rauw vlees, dan dat ik de gemiddelde deurklink aanraak en daarna m'n hand aflik, bij wijze van spreken. Op schoot bij jou, met de pootjes waarmee ze over straat hebben gelopen? Koekje bij de koffie.. Nou ja, dat dus. Niet te bang zijn. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond uitlaten en een avondklok
Hier hebben we die avondklok niet, maar zie je sws niemand op straat.  Over dat rellen, ik erger me er wel aan dat er mensen zijn die moedwillig om te rellen na 21 uur buiten gaan staan. Normaal gesproken vind iedereen dat de politie "boeven moet gaan vangen"  of is er wel op een andere manier ontevredenheid, maar dit kost ook weer kostbare tijd. Demonstreren ertegen mag, maar dat kan ook vóór 21 uur. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Wild
" Die is zijn hond gaan zoeken  " Dagmar Haha, zat ie niet aan de lijn dus...  Maar gek, we geven vriendelijk en nuttig antwoord. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Wild
" Baasje is niet meer actief, dus de tips zullen wel niet bevallen. " sylvia Wat raar. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Dunne ontlasting en dus in de vacht
Als het echt diarree is is een week te lang voor pup. Voor iede trouwens. Wees ook alert op giardia. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond uitlaten en een avondklok
" Nou ik weet niet hoe het met Ogin zit, maar mijn dames krijgen om 22:30 nog een flinke wandeling voordat we naar bed gaan of het nou winter, zomer of avondklok is. Waarom zou ik geen flinke wandeling mogen maken met de dames om 22:30?  " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Dat mag toch ook? 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Wild
Je hebt al tips gekregen, maar hou er rekening mee dat er in bepaalde gebieden door jagers op honden geschoten mag worden als de hond in ongeoorloofd gebied losloopt. Informeer dus in jouw deelstaat goed naar de lokale regels. Duitsers zijn over het algemeen meer van aangelijnd uitlaten, is mi ervaring. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond uitlaten en een avondklok
Gewoon even wachten op de uitwerking, vermoedelijk zul je gewoon met je hond naar buiten mogen. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond jeuk door vloerverwarming
" Ik ben zojuist terug van de zoveelste keer naar de da . Het zou ook door de stress kunnen komen. Nu is het ook een stresskip. Maar vind het al stukken minder dan een paar jaar geleden. Maar goed wil natuurlijk alles proberen. Dus we gaan aan de ondersteunende tabletten voor de angst/stress. Naast de tabletten tegen de jeuk. Dermatoloog.... nog niet aan gedacht. Goede tip " Wittehond Dr Vroom in Udenhout heb ik goede ervaringen mee. Mijn persoonlijke ervaring is dat de gemiddelde dierenarts niet zoveel kan met complexe huidaandoeningen. Die had jou die tip ook kunnen geven, denk ik dan. Tabletten tegen de jeuk zijn prima, maar je wilt liever de oorzaak aanpakken. 
 

Vrienden van Chantal

honden foto van s@nt@honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van *Laycka en Lady*honden foto van esther honden foto van Mayrahonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Elke en haar bende!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^