HondenPage baasje Doggy

Wat schreven de vrienden van Doggy op het forum

honden page profiel gabbergabber schreef in Tekentablet
Ik ga 2 keer per dag naar een zeer teken-rijk bos.  Rond maart april gaat hier de seresto band om tot oktober november.  In de winter doen we niks.       
honden page profiel gabbergabber schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
" Ja ik vind het ook al groot. Als hij nu 1 of 1,5 jaar was dan kan ik dat begrijpen, maar hij moet nu nog groeien tot die leeftijd lijkt mij " andre Je kan zijn schofthoogte meten.  Dat is voorpoten, van de grond tot bovenkant schouderbladen.  Dan weet je de hoogte. Lengte zegt niks, je hebt vierkante en lange honden.   
honden page profiel gabbergabber schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
Weeg jezelf. Dan til je je hond op en weeg je samen. Trek dan je gewicht eraf. Dan weet je hoe zwaar je hond weegt 40 cm is best groot. 
honden page profiel gabbergabber schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
Omdat je een kruising hebt weet je niet wat zijn grote en gewicht zal worden.  Dus kan je alleen op gevoel voeren.  Zo te lezen krijgt hij veel beweging dus verbrand hij ook veel calorieën.  Zijn haren zullen een volle hond laten zien maar je moet niet vergeten te voelen.  Zijn ribben zijn als het goed is niet te erg voelbaar en zeker zijn ruggengraad niet.  De heupbotten mogen niet uitsteken.  Twijfel je, ga langs een honden trimsalon of dierenarts.  Is gelijk een goede training voor hem.   Succes    
honden page profiel gabbergabber schreef in Tekentablet
Een seresto band mag voor je pup.  Maar misschien wel verstandig om met de dierenarts te overleggen.  Er zijn honden met een MDR-1 gen defect die sterk reageren op bestrijdingsmiddelen.     
honden page profiel gabbergabber schreef in Acana Recipe
" Dagmar wat zou ik dan het beste aan me Pocket bully kunnen geven. ik kan niks anders dan brokken?     ik heb tevens wel een zak gekocht van 17kg? Tot nu toe is ze ontlasting gewoon goed. " theo Nou als zijn ontlasting goed is dan is acana een goede brok voor je hond.  100 x beter dan cavom.  Vers is altijd beter, maar als je liever brokken geeft is dit zeker een van de betere.  Misschien later af en toe kvv proberen? Als je dat zelf wil natuurlijk.       
honden page profiel gabbergabber schreef in Acana Recipe
Hoi Theo, ben je al overgestapt op die andere brok?  Wat gaf/geef je voor Acana?  Je hebt kans dat je hond ervan aan de diarree raakt door het hoge eiwitgehalte.   Niet alle honden kunnen daar tegen.  Heeft je hond nu ook al een brok met een hoog eiwitgehalte dan zal het geen problemen geven.  Beter is om je hond een tijdje op het voer te houden wat de fokker voor schrijft.  Dat voer is je hond al gewend. Succes      
honden page profiel gabbergabber schreef in Hondenbrokken
Net als Ietje en Willemijn raad ik je aan om een tijdje door te gaan met het voer wat de fokker ook gaf.  Dan zou ik met carocroc uitkijken omdat daar menadion of wel vitamine K3 wordt toegevoegd in sommige varianten.  Dat is een synthetische vitamine die voor mensen verboden is maar wel in dierenvoeding mag zitten.  Voor een korte periode niet schadelijk maar bij langer of te hoog gebruik kankerverwekkend.     
honden page profiel gabbergabber schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
"   Vuilnisbakje  " Alaska's Finest!
honden page profiel gabbergabber schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Hahaha, weer een oplichter ontmaskerd.    Maar welke kruising hond zou je jezelf willen omschrijven?  Ik denk zelf een kruising bouvier / Maltezer leeuwtje / bloedhond   Welke jij?   
honden page profiel gabbergabber schreef in Aanschaf pup klein ras / hobbyfokker
Dit is een lijst met alle rassen en als je het ras aan klikt kom je bij de beschrijving van het ras, rasvereniging en fokkers uit. Erg handig als je nog niet weet welk ras je wil.     
honden page profiel gabbergabber schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
" aaaah wat een scheetje, jaa Bonte Boertjes zijn de jack russels, pittig! Ik ook en anders blijft ze, maar liever een beter baasje dan ik nu ben.     " yooop Prachtig is hij. Misschien ben je een veel betere baas dan je denkt.  Op vogelgebied zijn heel veel puzzels, spellen, en andere spulletjes waar ze graag mee spelen.  Je kan ook zelf wat maken waar ze zoet mee zijn.  Misschien went je hond toch nog aan Funky op den duur.  Maar een goed adres is helemaal niet erg, soms gaat het zoals het gaat.  Succes
honden page profiel gabbergabber schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
Erg jammer dat je de vogel weg moet doen.  Ik heb nu nog een valkparkiet en hij is al 23 jaar oud, de laatste want ik stop na deze met vogels. Grijze roodstaart, beo, geelvoorhoofd groene amazone papegaai, kakariki en 3 valkparkieten.  Ook een tijdje een bond boerke gehad maar die is naar mijn tante gegaan.  Die was niet voor de poes, een drukke vogel die graag beet.  Dat is al zeker 35 a 40 jaar geleden.  Ik werkte toen in een grote dierenwinkel (als trimster) en er stond nogal eens een kooi voor de deur met een dier er in.  De grijze roodstaart bv, helemaal kaal geplukt van eenzaamheid en verkeerde verzorging.  We hebben ze jaren gehad, erg leuk.  Mijn laatste valkparkiet heb ik nu 23 jaar en is echt aan zijn laatste periode bezig.  Ik hoop dat je een goed huisje voor Funky vindt.   
honden page profiel gabbergabber schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
Ik heb even naar je foto's gekeken, is Funky een bond boerke?   
honden page profiel gabbergabber schreef in Schilfers Golden Retriever
Je kan evengoed een super gezonde hond hebben hoor.  Maar die uitspraak is waar de meeste br00dfokkers zich achter verschuilen.  Zelf heb je het vaak niet door en denk je dat alles goed zit.    Als het een erkende trimster is dan zal ze je advies kunnen geven.   
honden page profiel gabbergabber schreef in Schilfers Golden Retriever
" Ik heb de fokker zaterdag gesproken en gezegd dat het verplicht is sinds juli 2016 om te testen op ichthyosis volgens de rasvereniging. Hij zei dat hij niet met stamboom verkoopt dus dat dit niet voor hem geld. Bovendien had hij nog nooit van ichthyosis gehoord. Spike heeft geen stamboom. Wel heb ik een garantie tot 18 maanden en ik krijg 35% van de aankoopsom terug als zich een erfelijke aandoening openbaart.   " Baasje van Sam en Spike Dat klinkt als br00dfok. 
honden page profiel gabbergabber schreef in Schilfers Golden Retriever
  Even een vraagje, heb je vloerverwarming?  Hoe droog/vochtig is het bij je binnen?  Welke kleur zijn de schilfers, geel wit, klein groot.  Is het haar vettig of juist droog.  Allemaal dingen waar je op kan letten.    Ik zou wel even overleggen met welke shampoo  je hond gewassen wordt.      Volgens mij gebruikt farmfood nog steeds vitamine K3. Ik zou dat Absolut niet aan mijn hond geven.       
honden page profiel gabbergabber schreef in Leuke kleurplaten
Linken gaat naar games. Uitkijken  
honden page profiel gabbergabber schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
" Ik heb deze podcast geluisterd. Ontzettend interessant en laat juist dus zien dat het probleem zoveel groter is dan enkel de sterkere honden rassen.  https://spotify.link/kehV9aw97Db " Anke,Vaös&Lein Ik kan het niet luisteren, maar idd is het heel complex.  Ik heb niet de makkelijkste hond waarbij het ook goed fout kan gaan.  Verantwoordelijkheid ontbreekt eraan.  Jammer dat er zo veel mensen op sommige rassen afkomen en niet in willen zien wat ze daadwerkelijk aan de lijn hebben hangen.    Ik heb altijd bouviers gehad, niet de makkelijkste ook nog.  Om en om uitlaten was een must omdat je er 2 gewoonweg niet kan houden in nood.  Hoe sterk ook.  Maar hier lopen ze met een mobieltje in de ene hand en de hond in de andere.  Ook de kleine honden overigens, en dat noemen ze uitlaten.  Ik vind dat voor de honden echt zielig, totaal geen contact, blokje om en weer naar binnen.  Niet de moeite om lekker een of twee keer naar de bossen te gaan of wat sport en spel.  Wat er moet veranderen, tja zeg het maar.  Maar dat er iets moet gebeuren is zeker.  Niet ras gebonden maar risico gebonden dan?     
honden page profiel gabbergabber schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
" Ik kwam bij toeval dit filmpje tegen let op, zijn schokkende beelden waarop te zien is hoe een klein hondje aangevallen wordt door een vechthond. https://www.rtl.nl/?videoId=ab970b27-4a59-4fd6-8b5e-87cf5aee49e5  Hannah & June Kijk daar zou een verbod op moeten komen.  Die vrouw kan de hond niet houden.  Deze combi is dus gedoemd te mislukken.    Zo ze je ze vaak lopen, zelfs met 2 of meer honden.  Een cursus en test, dat zouden de eigenaren die wel alle moeite doen toch voor zijn?  
honden page profiel gabbergabber schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
" Ik snap dat zo'n gebeurtenis impact heeft op omstanders, maar eerlijk dit kun je overal aantreffen ook op je route naar de supermarkt of als je de container aan de weg wilt zetten. Zou dus echt de angst niet laten overheersen waardoor je geen dingen meer kan doen waar je plezier uit haalt. Snap dat het moeilijk is, maar dit is toch ook niet zo? Ben je dan bang om zelf aangevallen te worden? Of weer zo'n gebeurtenis mee te maken? Uitval naar langs wandelende mensen komt echt niet veel voor zoals hierboven al wordt gezegd, daar zou ik me dus echt geen zorgen om maken. Wat een gevecht tussen 2 honden betreft, denk dat dat ook wel mee valt en je echt pech hebt gehad door op dat moment, daar te zijn.   Ik ben dan ook absoluut niet van mening dat deze "hr rassen" het sociaal welzijn aantasten. Mensen moeten is wat meer op zichzelf letten en ook de mensen met een "hij doet niks" hondje kunnen eens een bochtje maken. Honden hoeven elkaar niet rakelings te passeren, beetje rekening houden met elkaar en verantwoording dragen, komen we veel verder mee. " Loetjekoe Zo is dat, rekening houden met elkaar.  Dat wens ik ook onder de honden zelf en onder de mensen zelf. Vanmorgen stond ik nog te kletsen met een vrouw die aangevallen is door 2 herders omdat ze het voorzien hadden op haar hond.  Ze kan nu weer redelijk goed lopen maar niet alleen de verwondingen, maar de angst maakt wandelen haast onmogelijk.  Ik neem aan dat iedereen zich wel in haar kan verplaatsten en begrijpen dat die angst diep zit.  De HR lijst zou dan voor mij ook niet echt rasgebonden zijn want ook een deel van de bouviers, herders en berghonden kunnen er wat van.  Alle honden die moeite hebben met vreemden zouden dan aan die lijst toegevoegd moeten worden.  Dat is natuurlijk nooit haalbaar, dus een goede theorie cursus voor er überhaupt een hond aangeschaft wordt zou voor mij de voorkeur hebben.  Een die laat zien waartoe een hond in staat is, klein of groot, en welke verantwoordelijkheid je hebt naar de hond toe en naar de buitenwereld.    Ik ergen me kapot aan de mensen die 1 of meerdere honden hebben, lekker gaan werken en de honden voor een lange tijd opsluiten in de bench. Vervolgens even wandelen en de hond weer in de bench stoppen.  Krijgen ze visite, weer in de bench. Sommige wel 20 uur van de 24 uur. Daar zou een groot verbod op moeten komen.  Dat is geen hondwaardig bestaan. Honden zijn doorgedraaid ALS ze eens buiten komen.  O En die mobiel-uitlaters, wat baal ik daarvan. Trekken de hond gewoon voor en letten niet op. Hond kan nog geeneens poepen of plassen.    Ik hoop dat daar iets aan gedaan wordt als er een verplichte cursus komt.       
honden page profiel gabbergabber schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
We zijn weer terug bij af.    Ik ben wel voor een strenge aanpak en verplichte cursus.  Mensen moeten weten wat intolerantie is en ik zou zelfs zo ver willen gaan dat als je een intolerante hond hebt je maar 1 hond mag hebben.  
honden page profiel gabbergabber schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
Akita American Bulldog American Pitbull Terriër American Staffordshire Terrier Boerboel Bull Mastiff Bull Terrier Cane Corso Dogo Argentino Dogo Canario Staffordshire Bull Terrier. Rottweiler Tosa  Fila Brasileiro Anatolische herder, Zuid-Russische Owcharka Kaukasische Owcharka Pitbull achtigen: alle kruisingen met een pitbull: pocket bully, micro bully, pocket pitbull, extreme pocket bully, Regular bully, Regular Pitbull, xl en xxl pitbull, xl en xxl bully, rednose pitbull, rednose bully Bully Kuta Alano Bandog
honden page profiel gabbergabber schreef in Chihuahua doet raar
" Hoi,  Sinds woensdagmiddag heb ik iets aparts bij mijn hond opgemerkt. Haar rechteroog draaide wat naar buiten, ze keek heel angstig en zakte door haar achterpoten. Dit duurde Maximum 2 minuten. Erna gaat ze rustig liggen en durft ze haar tandjes wel eens te laten zien. Vandaag heeft ze het weer gehad, precies hetzelfde. Ze eet en drinkt super goed. Ook haar stoelgang is normaal en plast ze als gewoonlijk.  Ze wordt in maart 12 jaar. Iemand enig idee? Zou dit een tia of beroerte kunnen zijn? Ze is na 30 minuutjes terug de oude.  " Catho En in die 30 minuten heeft u natuurlijk een afspraak gemaakt bij de dierenarts?  Laat het nog even weten wat die ervan zegt.   
honden page profiel gabbergabber schreef in Beste puppy brokken?
Carnilove is idd veel beter maar is ook duurder dan royal canin maxi.  
honden page profiel gabbergabber schreef in Beste puppy brokken?
Royal Canin maxi is op zich niet zo duur.  Wil je een goedkopere brok dan royal canin maxi dan kom je al gauw uit op dog lovers gold inbalance of op biofood adult.  Alle twee geen slechte brok, kvv erbij en je zit beter dan royal canin.    Wil je liever geperst dan heeft dog lovers gold, biofood en markus huhle  goedkope brokken die niet slecht zijn.    Ik vind cavom geen fijne brok. De samenstelling is niet wat ik zou geven aan mijn hond.     
honden page profiel gabbergabber schreef in Gewicht
" Gisteren even snel een foto gemaakt: " Math. Prachtige pup en niet te zwaar hoor.
honden page profiel gabbergabber schreef in pure instinkt gekookt konijn 9 euro per 500 gram??
RJ, ik wil je nogmaals heel veel sterkte wensen. Mijn gedachten zijn bij je. 
honden page profiel gabbergabber schreef in Husky's 10 met een kitte
Ik zou de kitten weg doen Mariska.  Of denk je dat het nog te trainen valt?   
honden page profiel gabbergabber schreef in pure instinkt gekookt konijn 9 euro per 500 gram??
Ietje ik heb het nog nooit gehad.  Op dit moment krijgt onze hond af en toe profine worst als ik geen energique kan geven.  Zowat alle worsten al een geprobeerd maar deze kan ik makkelijk kopen. Nog nooit een stukje bot gehad, dus ik denk dat het echt een productiefout was.  Je had pech zullen we maar zeggen.  Net als die mensen die een muis in hun verste sla hadden.   iehhhhhh  Ik wil ook geen kvv met gemalen bot want onze hond gaat gelijk kokhalzen.           
 

Vrienden van Doggy

honden foto van Simone & Noahhonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van debby honden foto van Josien , Logan en Nikkihonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Kimberley & Milohonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van r&shonden foto van Floortje Faunhonden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk honden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Just The Max   honden foto van gabberhonden foto van Anja, Lizzie†  en Lunahonden foto van Annemariehonden foto van andy&kasperhonden foto van Patje en Tibohonden foto van Laura & Bo!honden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Krientje & Billiehonden foto van Lady-Toethonden foto van Kwibus Amerikaanse Cockerhonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van Donnahonden foto van Kimhonden foto van Sem en yinzhonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van Noahonden foto van  Valérie, Milo en Noahonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van Bianca  honden foto van luanda love Timohonden foto van nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^