HondenPage baasje chanel retriever

Wat schreven de vrienden van chanel retriever op het forum

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Pup 6 maand en lopen aan de riem
Nu merken we dat ze soms erg aan de riem begin te trekken. Een en ander over opgezocht, maar de meeste methodes komen terug op hetzelfde: blijven staan tot de riem ontspannen is. Het probleem is dat Penny daardoor weer helemaal paniekerig/opgewonden wordt. Ze begint te piepen en probeert zich zelfs uit haar tuigje te wringen om weg te raken. Het trekken doet ze ook vooral als we op de terugweg naar huis zijn, dus volgens mij is het wel nog steeds geworteld in onzekerheid en een 'ik wil naar huis'-gevoel?   Zijn er mensen die tips hebben voor het wandelen met een onzekere hond? " Fie Ik denk dat je eerst moet achterhalen of dit echt onzekerheid is, of eerder snel in de opwinding schieten en doordrammen. Heeft je hond op andere gebieden het ook moeilijk met kalm blijven, verliest ze snel haar zelfbeheersing, wordt ze makkelijk wat drammerig? Stel dat je hond gaat trekken omdat ze snel naar huis wil: elke keer dat jij stilstaat, bouwt bij haar de frustratie op want stilstaan = niet naar huis kunnen. En dus hoe meer jij stilstaat omdat ze trekt, hoe meer opgewonden en gefrustreerd zij wordt en dat uit zich dan in protestgedrag: willen losrukken, opspringen, happen, blaffen,... alles behalve kalmeren.    Moest dit hetgene zijn wat er aan de hand is, zou ik vooral inzetten op 'leren beheersen'. Niet enkel tijdens een wandeling, maar dagdagelijks in verschillende omstandigheden. Leren wachten, leren geduldig zijn, rust leren bewaren.  Kies rustige wandelgebieden, loop op rustige momenten en bouw pauzes in. Niet alleen op je terugweg naar huis, maar op meerdere ogenblikken tijdens je wandeling. Ga zelf ook es in het gras zitten, even een zen-momentje voor jullie beiden. En bekijk of je voor nu langs een andere route naar huis kan lopen, waarbij je regelmatig pauzeert, even een zoekspelletje inlast, even op een bank gaat zitten. Zodat je de link 'naar huis lopen' = 'trekken aan de lijn' kan doorbreken.
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Wienske is geopereerd
" Gisteren hebben wij de uitslag gekregen, het is kwaadaardig  Zodra er er weer een bult komt, wordt er niet meer geopereerd. Hopelijk kunnen wij nog een tijdje van haar genieten. " *** Wienske & Djangie *** Ach bah, dat is niet wat je wilde horen en zal vast even een klap in je gezicht zijn.   Heel begrijpelijk dat je de volgende keer niet weer laat opereren, maar is er iets bekend over of er nu al uitzaaiingen zouden kunnen zijn? (of is dat nog niet ter sprake gekomen en wil je daar voor nu ook gewoon nog niet mee bezig .... wat ik heel goed zou begrijpen hoor ) 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 1 week aanval vrij )
Dat de lever en nier uitslagen zo super goed zijn zal zeker een opluchting zijn. Dan weet je tenminste dat je de huidige medicatie verder geen nadelige gevolgen heeft en met een gerust hart genomen kunnen worden   Nu nog de laatste uitslagen en dan kan je weer verder 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in 2 honden of 1?
Ik heb een hond die niet graag leeft met een andere hond in huis.....bij haar zal ik dus nimmer een tweede hond erbij zetten...niet iedere hond heeft een maatje nodig in huis...mijn hond is wel tevreden met een maatje buitenshuis, niet eens om mee te spelen maar meer om samen op te wandelen, maar niet in huis.....en hoe weet je dat ? Ik had twee honden, waren maatjes, maar Ogin was in alles toch wat jaloers, moest ik toch wat meer op mijn hoede zijn en blijven....hier dus geen tweede hond erbij.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Gras aar
Zijn akelige rot dingen, nicole haar hond van hp, heet Kayla, en had er een in haar neus, en net op tijd gevonden voor het de longen inging, onder narcose is men er avhter gekomen,op het nippertje.....maaibeleid, de gemeente ziet geen problemen er van en zeker onderschatten ze de gevaren er van....mooi dat het bij Max snel ontdekt is, gelukkig....
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in hond van 12 met medicatie?
Super....wat onwijs lief dat je overweegt om een ouder hondje een kans te geven na het overlijden van zijn baasje   Op zich zou ik zeggen doen, wat je je echter wel moet bedenken is dat oudere honden vaak meerdere dingen kunnen mankeren. Dat hoeft natuurlijk (nu) niet het geval te zijn, maar kan ter zijne tijd komen. En dan kunnen de kosten naast die 10 euro voor hart medicatie best oplopen   Maar als je je dat eventueel kan permitteren (een jonge hond kost ook geld en kan ook van alles mee gebeuren wat nog meer geld kost) zou ik zeggen doen als je gevoel bij de hond goed is 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Bravecto wel of niet
Het is best wel moeilijk als je dierenarts je het middel voorschrijft en geeft, je vertrouwd de goede arts toch...en er wordt gezegd, nee hoor geen angst...ik zelf gebruik het niet, maar kan me goed voorstellen dat mensen het wel gebruiken....en dat is toch op aanraden van een dierenarts, toch goed dat je de waarschuwing hier neerzet, er zijn genoeg andere middelen waar je dan uit kan kiezen.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Op zoek naar het juiste ras voor ons
Misschien een hond uit de minder gekende rasgroep 5? Daar zitten zeer vriendelijke, aanhankelijke maar toch sportieve rassen tussen. Of hou je niet van krulstaarten?  Bijvoorbeeld: Zweedse lappenhond: https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-5/zweedse-lappenhond/   Ijslandse hond: https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-5/ijslandse-hond/
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Eindelijk is het zover - ProjectVan
Oh, ik had dit topic helemaal gemist! Ik vind de bloemen op de auto ook erg leuk, haha  Als het je alleen om de kleur vd bloemen gaat, die kan je zelf ook wel overschilderen in een andere kleur als je dat echt wil, kost je alleen een potje metaalverf.  Of je laat stickers van je honden drukken, weten mensen meteen dat ze beter niet inbreken in je bus.    Heel veel succes met de ombouw en nog meer met de reizen zelf!   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
@Christel, ze zitten véél dieper dan je denkt. Ik ben geen drama-mens, maar het slaat je een paar keer per dag in je gezicht dat je niet met haar loopt,dat je buiten nu handschoenen ziet liggen en denkt 'oh das een mooie voor jou Mila'(daar was ze zo dol op,we hebben een hele verzameling thuis van zwerfhandschoenen,waar we dan koekjes in deden) en het meest rare is nog wel dat ik na die 3 snikhete dagen en 1 dag na haar overlijden echt de meest dikke handschoen zie liggen op straat,wie verliest er in godsnaam zó'n dikke handschoen na 3 tropische dagen!!! Dat als je met Tom aan de overkant loopt, even naar huis kijkt.. denkt 'Mila ligt daar even te wachten..oh nee, ze is er niet meer'. Automatisch die draai maken om haar bakje eerst te pakken om eten in te doen..draai maak je nog steeds, maar je grijpt naar niks...Een paar keer per dag de woonkamer in lopen en automatisch met de ogen die 2 honden 'zoeken' in een oogopslag. En dat gaat de hele tijd zo door. We moeten er maar doorheen. soraya Wat een aandoenlijk verhaal. Zwerfhandschoenen verzamelen... en dan zie je daar plots de meest dikke handschoen ooit liggen...  Het doet zo'n pijn, ze te verliezen. Toen m'n vorige hond stierf, dacht ik dat mijn hart letterlijk zou breken. Ik wens je alle liefs van de wereld toe, in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte!
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Als ik het weer lees en haar prachtige koppie zie, krijg ik weer een brok in mijn keel. De mooie Mila die zo lang samen met jullie van het leven heeft mogen genieten, zomaar 'opeens' niet meer op haar plaatsje, naast je tijdens de wandeling.....   Hoe wrang dat juist dat waarvan je weet dat je het goed gedaan hebt en waarvan je weet dat jullie samen het beste leven hebben geleefd wat maar kon, zoveel pijn moet doen.   Gelukkig blijft haar plekje in je hart voor eeuwig en zul je voor altijd dankbaar mogen zijn dat ze jullie aller liefste meisje heeft mogen zijn  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Poep eten.
Een beloning geef je als je hond doorloopt, afleiden van die drol, bij jou blijven naar jou kijken en dan belonen, niet voergericht dan een blije , goed zo, en jij loopt door met de hond, dat is ook een beloning voor de hond....en van smuldier kan je de pens compleet geven dat is een maaltijd...het is 400 gram in een pakje, kijk je hoeveel je hond moet hebben....is 400 te veel dan in en tupperwahr de koelkast in ..tot de volgende maaltijd...kan zo maar zijn dat ze door de pens de drollen laat liggen...proberen waard.
honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Heel veel sterkte 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 1 week aanval vrij )
" De uitslag duurt ongeveer 1,5 week, van de phenoral weten ze de waardes altijd binnen 2 dagen, de bromde spiegel bepaling duurt ongeveer 1,5 week.    Zolang er nog geen uitslagen bekend zijn, zijn er nog geen medicatie aanpassingen besproken.  " Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira   Ah, duidelijk....voor nu dus nog gewoon door met wat ze kreeg. Heeft ze nu nog veel last van instabiliteit door de medicatie?
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 1 week aanval vrij )
Heerlijk zo'n relaxte dame bij de DA    Hoe lang moet je wachten op eventuele uitslagen, en weet je ook al of er eventueel iets veranderd qua behandeling?
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Blaffen
Even een snelle reactie....ben druk ;)   Maar eigenlijk zou je eens het verschil moeten gaan ervaren tussen een wandeling met beide en een wandeling alleen meet de blaaskaak. Hier maakt dat een wereld van verschil of ik met ze samen loop of alleen met Aysa. Alleen is ze veel relaxter..... of tenminste, minder snel geneigd om al op 100 meter een tegenligger aan te blaffen. Ik loop dan nog steeds om hoor, ik wil die van mij zo laag mogelijk in de spanning houden.....maar het maakt echt veel verschil.   En dat terwijl onze zwarte dame de meest relaxte hond is die ik ken, ziet en hoort van verre al of een hond 'goed is' en of ze vindt dat we beter kunnen ontwijken....aan de lijn of los, zij geeft naar mijn geen reden voor Aysa om te doen wat ze doet.....en toch is er schijnbaar IETS wat haar heftiger doet reageren als ze samen zijn.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Blaffen
Echter Saar blaft bijna tegen iedere hond. Vanmorgen bv had ik ze aan de lijn omdat ik dus zie dat iemand mij tegenmoet komt met een hond. Saar begint meteen met blaffen. Ik vind het irritant, maar wat geeft ze aan? Janine Om te weten wat ze aangeeft, ga je op meerdere zaken moeten letten. Zoals bijvoorbeeld: Is je andere hond (die angstiger is) er ook bij? Hoe is de dynamiek tussen hen beiden in deze situatie? Hoe klinkt de blaf (je hoort een verschil tussen een onzekere blaf, een oprot-blaf, een drammerige blaf,...) Hoe is de rest van haar houding (fixatie, spanning, zich inhouden of net voluit willen gaan, protest, frustratie,...) Hoe reageren de andere honden (die je tegenkomt) op haar blaf?   Het is pas door het in een groter geheel te bekijken dat je kan zien wat er speelt.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Ook al zei haar lichaam het is zover, het blijft altijd een verdrietig afscheid, je hebt de beslissing moeten nemen...heel veel sterkte met het grote gemis van je lieverd....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Poep eten.
Een beloning hoef geen lekkers te zijn....hier wordt beloond met een knuffel of een...goed zo..belonen met eten wordt hier nimmer gedaan, maar als je hond er vatbaar voor is, okee, jouw hond niet dan extra belonen met een flinke knuffel en...goed zo...en doorlopen...pens van smuldier is bevroren en te koop bij de jumbo supermarkt, albertheijn...en ook bij dierenwinkels hebben ze dat, proberen waard...sanofor is veendrinkstof..coogle er maar eens op, en wat bij de ene hond niet helpt, helpt bij de  andere hond wel.....
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Mila 16-01-2008/ 26-06-2020
Ooooh, Soraya, wat een verdrietig bericht.  Het is zo zwaar, onze lieverds te verliezen, ze nestelen zich zo diep in ons hart en ons leven... Ik wens je veel sterkte en steun toe, een dikke troostende knuffel van ons! 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
" Nogmaals ik snap het hele drama niet,herder vindt onderdanige hond niet leuk en springt erop,geen bijtwonden niks. Dan denk ik? Wat is hier nu het probleem?het zijn honden geen marionetten.   Dat is het probleem in deze maatschappij,overal wordt zo een enorm drama van gemaakt. Iedere akkefietje wordt zo opgeblazen,honden maken nu éénmaal ook ruzie,vinden niet iedere hond leuk en baasjes zijn ook niet perfect.   Wij zijn niet perfect,onze honden ook niet als men zijn hond los laat lopen kan er wel eens een opstootje,een relletje zijn onder de honden wil je dat niet dan hou je gewoon je hond aangelijnd.   " Monique   Amen 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Blaffen
Het blijft bijzonder hé, die verschillende karaktertjes die aan de andere kant van dat touwtje lopen    Geen verklaring voor Saar's gedrag, maar wel een vraag over de setting Doet ze dit alleen aangelijnd of ook als ze los loopt? Meestal is het blaffen een vorm van spanning/onzekerheid die ze er maar uitgooien voordat er iets gebeurd is (in onze ogen) Als ze het echt alleen aangelijnd doet, zal de beperking die het haar oplecht teveel spanning geven en die gooit ze er dan maar luidkeels uit Dat kan positieve spanning zijn van 'leuk...ik wil spelen maar er hangt iets wat me tegenhoudt' maar ook absoluut negatieve spanning omdat ze door de lijn niet zelf kan bepalen hoe de ontmoeting gaat verlopen.... krijgt ze de ruimte om om te lopen, om te draaien, te gaan snuffelen als of er geen andere wereld bestaat dan dat 1ne paardenbloemetje  En dat hoeft niet te betekenen dat jij die ruimte niet geeft....de lijn is gewoon een directe link naar beperking   Bij mijn blonde geval is het feit dat zij aangelijnd is DE hoofdreden voor haar om andere honden aan te blaffen (of in sommige gevallen volledig uit te kafferen ) Nu gaat zij maar beperkt los, dus als wij hier in de wijk wandelen ben ik erg op mijn qui vive met tegenliggers, omdat dat de situatie nog veel spannender/confronterender is voor haar.   Nu is het feit dat ze blaft voor mij nog niet zo'n issue....maar andere mensen 'lezen' haar niet (begrijpelijk hoor) en vinden haar al snel erg spannend omdat er een hoop kabaal uit kan komen. ....terwijl dat haar 'ik vind het wel spannend, maar eigenlijk wil ik wel een rondje met je rennen' blaf is    Aan de andere kant kan ze ook echt heel fanatiek blaffen en zal die andere hond ook absoluut niet bij haar in de buurt moeten kunnen komen want dan zal ze zeker uitvallen/happen....   Omdat ik niet verwacht dat andere mensen mijn hond snappen of 'aardig' vinden, loop ik om, steek over, keer om....alles om haar de directe confrontatie niet aan te doen.   EN omdat ik niet verwacht dat de 'dat doet hij anders nooit'-hond of 'hij wil alleen maar spelen'-hond of de 'echte goedsul die alleen maar wil passeren'-hond, haar grote bek (de lieve of de niet zo lieve vorm) begrijpt en zich genoodzaakt voelt daar op te reageren, laat ik die honden ook niet in die situatie belanden..... ook niet als de baasjes vinden dat ze gewoon door kunnen lopen.   Terwijl als zij in de voortuin ligt, wat door een stoep, straatje en berm wordt gescheiden van een mooi wandel gebied, dus veel voorbijgangers trekt, ze de andere hond spot....soms haar neus beweegt of een oor optilt....soms zelfs helemaal op staat om bij het hek te snuffelen.....maar dan geen kik geeft    Er is voor haar dan schijnbaar geen spanning, zij kan weg als ze wil, ze kan er voor kiezen om als nog te kafferen als ze wil, maar ze kan er ook voor kiezen om de boel te negeren zonder dat er iets op haar pad komt.   Misschien maak ik niet helemaal duidelijk wat ik duidelijk wil maken, en misschien is dit ook wel helemaal niet de setting waarin Saar laat zien wat ze laat zien.....mocht je meer duidelijkheid willen roep je maar
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef in Ruziënde honden
Loops is zeker een trigger, apart zetten, werk met traphekjes....het is een werk helemaal waar, laat je honden uit alleen met degene samen die geen ruzie maken....na de loopsheid kan je gaan kijken of het de trigger was, anders hou je ze gesvheiden...de hele dag in een bench is geen optie, de hond zit dan de hele dag opgesloten, dat is ook geen leven, geef vrijheid door traphekjes te gaan gebruiken.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
Misschien praat iedereen wel in zijn eigen straatje hier, afhankelijk van welk ras je hebt of welk karakter je hond heeft maar het lijkt wel of je hond helemaal niks meer mag want 'in de hondentaal is dat heel brutaal!".  " Louise1972 Uiteraard spreekt iedereen vanuit zijn eigen ervaringen. Maar dat kan net zo leerzaam zijn; dat je van mensen met een ander ras dingen hoort waarvan je dan denkt:oooh, zit het bij die hond/dat ras zo? En hoe bewuster je daarvan bent, hoe makkelijker je incidenten kan vermijden. Want de meest gebruikte zinnetjes bij een incidenten zijn toch nog altijd: "dat doet hij nu nooit!", "mijn hond deed niks." of "het was maar om te spelen."    Ik zal je een voorbeeld geven over iets heel anders, zodat Danielle zich hier niet aangesproken hoeft te voelen: Ik loop met mijn malamute in het bos en uit de andere richting komt een meneer met een border collie. Die man zegt "voet" en zijn hond zet zich prompt naast zijn been. Vervolgens zegt die man: "kom maar door, mijn hond doet niks." Maar vanuit ons standpunt doet die hond héél veel! Want hij staat in die typische benepen sluiphouding die je wel vaker bij border collies ziet. Of dat nu naast het been van die man is of niet. Voor mijn hond (oertype) is dat: gevaar! Zij interpreteert die houding van de collie als prooisluipen, en zij pikt het niet als prooi beschouwd te worden. Als ik op dat moment haar zou dwingen om door te lopen, dat gaat mijn hond lelijk doen naar de collie, want voor haar is de collie een ernstige bedreiging die zij wil counteren en zeker niet wenst te ondergaan. Conclusie: het is niet de schuld van de collie, het is niet de schuld van mijn hond, dat ze doen wat ze doen. Het is aan de mens van de collie om te begrijpen dat de houding van zijn hond niet neutraal is maar wel degelijk iets uitstraalt, en het is aan mij om mijn hond te kennen en daar dus naar te handelen. En dus loop ik om. Of die man me dan een belachelijke kip vindt of niet (want zijn hond 'doet toch niks'?), interesseert me geen hol. Ik wéét dat deze situatie niet prettig zal aflopen, en dus vermijd ik ze.   En dat vind ik dus het punt: het gaat hier niet over schuld en fout, het gaat over inschatten en hoe snel dat mis kan gaan (door alle partijen, mens én hond). Want uiteraard: de border collie heeft niet de intentie mijn hond daar ter plekke aan te vallen en te verscheuren, maar toch leest mijn hond die houding zo, vanuit haar eigen aard en oorsprong. En dat is wat ik bedoel met: er is niet één enkele hondentaal die door alle honden wordt gesproken en op dezelfde manier kan geïnterpreteerd worden. Er is een basis hondentaal, maar daarnaast zijn er heel verschillende dialecten. Wij mensen kijken met een gekleurde bril, maar ook de honden zelf kijken ook vanuit hun eigen aard, ervaringen, opvoeding, e.d.      
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
Maar die herder liep in een rechte lijn op de liggende golden af; waar zijn zijn manieren gebleven? Of mag hij wel in een streep op een liggende, hoog in zijn energie-hond afstormen?  Louise1972 Waar lees je dat? Zoals ik het begreep, staat er dat het een veldje (hondentoilet) was van enkele vierkante meter. De honden maakten kennis door het hek. Toen kwam het meisje met haar hond binnen en dook de hond erop. Het was dan toch geen aanstormende herder? Maar een herder die door zijn mens een klein terreintje wordt binnengeleid en door zijn mens bij een andere hond wordt gezet.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Vervoer hond
Wat je ook als vervoersysteem kiest: bij de combinatie hond + veel bagage in een auto, let dan op een goeie luchtcirculatie en geen rechtstreeks zonlicht op de hond. Bij vele wagens is de airco bijvoorbeeld alleen voorzien voor de passagiersruimte, maar komt die koude lucht niet of nauwelijks tot achter in het koffergedeelte. De passagiers hebben dan de indruk dat het lekker fris is in de wagen, maar de hond heeft het achteraan al snel erg benauwd, zeker in een vrij gesloten ruimte (omringd met bagage). Ook dicht bij het glas zitten, bijvoorbeeld, kan in de zomer moordend zijn, ondanks verluchting. Dus als je kijkt naar een andere bench, of andere manieren bekijkt om een plekje voor je hond af te bakenen, hou daar dan zeker rekening mee.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
Ik denk niet dat er op rassen moet beoordeelt worden, de ene hond is de ander niet, zelfs niet binnen hetzelfde ras.   Zo heeft mijn Golden een paar volwassen Stafford maatjes, gaat net goed omdat zij de lichaamstaal heel goed leest en ook tegen een stootje kan, de Staffies en zij zijn ongeveer even bruut in het spelen. En ook Herders kunnen heel leuke speelkameraadjes zijn.   Mijn hond spreekt de hondentaal erg goed, om het zo maar uit te drukken. Ze leest andere honden feilloos, is een andere niet gediend van haar lieve speelse gedrag, draait ze zich om en loopt weg. Ze zal ook nooit zomaar op een andere hond afrennen, kijkt altijd even de kat uit de boom. Toch laat ik haar niet in losloopgebieden met honden die ik niet ken. De onderlinge verhoudingen tussen honden zijn niet altijd goed waar te nemen door baasjes. Dus ik neem het zekere voor het onzekere.    
honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
1x is genoeg  
honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
" Thanks! Hier heb ik echt wat aan. Wat apart inderdaad dat ze aan de lijn wel naar de hond wilde maar los afstand hield. Misschien was dat in deze situatie ook wel, maar dat weet ik niet. Wilde natuurlijk niet het risico nemen. Ik ga mijn hond beter observeren naar andere honden. En inderdaad, herders toch maar wat meer ontwijken dan.  " Danielle Fijn dat je wat aan de input hebt van Dutch auti!   Misschien toch handig als je je verhalen wat duidelijk neerzet. We zijn nu een x aantal pagina's verder en iemand moest eerst vragen wat je nu precies wilt voordat je het antwoord krijgt wat je wilde hebben.   Nog terug komend op of dit normaal is voor een golden? Ik zie het super enthousiaste en soms zelfs baldadig karakter wel vaker bij Labs en Goldens, met goede training is er ene hoop te bereiken. En ja ook het gedrag wat je beschreef over de duitse herder zie ik helaas erg vaak, zelf ook een aantal keer overkomen bij verschillende duitse herders. 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
" Misschien heb je hier iets aan. " gabber Ik was het artikel net aan het zoeken....super duidelijke uitleg!
 

Vrienden van chanel retriever

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithhonden foto van Maudhonden foto van Lyntjehonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Irishonden foto van Nienke & de roedelhonden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van s@nt@honden foto van Angela • Bodhihonden foto van Remco & Finnhonden foto van YmY en de bende honden foto van Domi & Mylohonden foto van Annelies met  Semhonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van •• Ellun en Evi  ••honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Mojo Jojohonden foto van corrie koopmanhonden foto van Claire & Tess & Bonnyhonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Indyhonden foto van Morganehonden foto van Linda en Bodhihonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van sofie, Lucky en Zita <3honden foto van Jackhonden foto van Susannehonden foto van Jannekehonden foto van Romihonden foto van Irene Emma. honden foto van Sharon & Harleyhonden foto van annemieke&nakhonden foto van Pamela en Dazzle en Gentlehonden foto van Greta en Diazhonden foto van Nikita & Dames honden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Witte-Herder-en-Cohonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Febe Demeyerhonden foto van Laurenhonden foto van Blitzhonden foto van chrishonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Yentlhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van *Shelby* Tjinta*honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van suzannehonden foto van  Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van dedeynehonden foto van inneke dewulfhonden foto van Alaska's Finest!honden foto van Dimitri honden foto van Just The Max   honden foto van Marian Boermanhonden foto van Laura & Lilahonden foto van Vivianne & Thijssiehonden foto van Elias en Lisahonden foto van Goud geprobeerdhonden foto van Fezhonden foto van paulienhonden foto van Amy ~ Nero & Omar honden foto van Mnr.Nhonden foto van Mayrahonden foto van Ines&Lunahonden foto van silke en femkehonden foto van clara truyens

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^